Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tutustu joukkueeseen: PePo1. Miten joukkue sai alkunsa, kenen toimesta ja ketkä olivat perustamassa joukkuetta?

Ei ihan varmaa tietoa ole, kun en ollut mukana aivan alusta asti. Joukkueen taisi perustaa Pawe (tai Pawelec) yhdessä Nolifen kanssa, jotka sitten värväsivät allekirjoittaneen ja Naapin mukaan parin kuukauden sisällä.

2. Milloin joukkue oli parhaimmillaan ja ketkä pelaajat kuuluivat tähän aikakauteen?

Tilastollisesti katsoen kaudella 2/2014 taidettiin olla vahvimmillaan. Koko kaudella (mukaan lukien cup-ottelut) tuli vain neljä tappiota, playoffseissa pidettiin oma pää puhtaana lähes joka pelissä ja taisivat migi, miktok ja peipi tehdä silloin uudet räng-ennätyksetkin harkkapeleissä. Pelaajat, jotka kuuluivat tähän aikakauteen: hari, migi, miktok, Naappi, peipi (+Joska).

3. Joukkueen ensimmäinen Liiga mitä olette pelanneet ja saavutukset ensimmäisen Liigan yhteydessä?

Hoki-Liigaa pelasimme joskus vuosien 2005-07 paikkeilla. Päinvastoin kuin nykyään, runkosarjassa olimme yleensä vahvoilla, mutta playoffseissa emme onnistuneet neljättä sijaa parempaa saavuttamaan.

4. & 5. Joukkueen ikimuistoisin saavutus & mikä on parhain muisto mikä tapahtunut joukkueen kesken ja miksi juuri se muisto?

Mestaruudet Kiekkoliigassa, mutta jos joku pitäisi valita, niin ehkä se ensimmäinen kultamitali kaudella 3/2013 on se ikimuistoisin. Myös Joskan jatkuvat epäonnistumiset chipeissä ovat saaneet suupielet ylöspäin satoja kertoja tässä vuosien mittaan.

6. Mitkä ovat joukkueen suunnitelmat tulevaisuutta varten ja tavoitteet?

Ei olla hirveästi tätä kautta pidemmälle mietitty suunnitelmia, mutta tavoitteena joka kaudella on mestaruus.

7. Kenet joukkueestanne nostaisitte esille parhaimpana pelaajana ja miksi?

Vaikea nostaa ketään yksittäistä pelaajaa esille, kun jokainen on pelipaikallaan kiekon eliittiä, mutta suurin osa menestyksestämme on näiden herrojen ansiota:
- Naappi: oli monta kautta kiekon aliarvostetuimpia ylempiä puolustajia, joka pystyy ratkaisemaan otteluita käsittämättömän liiman ja pelisilmänsä ansiosta
- miktok: liukas kuin saippua, pystyy pitämään kiekkoa ahtaassakin tilassa, karvaa kiekon vastustajalta jäätävällä prosentilla sekä pistää lähes mahdottomistakin paikoista kiekon verkon perukoille
- peipi: omaa yhden kiekon parhaimmista ellei parhaan peliälyn, onnistuu aina antamaan sen ratkaisevan syötön hyökkäyksessä sekä hoitaa puolustuksen mallikkaasti

8. Kuka on joukkueenne arkkivihollinen? Kenen kanssa olivat parhaimmat väännöt tai epämiellyttävä pelityyli?

Ei varsinaista arkkivihollista ole, mutta Turtlesien kanssa ollaan monesti pelattu tiukat finaalit. Myös Voodoo Peoplen ja Nightmaren kanssa on ollut kovia vääntöjä pelillisesti ja sanallisesti. Tietysti Bogdaninkin kaataminen kaudesta toiseen on tuonut jotain sairasta mielihyvää. ;)

9. Joukkueen tulevaisuuden suunnitelmat ja tavoitteet tälle kaudelle?

Sama kysymys kuin kuutoskohta? Mestaruus on tavoitteena.

10. Mikä on Kiekko.tk:n legendaarisin joukkue? Ja perustelut.

Kai se Nightmare on. Antaa tilastojen puhua puolestaan.

Kirjoittanut: Lundi
Julkaistu 22.01.2016 16:13
Luettu: 1473 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.