Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Lupaschukin syynissä: jlo

Oklahoma City Thunderin värikäs puolustaja haastattelussa. Sen kummempia itse asiaan.

jlo on yksi kiekon parhaimpia puolustajia aina kun haluaa, värikäs persoona muutenkin ja moni tietää hänet enimmäkseen pahasta kuin hyvästä.

Aloitetaan haastattelu normaalisti kysymällä kuka hän on.

jlo, Kuka olet kiekon ulkopuolella, ikäsi, mistä kotoisin ja mitä muuten teet?

Tervehdys. Olen kiekon ulkopuolella erittäin pidetty, järkyttävän kovaäänisen naurun omaava nuorehko ja tukevahko miehenalku. Ikää on mittarissa 21-vuotta ja syntymävuosi on 1994. Oon syntynyt Mäntsälässä ja sittemmin muuttanut Vantaalle. Tällä hetkellä asuinpaikka löytyy maarukasta, korson lähettyviltä. Työskentelen lentokentällä Vantaan Taksin alaisuudessa. Työnkuvaan kuuluu taksitoiminnan ''johtaminen'' ja lentokentän työntekijöiden taksikuljetusten järjestäminen. Vapaa-aika kuluu aika pitkälti omissa oloissa kotona, niinku suurinosa voi varmaan kuvitellakkin.

Mitä tavoitteita sinulla on kiekossa, haluatko mestaruuksia vai uusia tuttavuuksia?

Kiekkoliigan kulta on tavallaan ainut tavote enää. Mitaliin piti jo lopettaa, mutta tuli kuitenkin tultua toisiin ajatuksiin. Vastaan siispä että mestaruuksia haluan, mutta uusia tuttavuuksiakaan vastaan en ole. Uusia tuttavuuksia tuntuu muutenkin jopa viikoittain tulevan, kun porukka alkaa pikku hiljaa ymmärtämään, että en mä niin paska jätkä olekkaan :)


"Uusia tuttavuuksia tuntuu muutenkin jopa viikoittain tulevan, kun porukka alkaa pikku hiljaa ymmärtämään, että en mä niin paska jätkä olekkaan :)"
- jlo
Olen kuullut että sinua on haukuttu lihavaksi kiekossa, oletko harrastanut urheilulajeja ja jos olet, niin mitä? Sekä onko sinulla jotain salimeriittejä joita voisit sanoa mikäli haluat?

Oon harrastanut lätkää nuoruusvuosina 10 vuotta eli about 5v-15v. Samaan aikaan harrastin taustalla salibandya 4:n vuoden ajan. Tälläkin hetkellä tulee harrastettua enemmän tai vähemmän tosissaan jääkiekkoa. Sanottakoot, että oon koko elämäni ollut aina vähän ylipainonen, vaikka nuorena tulikin oltua ''huippupelaaja'' jääkiekossa. Salimeriittejä nyt ei kauheesti ole, mutta sanottakoot että 90% omasta painosta nousee tangosta. Prässissä menee omasta painosta 350%, joten siitä voi romantikot laskea :D

Koska aloitit kiekon ja miten?

Muistaakseni ensimmäinen kosketus kiekkoon tapahtui vuonna 2005. Kiekko löytyi lätkäjengiläisen kautta, joka dominoi vuosia tässä pelissä nimimerkillä Mor. Ekat 5 vuotta tuli pelattua suurinpiirtein 30min viikossa tahdilla, syystä että kotona oli suhteellisen tarkat säännöt tietokoneen ja pleikkarin käytöstä.

Olet pelannut vain vähän yli 100 peliä Kiekkoliigan alaisuudessa, mistä tämä johtuu?

Se johtuu varmaan siitä, että alotin ns aktiivisen pelaamisen vasta 2010 jälkeen. Sen jälkeen on ollu aika paljon pelikieltoja, muutamia epäasiallisesta käytöksestä ja yks pidempi kakku toisen nimimerkillä pelaamisesta. Oikean pelipaikan löytämisessä meni kans oma aikansa, joten jengejä tuli joskus vaihdeltua suhteellisen usein.

Miksi moni pelaaja vihaa sinua?

Pääosa vihaajista koostuu kekin kavereista (reto,yllepa,poro12 yms). Syitä varmaan on monia, mutta todellisuudessa pääsyy on se, että haukuin Brutal Killersin silloisen puolustajan paskaksi. Loput varmaan on enemmän tai vähemmän vihaajia, joiden syyt johtuu todennäkösesti mun perseilyhistoriasta. Vihaajat vihaa, ei ne muuten olis vihaajia :)


"Vihaajat vihaa, ei ne muuten olis vihaajia :)"
- jlo
Miksi vaihdat joukkuetta niin usein, tai teet uuden joukkueen? Mikäli kiistät tämän kysymyksen, miksi sinusta usein luullaan näin?

Kiistän ehdottomasti, tai ainakin nykyään. Reilu vuosi takana samassa jengissä ja eka ykkösnickjoukkue minkä oon ikinä koonnu. Joskus kun jengi vielä vaihtu, niin suurin syy oli saadut pelikiellot.

Mistä johtuu että pelaajat vaihtuvat joukkueissa usein?

Rehellisesti sanottuna mua ei moni jaksa kovin pitkään :D Hajoilen sillon tällön ja se tottakai vaikuttaa muiden pelihaluihin ja pelimukavuuteen. Yritetty kyllä silläkin saralla parantaa, mut häviäminen on perseestä, varsinkin itteään huonommille.

Kaikilla liigassa pelaavilla nyt on mestaruus tavoitteena, mutta mitä sinulla on sen lisäksi?

