Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Fun Facts #1

Fun Facts

Näissä koitan katsoa faktoja ja tietoa teidän luettavaksi. Faktat tiskiin ja toivottavasti ne olisi myös hauskoja.


1. Naappi

PePossa ja muissa liigaseuroissa monta mestaruutta voittanut Naappi on todennäköisesti kiekon paras ylempi puolustaja ollut jo vuosia. Arvaatteko montako kertaa pelaajat ovat äänestäneet hänet millään kategorialla kiekkoliigassa parhaaksi? Aivan, 0. Naappi ei ole ikinä voittanut yhtään henkilökohtaista palkintoa kiekkoliigan alaisuudessa

2. lasse89

Kaveri on voittanut seitsemän kertaa mitalin kiekkoliigan alaisuudessa. Nykyään eläköitynyt ja todennäköisesti Hall of Fameen joku päivä pääsevä lasse89 ei ole ikinä voittanut kultaa kiekkoliigassa. Hän on viidesti voittanut hopeaa ja kahdesti pronssia. Lasse on kerran valittu liigan parhaaksi hyökkääjäksi, kaudella 2/2007 ja playoffien piste- ja syöttöpörssin voittanut 1/2008. Lisäfaktana myös se ettei hän pelannut ikinä 1.Divaria yhtään ottelua.

3. Brutal Killers

Kiekon parhaimpiin tiimeihin jo vuodet kuulunut Brutal Killers on saaneet monet jengit pistämään /ta off kun heidän tiimipeli loppuu. Harmi sinänsä koska Brutal Killers jo luontiaikoinaan pelasi jokaista jengiä vastaan jotka heidät haastoivat. Nykyäänkin asialliseseti toimiva Brutal Killers ei ole silti voittanut kultaa Kiekkoliigassa. Jos en aivan väärässä ole niin ei ole missään voittanut kultaa. Brutalit ovat ainakin kuudesti taipuneet finaaleissa, neljä näistä kiekkoliigassa. Kahdesti pronssinkin napannut. Kiekko Cupinkin kesällä voittaneet ovat toki juhlineet muissa joukkueissa kultaa yllinkyllin.

4. Tenkrat

Kiekko.tkn kultapoika, jokaisen kiekkopelurin idoli monet vuodet ollu Tenkrat. Nykyään tahti on toki laantunut hieman. Tenkrat on tehnyt enemmän maaleja ensimmäisellä kaudellaan kiekkoLiigassa kuin kahdeksalla kaudella yhteensä tästä päivästä lähtien alaspäin. Otettiin siis huomioon 1/2008> tähän kauteen asti. Vaikkakin alussa pelit pelattiin 3vs3 niin alaspäin on tultu. Toki ei voi sanoa mitään pahaa herrasta, koska tehot syntyi 11 ottelussa. Anyway ansaitusti Hall of Famessa.

5. Justi

Tiesittekö, että Justi on voittanut ainoana puolustajana Kiekkoliigan playoffien maalipörssin? Peräti kahdesti. Kausina 3/08 ja 3/09 Justi voitti siis kyseiset palkinnot. Krug kylläkin voitti 3/13 maalipörssin, mutta toimi playoffien ajan hyökkääjänä, joten en laske häntä mukaan. Hattua nostan kyllä. Justi voitti urallaan myös kultaa pari kertaa, hopeaa kolmesti ja pronssia kahdesti. Tulevaisuuden HOF-jäsen ja aina niin rakastettu #kiekkoliiga kannulla.

Tässä muutama fakta tähän mennessä, en toki päätä pantiksi pistä ettei fiktiotakin olisi myös, mutta toivotaan niin. Mikäli tiedät jonkun hauskan faktan Kiekkoliigasta niin pistä notella tulemaan Lupaschuk nimimerkille niin, ehkä seuraavaan osaan sekin pääsisi mikäli semmoinen tulee!


Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu 30.09.2016 02:11
Luettu: 1180 kertaa

Kommentit
tättäpupu 30.09.2016 21:32
olipas hauskoja faktoja hoohoohoo
tättäpupu 30.09.2016 21:33
mut oli ne hyvii oikeesti
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.