Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

EVO UVEX

Uvexin kausi pähkinänkuoressa.

Kauteen lähdettiin hyvillä mielin. Hyökkäyskalusto oli kunnossa ja puolustus oli aivan maagista. Joukkueessa ei ole käytännössä ketään huippuyksilöä vaan joukkuepelillä ja tiukalla vastustajan pelin lukemisella nämä tulokset ovat syntyneet. Pudotuspeleihin lähetään hakemaan astetta parempaa suoritusta kuin viimekaudella.
Niin sanotusti olemme jo voittajia. Kuka olisikaan uskonut että Evolution uvex on 4 parhaan joukossa? - Seuraavaksi lähdemme kaatamaan sitä seuraavaa vastustajaa ilman paineita sillä meillä ei ole enään mitään hävittävää.

Uvex goes Sape

Runkkiksen kolmostila lämmittää itseäni istun sikaribaarissa nauttien lasillisesta viiniä ja poltellen montecriston N.o 2. Saan viestin puhelimeen; Ollaan vähiten päästettyjä maaleja päästänyt joukkue.. Hymähdän samalla siirtäen lähetin b4 ruutuun.. Olen itse siirtynyt taka-alalle ajanpuutteen vuoksi. Kiitän kaikkia vastustajia liigassa kuin sen ulkopuolellakin.
Erityiskiitos Doylelle joka on tehnyt hienoa työtä koko joukkueen eteen. Kiukuttelevasta pojasta on vuoden aikana kasvanut lepposa mies.

Uvexista jotakin

Aluksi voisin aloittaa pahoittelemalla jokaiselle meidän ajoittaista huonoa käytöstä, mutta tästä lähtien lupaamme että alamme parantamaan sitä.
Kuten kaikki varmaankin huomaa, niin EVO Uvexit teki "läpimurtonsa" vasta liigassa. Ensimmäisellä kaudella runkosarjan 4. sija ja nyt toisellamme kaudella runkosarjan 3. sija ja toisella kaudella myös varmistimme välierä paikan!
Kuten varmaan jo huomasitte, 2divarissa paras sijoituksemme oli #7 ja paras divarisijoitus oli #8...

Eikä uvexin liigakaudet tähän vielä ainakaan lopu!
Uvexin vanhoja ja uusia pelaajia kiittäen, erityisesti Sape, Tomppa ja Malkin71(Jukkis). Ilman näitä kolmea, ei uvexia olisi. Tai jos olisi, se ei olisi samalla tasolla kuin nyt!

Kirjoittanut: Turtles
Julkaistu 26.05.2011 18:32
Luettu: 498 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.