Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Nämä joukkueet kohtaavat sunnuntain trillerissä - "Ei kovin paljon sytytä"

HC Tyrmäys – The Presidents

Kiekkoliigan kautta 1/2017 on jäljellä vain yksi päivä ja yksi ottelu. Aiemmin tällä viikolla Brutal Killers onnistui voittamaan mestaruuspokaalin jännittävässä trillerissä Piruja vastaan otteluvoitoin 3-2. Kultaiset sekä hopeiset mitalit ovat siis jo löytäneet omistajansa, mutta vielä tulee löytää pronssijuhliin kautensa päättävä joukkue.

Tällä kaudella pronssiottelussa kohtaavat konkarijoukkue HC Tyrmäys sekä keltanokkana Kiekkoliigan kärkijoukkueisiin heti ensimmäisellä kaudellaan ampaissut The Presidents. Pronssiottelua voidaan toisinaan pitää vain kahden pettyneen joukkueen läpsyttelypelinä, mutta tällä kaudella molemmat joukkueet varmasti haluavat palkinnon viime vuoden marraskuusta alkaneen liigarupeaman päätteeksi; HC Tyrmäyksen palkintokaapista löytyy vain yksi pronssimitali, kun The Presidents hakee lyhyen liigahistoriansa ensimmäistä mitalia.

Pronssiottelusta ei ole yleensä tehty ennakkoa; onhan kyseessä yksi 18-minuuttinen ottelu, jonka analysoiminen ei ole niin mielekästä kuin paras viidestä -pudotuspelisarjat, joissa sattuman vaikutus on huomattavasti pienempi. Pyysimme kuitenkin joukkueiden päävastuuhenkilöiltä haastattelua ennen sunnuntain pronssikamppailua. Haastattelupyyntöihin vastasivat HC Tyrmäyksen Hjerpe sekä The Presidentsin skede8, kun selänne10:tä emme tavoittaneet.

Pudotuspelien tilastoja

HC Tyrmäys
Pelatut ottelut: 8
Voitot - tappiot - jatkoaikavoitot - jatkoaikatappiot2 - 5 - 1 - 0
Tehdyt maalit: 28
Päästetyt maalit: 33
Paras pistemies: Hjerpe, 8gp 14 + 7 = 21 -6

The Presidents
Pelatut ottelut: 8
Voitot - tappiot - jatkoaikavoitot - jatkoaikatappiot: 3 - 4 - 1 - 0
Tehdyt maalit: 27
Päästetyt maalit: 22
Paras pistemies: selänne10, 8gp 12 + 11 = 23 +5


Runkosarjassa joukkueet tasasivat pisteet - ratkaiseeko kotietu pronssiottelun?

Ärräpäät lentelivät Hjerpen haastattelussa: ”Pieni lampaanp*rse”

Saimme pronssiotteluun valmistautuvan HC Tyrmäyksen päävastuuhenkilön Hjerpen kiinni kauden 1/2017 viimeisellä viikolla. Teholinko vastaili kysymyksiin räiskyvästi.

HC Tyrmäys onnistui viime kaudella pokkaamaan ensimmäisen pronssimitalinsa 10. Liigakaudellaan. Mitä pronssiottelu merkitsee tämän kauden HC Tyrmäykselle, kun yksi pronssimitali on jo saavutettu?
 

No tällä hetkellä se ei rehellisesti kovin paljon sytytä kun oli tavoitteet finaalissa hyvän runkosarjan jälkeen, mutta ei tyrmäykselläkään liikaa mitaleja ole!

Jouduitte harmillisesti vetämään välierät läpi ilman avainpelaajianne. Onko tämä syönyt motivaatiota pronssiottelua kohtaan - millainen henki joukkueessa on pettymyksen jälkeen? 

Joukkueessa on ihan hyvä henki, vaikka välierät nyt oli mitä oli. Olisimme halunneet yrittää laittaa Piruille kunnolla kampoihin, mutta se meni nyt näin tällä kertaa. Kyllä me lähetään se pronssi kairaamaan sieltä. 

Pronssiottelussa vastaan asettuu The Presidents, joka onnistui voittamaan välierissä kerran Brutal Killersin. Millaisia ajatuksia vastustaja herättää? 

Pressathan on todella vittumainen ja vaikea vastus, hyviä yksilöitä täynnä ja varmasti tulee tiukka matsi. 

Millaisin asein The Presidents kaatuu pronssiottelussa? 

Todennäköisesti saadaan Tanguay ja Rodr takaisin mestoille, niin päästään ykkösmiehityksellä pelaamaan. Saa pojat aika hyvin pelata että korvaa ton välierä viikon reissailut. 

Miten kuvailisit HC Tyrmäyksen kautta tähän asti; oletko tyytyväinen joukkueesi suorituksiin? 

Olen tyytyväinen, runkosarja meni ihan hyvin. Puolivälierissä sillassa mutta sieltä noustiin. Välierät meni miten meni, mutta kiitos Sanelle, alexandralle ja HKlenkille, että jaksoi tulla vääntämään. Milihille pieni lampaanperse. 

Millaisia terveisiä haluat lähettää vastustajan leiriin?

Ei mittää, terkkui kaikille ja sunnuntaina pelillä.

