Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1.Divarin kausiennakko 3/09

Pitemmittä puheitta 1.Divarin kausiennakko:

HIFK

Sijoitusarvio: 5-9

Viimekausi:HIFK aloitti viimekauden todella vakuuttavasti voittaen seitsemästä ensimmäisestä pelistään viisi. Loppukauden heikko peli tiputti joukkueen kuitenkin kahdeksanneksi, ja liigakarsinnoissa tuli tappio MK:lle. Tasaisemmalla loppukaudella menestystä olisi voinut tulla enemmänkin.

Analyysi.Kokoonpano on muuttunut aika paljon viimekaudesta, mutta tasoittavana tekijänä on entuudestaan tuttujen HIFK-naamojen paluu joukkueeseen. Viimekauden Jazz-trio-HIFK hajosi kokonaan Aparin, Haperon, reuskun ja Muilun lähdettyä tiimistä. Joukkueenjohto katsoi myös hyvissä ajoin tarpeelliseksi ulostaa Fioldurin joukkueesta, joten viimekauden pelaajista on jäljellä vain -kessu- ja Sammakko. HIFK:n menestys tulee riippumaan pitkälti miten tämä entuudestaan tuttu yhteispeli lähtee toimimaan. Puolustuspelin toimiessa HIFK voi yltää korkeammillekin sijoituksille, mutta tulee ainakin kamppailemaan pääsystä kahdeksan joukkoon.

Joukkuejohdon mietteet: ”Joukkue lähtee kauteen pienellä 6 pelaajan rosterilla, joista 4 (goljat, turhapuro, inca, -kessu-) olivat mukana jo HIFKin ensimmäiselle kiekkoliigakaudella 1/2007. Viime kausilta tuttu ailahtelevaisuus ja osittainen yksinyrittäminenkin sai luvan jäädä historiaan, ja joukkueen pelitapa on erittäin puolustusvoittoinen ja kurinalainen. Joukkuehenki on parasta mahdollista ja jokaiselle tuntuisi kiekkoilu maistuvan. Tavoitteena on nousu liigaan kauden päätteeksi, runkosarjassa minimissään sijoille 6-8.” - Goljat

Merkittävimmät lähtijät: Apari, Hapero, Tipsy ja Fioldur
Merkittävimmät tulijat : Goljat, Turhapuro ja Director
MVP:-kessu-

Seuraa:-kessu-, HIFK:n selkäranka ja johtaja, joka todennäköisesti tulee pelaamaan suurimman osan kauden peleistä mikäli vaipanvaihdolta ehtii. HIFK:n hyökkäyspeli on suurilta osin -kessun- harteilla ja jää nähtäväksi saako hän tarpeeksi tukea muilta hyökkääjiltä.


Patriots

Sijoitusarvio:10-13

Viimmekausi:Patriots onnistui pelaamaan toisella kaudellaan perus hyvää peliä läpi kauden (vain muutama isompi notkahdus), joka riitti lopulta massadivarin 10. sijalle. Sijoitus oikeutti Patriootit divarikarsintoihin, joissa joukkue oli todella vakuuttava häviten vain yhden pelin. Offseasonin aikana Patriots koki kuitenkin kovia menetyksiä kaikilla rintamilla kun mm. J.Rita, craps ja Wrss vaihtoivat maisemia.

Analyysi:Jää nähtäväksi kuinka pitkälle Patriots yltää uusitulla kokoonpanolla, sillä äärimmäisen tasaisessa divarissa ei ole varaa pahoihin notkahduksiin. Patrioottien puolustus on uusittu kokonaan mikä jättää myös kysymysmerkkejä ilmoille. Vaikea kausi saattaa olla edessä, ellei peli lähde sujumaan heti alusta alkaen edes kohtuullisesti. Tuskin tulee yltämään kuuden joukkoon, mutta saattaa päätyä mille tahansa sijoitukselle siitä alaspäin.

