Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1. SHL - Kiekkoliiga 3-4 ja.

SHL vs Kiekkoliiga 3-4 ja.

Valmentaja: unQaa
Kokoonpano:
aar0n, Beni, Claudio, Deco, Dexteroux, IanGillan, juz, naapi, pepe, pude, pökäle, weezy, wipa

Valmentaja: FuckUp
Kokoonpano:
-piku-, davidoff, hari, jebsu, justi, koksu, letti, pönssi, scott, sean, sydis

1. erä

Ottelu käyntiin, shl aloittaa ryhmällä wipa, beni, claudio, pude. Kliigan kentästä löytyy sydis, -piku-, Justi, Sean. Kamppailu käynnistyy pienellä kliigan hallinnalla. Painostus jatkuu ja ajassa 1:04 sydis roiskii kiekkoa kohti maalia ja maalin edestä piku hakkaa kiekon sisään. Kliiga on aloittanut ottelun vahvasti ja shl:n paikat jääneet vähäiseksi. Tässä välissä tulee ilmoitus että katsojia on paikalla 153, loistava sunnuntai. Reilut neljä minuuttia peliä takana ja shl nostaa hyökkäystä ja havaittavissa on, että momentum on kääntymässä. Ajassa 4:24 Pude nousee vasenta kaistaa ja tällää vankan vedon kohti maalia, haske pomputtaa kiekkoa maalin edessä ja Beni lakaisee varmasti reppuun. Peli on 1-1. Seuraavat hetket mennään kliigan painostuksella ja piku pääsee jopa yrittämään läpiajosta maalia mutta shl veskari on tällä kertaa etevämpi.

0-1 -piku- (Sydis - Justi)
1-1 Beni (Claudio - Pude)

SHL saves: 8 poss: 50%
Kiekkoliiga saves: 1 poss: 49%

2. erä
Siirrytään ottelun toiseen erään ja tilanne on jopa sähköisen jännittävä. Tasatilanteessa ollaan mutta enemmän paikkoja onnistui ekassa erässä luomaan kliiga. Ajassa 1:26 pääsee kliiga hyökkäykseen ja Jebsu heittää maittavat kynät shl:n puolustusalueella ja paiskaa kliigan johtoon, komea maali. Heti perään tulee shl:n vastaus kun juz nostaa hyökkäystä vasenta kaistaa ja armottomalla pommilla sivaltaa pelin tasoihin, aikaa kellossa 1:48. Erä puolessa välissä, kun jebsu ja letti laittavat myllyä pyörimään, mutta tilanne kuivuu kasaan. Seuraavassa tilanteessa scott jäätyy ja tippuu pois kentältä, mutta homma jatkuu justin tullessa kentälle. Jebsun ja letin mylly pyörii jälleen vahvasti shl päädyssä, mutta edelleen tiivis puolustus hoitaa tilanteet. Viimeisellä minuutilla mennään ja tasaista on.

1-2 Jebsu (hari - Scott)
2-2 juz (Dexterous - Pepe)

SHL saves: 4 poss: 48%
Kiekkoliiga saves: 1 poss: 51%

3. erä
Kolmanteen erään lähdetään edelleen tasatilanteessa, tähän saakka on menty maali/erä/joukkue tahdilla. Katsojia tällä hetkellä paikalla vajaat 180. Ensimmäinen tilanne kliigan päädyssä kun deco pommittaa, mutta haske onnistuu korjaamaan kiekon. Seuraavassa tilanteessa villiä myllyä shl päädyssä kun jakurri, koksu ja pönssi laittavat kiekkoa liikkeelle, mutta kuvio päättyy harhasyöttöön. Pitkän kliigan painostuksen päätteeksi shl nostaa hyökkäyksen jossa naapin passista Deco tällä hurjan vedon b pisteiden välistä ja siellä väräjää, peli on 3-2. Hetkeä myöhemmin Pönssi polkee vasenta kaistaa ja pääsee tälläämään b pisteen kohdilta ja tarkka veto sujahtaa ylämummoon. Erittäin hieno tasoitus. Seuraavat hetket edetään tasaisella vääntämisellä. Tunnelma tiivistyy ja paikalla jo yli 200 katsojaa. Peli päättyy varsinaisella peliajalla tasan 3-3. Siirrytään jatkoajalle.

3-2 Deco (naapi - weezy)
3-3 Pönssi (JaKurri - Davidoff)

SHL saves: 2 poss: 42%
Kiekkoliiga saves: 2 poss: 57%

Jatkoaika:

Heti alkuun Sean saa paikan ja pääsee vetämään, mutta ei uppoa tällä kertaa. Heti perään uutta paikkaa Seanille mutta wipa on edessä. Sean ottaa rajusti roolia nyt ja hakee maalia, pääsee jälleen veivien jälkeen ampumaan tyhjiin mutta tolppa kolisee. Kliigalla vahva ote pelistä ja shl:n paikat jäävät siihen että päästään hetkeksi edes hyökkäyspäähän. Reilut kolme minuuttia taulussa ja shl pyörittää peliä kliigan päädyssä, seuraavaksi kliigan vastahyökkäys, jonka päätteeksi piku pääsee survomaan moken patjojen alta etukulmaan. Ankara kamppailu on ohi ja Kliiga illan finaaliin ja SHL pronssipeliin.

3-4 -piku- ja.

Tähdet:

*** Sean
** juz
* Justi

Raportista kiitos Norskille.

Kirjoittanut: Norski
Julkaistu 27.04.2009 18:00
Luettu: 867 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.