Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Dont be zero, jump with the hero.

Tervehdys.

Rajan takana mietitään ja reenaillaan päät ja perseet hiessä tulevaa kautta varten, kova training camp on päällä ja ykköskokoonpanoon on kovaa tungosta. Reenaus on kovaa ja ns. karsiminen joukkueen sisällä tulee olemaan tuttuun tapaan julmaa ja häikäilemätöntä. Pitkään yksimielisesti päätökset tehnyt joukkueen liideri Samsonov on huhujen mukaan raottanut toimiston oveaan ja ottanut myös varavastuuhenkilön Kapin mukaan pelaajaneuvotteluihin ja kauden masterplania kehiteltäessä oleviin keskusteluihin.

Pettymykseen päättyneen kauden jälkeen ei onneksi ole juurikaan pelaajamuutoksia tapahtunut. Ainoa merkittävä lähtö oli, kun Kaasun kanssa ei saatu enää jatkoa sovittua. Tilalle kuitenkin saatiin armeijan palveluksesta juuri tänään (8.7.2011) vapautuneet tombabo sekä reusku. Näiden lisäksi myös Metallurgin alkuperäiset pelaajat ovat alkaneet noukkia vuoronperään hokkareita naulasta, kun Harriet (a.k.a Vatten) teki paluun joukkueeseen, tosin sopimusneuvottelut ovat toistaiseksi kesken. Punaisena murhana mainetta niittänyt kaksikko Kamenski-Eddy ovat myös viestitelleet haluavansa pyrkiä mukaan pelaavaan kokoonpanoon ensi kaudella.

Kausi 3/2011 tulee olemaan Metallurgin historian yhdestoista sarjatasolla & neljäs Kiekkoliigan alaisuudessa. Tähän fiilikseen ei vissiin ikinä kyllästy, kun joukkuetta aletaan hiomaan kauden alussa yhteen ja isoimmat päätökset on tehtävä, kuka pelaa ja kenen kanssa. Divarinousu on tavoitteena tälläkin kaudella - kolmas kerta todensanoo!

Kirjoittanut: Metallurg Magnitogorsk
Julkaistu 08.07.2011 22:05
Luettu: 481 kertaa

Kommentit
Kommentointi suljettu.