Joukkuejohdon mietteet:”Craps hajos muhun aika pahasti, sit owner ja Maaku lopetti, haba, Wrss ja Oskar hoppas. Käytännössä jengi hajos, kokosin kaikille paikoille uudet miehet, Katotaan mitä tapahtuu! Never gonna give you up.” - jambo

Merkittävimmät lähtijät:craps, Wrss, -HaBa-, -joPPe-, owner, J.Rita ja Frai
Merkittävimmät tulijat:juku, Litmanen, Baninski ja GRammat
MVP:jambo

Seuraa:juku ja Baninski, Viimekausi Unforgivenin paidassa tuotti jukulle 23 maalia 17 ottelussa, ja maaleja odotetaan myös Patriotsin puolella. Baninski puolestaan on jälleen mukana Kiekkoliigan alaisuudessa, yli vuoden kestäneen hiljaiselon ja lukuisten regissä suoritettujen ookke-kikkojen jälkeen. Patriotsin menestys riippuu pitkälti miten nämä hyökkäykseen hommatut uudet tikku-ukkokendoilijat suoriutuvat vaikeasta tehtävästä.


Helsingin Jokerit

Sijoitusarvio: 1-4

Viimmekausi:Heikko kausi liigassa ja pudotus 1.divariin jätti varmasti paljon parantamisen varaa. Lopullinen sijoitus liigassa oli 11. eli toiseksi huonoin heti HC Kauhavan jälkeen. Kauden ikimuistoisimmat hetket olivat 1-1 tasapeli Pelijengin kanssa sekä 45 tehtyä maalia, joten parantamisen varaa jäi paljon.

Analyysi.Uusittu narripakka tulee olemaan kovaa valuuttaa tänäkin keväänä. Huhujen mukaan Jokerit lähtisi kauteen täysin suomalaisella rosterilla, joten mielenkiintoa riittää. Jokerit tulevat siis olemaan vahva runkosarjassa myös ilman Tomekkia. Tomekin poissaolo tulee kuitenkin näkymään etenkin pehmeänä kulmapelinä ja taklausten puutteella. Helsinkiläisten hyökkäys sekä puolustus ovat vahvoja, eikä merkittäviä heikkouksia löydy. Marjojen poiminnassa haaviin tarttui Rubi ja Risey, jotka ovat molemmat erinomaisia vahvistuksia divaritasolla. Etenkin stbk-Rubi kaksikko tulee olemaan vaikea pideltävä mille tahansa divaritiimille. Myös harkkapelit ovat osoittaneet narrien vahvuuden, mutta mikä on todellinen kunto kun kausi starttaa? Nousu takaisin liigaan on mahdollinen jos Jokerit pystyvät pelaamaan omalla tasollaan läpikauden

Joukkuejohdon Mietteet:"Kauteen lähdemme melkeenpä kokonaan uusitulla kokoonpanolla. Tomekki,Rocko,He-man ja Tassu lähtivät ja tilalle tuli Rubi,Risey, JoBBe sekä paluun Jokereihin tehnyt Zampou. Eli lähdemmme siis kauteen pienellä kokoonpanolla mutta silti aktiivisuutta riittää varmasti enemmän kuin viime kaudella. Mitään suurempia tavotteita ei tähän kauteen aseteta, vaikka harjotusottelut ovat sujuneet todella hyvin ja jätkät löytävät toisensa kentältä kuin olisivat pelanneet pitkäänkin yhdessä. Divari tulee olemaan varmasti kovatasoinen ja mistään matsista ei ole tulossa helppoa. Onnea kauteen jokaiselle joukkueelle.” - stbk

Merkittävimmät lähtijät:Tomekki, He-man ja Rocko
Merkittävimmät tulijat : Rubi, Risey, Zampou ja JoBBe
MVP:stbk

SeuraaTomekki has left the building! Miten Jokereiden peli kulkee ilman pitkäaikaista Jokerijohtajaa? No todennäköisesti entistä paremmin. Seurattavana myös aktiivisuus, joka oli viimekaudella heikkoa. Fanien toivomuksesta seurataan vielä katajanmarja kaksikkoa Rubi-Risey.


