Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

POCCHA!

IM ON THE HIGHWAY TO HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLL!

Fiilikset on stratosfäärisissä lukemissa, kun kausi starttaa alle viikon kuluttua ja punainen juna laittaa taukoamatta uutta pökköä pesään. Joukkueen fiilis on hyvä kuten sanottua, pelillinen taso kuosissa, itseluottamus kuosissa ja erkat on tiukasti lavassa. Metallurgin varustevastaavalta udeltaessa salaisuutta tulevan kauden maalisarakkeen parantamiseen edelliseen verrattuna, vastaus oli seuraavanlainen: "Aivan kuten Neuvostoliiton aikaan, laitamme mailat pelipäivä-yönä lumihankeen saadaksemme tarvittavan käyryyden lapoihin."

Training Camp oli kova ja raaka, kuten oli tiedossakin. Joukkueessa tapahtui isoja uudistuksia, kun useat vanhat mömmölurkin pelaajat jäivät ilman sopimusta. Joukkueen pelaajamateriaali on kuitenkin tähän asti historian paras. Hoki-liigassa useita kausia vaikuttanut, mestaruudenkin voittanut, erittäin hyvän laukauksen omaava kiekollinen puolustaja Vanil liittyi yllättäen Metallurgin riveihin. Toinen vaikuttava ja ehkä hieman yllättävä siirto oli kiekkonero Kaasun paluu Metallurgiin. Myös Team Viperiä hetken aikaa edustanut, Metallurgissa aiemmin pelannut Ronaldo allekirjoitti sopimuksen punakoneen kanssa.

Erikoiseksi ja haastavaksi tulevan kauden tekee sekin, että joukkueessa ei ole Samsonovin lisäksi muita hyökkääjiä. Joukkueen isältä, omistajalta ja pitkäaikaiselta liideriltä kyseltäessä yllättävää ja mielenkiintoista asetelmaa kohtaan, totesi hän: "Claude Julienista on otettu vaikutteita. Tähän päätökseen tultiin, kun sopivaa alempaa hyökkääjää ei löytynyt. Tämä ei tarkoita mitään yhden miehen hyökkäävää asetelmaa, vaan jokainen puolustaja osaa liikuttaa kiekkoa hyvin, tehdä peliä, laukoa ja ennen kaikkea puolustaa loistavasti. Tälläisellä systeemillä ei ole tiettävästi ennen mikään joukkue pelannut sarjatasolla, joten tilanne on kaikinpuolin mielenkiintoinen."

Kirjoittanut: Metallurg Magnitogorsk
Julkaistu 26.07.2011 15:07
Luettu: 684 kertaa

Kommentit
Kommentointi suljettu.