Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarin Top/Flop

Tässä kirjoituksessa käydään läpi Divarin ensimmäisen jakson mietteitä.


1. Kauniit ja Rohkeat


9 peliä ja vain yksi täysi pistemenetys. Kaunareita oli toki arvioitu sarjan kärkipäähän ennakossa ja tällä hetkellä he todella ovat lunastaneet odotukset täysin. Myöskin joukkueen sisältä löytyy onnistumisia sillä Typho keikkuu ihan pistepörssin kärjessä johtamalla maalipörssiä.

2. Oulun Kärpät


Alku näytti vaikealta mutta juuri tällä hetkellä Kärpät painelee neljän pelin voittoputkessa ja löytyvät sijalta 4 sarjataulukossa. Tilanne on siis viisi sijoitusta korkeammalla mitä heitä oli arvioitu. Joukkue on myöskin antanut peliaikaa jokaiselle kokoonpanossa olijalle. Löytyykö sopiva rosteri jossain vaiheessa kautta?

3. Jebsu


Tuskin monia yllätti, että Kiekkoliigan parhaiten menestynyt(?) pelaaja on aloittanut vahvasti. 7 peliä ja yli neljä pistettä per peli ahkeroiva pelinrakentaja on iso osa koko Nightmarea. Pistepörssin kärkipaikka irtoaa Jebsulle 1. jakson päätteeksi 9 pojon erolla seuraavaan tehoin 7+22.1. Team Sahara


Liigasta divariin tippuneena Saharalta itse henkilökohtaisesti odotan kasvojen pesua mutta tällähetkellä meno näyttää todella surkealta. Yksi ainut voitto ensimmäiseltä jaksolta tuskin lämmittää joukkuetakaan ollenkaan ja odotettavissa on isoa parannusta seuraavaan.

2. Narrilauma


Vanhat parrat tekivät paluun kiekko- sekä liigakentille ja tuloskin on sen mukaista, että hetkeen ei olla peliä pelattu. 9 peliä, 0 pistettä ja 66 maalia omiin kertoo sen, että pelkällä vanhalla kokemuksella ei pysytä enään mukana näissä piireissä. Parannettavaa löytyy jokaiselta osa-alueelta todella paljon mikäli joukkue haluaa päästä edes keltaiselle alueelle.


Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 22.12.2015 20:37
Luettu: 1581 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.