Kuvahaun tulos haulle lamb ass
Haastattelija tarttui kärkkäästi kiinni Hjerpen
sanomisiin. Kuvan lammas ei liity tapaukseen.

Presidentsin skede8 piikittelevänä: "Voitettiin Kiekkoliigan mahtavat ennakkoreportterit"

The Presidentsin päävastuuhenkilön selänne10:n pitäessä mediahiljaisuutta pronssiottelun alla tavoitimme joukkueen vastuuhenkilön skede8:n, joka vastasi haastattelukysymyksiin totutun rauhallisesti.

The Presidentsin kulunutta debyyttikautta voidaan pitää jo nyt onnistuneena. Välierissä onnistuitte hieman säikäyttämään mestarijoukkue Brutal Killersiä - millaisin mielin lähdette hakemaan pronssimitalia jo ensimmäisellä kaudella? 

Iha rennoilla fiilareilla. Ennen tätä kautta tais olla yhteensä yksi kokonainen kiekkoliigakausi meidän nelikolla, joten kaiketi voi olla tyytyväinen että ollaan edes pronssitaistossa. 

Esititte hyviä ja kokonaisvaltaisia otteita Brutal Killersiä vastaan välierissä. Miten pelisysteeminne on sinun mielestäsi kehittynyt kauden edetessä? 

Melko totutteluu ollut koko kausi. Vaikka vähän koomiselta kuulostaakin, niin yksi syy oli juurikin hakea liigaan harjoittelemaan nelkkua ja saada uutta virikettä tähän peliin. Koska aika vähän saa harkkaneluria eikä halukkaita ykkösnikkipelaajia tuntunut löytävän jengille, joka ei ole liigassa. Pelaamalla se on kehittynyt (jos on kehittynyt), eikä niinkään kovin pitkillä puheilla tai palavereilla... 

Pronssiottelussa vastaanne asettuu HC Tyrmäys, jonka välieräsarja Piruja vastaan tuskin asettaa mitään ennakkoasetelmia pronssiottelua varten. Saatte vastaanne todennäköisesti todella vahvan nelikon, joten miten aiotte vastata yhden ottelun pronssikamppailussa? 

Joo harmitti kyllä esimerkiksi Hjerpen puolesta, että kauden tärkeimmällä hetkellä kauden ehkä heikoin kokoonpano. 

Noo yksi ottelu voi kääntyä kummalle tahansa. Toivottavasti saadaan samaa puolustusta kuin Bk -sarjan viimeisissä otteluissa ja normitehoja ylhäällä. Ei kai tässä tarvii keksiä peliä uudelleen yhden ottelun takia, jos muulloinkaan.. 

Minkä uskot olevan ratkaiseva seikka pronssiottelussa. Nouseeko jokin pelin osa-alue ylitse muiden vai ratkaiseeko joku yksilö pronssit suuntaan tai toiseen? 

Maalivahtipeli, runkosarjassa maalivahtimme torjuntaprosentti oli 60.2%, joten hän on luvannut hieman petrata tuosta. Olemme kuitenkin luottaneet häneen koko kauden, eikä olla lähdetty harrastamaan maalivahtirulettia. 

Kuulemma huoltajamme reno911 tilasi uudet patjat Vladivostokista joskus marraskuussa, joiden pitäisi saapua juuri pronssipelin kynnyksellä, joten odotamme innolla huonompia pomppuja vastustajan vinkkelistä.

Miten itse kuvailisit The Presidentsin kautta tähän asti; oletko tyytyväinen joukkueesi suorituksiin? 

Kyllähän sitä ollaan tyytyväisiä kokonaisuuteen, tai ei ehkä vielä ;) Jos meidät ennakoissa arvioitiin sijalle 9. ja nyt ollaan 3. tai 4, niin ainakin voitettiin kiekkoliigan mahtavat ennakkoreportterit, vaikka toki oma arvio oli vähän paremmin - niin kai se pitääkin :D 

Peli kyllä ailahdellu koko kauden, mutta onneksi saimme parhaat pelit pelattua juurikin playoffeissa. 

Millaisia terveisiä haluat lähettää vastustajan leiriin? 

Syöttelehän Hjerpe :) 

Ja kiitos fanimme tättäpupu, kun tässäkin ottelussa kannatat meitä. Koitamme voittaa sinulle tämänkin ottelun!


Onnistuuko The Presidents tyrmäyksessä?

Osa-alueiden vertailu

Hyökkäys
HCT 
TPR 

Puolustus
HCT 
TPR 

Joukkuepeli
HCT 
TPR 

Kokemus
HCT 
TPR 

Pelikuri
HCT 
TPR 

Viretila
HCT 
TPR 

Mikä on sinun veikkauksesi pronssipelin lopputuloksesta? Kommentoi alle!

Kuvahaun tulos haulle kiekkoliiga


Kirjoittanut: Ratakses
Julkaistu 05.03.2017 05:50
Luettu: 784 kertaa

Kommentit
jlo 05.03.2017 06:57
3-4 :P
tättäpupu 05.03.2017 14:01
Unelmani on käynyt toteen.
tättäpupu 05.03.2017 18:06
6-2 hooceeteelle
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.