Club Of Härmä

[bSijoitusarvio[/b] 1-4

Viimmekausi:Härmän viime kausi loppui hieman surullisiin tunnelmiin Club of Härmä - Nemesis pelin jäämättä pelaamatta. Nemesis sai ottelusta pisteet ja Härmä jäi täten täpärästi pudotuspelien ulkopuolelle. Muutoin joukkueelta perusvarma kausi ja divarikarsintojen ykköspaikka antaa pientä myrskyvaroitusta muille. Karsinnoissa härmä teki 8 ottelussa huikeat 41 maalia, omissa soiden vain 19. Runkosarjassa saldo oli tasaisempi 72-54.

Analyysi:Härmä lähtee kauteen kovilla odotuksilla. Odotettavissa on hyökkäysvoittoista peliä, jossa molemmissa päissä verkko heiluu - ja paljon. Härmä tulee olettavasti ottamaan paikan liigakarsinnoissa. Sijoitus riippuu siitä, kuinka pakisto kestää puolustamisen hyökkäävässä pelityylissä. Clubin kokoonpano on myös pysynyt lähes samana edelliskausista joten odottevissa voi olla isokin sijoitusparannus

Joukkuejohdon mietteet:”Lähdemme tulevaan kauteen kovilla odotuksilla! Olemme saaneet kokoonpanoomme uusia nimiä, joka tekee pelistämme tehokasta. Tavoitteemme onkin, että pääsemme liigaan. Joukossamme piilee samalla kova yhteishenki joka tuo varmuutta peliimme.
Ensi kaudesta on tulossa kova ja jännittävä, divarin saadessa uusia joukkueita.” - Cypress.

Merkittävimmät lähtijät:-
Merkittävimmät tulijat : Wrss, Icon ja Mayhem
MVP. Messi

Seuraa:Härmän hyökkäysarsenaali. Cypress-Palffy-Messi kolmikko tulee olemaan vaikea pideltävä kaikilla divatiimeille. Härmällä on heittää mukaan soppaan vielä Epical sekä intissä jäähdytellyt bot, joten hyökkäysvoima on yksi divarin vaikuttavimmista. Tarkkailuun myös kuinka hyökkäyspainotteisesti Härmää lähtee pelaamaan pelejä, mikäli puolustus ei kiinnosta niin tiedossa on hawaijikiekkoa.


Ylämummo

Sijoitusarvio 10-13

Viimmekausi:SHL runkosarjan 2, nousu sitäkautta suoraan 1divariin. Play-Offsien 3.
Hieman aktiivisuusongelmia viimekaudella ollut, mutta toivotaan että sama tahti ei jatku kiekkoliiga ympyröissä. Uskon Ylämummojen  pitävän aikatauluista kiinni Divarissa.

Analyysi.Oletusarvoisesti divarin häntäpäätä. Kokoonpano on miltein täysin uudistunut, eivätkä
pelit ole vielä sitä parasta. Joukkue on ollut myöskin epäaktiivinen ja ainakin alussa divarin meininkiin totuttautuessa kyyti voi olla kovaa.
Onnistuuko Ylämummo hiomaan peliä divarin vaatimalle tasolle, vai onko edessä divarikarsintoihin joutuminen? Aika näyttää.

Joukkuejohdon mietteet:”Mitä voi odottaa alkukaudesta kun Bande, unQaa sekä Naiminen
hopannut. Onneksi sentään saatii Liskis (minä),Zani, Darko mukaan ja Benille kone jotenkin kuntoon! Joten kaudestahan tulee selvästi erittäin tiukka ja jännittävä.” - Liskis

Merkittävimmät lähtijät:Jonte Jope UnQaa Dexterous ja Naiminen
Merkittävimmät tulijat Darko zani Liskis GM-jörri
MVP:Darko

Seuraa:Beni, joukkueen paita ja pöksyt. Varmaa puolustusta ja ovelat avaukset.
Benin ollessa vireessä ylämummo voi yllättää


Europe

Sijoitusarvio: 5-9

Viimmekausi:Viimekausi näytti hyvältä Europen kohdilla. Kokoonpano pysyi suht samana ja peli näytti maistuvan. Kausi jäi lopulta odotuksiin nähden laihaksi ja Europe sijoittu runkosarjassa sijalle 11. Joukkue onnistui kuitenkin säilyttämään paikkansa divarissa karsintojen kautta.

