Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kuumimmat 1/2016

Kokeilen jotain uutta hakea teille lukijoille, yrittää summata pelaajien tähän astisia suorituksia liigasta ja divarista. Kirjoitus tehty 25.1 joten jotkut tiedot ovat saattaneet muuttua.

KUUMIMMAT!1. buuru aka Reto, Project One, Tehot: 15gp 32+10=42 +7

Reto on tehnyt tällä kaudella yli puolet joukkueensa maaleista, selvästi. Muut joukkueesta 25, Reto itse on 32 häkkiä painanut. Divarissa tämä saattaisi olla mahdollista uudelta joukkueelta, mutta Liigassa, uudella kokoonpanolla, toki Resolute kaverina niin aivan käsittämätön suoritus yhdeltä pelaajalta, liigassa. Jos tämän kaverin tilalle laitettaisiin ihan kuka tahansa, sanon uudestaan. Ihan kuka tahansa. Kukaan ei saisi tälläisiä maalimääriä Liigassa tällä hetkellä. Ehdoton ykköstykki Kiekkoliigassa.

2. Jebsu, Nightmare, Tehot: 23gp 28+76=104 +84

Divarissa tällä kaudella kiekkoileva Jebsu on tehnyt työtä, mitä käskeekin. Johtaa divarin piste- ja syöttöpörssiä. Kiekollisesti pelisilmää omaava peluri on vastannut varmasti monien odotuksiin, vaikkakin vierellä ei ole yllepaa. Kiekkoliigan koko tilastoja johtava peluri on ollut joukkueen sydän ja aivot.

3. Spliff, Oklahoma City Thunder, Tehot: 10gp 23+14=37 + 21

Oklahoman maalintekijä, 2,3 maalia per/ottelu näin nopeasti laskettuna. Liigassa tälläiseen ei pysty moni, varsinkaan muutaman vuoden pelannut peluri. Kun kuulin kuinka monta vuotta tämä jätkä on pelannut, ellei kussut silmään, niin voin sanoa. Kiekkoliigan tulevaisuuden parhaita pelaajia, voidaan verrata jo nyt yllepaan, mutta muutaman vuoden päästä kyse saataisi olla, että yllepaa verrataan Spliffiin. Nuori on kaveri vielä ja lohikäärmeitä sanelee suustaan vielä, mutta en pyri säikyttelemään häntä niinkuin Iltalehti Suomen tulevaisuuksia urheilussa. Anyway, tässä on kiekon paras maalintekijä viimeistään kahden vuoden sisällä Kiekkoliigassa, jos pääkoppa kestää tätä uutisointia.

4. Darp, Nightmare, Tehot: 19gp 43+31=74 +76

Moniko jo heitti sen kuuluisan valkoisen pyyhkeen kehään, kun Darp siirtyi takaisin Nightmareen? Itseltä lensi ainakin. Luulin, että Nightmare olisi kohta mukava yöuni kun Darp pelasin pelejä pelien jälkeen, mutta ei. En jaksa tarkalleen laskea montako kertaa herra on häkkiä heittänyt peliä kohden, mutta ei tästä voi pelkästää Jebsulle krediittiä antaa. Herra tekee maaleja ja toivottavasti myös ensikaudella, mutta kiroan sinut ette tee meitä vastaan!

5. joninho, Nightmare, Tehot: 22gp: 41+40=81 +84

Voin nostaa hattua herralle, että on tehnyt noin monta pojoa puolustajana, mikäli semmoinen on vastuu Nightmaressa. Kiekollinen joninho on pelannut pääosan urastaan Helsingin Jokereissa, mutta tais Jebsu tietää, että hänkin on Jokeri-fani niin löytyi uusi hyökkääjä neljän pelaajan taktiikkaan, please ei teidän tarvitse puolustaa. Joninho on varmasti yksi ennakkosuosikeista tällä kaudella parhaan puolustajan palkinnon saamiseen.

6. hari, PePo, Tehot: 15gp 7+18:25 +34

Normaalisti jenginsä avainhahmona ollut hari on pitänyt normaalia tasoaan yllään. Tälläkin kaudella päästetyt maalit jengissä on sitä luokkaa, että harille pitäisi antaa hattutemppu nollapelistä. Katkoo varmasti ylivoimahyökkäykset, tukee vastahyökkäyksissä ja vaikka loppupeleissä tämä onkin joukkuepeli niin ilman haria ei olisi PePoa ollut moneen vuoteen. Kassakaappia kun herrat haluavat avata ja avain puuttuu, pistäkää hari sisään.

7. Ratakses, Anaheim Mighty Ducks, Tehot: 18gp 14+26=40 +3

Herra joka pääsi listalleni juuri Liigan Top/Flopeissa niin pelasi pari huonoa peliä juuri, mutta pelaa silti uransa kautta. Taitaa monen vuoden pelit olleet se juttu, että menestystä tulee pikkuhiljaa henkilökohtaisilla alueillakin. Tehoja näyttää pakki tuottavan yhtä yllättävästi kuin muuan Rasmus Ristolainen. Lujat otteet ja tehot on se tämän herran juttu.

8. Dumpe, Mensa Club Finland, Tehot: 20gp 37+35=72 +44

Monelle varmasti tuntematon peluri, mutta niin kovaa kautta hän on divarissa vetänyt, että pienet aploodit on paikalla. Miltei 2+2 per peli ja luulin, että tämä kaveri vaan syöttää ne maalit. Todella positiivinen yllätys itselle ja todistaa jälleen sitä tasoa ja haluaan nousta Kiekkoliigan parhaimmistoon. Mikäs siinä, kun on kova hyökki ja kokeneet pakit takana, sama jengi niin kohta saat samat tehot on Liigan puolella.

9. snidi, Kauniit ja Rohkeat, Tehot: 11gp 1+6=7 +20

Lähes tuntemattomista ilmestynyt kaveri myös, pelaa varmasti omassa päässä, jakaa kiekkoa todella varmasti ja taistelee divarin parhaan puolustajan palkinnosta kanssa. Miksi? Pelailee joukkueessa mikä päästää todella vähän maaleja ja voittaa pelejä. Tiimipeli, mutta jos ei pakitus ole kunnossa niin kai Kauniit ja Rohkeatkin päästäisi maaleja enemmän. Ujo nimi kaikille, mutta pistäkää korvan taakse.

10. jlo, Okaholma City Thunder, Tehot: 16gp 6+21=27 +14

Oklahoman thunderi on tällä kaudella ollut todella iskussa. Kolmesti jo nollannut vastustajan Liigassa ja muutenkin, noh vähän päästänyt maaleja suurimmaksi osakseen. Repsahduksia on tullut, joita ei saisi, mutta silti todella onnistunut kausi tähän mennessä häneltä. Alkukauden vire on jäänyt johonkin ihan muualle ja nyt se on noussut taas sinne minne sen kuuluisikin kuulla. Hermot kurissa, mokke ei kiroile.


Sanaseppo iski jälleen.

Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu 28.01.2016 07:23
Luettu: 1674 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.