Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarin kierroskatsaus

Kurkataanpas vähän miltä Divarin tilanne näyttää näin kauden puolivälissä. Jatkoajalla päättyneet pelit merkattu sulkuihin poislukien tasapelit. Tätä on alettu kirjoittamaan ennenkuin pisteet on korjattu taulukkoon joten virheitä saattaa löytyä.

1. Nightmare


13-0-2 (1-0) tuloksella Nightmare pitää ehkä odotetustikin sarjan piikkipaikkaa hallussaan. Tehtyjä maaleja 76 ja päästettyjäkin maaleja on vain 2 per ottelu. Tämä merkki siitä, että Nightmare halajaa takasin Liigaympyröihin. Myöskin pistepörssin osalta Nightmaren pelaajat Jebsu - joninho - Darp ovat vallanneet kärkiviisikosta kolme paikkaa. Pleijaripaikkakin on jo varmistettu, erittäin vakuuttavaa tekemistä joukkueelta.

2. Kauniit ja Rohkeat


10-1-1 (1-1). Lähes yhtä mainiota on ollut KjRn ensimmäinen kierros. Tälle kaudelle heiltä odotettiinki hyvää menestystä ja sen he ovat todellakin lunastaneet. 14 pelissä ainoastaan 23 kiekkoa on mennyt omiin ja tällä hetkellä se on divarin parhaimmistoa. Ainoastaan viidessä pelissä KjR on päästänyt enemmän kuin yhden maalin. Puolustuksen kautta voittoon ja sitä myöten jopa Liigaan? Onnistumisia henkilökohtaisella tasolla on tullut monelta ja mitään idioottivarmaa nelikkoa jotka pelaavat kaikki pelit ei ole.

3. Mensa Club Finland


8-1-5 (1-0) on Mensan aloitus ja sillä ylletään sarjassa sijalle kolme. Joukkue aloitti kautensa vahvasti voittaen muunmuassa Nightmaren kärkikamppailussa mutta sitten valahti neljän perin tappioputkeen saamatta pisteen pistettä. Tappioputken jälkeen tulostaulu näyttääkin 6 pelin voittoputkea ja suunta on edelleen ylöspäin. Dumpe - peak kaksikko on onnistunut isosti hyökkäyspään pelissä tehden 52 maalia yhteensä joukkueen 69:stä.

4. Clowns


8-0-6 (1-1). Neljäs sijoitus kauden puolivälissä on varmasti joukkueen mieleen. Heidät oli arvioitu sijoittuvan kuudenneksi ja ainakin tällähetkellä juna puksuttaa aikataulussa, ehkä jopa myötätuulessa. Alku oli mitä mainioin sillä kuudesta pelistä mukaan tarttui 15/18 pojoa ja sen jälkeen onkin ollut vuoronperään tappiota ja häviötä. Pienellä kokoonpanolla pelaava joukkue pelaa pienellä ryhmällä varmaan kauden loppuun asti. Kiekkoliigadebytantti Mäki on näyttänyt tasonsa erinomaisesti.

5. Oulun Kärpät


7-0-6 (1-0). Nousujohteinen ensimmäinen kierros Kärpillä. Alun vaikudet on selvästi jätetty taakseen ja tällähetkellä he ovat vaikea vastustaja kelle tahansa. Sijalle yhdeksän kausiennakossa arvioitu porukka ovat hamstraamassa kauden yllättäjä titteliä kun peli näyttää kulkevan paremmin kuin hyvin. Kaikinpuolin todella tasapaksu joukkue ja mikäli tasaisuus jatkuu niin runkosarjan päätteeksi Oulun Kärpät pelaa playoffeissa.

6. Double It


6-0-6 (1-1). Tasaista tekemistä mutta pelien taso heittelee aivan liikaa. Henkilökohtaisesti odotin Double Itin olevan paljon korkeammalla tässä vaiheessa kautta mutta toisin on käynyt. Joukkue elää hyökkääjien maaleista ja sen kertoo jo sen, että hyökkääjäpari Arca - chande ovat tehneet yli 90% joukkueensa maaleista. Puolustuspäästä löytyy nimekkäitä pelimiehiä jotka pystyvät hyvällä perussuorittamisella auttamaan joukkuetta pitkälle mutta maaleja kaivataan myös muilta ukkeleilta. Edelleen vaikea vastustaja muille divaritiimeille.