Analyysi:Europen suurin valtti on ollut joukkueen pysyvyys. Kokoonpano on pysynyt suhteellisen aloillaan jo useamman kauden ajan. Muutamilla täsmähankinnoilla höystettynä kokoonpano vaikuttaa lukijan silmään hyvältä. Europella on kaikki edellytykset ylempään keskikastiin divarissa, jos päät kestävät ja miinuspisteiltä vältytään

Joukkuejohdon mietteet:”Ihan hyvillä fiiliksillä lähetään kauteen. Pieniä kokoonpanomuutoksia tullut, mutta se vaan piristää ilmapiiriä. Joukkueen pakka kuitenkin pysynyt ihan hyvin kasassa niin eiköhän ihan realistinen tavoite ole päästä runkosarjan jälkeen karsimaan liigaan.” - Endure

Merkittävimmät lähtijät: LoiB ja Nuijamies
Merkittävimmät tulijat: craps ja Hunny
MVP:Endure

Seuraa:craps, Viimekaudella Patriotsissa pelannut craps siirtyi tälle kaudelle Europeen. Kokenut ja kova puolustaja, jolta voi odottaa tasaisen varmaa suoritusta omassa päässä läpi kauden ajan.

Mensa Club Finland

Sijoitusarvio:5-9

Viimmekausi:Mensat sijoittuivat viimekaudella 13. runkosarjassa. Varsin vähäisellä ja mensamaisella maalierolla: 57-59. Mensat onnistuivat kuitenkin säilyttämään divaripaikkansa viimehetken heräämisellä karsintapeleihin

AnalyysiMensat tulevat todennäköisesti jatkamaan samaa rataa eli runkosarjasijoitus on divarin puolivälissä, vaikkakin onnistuessaan mahdollisuuksia on jopa kuuden joukkoon. Mensat lähtevät kauteen varmasti totutun hyvällä puolustuspelillä ja taistelet sen avulla tärkeitä pisteitä itselleen myös kovilta joukkueilta. Mensat eivät tule tekemään hirvittävää määrää maaleja, mutta eivät myöskään päästä niitä omiin. Joukkueella on hyvät saumat liigakarsintoihin jos pakka pysyy kasassa ja puolustus kurissa.

Joukkuejohdon mietteet:”Hyvä poppoo ollaan saatu kasaan, että tulostakin pitäisi syntyä. Divarin taso on tulevalla kaudella todella kova, ja oon varma, että jokainen pelaaja meiltä tiedostaa sen. Itellä on luottavaiset fiilikset kautta kohti kaikin puolin. Meidän on petrattava joka osa-alueella, mikäli meinataan olla divarin kärkikastissa ensi kaudella.” - Hai

Merkittävimmät lähtijät:Alanen, Def ja Bande
Merkittävimmät tulijat : Ulja, Anna ja Letti
MVPHai

Seuraa;Letti, Kiekkoliigaa paljon nähnyt kaveri jolta taitoa ei puutu. Laukoo maaleja paljon ja pestaa hyvin paikkoja. Yhdessä Hain kanssa muodostanee yhden divarin vaarallisimmista hyökkipareista, joilta odotetaan tehojaGuerreiros

Sijoitusarvio:1-4

Viimmekausi:Guerreirosin debyyttikautta kiekkoliigassa voi sanoa onnistuneeksi. Joukkue oli läpikauden vahva ja lunasti paikkansa liigakarsinnoissa, ollen runkosarjassa kuudes. Jopa liigaan nousu oli lähellä ja jäi lopulta vain yhdestä voitosta kiinni

Analyysi.Guerreiros lähtee kauteen kovilla hankinnoilla. S.S.K.sta värvätyt JaKurri ja Pönssi tulevat tekemään tuhojaan Ruwin rinnalla. Pakkikaluston uudet hankinnat Fice "Mr. Ilmveivi" ja setärnä tulevat tekemään vastaavasti vastustajan hyökkääjille vaikeaa. Joukkueen perusrunko on pysynyt melkeinpä samana, lukuunottamatta ikihopper mihkua. Guerreiros tulee olemaan jälleen vahva läpikauden ja ilman suuria notkahduksia joukkue tulee sijoittumaan divarin kärkikastiin, myös liigaan nousu on jälleen askeleen lähempänä

