Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Fun Facts #3

Fun Facts #3

1. Greippi - #klikinsäästäjä on turhaa

7 kultaista kynää, 4 putkeen. Nostan hattua.

Kaikkien aikojen kirjoittelija Greippi on tehnyt monen kiekkopelurin iloiseksi teksteillään, joko sinä olet siinä esiintynyt tai se on muuten vain hemmetin hyvää luettavaa! Greipin tekeleisiin kuuluu mm. lukuisat kausiennakot, poffiennakot ja tutustu johtokuntalaiseen -haastattelusarja. Kirjoitussarjana hänellä oli Aamujää, joka oli varsin kattavaa tekstiä. Yhteensä Greippi on tehnyt 64 kirjoitusta. Huom. kattavia kirjoituksia (toisin kuin allekirjoittanut,) otetaan esille kumminkin Poro24 haastattelu: http://kiekkoliiga.net/paitsio/1987 Ei ihme, että kynäniekka onkin palkittu niin useasti Kultaisella kynällä.

2. hari - Marathon

hari on Kiekkoliigassa pisimpään putkeen pelannut pelaaja. PePolle omistautunut alempi pakki on valittu lukemattomissa äänestyksissä kiekon parhaaksi pakiksi, jota moni tuskin kiistää. Siihen ennätykseen, hari on pelannut yhteensä 29 kautta putkeen Kiekkoliigassa! Kaikki alkoi Divarista 3/2007, Elite Razorissa. Tämän jälkeen miltei kaksi vuotta Siperian SissiKiekossa ja sen jälkeen monet vuodet PeliPojissa paria visiittiä Voodoossa tai Raversista unohtamatta. hari on siis vain 13 kertaa äänestetty Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa parhaaksi puolustajaksi, 10 näistä liigassa. Olkoon hän paras.

3. Ratakses - Mitä sitä hyvää vaihtamaan

Kiekkoliiga-historian eniten peräkkäisiä kausia saman joukkueen paidassa pelannut pelaaja on Ratakases. Ratakses on pelannut jokaisella Anaheim Mighty Ducksin Kiekkoliiga-sesongilla kaudesta 2/2009 lähtien ja jos Kiekko Cup otetaan mukaan, kaudesta 1/2009 lähtien. 25 kautta yhteensä putkeen Anaheimin kanssa joka kaudella pelannut on todellakin kunnioitettava suoritus. Jos kiekossa pitäisi olla yksi "Francesco Totti" niin tässä hän on. Hyvänä johtokuntalaisena ja loistavista kirjoituksista te varmasti Ratan muistatte muutenkin. :)

4. Kiekkoliigan myöhäisin ottelu

Myöhäisin, eli se joka alkaa aamuyöstä. Sinappikone ja HC RoikkuLämy kohtasivat miltei 6 vuotta sitten 8.1.2011 klo: 4.23. Sinappikone veti hieman paremmin kuin Suomi Ruotsia vastaan 2011. Sinappikone otti tyrmäysvoiton luvuin 7-1. Sinappikoneen legendat, kuten cobbapop, ubeli, Timothy (Hän) ja Septic näyttivät kaapin paikan tuolla kaudella HC RoikkuLämylle kuin kaikki muutkin joukkueet Roikkujen sijoituttua viimeiseksi 1/2011 kaudella liigassa. Allekirjoittanut pelasi myös tuolloin, Lehtiksen, MuhQn ja Weeklyn kanssa. Tarkoitus oli tehdä ennätys silloin ja on se pitänyt tähänkin päivään. Ei haittaa tappio enää! Ottelulinkki: http://kiekkoliiga.net/match/11366/season/24

5. Kiekkoliigan pisin ottelu. 11 erää.

Liigakarsinnat 1/2005 Pelijengi vs Takapenkin Tytöt.

Pelijengin kokoonpano: Arto, D-fence, M.Bartek, obZen(Vlad), omi, Turo, WaLDo
Takapenkin tyttöjen kokoonpano: Curva, Nuijamies, Roisku, Stepanek, Veivari

Yli kymmenen vuotta sitten pelattu ottelu, jossa on Hall of Fame jäseniäkin loppui tarkalleen 1.4.2005 klo: 00.33 Ottelua kerettiin pelaamaan jatkoajalla uskomattomat kahdeksan erää kunnes obZen(Vlad) pisti lukemiksi 2-1 ja otteluvoitot 2-0 Pelijengille. Pelijengi voitti myös sarjan 3-0. Pelijengi kumminkin hävisi liigakarsinnan toisen kierroksen FC Malpolle otteluvoitoin 3-2. (Kyllä, joskus oli liigakarsinnat, useammatkin)

Tämmönen täl kertaa, niitä omia ehdotuksia saa antaa perusteluineen Lupaschukille mikäli pääsisitte muiden luettavaksi. 

 


Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu 07.12.2016 01:44
Luettu: 1379 kertaa

Kommentit
10.12.2016 22:14
5. Lupaschuk pilaa kiekon
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.