Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarin Top/Flop

Parhaat saa maininnan ja huonoimmat jäisiä risuja. Teen tämän taas omilla mielipiteilläni, itkeä saa mutta se ei auta! Palautetta saa antaa, siitä en pahastu!

Normaaliin tapaan kuumimmat ensin.

HOT


1. Jebsu, Nightmare


Itse joukkueena Nightmare pelasi miltei virheettömästi, vain yksi pistemenetys, mutta itse kuninkaaseen. Jebsu on jo rikkonut sadan pisteen rajan tällä kaudella. Syöttöjä enemmän kuin kenelläkään muulla joukkueella maaleja tehtynä, poislukien Mensa Club Finland. Jebsu on siis kirjannut nämä tehopisteet 23 ottelussa, 28+76. Ei varmaan monelle tullut yllätyksenä, että pistepörssiä johtaa, mutta kyllä se kuumimman pelaajan tittelin silti saa. Vaikea keksiä mitään uutta, millä kehuisi Jebsua, koska kaikki sanat on miltei käytetty. Käytetään vaikka sanoja, paras, maestro, mestari ja Kiekkoliigan paras hyökkääjä. Kerrottakoon vaikka lisäksi, että aktiivisesti on peliä kysynyt ja tulee voittamaan Divarin parhaan hyökkääjän palkinnon, varmaan saman tittelin Liigastakin pokaa ensi kaudella.

2. Mensa Club Finland


Suomen älykkäimmät (-Samila) ovat voittaneet 12 peliä viimeisistä 13 ottelusta. Maaliero on toiseksi paras divarissa, toiseksi eniten maaleja ja joukkueen hyökkääjät ovat visusti kiinni Nightmaren perässä tilastollisesti. Harkoissa mitä vastaan on Mensat tulleet niin hieman yllättää, että Dumpe on vain 3 maalia perässä peakkia, kun mielessä kävi, että 50+10 ja 10+50 tilastot olisivat keskenään jakaneet. Puolustuksessa taasseen perus jässikät, jotka eivät ikinä näytä vanhenevan paitsi Sa. Nico on normaaliin tapaan pelannut eniten puolustajista ja Samila komeasti toisiks eniten, hieman yllättäen ehkä. Alempeja pakkeja kun näyttäisi löytyvän, liekkö epäaktiivisuutta sitten. Mikäs siinä jos pelit kulkee.

3. Kaner ja Todd Siniviiva HT


Kaner, Peluri joka ei koskaan puhu, ole onlinessa tai muutenkaan näy regeissä. Ehkä se ei vaan tykkää musta, mutta enivei. Viimeisiin 4 peliin tehot 11+13 ja muutenkin näppärät tehot 17 otteluun, 28+38=66. Itse en kaveria tunne millään tapaa tai ikinä ole keskustellutkaan, mutta omaan silmään on näkynyt, että pelaaja joka tekee maaleja lähes virheittä aina paikoistaan, ei kynäile turhia ja syöttää ajoissa. Pelaa joukkueelleen ja pitää tasoaan korkealla vuodesta toiseen. Valitettavasti ei kamppaile tällä kaudella pistepörssin voitosta tai parhaan hyökkääjän palkinnosta, mutta se voidaan hänelle antaa anteeksi, koska Nightmare.

Todd, En pahemmin häntäkään tunne, mutta näyttänyt äkkivärvinä tulleen jengiin. Tuskimpa se ketään haittaa koska jätkä on nakuttanu pisteitä 5/per ottelu. 9gp 23+22=45. Pakko kyllä myöntää, että ei ole mitään näyttöä hänen otteistaan, mutta kuin nämä huimat tilastot, mutta jos tekee noin monta pojoa tollee vaa niin ei kai tässä voi muuta ku hattua nostaa.

FREEZING


-1. Narrilauma


Mukaville tyypeille pakko antaa hieman miinusta! He tietävät, että joihinkin joukkueisiin on iso tasoero vielä, mutta silti liian usein loppuu pelaaminen kesken pelin. On hienoa nähdä, että comeback tulee ja pelejä pelataan aktiivisesti, mutta ylilyöntejä on tullut valitettavasti muutamia liikaa. Parhaalla pelipäällä kun ovat, voivat pisteitä hakea. Kunnolla pelaamalla päästäisivät alle 10 maalia pelissä, reilusti. Vaikka pakkasella olevatkin minun mielestä, toivon, pyydän, että joukkue jatkaa Kiekkoliigassa. Legendaariset vanhan ajan joukkueet ovat niin vähissä nykypäivinä. Ens kaudella varmasti voi kamppailla jo paljon paremmista sijoista.

-2. Caribbean


Pelästyin hieman kuin kokoonpanoon liittyi pelaajia, kuten paparassi ja zuper. Toki, voiko heitä syyttää siitä, että heidän puolustus vuotaa. Ilmeisesti paparassi on siellä ylemmän pakin tontilla ollut enemmän hyökkääjänä kuin puolustajana, tai maiq, kolmella hyökkäätte kumminkin. Pientä ryhtiliikettä kun omas pääs tapahtuisi niin joukkueella menis paljon paremmin, tehopisteillä ei voiteta, vaan maaleilla, joita te päästätte todella paljon liikaa. Kokoonpanona joukkueen voisi lukea jo kokeneeksi ja hyvin sujuneet pelitkin viime aikoina huolimatta allekirjoittaneen ja Caribbeanin välisinä, niin käytös ainakin omasta mielestä ollut parempaa, jos jotain positiivista maalinteon kanssa saa antaa.

-3. Clowns


Alkukausi oli todella mahtava, jätkät hävisi yhden kuudesta, mutta viimeisistä 7 pelistä tullut vain yksi normaaliajan voitto, yksi jatkoajalla. Ilmeisesti aktiivisuus on ruvennut vaikuttamaan siihen kuuluisaan pieneen kokoonpanoon millä Kiekkoliigan mestaruuksia voitetaan. Tiedän, että on pientä epäonneakin ollut viime aikoina joukkueen kesken josta epäaktiivisuus johtuu, mutta ottakaa silti niskasta kiinni itseänne, jos pystytte ja kääntäkää kurssi plussalle! Bastiankin varmasti auttaisi maalinteko ongelmiin!

Tässä oli Topit ja Flopit, mutta liigan tavoin nostan muutaman esille vielä lyhyesti.

+ Oulun Kärpät, loistavaa tulokaskauttaan pelaava ja joukkueen lähes tyhjästä kasannut Japezu on tehnyt työtä käskettyä, Keep it up!
+ Bulldogs, muutama yllärivoitto ja muutenkin pari nättiä matsia pelannut viime aikoina
+ snidi, allekirjoittaneen pakkipari on ollut todella hyvä! :)

- Nordic Frost, luulis että näillä pakkasilla putket jäätyis, mutta teillä näköjään ei, puolustus kuntoon!
- set, kaksi maalia, ton tason hyökkääjältä todella vähän!
- Saharan peluutus, omasta mielestä todella sekavaa ollut heidän peluutus, ei pelipaikoista tietoakaan kentällä.

Ei kai tässä muuta, ensi viikon aikana tulee haastattelu todennäköisesti yhdestä pelaajasta.

Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu 25.01.2016 02:58
Luettu: 1420 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.