Joukkuejohdonmietteet:"Muutamii uusii iha kelpo pelimiehii saatii jengii ja yhteispelii on ehditty hioo enne kaude alkuu. kyl jotku on puhunukki, et tänä kauten voitais noust ton iha kiekkoliigaa asti ja siel voittaa 3x putkee se mestaruus ja tehd jonki näköst historiaa, mut nää on ny vaa fice märkii unii et ei niist enempää. joukkuee sisäise pistepörssi vie tod.näköisesti Dentvis tai todella varmoi otteit harkkapeleis esittäny HUD3." - ilo

Merkittävimmät lähtijät:Mikke
Merkittävimmät tulijat :Pönssi, JaKurri, Fice ja setärnä
MVP: Ruw

Seuraa:Pönssi, Kova maalintekijä tuo uutta verta Guerreirosin peliin. Kentälle päästessään alati vaarallinen ja vaikea pideltävä sniper, jonka erikoisuutena on autopass-jalkakynät


Nemesis

Sijoitusarvio10-13

ViimmekausiNemesis yllätti viimekaudella varmasti kaikki, olemalla vain voiton päässä liigapaikasta. Eivät erityisesti loistaneet runkosarjassa, mutta nousivat kuitenkin liigakarsintoihin nimeltä mainitsemattomien joukkueiden jättäessä pelit pelaamatta. Joukkue kärsi kauden aikana myös hieman tehottomuudesta, varsinkin startti debyyttikaudelle oli karu: nolla maalia kolmessa ensimmäisessä pelissä.

AnalyysiNemejen kokoonpano on saanut taas paljon muutoksia, jengistä on lähtenyt kolme pelaajaa ja vastaavasti hankittu seitsemän. Nähtäväksi jää kuinka peli on saatu uusien pelaajien kesken kuntoon. Nemesis tarvitsee jälleen yllätyksen, mikäli aikoo päästä kärkikahinoihin mukaan. Viimekausi kuitenkin osoitti, että edellytyksiä on mennä pitkällekin ja taitoa löytyy haastaa koviakin joukkueita. Jos puolustus toimii läpikauden ja hyökkäystä on saatu parannettua, ei ole enää yllätys vaikka Nemet nähtäisiin liigakarsinnoissa

Joukkuejohdon mietteet:”Peli kerrallaan lähetään jokasta matsia voittaa ja katotaan mihin se riittää. tavotteena ois ainaki divaripaikka säilyttää seuraavallekki kaudelle..” - Sebr

Merkittävimmät lähtijät: Brandy ja Johnny
Merkittävimmät tulijat : tikru2, Circle, Daegon, Hustleri, Oskar, Koija ja Wakke
MVP:Sebr

Seuraa:tikru2, joukkueen tuore hankinta, jolta ei kokemusta puutu. Yli 100 liigaottelun tuoma kokemus näkyy varmasti jäällä ja kopissa. Tiikeri on tasaisen vahva pelaaja, jolta odotetaan apuja Nemesiksen hyökkäykseen ja etenkin maalintekoon.


Voodoo People

Sijoitusarvio: 1-4

Viimmekausi: Joukkueella on kova viimekausi takana. Tappioita tuli koko kautena vain viisi, ja runkosarjan 1. tilaan jäi eroa vain kolme pistettä. Varsinkin runkosarjan loppu oli Voodoolta vakuuttava, sillä kymmenestä viimeisestä pelistä joukkue hävisin vain yhden ja voitti seitsemän. Liigakarsinnoissa joukkue joutui kuitenkin taipumaan hyvän peliesityksen jälkeen NJD:lle voitoin 3-2.

Analyysi:Voodoo on ainoa viimekauden top 5 divarijoukkueista joka ei noussut liigaan. Joukkueelta on luvassa jälleen vakuuttavan vahva runkosarja. Voodoo taistelee tosissaan jälleen liigapaikasta, ja runkosarjan voitosta. Joukkueen vaihtuvuus on ollut viimekausia mukaillen melko pientä, ja runko on saatu pidettyä loistavasti kasassa. Uudet tulijat -piku- ja Niinis tuovat vielä lisä leveyttä hyökkäykseen, mutta nähtäväksi jää riittääkö se liigaan asti.

