Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tutustu pelaajaan: Bein

Tutustu pelaajaan:  Bein

Olin kävelemässä sateisena yönä kotiin ja bussipysäkillä seisoi nuori mies Siniviiva HT:n kaulahuiviin varustettuna ja tämä kyseinen henkilö osottautui pelaajaksi Bein jonka jälkeen kävin kysymässä pienimuotoista haastattelua katsotaan mitä saimme aikaiseksi parrasvaloissa siis Bein!

1. Terve, esittelisitkö aluksi hieman itseäsi? Ikä, mistä tulet jne?

- Terse. Elikkäs tosiaan meikä on 16-vuotias opiskelija Suomen Chicagosta.Suurinosa vapaa-ajasta menee salibandyn tai yleisurheilun parissa. Loput vapaa-ajasta kuluukin sitten kiekon tai mopoautolla raidailun parissa.

2. Mikä sai sinut tähän pelinpariin ja milloin aloitit kiekonpeluun?

- Taisi olla 2008 alkupuolella ala-asteen kakkosluokalla, kun itseäni hieman vanhempi kaveri kertoi pelistä ja sama iltapäivänä pääsin itse kokeilemaan kyseistä peliä kaverini tietokoneella. Tämän jälkeen kaikki illat ovatkin kuluneet tämän legendaarisen nettilätkän parissa aina tähän päivään asti.

3. Mikä on ikimuistoisin hetki kiekkourallasi?

- Kyllähän noita hienoja hetkiä kiekon parissa löytyy vaikka kuinka paljon, mutta päällimäiseksi mieleen ovat jäänneet liigadebyytti Unskilledin paidassa ProLeaguessa sekä tottakai ProLeaguen mestaruus 2/16 Kamloops Blazersissa, näitten äijien kans tuli vietettyä monen vuoden aikana niin monet ilot ja surut </3.

4. Löytyykö kiekosta joku joukkue/pelaaja, jota arvostat muita enemmän? Saat myös sanoa useamman henkilön.

- Quebec Nordiques ja mitsu. Quebecissä urani lähti oikeastaan nousuun shedin ja Marquezin opeilla. Ja ilman mitsua minusta ei varmaan ikinä olisi tullut tämän tasoista pelaajaa. Mitsu opetti minulle lähes kaiken tässä pelissä, nykyään tosin mitsu on aivan lapanen tässä pelissä, minun pitäs varmaan vuorostaan opettaa taas sitä pelaamaan. (Morjes vaan mitsu jos satut joskus lukemaan tätä :D )

5. SHT aloittanut kautensa erittäin vahvasti mistä johtuu näin hyvä startti kaudelle?

- Joukkueena ollaan puskutettu eteenpäi ja Dumpen liittyminen joukkueeseen oli tosi kova lisä. Yhteinen sävelkin on löytynyt pikkuhiljaa ja puolustuksen tarvittavat palaset on kloksahtanut kohdalleen.

6. Joukkueen uusia pelaajia ovat Lundi, Dumpe ja Pöhnäke miten odotat heidän onnistuvan kauden edetessä ja odotatko joltain heiltä enemmän kuin muilta ja miksi ?

- Pöhnäkkeen kanssa on tullut pelattua viimeiset neljä kautta ja kaveri esitti vahvoja otteita ProLeaguessa ja sama tahti on jatkunut Divarin parissakin. pöhnäke saattaa olla hieman tuntemattomampi nimi Kiekkoliigan puolella, joten kyllä omalta osalta odotukset ovat aika kovat hänen kohdallaan, jotta nimeä kiertyisi myös Kiekkoliigan puolella.
Dumpen kanssa ei niin hirveästi ole yhteistä taustaa, mutta mitä hänen pelejään on seurannut ja miten hän on esiintynyt Siniviivan riveissä alkukaudesta niin on hän osoittautunut loistohankinnaksi, tältä kaverilta voi kyllä odottaa jopa pistepörssin top-3 pääsyä.
    Myös Lundi on osoittautunut loistavaksi hankinnaksi harjoituspelien perusteella. Divarin puolella Lundi ei ole vielä siniviivadebyyttiään päässyt tekemään, mutta eiköhän sillekkin löydy aikansa ja toivottavasti samanlaiset otteet säilyvät myös divarin puolella.

