Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Wala wala wala

Pettymykset ovat taakse jääneet ja tästä on hyvä jatkaa! Team Sahara otti loistavasti 3.Divarin B-lohkon voiton 2pisteen erolla ja jatkaa näin karsintoihin positiivisin mielin. Kaudesta jäi muutenkin hyvä mieli kaikille ja häviöitäkään ei kertynyt kuin 3 kappaletta ( kaikki kolme häviötä olivat huippujoukkueille). Pikkuhiljaa alamme löytämään yhteispeliä divaripeleihin ja toivotaan, että viimekausien pettymykset ovat vihdoin takanapäin.

Muutama sana muutamista pelaajista :

Pude : Team Saharan miehiä henkeen ja vereen. Kantaa välillä joukkueen vaikka yksin voittoon ja on kieltämättä yksi tärkeimpiä pelaajia joukkueessa. Pitkien sopimusneuvotteluiden jälkeen suostui myös jättämään turhat kellumiset (kärkkymiset) pois. Vaatimaton,tyylikäs ja kova pistenikkari.

Cursed : Liittyi joukkueen divarikokoonpanoon ensimmäistä kertaa ja näytöt olivat tuhoisia. Muodosti Puden kanssa pitelemättömän duon, jonka moni joukkue joutui kokemaan tälläkaudella. Uskomattomat kädet ja toi uutta verta Saharan hyökkäyksen kärkeen. Äänekäs,taitava ja luova pelimies.

Sträkä : Cursedin tavoin joukkueen keltanokka. Otti paineet hyvin vastaan ja pelasi loisto debyytin Saharan paidassa. Uskomattomat kädet ja pelinluku. Pystyi pelaamaan myös yp:n roolissa. Junnu,yllättävä ja uskomattoman kylmäpäinen.

Grosek : Joukkueen ylivoimaisesti parhain pelaaja. Pitkistä tauoista huolimatta pystyy kylmiltäänkin dominoimaan peliä. Uskomaton pelinluku ja kädet. Maaginen,häikäisevä ja aivan ylivoimainen.

tögö : Myös uusi kasvo joukkueessamme. Pelaaja joka pystyy pelaamaan jokaisen paikan alimmasta puollustajasta ylimpään kärkkyyn. Taitavat kädet ja uskomaton laukaus, jota emme tällä kaudella kuitenkaan päässeet kovin usein näkemään. Tärkeä lisä yp:n tontille ja piriste joukkueelle. Sniper, kynis ja pienikokoinen.

Feuer : Lisää tulokkaita. Alempi puollustaja, joka pystyi tarpeen vaatiessa pelaamaan myös ylempänä. Varmaa peliä ja loistavia avauksia jaellut pelaaja oli tärkeä pala Saharan kuuluisaan(heikkoon) puollustukseen. Ohittamaton, varma ja kokenut.

Amber : Voittajatyyppiä. Ei pidä häviämisestä ja siitä kertoo myös miehen tilastot tältä kaudelta. 4 peliä, kaikki voittoja ja +19. Tehojakin kertyi mukavat 8 syöttöä. Ylivoimaisesti parhain yp kauteen lähdettäessä, mutta sai vilttikomennuksen tögön loistavan laukauksen takia. Liukas, voittaja ja kynämiehiä.

ssamu : Aina yhtä vaarallinen ja myöskin loistavan laukausen omaava pelaaja joutui istumaan suurimman osan kaudesta intissä ja ei näin päässyt tekemään tuhojaan 3.divarissa, kuin 2 pelissä. Silti tärkeä profiilipelaaja ja tuo olemuksellaan tärkeitä asioita joukkueelle. Myyrä, intti ja pelottavan hyvät kädet.

Loyd : Puden sanoin: " Kuningas. Uskomaton peliäly alakerrassa. Tuo eräänlaista rauhallisuutta ja johtajuutta joukkueeseen. Kädet ovat melkein K.Carsonin luokkaan ja pistää kiekot maaliin aina, kun pääsee laukomaan. En tiedä mitä tehtäs ilman tätä jätkää! Kalsarit, viitta = pitelemätön".

Lisäksi haluan kiittää seuraavia pelaajia jotka eivät pelanneet divaripelejä, mutta olivat loistavasti hengessä mukana :

kuibe : Joukkueen pomo. Olemus samaa luokkaa ssamun kanssa. Johtohahmo. Noussut tärkeään rooliin harkkapeleissä. Pystyy pelaamaan paikkaa kun paikkaa ja taidot riittäisivät jopa kovemmallakin tasolla.

K.Carson : Loistavaa peruspuollustamista. Liittyi jälleen kesken kauden Saharaan, mutta ei epäonnekseen kerennyt divarikokoonpanoon. Yksinkertaista pelaamista. Ottaa iskuja ja pistää kiekon liikkeelle. Kottikärryt, zip ja piano.

Tästä on hyvä lähteä karsintoihin ja toivottavasti uuteen kauteen 2.divarissa. Minä kiitä tästä kaudesta kaikkia pelaajia!

-Loyd-

Kirjoittanut: Team Sahara
Julkaistu 24.05.2011 21:44
Luettu: 514 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.