7. Caribbean


6-0-6 (1-1). Samoissa pisteissä DIT:in kanssa mutta maaliero löytyy Caribbeanilta pakkaselta. Perustekemisellä ovat pärjänneet divarissa mutta ovat ajautuneet nyt jo kolmen pelin tappioputkeen. Caribbean on pelannut läpi kauden tiukkoja "yhden" maalin pelejä sillä 7 tämän kauden peleistä on päättynyt maalin erolla jommalle kummalle. Joukkueessa jaetaan peliaika tasaisesti ja pojat saavat pelata. Joukkue on onnistunut nappaamaan tärkeitä pisteitä edelläolijoista ja ne pisteet tulevat loppukaudesta erittäin tarpeeseen.

8. Siniviiva HT


6-0-4 (1-0). Ennakossa sarjan kärkeen rankattu SHT löytyy vasta sijalta kahdeksan. Pelejä he ovat toki pelanneet minimimäärän mitä tässä vaiheessa kautta voi olla pelanneena, joten kaikki spekulaatiot Siniviiva HT floppikaudesta voi jättää vielä mussuttamatta. Joukkuuesta löytyy läjäpäin taitoa ja kokemusta näihin karkeloihin ja viimeaikainen värvi Todd tuo sitä vielä enemmän lisää. Siniviiva HT on tunnettu erittäin hyökkäävästä pelistään ja sen kertovat tilastotkin. Keskimäärin 15.5 laukausta vastustajan maalia kohden per peli!

9. Team Sahara


4-1-5 (0-3). Ei ole ollut Saharalla ruusuilla tanssimista vaikean Liigakauden päätteeksi Divarin puolella. Joukkueen peli näyttää tällähetkellä täydeltä kaaokselta mutta mitään ei ole vielä menetety. Debytoija TomKeifer on ollut isossa roolissa mutta kokonaisuudessaan koko Team Saharan peli ailahtelee liikaa. Deadlinepäivä antoi hyviä valonpilkahduksia mutta jotain täytyy tehdä sikariportaassa ja nopeasti sillä tehdyt ja päästetyt maalit kulkevat käsi kädessä. Grosek kentälle? Pude?

10. Bulldogs


4-1-7 (1-1). Kyseenalainen joukkue pääsi mukaan erittäin vähällä harkkapelimäärällä ja monet heitteli jo vetoja, että milloin Bulldogs kaatuu. Ensimmäinen kierros pelattuna ja joukkue hönkii viimisen playoffpaikan pitäjän niskaan. Tällähetkellä kolmen ottelun voittoputkessa liitävä Bulldogs joutuu vielä kuitenkin esittämään seuraavalle puoliskolle paljon parempaa peliä, sillä pisteitä pitäisi saada myös kärkitiimeiltä ja maaliero kaipaa parannusta roimasti sen ollessa -17.

11. Nordic Frost


1-0-11. (1-0). Todella synkkä jakso on menossa Nordic Frostin porukalla. Peräti kahdeksaan otteluun joukkue ei ole saanut mukaansa yhen ainuttakaan pojoa mikä alkaa olemaan jo henkisesti kova paikka. Joukkueessa peliaika on jakautunut tasaisesti mutta todellista snaipperia joukkueesta ei puolestaan löydy. Puolustuspäähän ukkoja tuntuukin sitten löytyvän joten Colossus saa jälleen huhkia hiki hatussa ratkaisuja ongelmiin. Tulosta pitää alkaa kohta syntymään ja hyvinkin pian se on liian myöhäistä.

12. Narrilauma


0-0-14 (0-1). Narrilaumasta on ajautunut sarjan pisteautomaatti mutta lehdistötiedotteessahan sanoivat, että ovat tulleet kehittymään divarikentille. Kauden 15. peli antoikin henkisen voiton joukkueelle sillä pistetili aukesi Bulldogseja vastaan jatkoajalla. Narrilauma sai myös kovanluokan vahvistuksen, kun playa liittyi remmiin mukaan, joka tuo paljon yksilö- sekä ratkaisutaitoa joukkueeseen. Kaikin puolin Narrilauma on selvästi muita vielä jäljessä mutta ensimmäisenä kautenahan maksellaan aina oppirahoja.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 12.01.2016 20:08
Luettu: 1256 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.