Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tutustu joukkueeseen: Caribbean1. Miten joukkue sai alkunsa, kenen toimesta ja ketkä olivat perustamassa joukkuetta?
(joukkueen aikaisemmat nimet, vähän historiaa yms.)


- Joukkue sai alkunsa 2010, kun kaverukset W.Morrow(raiq), numo(Yan), Anna.A(trn) ja smc(bulk) päättivät alkaa pelaamaan tätä peliä. numo perusti joukkueen Broileripyörykät, joka vaihtui pian Ocean Devilssiin. Pari vuotta eteenpäin ja alkuperäisjäsenistä olen Bulkin kanssa ainoina tunnustamassa väriä ja nimi on vaihtunut Caribbeaniksi.

2. Milloin joukkue oli parhaimmillaan ja ketkä pelaajat kuuluivat tähän aikakauteen?

- Caribbeanin pelsajavaihtelu on ollut hyvin suurta, monia nimekkäitä pelaajia löytyy historiasta, trn js Yan kirkkaimpina tähtinä. Suurin menestys ja pelillinen taso saavutettiin kuitenkin viime KiekkoCupin aikana, josta saavutuksena pronssi. Kokoonpanoon kuului Alexia, flock, zuper, Dumpe ja raiq.

3. Joukkueen ensimmäinen Liiga mitä olette pelanneet ja saavutukset ensimmäisen Liigan yhteydessä?

- Ensimmäinen kunnon liiga oli meille Hokisarja, josta saavutuksena runkosarjan 6. sija ja poffeista ulos ensimmäisellä kierroksella.

4. Joukkueen ikimuistoisin saavutus?
(Jonkun liigan sisällä ja ulkopuolella)


- Niitä on monia, ensimmäiset 44 irlkkpllä, 1000. ottelu irlkkplla, mutta silti nostaisin KiekkoCup pronssin kaikista maukkaimmaksi.


5. Mikä on parhain muisto mikä tapahtunut joukkueen kesken ja miksi juuri se muisto?

- Varmaankin valinta karsimaan silloiseen 3Divariin ja karsintojen läpäisy. Pyrimme kolmatta kautta karsimaan, ensimmäisellä emme päässeet mukaan ja toisella kerralla emme läpäisseet karsintoja. Kolmas kerta toden sanoo ja otimmekin helposti paikan Kiekkoliigan alaisuudesta.


6. Mitkä ovat joukkueen suunitelmat tulevaisuutta varten ja tavoitteet?

- Tavoite pelata mukavalla porukalla hyvää kiekkoa. Suunnitelmissa olisi varmaankin koko lopputaival pelata Kiekkoliigan alaisuudessa ja nousta vielä joku kausi Liigaan.

7. Kenet joukkueestanne nostaisitte esille parhaimpana pelaajana ja miksi?
(Ei tarvitse olla tilastollisesti)


- Tästä kokoonpanosta nostaisin esille ehdottamasti Fonzien, joka saapuu aina pelaamaan kun on tarve. Jäisyydestä huolimatta onnistuu voittamaan koviakin pelejä. Suoran pelillisen tunnustuksen annan kuitenki AwUlle, joka on huikea puolustaja vaikkakin hieman kankea.


8. Kuka on joukkueenne arkkivihollinen? Kenen kanssa olivat parhaimmat väännöt tai epämielyttävä pelityyli?

- Jo lopettanut Hamburg Freezers tulee ensimmäisenä mieleen. Sopivasti tunnetta ja tiukkoja pelejä 2011-2013. Eräs tekemämme lagimaali päätyi jopa Youtubeen kaikkien kauhisteltavaksi :D.

9. Joukkueen tulevaisuuden suunitelmat ja tavoitteet tälle kaudelle?

- Suunnitelmissa olisi viipyä pitempi aika Kiekkoliigan alaisuudessa, kesällä olisi intti tulossa, joten se voi hieman vaikuttaa suunnitelmiin, saas nähä. Tällä kaudella tavoite on vain poffipaikka ja siellä sitten tuhota jonkun unelma.


10. Mikä on Kiekko.tk:n legendaarisin joukkue? Ja perustelut.

- Olen huono vastaamaan tähän, koska aloitin pelin 2010, mutta itselleni kuitenki Nightmare ollut aina se nimekkäin ja imagoltaan hienoin jengi. Perusteluna jäätävä taso ja tyylikkäät pelaajat.

Kirjoittanut: Lundi
Julkaistu 19.01.2016 18:21
Luettu: 999 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.