Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan Top & Flop

Koska Divarikin sai TopFlopin niin teen tämän teille omasta tahdosta Yritän tehdä kaiken mahdollisimman hyvin ja nämä ovat siis vain minun mielipiteitäni. Tiedot koskevat tätä aikaa eli 21.1.2016

HotRod sipsipussi kädessä, Hodari syötynä ja saunassakin käyty. HOT HOT1. PePoJoukkue joka osaa tehdä kaudesta toiseen todella täydellistä työtä joka paikalla, tälläkin kaudella PePo on Naapin paikalla peluuttanut monia pelaajia ja silti ovat pelanneet kuin Naappi olisi ollut potkittu pois tiimistä. PePo on hävinnyt vain kaksi peliä tällä kaudella ja päästänyt alle kaksi per/ottelu. Johtuuko tämä pelkästä harista vai ei, mutta PePon jätkät tuntuu kentällä olevan kuin Jenkkilän leffassa missä toiset ottaa luoteja toistensa puolesta. Kaikki meriitit toki harille, hänen veljelleen miktokille sekä peipille sekä muille jotka ovat pelanneet suhteellisen tasaisesti koko kauden. Ps. Liigan runkosarjan voittajan arvostelu oli tässä.

2. Oklahoma City ThunderAlkukausi oli täyttä paskaa. Sen voi myöntää kaikki. 11 häkkiä Anaheimia vastsaan sekä monet yhden maalin tappiot. Sen jälkeen tapahtui pieni muutos. PePo kaatui, Voodoo People kaatui ja Avengers. Kaikkea pidän henkilökohtaisesti Liigan kärki jengeinä nyt. Toki pisteet Piruista ja Tyrmäyksestäkin lupaa sitä, että puolustus on kunnossa. En haluaisi ketään nostaa jengistä erityisesti esille, koska omissakin soi todella paljon, mutta jos joku haluaa lukea tekstin nimen hymissä päin niin se on Spliff. Jätkä teki niin monta pojoa ettei edes Bob MacKenzie jaksa niitä laskea, ilman tätä hyökkääjää olisi koko jengin peli pahoin palasina, mutta niin hauskalta kuin se kuulostaakin niin jlo on saanut remmin kasaan ja vyötä ei ole tarvinnut käyttää. Olen ylpeä jlon käytöksestä joukkueen johdossa ja ei muuta kuin kaikkea hyvää hänelle ja hänen joukkueelleen. Olette nousussa sitä Kultaista kohti! Ehdoton PePon haastaja:

3. Ratakses, Anaheim Mighty DucksParas kausi on meneillään, voitte katsoa hänen tilastojaan aikaisemmiltaan kausilta. En vain voinut lyödä häntä PePon tai OKC:n edelle, koska tämä on joukkuepeli. Jumanskuikkelis Jätkä johtaa koko KIEKKOLIIGAN pistepörssiä toki enemmän pelanneena, mutta tuskin koko Ankkojen porukka olis tätä roolia hänelle suonut ennen kautta. En toki haluaisi olla sanomatta mitään veljeksistä, jotka tämän mahdollistivat, eli Isoveli pelsu ja Pikkuveli sharb. On ollut iso ilo katsoa heidän peliään harkoissa, joten Ratakses, anna pieli hali heillekkin. Mitään viemättä Ratakselta taikka hänen pakkikaveriltaan Örkiltä. Jolla on se kuuluisa siniviivapommi. Tykkään silti teistä kaikista vaikka sillon kerran ignore paukkui pelsu, kun kysyin onko Ratakses tulossa onlineen koska! Ratakses on silti Ankkojen avain sinne kuuluisaan.. ja luetaan miinuksista sitten!

Vaikka pihalla on pakkasta niin kirottomasti, niin kyllähän Mikael Granlundikin on ollut hieman hiljainen tällä kaudella toisella servulla..Kolmanneksi "huonoin" aihe tulee tässä.

-1. Helsingin JokeritTämä saattaa kuulostaa normaalilta, jonka pelaajarosteri liikkuu todella paljon, mutta heidän materiaalilla kuuluisi olla paljon korkeammalla. Missä on Letestu???? Vain 5 peliä??? Herra on jumankauta tehnyt 2 maalia per peli eikä häntä nähdä joka pelissä. Toki en osaa sukeltaa enkä välttämättä haluaisikaan Jokereiden boxereihin niin tämän olisi pitänyt olla heille se "Mitä jos?" kausi. Heillä on valehtelematta yksi kiekon top-5 hyökkääjistä joiden avuilla heidän pitäisi selvittää vähintään pleijari paikka. MUTTA? En tiedä. En tiedä onko Letestu armeijan harmaissa vai missä, mutta näillä tuloksilla he ovat pakkasella. Peluuttakaa sitä parasta hyökkääjää ja olkaa onnellisia, että omistatte hänet vielä.

-2. KnightclubEnnaakkoonkin oli odotettavissa, että herrat saavat enemmän turpaan kuin kolikkoja porttelliin, mutta yli 6 maalia per ottelu? C'moon jätkät. Haluaisin kehua teitä, mutta ette anna aihetta. On ok voittaa kaks jengiä, mutta nekin ovat tulleet Jokereita sekä heikon alun omaavaa Olkahomaa vastaan. Yrittäkää vaikka sumputtaa se yksi pojo kun taas päästää yli viisi maalia pelissä. Älkää lopettako kesken pelin vain todistakaa, että haluatte pelata liigassa, koska olette sinne päässeetkin.

-3. NaappiHassulta kuin tämä kuulostaakin, mutta tämä herra on pelannut vain neljä peliä tällä kaudella ja tehnyt niissä kolme pistettä. +/- vain +2, pelatessaan PePossa. Kiekon ehkä paras ylempi pakki on tehnyt näin vähän pojoja ja sitä isompana ihmeenä pidän hänen +/- tilastojaan. Ymmärrän, että armeija kutsuu ja menoja on, mutta käsittääkseni hänellä ei ole enää menoa ensimmäiseen. Voin toki olla väärässäkin. Vaikka jengi on ensimmäisenä, he tarvitsevat tätä peluria mestaruuden saavuttamiseksi. Harmittaa oikein sanoa kuinka runkosarjan ensimmäisen jengin peluri voi olla pakkasella eniten ja silti joukkue pärjää. Tiedän, että tämä on joukkuepeli, mutta luulin, että Naapilla olisi ollut jotain näytettävääkin tälläkin kaudella. Onko Naappi lopettanut, itse en tätä haluaisi, mutta luulisi aikaa riittävän muutamaan peliin ainakin sunnuntaisin, ellei isoDonna ole tullut viemään peliaikaasi. Tossut jalkaan ja pelaamaan, näytä kuka on se kuningas ylemmän pakin tontilla!

Moni jengi ja peluri jäi huomaamatta niin nostan muutaman plus miinus merkinnän esille

+ Hjerpe. Koittaa kovaa heikontuneen Tyrmäyksen kanssa.
+ Tenkrat. Vieläkin osaa tehdä maaleja näköjään.
+ Pelsu+sharb. Mietin hetken teidän ja Rataksen välillä. Ratakses pelaa kumminkin todella hyvää kautta ja toivon, että otatte mitalin tällä kaudella.
- Oikea. Epäaktiivista ollut, olisit ollut kova kirjoituksen aihe mikäli olisit pystynyt pitämään aktiivisuutta yllä.
- Letestu, pelaa.
- Archuleta. Pistähä vähä paremmin pökkää pesään, vielä paremmin. Hyvin menee nytkin, mutta susta saa enemmänkin irti!


Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu 21.01.2016 07:17
Luettu: 1608 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.