Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Ylimääräinen lehdistötiedote

Jepni, kausi puolessa välissä ja vähän päälle ja minulla on tylsää. Darran kausi menny tähän asti YLLÄTTÄVÄNKI hyvin verrattuna harkkapelien tasoon ja aktiivisuuteen. Toki pelaajatki aivan kädettömiä, joten käsien nostatus ilmaan on aiheellista. :ylos: Kauden aikana 3 pelaajaa on viilettänyt olla pelikiellossa. Kaikki suorittivat hyvin kieltonsa, eikä lisä rankuille ollut enää tarvetta. Harmi vain että näistäkin 3 pelaajasta ainoastaan 1 on joukkueessa jäljellä. Myös erikoista oli kauteen lähtiessä, että ns. "takuuvarma" tiimiin jääjä ja ykköspakki lähtikin yllättäen liigan tiimiin idlaamaan. Muutenkin joukkueessamme oli ehkäpä vähän liianki pieni rosteri, mutta parempi näinki ku kerran näyttää divarin puolella sujuvan.

Kauden aikana sitten 1 känninen kaveri päätti lähteä tiimistä, n. 4½minuutin mietinnän jälkeen. Rosteri vain pienentyy, aaapuvaa. Onneksi saatiin tilalle hommattua korvaaja suht nopeasti, joka sopeutukin runkoon aivan loistavasti. Ehti jopa kyseinen kaveri kärsiä 5pelin kiellonki, ennen kuin divarin jäät alkoivat kutsua. Pikkuhiljaa alkoi kuitenkin koko Darran aktiivisuus tippua harkkojen muodossa, ja se heijastuikin aika paljon peliin. Uusi hankintamme oli tuona aikana joukkueemme aktiivisin pelaaja ehdottomasti, mutta valitettavasti joutu pelaamaan aivan liikaa vääriä pelipaikkoja, muitten ollessa muualla keräämässä menestystä tai häpeää.

Lopulta hän sitten päätti lähteä tiimistä, syitten kera. Täysin ymmärrettävää ja valitettavaa että joutukin tällästen asioitten kanssa painimaan, mutta eipä tuolle enää mitää voi. Pieni katsaus kuluvalta kaudelta tähän päivään asti pelaajakohtaisesti on paikallaan:

Darkki: Kärsi 5pelin kieltonsa tiimissä ja lähti jengistä. Kiitos.

Duntski: Joutunu jälleen tällä kaudella pelaamaan AP:n, YP:n ja Hyökkääjän tonttia. Noh, kuhan tulee pelatuksi ajallaan ja mukavan ihanasti.

Flappis: Pakotettu varapelaaja, luultavasti nähdään ensi kerralla online 3/15 paikkeilla.

Jack: Ainoa hankita kauden aikana. Loistavasti pelasikin jokaista pelipaikkaa mitä pelasikin. Harmi, että joutu lähtemään kauden edetessä, mutta kiitos tärkeistä peleistä.

mediota: Joukkueemme virallinen rähinöitsijä. Kärsi myös alkukaudesta pelikieltonsa ja päässyt pelaamaanki pari kummoista peliä.

pontti: santozin hopattua DL päivänä, nousi pontti suoraan ainoaksi AP:ksi. Kuulosti pahalta hommalta, kun tiedossa oli kaverin menot kuluvan kauden aikana. Ehti napata myös RR 50cc EUROOPAN MESTARUUDEN! Onnittelut jälleen ja iso :YLOS:

Puasonen: :D

Scott: Helevetin hienoa että Scottis päässy vääntämään tällä kaudella tärkeitä pelejä. Loistavasti myös pelannukki, joten iso plussa perään.

Väinämö: Viinakuurilla intin puolella. Koko joukkue repesi nauruun, kun kuuli 362 suunitelmat. Lopulta kun nämä varmistuivat, jokainen oli ihmeissään. Varapelaajana toimii, silloin kun pystyy vain pelaamaan.

Welbert: Varapelaaja myös. Wanha monitoimi(yleis?)kone(?) väläyttäny pari kertaa pelaamalla harkkapelejäkin. Myös innolla oli ensimmäisen puoliskon DL päivänä odottamassa kentälle pääsyä, mutta ei tarvinnutkaan tulla.

weza: Kuusamon duunari pelaileeki lähinnä iltasin ja yhtenä tärkeänä ratkaisijana toiminutkin monessa kamppailussa (turha toki kysyä perjantai/lauantai iltasin pelaamaan). Myös ainoa joukkueen pelaaja, jota pitää henkilökohtaisesti lähestyä FB:n kautta. Mielenkiintoista..

Xirean: Joukkueen tärkein lenkki kaudesta v*tun toiseen. Pelannut aktiivisesti kaikki pelit tähän mennessä, mutta niinhän sen pvh:n kuuluuki toimia. Ilman Xireä vain luoja tietää mitä olisikaan tapahtunut. Mutta sen muijas voisit heivata rappusilta alas...

Tällästä tähän mennessä, mikäs tässä, säässä kylmässä.

Kirjoittanut: Darra OY
Julkaistu 14.09.2011 21:51
Luettu: 466 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.