Joukkuejohdonmietteet:”Kaasu on joukkueen itseoikeutettu kapteeni. Kaveri on ollut kapteenina ties missä melkein jokaisen palloilulajin kaupunginosajoukkueessa ennen ku muu porukka on ees syntynyt. Muut pelaajat si yrittää pistää ränniin kiekkoo ja pelata se mahdollisimman nopeesti MJ-Eyemoulle, joka vetää MJ-siniviivalta MJ-lämärin MJ-yläpesään. sit MJ-tuuletus ja peli jatkuu, tiukka sumppu, 1-0, hyvä mieli voitosta ja nukkuun. Joukkueen selkein vahvuus on lähes järjellä käsittämätön kokemus, Kaasun ja MJ-Eyemoun lukuisat arvopeliedustukset ovat joukkueelle uskomaton voimavara pimeimmän talven keskellä väännettävissä playoff-mittelöissä. Shefkiltä viel pullantuoksuiset terveiset GM-Somelle” - Shefki

Merkittävimmät lähtijät: Dreamic
Merkittävimmät tulijat: -piku- ja Niinis
MVP:Eyemou

Seuraa:Shefki, Kangasalan omapoika lähtee kauteen kovin odotuksin. Tavoitteena on lähteä parantamaan mm. henkilökohtaista maalimäärää viimekaudesta. Mikäli peliaikaa tulee ja otteluita kertyy enemmän kuin viimekaudella, Shefki voi olla vaikea pideltävä.Hc Revolution

Sijoitusarvio 5-9

Viimmekausi:HC Revolution nappasi hopeaa viimekaudella SHL-liigasta, runkosarjasijoituksen ollessa kolmas. Joukkue pelasi divarikarsinnat tarpeeksi hyvin ja paikka divarissa varmistettiin saldolla 2-4-2, sijoituksen ollessa seitsemäs. Kesken kauden Voodoosta siirtynyt Dreamic osoitti SHL:ssä olevansa mies paikallaan tekemällä mainiot 28+22 tehot viidessätoista ottelussa

Analyysi:Hc Revolution lähtee kauteen vaihtuvuudeltaan vähäisellä kokoonpanolla. Ainoana merkittävänä tulijana on kova paluumuuttaja juz, joten Revoilta voi odottaa hyvää peliä läpi kauden. Revolutionin ehdoton vahvuus on maalinteko, mutta varsinkin puolustuspeli jää kysymysmerkiksi näin kauden alkuun. Pelien jatkuessa hyvään malliin ja puolustuksen onnistuessa Revolutionilla ei pitäisi olla vaikeuksia sijoittumisessa kahdeksan joukkoon. Nähtäväksi jää jatkuuko Revolutionin ja etenkin Dreamicin lento astetta kovemmassa sarjassa ensi kaudella.

Joukkuejohdonmietteet:”Siitä lähetään ettei ainakaa 2.divariin tiputa. eipä täs ihmeempiä, lähetää omal pelil kattoo kui pitkälle päästää.” -juz

Merkittävimmät lähtijät:jounas
Merkittävimmät tulijat : juz
MVP:Dreamic

Seuraa:Dreamic värvättiin takaisin Revolutionin paitaan viimekauden lopussa. Taitoa kaverilla löytyy, mutta pystyykö hyödyntämään tätä hyvin puolustavia divarijoukkueita vastaan? Palasten loksahdellessa yhteen Dreamic tulee olemaan kauhu vastustajan päädyssä ensikaudella.Kiekon Kaiku

Sijoitusarvio 10-13

Viimmekausi:SHL runkosarjan voittaja ja playoffien viides. Vahva runkosarja SHL:ssä tarkoitti kuitenkin suoraa siirtymistä 1.divariin

Analyysi: SHL;n runkosarjan voittanut kaiku lähtee debyyttikauteen suurin menetyksin, ykköspistemies Brutus, joka valittiin SHL parhaaksi pelaajaksi jätti joukkueen ja siirtyi HC Oilersin riveihin. Joukkue lähtee ensimmäistä kertaa pelaamaan Kiekkoliigan alaisuudessa, joten jää nähtäväksi mihin panostus riittää erittäin tasaisessa divarissa. Kaiku on kaikesta huolimatta onnistunut saamaan muutaman hyvän vahvistuksen Brutuksen jättämälle aukolle, joten saa nähdä mihin asti kiekko kaikuu!!

