Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tilannekatsaus

Nemesis päättää pitkän hiljaiselon lehdistötiedoterintamalla. Syy? No tietysti se, että joukkueella kulkee peli sarjassa kerrankin. Odotettavissa on siis huikeaa hehkutusta ja omaan selkään taputtelua.

Kuten ehkä tarkkasilmäisimmät ovat huomanneetkin, löytyy Nemesis, tuo ikuinen divarin alapään jyrä, sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta 2. Syitä tähän lienee monia, mutta kaikkea en tässä paljasta. Joukkue saatiin aikaisessa vaiheessa offseasonilla kasattua ja aktiivisuuskin oli parasta mitä oli nähty. Kauden lähestyessä peliotteet kuitenkin hieman hiipuivat ja tuli jälleen pieni epäilyksen varjo, että kausi tulee menemään penkin alle.

Jo ennen kauden alkua tiedostin, että hyvä alku kauteen on kaiken a ja o, jotta saataisiin pidettyä joukkueen tähdet (omasta mielestään) tyytyväisinä. Näinhän siinä sitten ensimmäistä kertaa myös kävikin ja sen jälkeen homma onkin (tähän asti huom!) rullannut omalla painollaan.

Jottei koko lehdistötiedote nyt mene siihen oman selän taputteluun, niin katsastetaanpa sarjaa noin yleisestikin. Ja mikäs tähän paremmin sopisikaan kun kauden tähänastiset toppi&floppi-joukkueet!

Topit:

1. Miesten Kesken: En ole varmasti ainoa, joka on ihmetellyt MK:n upeaa lentoa. Ennen kauden alkua lähes kuolleelta näyttänyt joukkue on konkari Sephirotin upeiden värväysten ansiosta saanut palaset loksahtelemaan ja homma toimii. Mukava seurata kuinka pitkälle vire kestää.

2. Nemesis: Oma kehu haisee, mutta haiskoon. Kehtaan väittää ettei kukaan (edes tiimin sisältä) uskonut, että joukkue löytyy sarjan kärjestä kun kausi on jo hyvää matkaa yli puolen välin. Loistavat hankinnat ovat tuottaneet pitkään kaivatun tuloksen. Mutta kun HJK:kin tiesi ensimmäisen osaottelun jälkeen: Olemme vasta puolimatkassa.

3. Anaheim: Ankat ovat liidelleet varsin komeasti tähän asti, mikä nyt ei aivan shokeeraava yllätys ole, mutta pienimuotoinen kuitenkin. Orimattilan Edwin van der Sar eli Deco, on raipannut joukkuettaan antaumuksella, Lugu-ikoni Kaarton heilutellessa tahtipuikkoa kentällä.

Flopit:

1. Pirates: Jälleen kerran kovin tavoittein nimekkäällä joukkueella lähtenyt joukkue on pettämässä taas kerran, tällä kertaa jo runkosarjassa. Tähdet eivät vain tunnu saavan joukkuepelistä kiinni ja joukkue on jo hyvin lähellä pullahtaa ulos liigakarsinnoista ja jos tahti ei muutu, niin tie saattaa viedä jopa divarikarsintoihin.

2. Delirium Tremens: Alemmissa sarjoissa jopa dominoinut porukka on nyt todella huonossa hapessa. Vain 1 voitto 15:sta ensimmäisestä ottelusta on suoraan sanottuna surkea tulos. Joku mättää ja pahasti, mutta Tumpilla on vielä loppurunkosarja aikaa keksiä keinot, jolla vältetään putoaminen takaisin 2.divariin.

3. Helsingin Jokerit: Omissa veikkauksissa ei ehkä aivan terävimpään kärkeen, mutta selkeästi kahdeksan sakkiin odotettu poppoo on ollut pienoinen pettymys. Yhden sarjan vaarallisimmasta hyökkäyspareista omaava joukkue on ollut kovin haluttoman näköinen. Pientä kipinää on kuitenkin selkeästi havaittavissa ja odotettavissa lieneekin komea nousu.

Kirjoittanut: Nemesis
Julkaistu 05.09.2011 14:19
Luettu: 482 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.