Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tutustu joukkueeseen: HC Tyrmäys

1. Miten joukkue sai alkunsa, kenen toimesta ja ketkä olivat perustamassa joukkuetta?
Sane: Joukkue sai alkunsa 11.8.2006, kun -MAD- päätti perustaa joukkueen nimeltä HC Murska-Voitto. Pelaajaliikenne oli suurta ja 2007 joukkueen nimeksi vaihtui Liian Hapokkaat.

Pian tämän jälkeen -MAD- sai houkuteltua Team Neverlandista useita pelaajia joukkueeseen, joita ilman olisi vaikea uskoa tiimin olevan enään hengissä. Nimet Greagy, J-J, Fasu, Sane, -piku-, Lefty ja Maugan(Räbä) kuuluivat näihin henkilöihin, joiden kädenjälki ja vastuu kasvoivat joukkueessa pikku hiljaa.

Joukkue sai lopullisen nimensä huhtikuussa 2007, kun nimeksi tuli HC Tyrmäys.

Tässä vaiheessa oli vaikea uskoa, että joukkue pelaa joskus 10 000 pelinsä, mutta tosissaan oltiin. Joukkueessa on esiintynyt näiden kaikkien vuosien aikana useita satoja pelaajia, joita haluaisi tässä kiittää, mutta vain murto-osa on jäänyt näkyvästi joukkueen historiaan. Saslik ja sambu2 liittyivät joukkueeseen vuoden 2007 lopulla ja molemmista tuli nopeasti tärkeitä palasia joukkueelle.

2. Milloin joukkue oli parhaimmillaan ja ketkä pelaajat kuuluivat tähän aikakauteen?
Sane: Vaikea kysymys, kun käyrämme on koko ajan pelillisesti ylöspäin.
Joukkueen kulta-aikoja oli ehkäpä 2008-2010, jolloin kaikki vanhat konnat olivat vielä aktiivisia ja kiekko eli kulta-aikaansa. J-J kannatteli joukkuetta hyökkäyspäässä, jonka tukena häärivät aimpien mainittujen pelaajien lisäksi mm. kemton, DeLight, RayGroft, kuibe, Korg, noone, Valtra, MikeMan, Kohvi, aat5i. Puolustuksessa Saslik oli ehdoton johtohahmo ja vierellä pakittivat aiempien mainittujen lisäksi aikansa kukin alekna, nalle91, gynä, Nas, Jesovsky. Kaikkia ei millään voi mainita valitettavasti, sillä joukkueen pitkään historiaan kuuluu monta hienoa pelaajaa.

3. Joukkueen ensimmäinen Liiga mitä olette pelanneet ja saavutukset ensimmäisen Liigan yhteydessä?
Sane: Ensimmäinen liigamme oli vuonna 2008 AHL. Pelasimme sielä kaksi kautta ja molemmilla kerroilla pääsimme pudotuspeleihin, joissa tie nousi nopeasti pystyyn.

Sitten tie vei IKS, jossa kausia tuli yhteensä 4. Kahdella kaudella pääsimme pudotuspeleihin, missä ei myöskään tullut menestystä.

2010 liityimme Hokiliigaan pelaten siellä kaksi kautta. Molemmilla kerroilla pääsimme pudotuspeleihin, mutta tuttuun tapaan pelit loppuivat nopeasti.

2011 oli aika liittyä Kiekkoliigan 4 Divariin, josta olemme nousseet aina Kiekkoliigaan saakka.

4. Joukkueen ikimuistoisin saavutus?
Sane: Joukkueen saavutuksiin kuuluu ehdottomasti aikoinaan Kiekkoliigaan nouseminen ja nyt viime aikoina saavutettu 10 000 pelatun ottelun rajapyykki, joka vielä tällä hetkellä on harvinaista kiekkojoukkueiden parissa.

5. Mikä on parhain muisto mikä tapahtunut joukkueen kesken ja miksi juuri se muisto?
Sane: Jokaisella joukkueen jäsenellä on varmasti oma mielipide kysymykseen, sillä yli 10 000 pelattuun otteluun ja yli 9 vuoteen on mahtunut paljon. Ystävyyssuhteita, yhdessä koettuja tunteita ja saavutuksia on hieno muistella. Kiekkoliigassa pelaaminen on ollut monelle varmasti aikoinaan unelma.

6. Mitkä ovat joukkueen suunitelmat tulevaisuutta varten ja tavoitteet ?
Sane: Joukkueen on tarkoitus jatkaa porskuttamistaan kiekkokartalla ja Kiekkoliigassa pysyminen ja siellä joskus mitaleille pääseminen on varmasti tavoiteltava saavutus. Vanhoja pelaajia lopettaa ja uusia tulee, mutta HCT pysyy.

7. Kenet joukkueestanne nostaisitte esille parhaimpana pelaajana ja miksi?
Sane: J-J oli aikoinaan joukkueelle erittäin tärkeä keihäänkärki niin kaukalossa, kuin sen ulkopuolella. Hän oli hyökkäyspäässä joukkueessa ehdottomasti kantava voima, jota moni muu joukkue aikoinaan himoitsi itselleen.

Saslik on puolestaan urakoinut joukkueen puolustuksessa ja on ollut korvaamaton pala joukkueen historiaa.

Hjerpe kuuluu nykyisin kiekon kärkihyökkääjiin, jonka maalintekoon joukkue nojaa ottelusta toiseen. Ehdottomasti joukkueelle tärkein pelaaja tällä hetkellä.

8. Kuka on joukkueenne arkkivihollinen? Kenen kanssa olivat parhaimmat väännöt tai epämielyttävä pelityyli?
Sane: Ensinnäkin olisi hienoa, jos kiekossa toimisi joukkueiden välinen otteluhistoria, josta voisi tarkistella kaikkien vastustajien välisiä menneitä otteluita. Varsinaista arkkivihollista ei ole syntynyt, mutta luonnollisesti eniten vääntöjä on syntynyt ottelumäärissä kärjessä olevian joukkueiden kanssa. AHL, IKS, Hokiliiga ja Kiekkoliiga divareineen ovat tarjonneet paljon otteluita myös liigakentillä eri seuroja vastaan.

9. Joukkueen tulevaisuuden suunitelmat ja tavoitteet tälle kaudelle?
Sane: Pitkäjänteisestä tulevaisuudesta tulikin jo vastattua kysymykseen numero 6, mutta tämän kauden tavoitteisiin kuuluu ehdottomasti selviytyä pudotuspeleihin. Tämä vaatii ehdottomasti onnistumisia jäljellä olevissa peleissä ja tiettyjen joukkueiden konttaamista.

10. Mikä on Kiekko.tk:n legendaarisin joukkue? Ja perustelut.
Sane: Legendaarisia joukkueita on paljon, mutta Speedy Bros Hockey teki aikoinaan tärkeää työtä kiekon parissa ja sieltä saivat alkunsa lukuisat jo lopettaneet ja vieläkin aktiivisena olevat pelaajat. Ottelumäärissä hallitsevat kärkeä vielä pitkän tovin.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 21.01.2016 00:42
Luettu: 1079 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.