Joukkuejohdon mietteet:”Varmaanki haetaan tasapainoista kautta ja hyviä pelejä. vaikee sanoa mitään tulostavoitteita, kun uus sarja ja uudet kujeet.” - Zingis

Merkittävimmät lähtijät: Brutus
Merkittävimmät tulijat : lerpsu, Lutchenko ja Pepe
MVP: Zingis

Seuraa:Zingis, kaiun pitkäaikais hyökkääjä on jokakaudella tehnyt tasaisesti pisteitä. Tällä kaudella hän nappasi herrasmiespalkinnon SHL;stä, joten katsotaan pysyykö hermot kurissa myös kiekkoliigassa.HC RoikkuLämy

Sijoitusarvio 5-9

Viimmekausi:Joukkue sai päätettyä syöksykierteensä ja pelasi kohtalaisen tasapainoisen kauden. Sekava vaihe joka sisälsi vähintäänkin outoja värväyksiä ja erityisesti valtavan vaihtuvuuden sai jatkokseen kaivattua pysyvyyttä. Viime kautta kuvailisi parhaiten sanalla "tasaisuus". Joukkueella ei ollut varsinaisia suuria heikkouksia, mutta ei myöskään sen ihmeempiä vahvuuksia. Kukaan roikkujen pelaajista ei noussut erityisesti esille vaan joukkue pelasi tasaisesti koko rosterinsa voimin. Maalinteko oli ehkä se riippakivi jonka johdosta suurempi menestys jäi saamatta, mutta tasaisella rintamalla viimeistely riitti kuitenkin sijaan 12. ja 1.divaripaikan säilyttämiseen.

AnalyysiJoukkueen perusrunko on pysynyt suhteellisen samanlaisena, mutta maalintekoon on haettu toivottua syvyyttä. Lupaschuk ja Crusher ovat isoja vahvistuksia 1.divaritasolle, erityisesti HC RoikkuLämyyn. Joukkue esiintyi viime kaudella tasaisesti, mutta juuri maalintekosektorilla olisi ollut toivomisen varaa. 1.divari on kauttaaltaan tasokas, joten aivan kärkeen on todella vaikea yltää, mutta HC RoikkuLämyn vahvistuneella rosterilla säilyminen on jopa helppoa. Lisäksi kauden ratkaisupeleissä kaikki on aina mahdollista ja aktiivisellä ja nälkäisellä rosterilla on hyvät mahdollisuudet yllättää jopa suurimmat suosikit

Joukkuejohdon mietteet:”Rosteri pysy suht samana mitä viimekaudella ja lähteneet pelaajat saatiin paikattua paremmin kun hyvin. Toivottavasti saatas pelattua ehjä kausi ja tietenki tavotteissa loistaa liigakarsinnat. ktsmo” – ankerias

Merkittävimmät lähtijät: Cursed ja Goljat
Merkittävimmät tulijat: Lupaschuk ja Crusher
MVP:Alora

Seuraa.Crusher: Pidempään kiekkoliigapeleistä syrjässä ollut hyökkääjä hakee vahvaa paluuta sarjapeleihin. Restartissa loistanut vinolippalakki omaa loistavan laukauksen ja tuskinpa löytää syöttönappia hiirestään tälläkään kaudella. Turun Eminemi muodostanee Lupan kanssa varsin tappavan duon jota täydentää monta puolustusvoittoisempaa kaveria taustalla.Siinä se. Kirjotusvirheitä voi löytyä.

Kirjoittanut: Lupa
Julkaistu 09.09.2009 17:11
Luettu: 831 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.