Ei meillä joukkueena oo mitää muuta tavotetta ku kulta. Henkilökohtasesti varmaan liigassa haluaisin voittaa joukkueelleni Ukrainan Rajut -palkinnon.

Mitä mieltä olet näistä uudistuksista jota tuli kiekkoon, hidastukset, autopassimuutokset jne?

No siis aluks olin hidastusta vastaan niin paljon ku voi ikinä olla. Ei tullu uudistuksien jälkeen pelattua parin kuukauden aikana mitään muuta ku liigapelit. Lopulta sit alettiin pelailee tiimipelejä ja vähitellen nopeuteen alkoi tottua, vaikkakin se vielä jonkun verran häiritsee. Kohoautopasseja en tuu ikinä hyväksyy, koska niissä ei ole yksinkertaisesti mitään järkeä. Hyvä pelinlukutaito on tällä hetkellä täysin turha ominaisuus, koska autopasseja ei pysty katkaisemaan varmuudella.

Mitä sanottavaa sinulla on näistä kolmesta pelaajasta?

-Nightmaren hyökkääjä Jebsu

Jebsusta ei suoranaisesti ole mitään sanottavaa, mutta mulla on hänelle kysymys :D Miten voit olla kiekon paras hyökkääjä jos häviät poffisarjan kiekon paskimmalle puolustajalle?

-Aurinkolaulun perustaja Teemu

Teemusta ei oo ainakaan mitää pahaa sanottavaa, vaikkakin on osallisena yhtä kiekon ärsyttävintä pelitapaa. Auttavainen 'johtislainen' ja mukava jätkä kaiketi.

-Tiimikaverisi Spliff

Meillä oli Spliffin kanssa jonkulaista biiffiä about vuosi sitten. Molemmin puolin oli jonkunlaista vihaa ja vittuilua, joten mielipide ei kauhean hyvä ollut kyseisestä herrasta. Nykyään jengiin tultua on kuva muuttunut aika reippaasti. Rento ja hauska jätkä sekä mukava tiimikamu joka vihaa häviämistä jopa enemmän ku minä ite.

Mitä mieltä olet joukkueestasi?
Yksi kolmesta mestarisuosikista. Huikeita jätkiä tiimi täynnä ja pelitaidoiltaan jokainen liigan kärkitasoa. Peli kulkee tällä hetkellä todella hyvin, tai ainakin tuloksellisesti. Joukkueen sisällä on todella hyvä henki ja aletaan runkosarjan loppua kohti hitsautumaan paremmin ja paremmin yhteen.

Parista pelaajasta arvio?

Nash - Onko hyvä hyökkääjä?

On hyvä ja monipuolinen hyökkääjä. Niinki hassulta ku kuulostaaki, nii vahvuuksia on puolustus- ja joukkuepelaaminen.

Mitä huonoa sanottavana?

Heikkouksia on ainakin tällä hetkellä maalien tekeminen. Hyvä puoli tässä heikkoudessa kuitenkin on se, että hyvänä päivänä ja hiukan aktiivisemmalla pelaamisella kyseisestä heikkoudesta tulee ehdottomasti suuri vahvuus.

Pelottiko värvätä entinen pelikieltonen peluri jengiin?

Ei pelottanut yhtään. Joukkueessa jo reilun kauden verran pelannut pati tunsi kyseisen kaverin entuudestaan, joka tietysti helpotti joukkueeseen tulemista rutkasti. Ainoastaan joukkueuskollisuudesta oli pieniä kysymysmerkkejä, kun hän oli meiltä jo kerran aiemmin lähtenyt.

Spliff - Onko hyvä hyökkääjä?

On myöskin hyvä hyökkääjä. Vahvuuksia on loistavat kädet ja huikea maalintekotaito. On päässyt nopeasti joukkueeseen sisälle ja tehnyt hyvällä tahdilla pisteitä liigassa.

Mitä huonoa sanottavana?

Heikkouksia löytyy jonkun verran puolustuspelistä. Ajoittain ongelmia puolustaa omalla alueella ja jättää rynnimiset pois. Lisäksi sortuu välillä liialliseen kuskailuun ja sooloiluun, mutta hiljattain on alkanut kiekko jo vähän liikkumaankin.

Onko vitsit hyviä?

Ei sillä käytännössä ole mitään vitsejä. Haukkuu hyvässä hengessä nashia ja patia jatkuvasti, joka on omalla tavallaan aika hauskaa xD

Bonuskysymys: (Joukkuekaverin pyynnöstä) Mitä mieltä olet patin pitkävetoriippuvuudesta tai yöajeluista?

Noh myönnettäköön että aletaan vähitellen olemaan patin kanssa samassa veneessä ton pitkävetoriippuvuuden kanssa :D Siinä ei todellakaan ole mitään hyvää, vaikka pati sillä rahaa ilmeisesti tekeekin. Yöajelut on kyllä jotain niin järkyttävää.. Hyvä esimerkki tästä yöajelusta: Tuun töistä, Nash tulee reeneistä ja ollaan valmiita ottamaan muutama harkka klo 22:00 aikoihin- pati on juuri herännyt ja ilmoittelee lähtevänsä ajelemaan kavereiden kanssa..? En pysty ymmärtää :/

Mitä mieltä olit haastattelusta?

Ihan kiva! Kysymyksiä sopiva määrä ja aiheita oli aika kattavasti :)

Ensimmäinen haastattelu paketissa, mikäli sinulla on ehdokkaita seuraavaan haastatteluun, josta haluaisit kuulla enemmän ja hän suostuisi livenä, lähinnä chatin kautta kysymyksiin. Seuraava on toki mielessä jo, mutta silti saa ehdottaa!

Kirjoitus: Lupaschuk
Editointi: Ratakses

Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu 21.01.2016 05:04
Luettu: 1689 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.