Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

3. Hoki-liiga - SHL 8-3 (Pronssi)

Hoki-Liiga vs SHL 8-3

Valmentaja: unQaa
Kokoonpano:
aar0n, Beni, Claudio, Deco, Dexteroux, IanGillan, juz, naapi, pepe, pude, pökäle, weezy, wipa

Valmentaja: Setti, Jii, Eskoo
Kokoonpano: Christian, hatwan, ilo, Klee, Kosar, Mr.Vehnä, niisku, nuba, Savard, Skullster, Sämps


1. erä
Alkamassa tiukka pronssipeli Hoki-Liiga vs SHL. Ensimmäisessä ottelussa shl hävisi niukasti jatkoajalla kliigalle 4-3 ja hoki avasi ottelunsa kiekkodivaria vastaan, häviten ottelun 1-4. Odotettavissa on tasainen kamppailu. Yleisöä näin alkuun paikalla n. 100kpl. Hoki saa ensimmäisen hyökkäyksen aikaan kun Savard sämps kaksikko järjestää tilannetta, mutta tämä kuivuu kokoon. Seuraavaksi on vuorossa shl:n hyökkäys, iangillan puskee keskeltä ja passaa vielä oikeaan laitaan benille, joka yrittää vetää b pisteeltä mutta puolustus on edessä. Hokin vuoro yrittää Savard sämps 2v1 hyökkäykseen, mutta puolustus pääsee väliin. Seuraava tilanne hokille ja skullster pelaa oivallisen passin Sämpsille joka pääsee ampumaan keskeltä ja kova veto pomppaa moken hanskan reunasta sisään. Peli on 1-0. Hokilla on huikea momentum pelistä ja siellä yritetään parhaimmillaan kolmella miehellä hakata kiekkoa sisään. Kellossa 3:58 kun Savard tuo kiekkoa shl maalille ja siirtää vielä skullsterille joka iskee hokin 2-0 johtoon. Nyt on tiukka paikka aurinkopojilla. Vahvasti ja rauhallisesti on pelannut hokin puolustus tähän saakka. Viimeistä minuuttia mennään ja hoki pääsee tulemaan 2v1 hyökkäykseen, wipalla on paineita, Savard siirtää jään viileästi kiekon skullsterille joka iskee tyhjään maaliin. Aivan erän loppuun vielä hokilla paikka kun jälleen ollaan yv hyökkäyksessä ja savard hetken katseltuaan tällää tarkasti kiekon maaliin. Peli vaikuttaa ratkenneelta.

1-0 Sämps (Skullster - Savard)
2-0 Skullster (Savard)
3-0 Skullster (Savard)
4-0 Savard

SHL saves: 4 poss: 44%
Hoki saves: 2 poss: 55%

2. erä
Toisen erän alkuun lähdetään hokin huimassa johdossa 4-0. Shl puskee heti alkuun ensimmäistä hyökkäystä mutta ei oikein löydy passipaikkaa ja homma jää siihen. Hokin jäätävä puolustus hoitaa tilanteita rauhallisesti, kentällä siis vääntämässä Christian ja niisku. 2:04 pelattu kun juz pääsee puikkelehtimaan hieman onnekkaasti hokin maalin eteen ja maalipyssyhän ei tälläisestä paikasta erehdy vaan kaventaa tilanteeksi 4-1. Puolet erästä pelattu, kun kryyker hatwan ovat 2vs1 hyökkäyksessä ja armottomalla itsekkyydellä kryyker ei mietikkään passipaikkaa vaan tällää vuoren varmasti kiekon reppuun b pisteeltä. Ja lisää löylyä kiukaalle heti välittömästi, kryyker sivaltaa komealla pommilla joukkueensa jo 6-1 johtoon. Seuraavassa tilanteessa shl onnistuu luomaan paikan, juz pääsee laukomaan mutta tällä kertaa veto kilpistyy maalivahtiin. Jälleen tullaan shl hyökkäystä ja juz pommittaa, mutta jälleen mokke pomputta kiekkoa eteensä ja juz vielä yrittää riparia hakata sisään mutta tämäkään ei tuota tulosta. Sitten tullaan hokin hyökkäystä aivan erän lopulla hatwan pelaa ovelalla passilla kryykerille kiekon joka on aivan vapaana maalin edessä, mutta ei onnistu nostamaan kiekkoa häkkiin.

4-1 juz (Pepe)
5-1 Kryyker (Mr.Vehnä - niisku)
6-1 Kryyker (niisku)

SHL saves: 4 poss: 52%
Hoki saves: 4 poss: 47%

3. erä
Kolmas erä alkaa ja shl nostaa ensimmäistä hyökkäystään. Deco leipoo kiekkoa oikealla kaistalla ja päättää ampua kohti maalia, hokin maalivahti haparoi hiukan ja kiekko painuu alanurkkaan. Peli etenee tasaisella väännöllä. Seuraavassa tilanteessa shl nostaa jälleen hyökkäystä ja Deco pääsee tälläämään b pisteen kohdilta ja ampuu ylänurkkaan, komea veto. Hoki taistelee shl:n maalin edustalla ja siellä yritetään murjoa kiekkoa reppuun mutta tällä kertaa haske on etevämpi. Viimeiset minuutit käsillä ja homma on kutakuinkin taputeltu. SHL tempaisee huimalla taktiikalla ja maalivahti otetaan pois ja itse valmentaja hyökkää ratalle. Tuleeko vielä kavennusta. Hoki yrittää nakkailla pitkiä vetoja kun edessä on tyhjä maali, mutta ei onnistu pomppimaan sisään. Viimeistä minuuttia mennään ja sama kuvio toistuu keskikentältä yritetään pommittaa kiekkoa tyhjiin, kunnes Kosar siinä viimein onnistuu. Lisää kylmää vettä niskaan kun Klee paiskoo hokin jo 8-3 johtoon. Ottelu päättyy näihin numeroihin.

6-2 Deco (naapi - aar0n)
6-3 Deco (naapi - aar0n)
7-3 Kosar (nuba - Mr.Vehnä)
8-3 Klee (nuba)

SHL saves: 3 poss: 52%
Hoki saves: 3 poss: 47%

Tähdet:

*** Savard
** Christian
* Deco

Raportista kiitos Norskille.

Kirjoittanut: Norski
Julkaistu 27.04.2009 18:04
Luettu: 1199 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.