7. Mitkä ovat SHT:n kauden tavoitteet ja miten näet SHT:n tulevaisuuden jatkuvan?

- Ensisijainen tavoite on päästä runkosarjan loputtua kolmen kärkeen ja kyllähän se jonkinsortin mitali kruunaisi kaiken. Tulevaisuudesta on hieman vaikea tässävaiheessa sanoa mitään, mutta toivottavasti Siniviiva starttaisi ensikaudella 19. liigakautensa.

8. Millaiseksi näet tällä hetkellä kiekon ja liigojen tulevaisuuden?

- Heikoksi. Uusia pelaajia on vaikea saada ja uusia pelaajia ei auteta pelin pariin samalla tavalla, kuin ennen. Samat vanhat pelaajat pyörittävät peliä kaudesta toiseen ja jokainen lopettava pelaaja nykykiekossa on suuri menetys. Ja sanokaa minun sanoneen, että kiekossa ei enään liigamatseja pyöri vuonna 2021.

9. Jos saisit jotain tuoda vanhaa kiekkoa takaisin tai muuttaa jotain mikä se asia olisi voit nimetä enemmän kuin yhden asian?

- pelaajamäärät tietysti, nykyään 4vs4 tiimipeliäkin joutuu odottamaan ainakin 10 minuuttia. Myöskin kaikki 1vs1-rankingit sekä puplageimit oli kivoja. 4vs4-regejä unohtamattakaan.

10. Nimeä Kiekkoliigan All-Stars kentällinen, nykyhetki ja oldschool.

- Nykyhetki: zuper, peipi, rodr, hari
- Oldschool: Tenkrat, Djbobo, Omiisi, FuckUp

11. Miten kulutat vapaa-aikaasi?
- Harrastuksien tai kavereiden sekä mopoauton parissa.

12. Mitä parantaisit Johtokunnan toiminnassa vai toimiiko kaikki niinkuin pitääkin?

- Ei ole vähään aikaan kiekkoliigan alaisuudessa tullut pelattua, mutta tähän mennessä ei ole ainakaan mitään negatiivistä sanottavaa, joten eiköhän kaikki toimi niinkuin pitääkin.

Lisäkysymykset:

1. Muna vai Kana?

- Kana

2. Teemu vai Lundi? (Perustelut.)

- Teemu ehdottomasti, syy: Lundi, miksi kannatat IFK:ta?

3. Aloitat uuden yrityksen Dumpen, Lundin, Pöhnäkkeen ja Wnb kanssa mikä on yrityksen nimi ja mitä yritys tekee.

- no jaa-a, iha tylsä kysymys. Kai se olis joku Megaforce & Odens, kun nämä kyseiset yllämainitut herrat ovat niin riippuvaisia kyseisistä tuotteista.

4. Heppa tyttö vai tyttö heppa?

- hmm. Kyllä se varmaa toi heppa tyttö on.

5. Onko Ratakselle jotain kysyttävää tai sanottavaa ihan vapaasti saa sanoa.

- moi ratakses ja miks siniviiva ennustettu kausiennakos sijalle #7?

Kiitokset Beinille haastattelusta, alas voi kommentoida kenet haluaisit seuraavaksi nähdä piinapenkissä.

- Lundi

Kirjoittanut: Lundi
Julkaistu 02.09.2016 14:24
Luettu: 1258 kertaa

Kommentit
Dumpe 02.09.2016 15:52
RaiQli piinapenkkiin!!
wnb 02.09.2016 16:19
Joo raiq rokkailemaa piinapenkkiin!!
Lupaschuk 02.09.2016 21:18
zuper
tättäpupu 02.09.2016 23:44
hjerpe piinapenkkiin ehdottomasti
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.