Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Sinustako seuraava Kiekkoliiga-tähti?

Kiekkoliiga on tarjonnut pelielämyksiä Kiekon pelaajille jo yli yhdentoista vuoden ajan. Sarjatasosta riippumatta Kiekkoliigan alaisuudessa pelanneet joukkueet ovat voineet nauttia kovatasoisista ja viihdyttävistä kamppailuista, joissa jokaisella pelaajalla on erityinen tunnelataus verrattuna tavallisiin ranking-otteluihin. Onkin kuvaavaa, että pelityypit Kiekossa on jaoteltu jo useita vuosia ”harkka”- ja liigapeleihin.

Sarjaluontoinen pelaaminen Kiekossa ulottuu siis jo vuoteen 2004. Tästä vuodesta eteenpäin kiekkoscenessä on nähty useita liigoja ja sarjoja vaihtelevalla menestyksellä. Kiekon pitkäaikaisin ja tunnetuin liiga kautta aikojen on kuitenkin jatkanut toimintaansa säilyttäen paikkansa pelin suurimpana sarjana. Niin Kiekossa kuin Kiekkoliigassakin on nähty paljon muutoksia vuosien aikana, mutta edelleen sadat pelaajat piirtelevät luistimenjälkiä liiga- ja divarijäillä. Kun karsinnat Kiekkoliigan kaudelle 1/2016 alkavat, ovatko yhdet näistä luistimenuurteista Sinulle kuuluvia?

Monissa netti- ja konsolipeleissä päätavoitteena on pelin ”läpipelaaminen” – seikkailupeleissä päävihollisen kukistaminen ja urheilupeleissä suurimman pokaalin voittaminen. Kiekko.tk:sta erityisen tekee kuitenkin se, että jokainen yksittäinen pelaaja voi asettaa itselleen tavoitteen, jota kohti pyrkiä. Jotkut haluavat pelata tuttujensa kanssa rentoja regihöntsäilyjä, jotkut taas luoda oman joukkueen ja pelata tiimipelejä. Useimmille pelin suurimmaksi saavutukseksi ja tavoitteeksi on kuitenkin muotoutunut Kiekkoliigan mestaruus. Miksi?

Pelaajilta kysyttäessä suurimmaksi syyksi ilmeni Kiekkoliigan perinteikkyys. Kiekkoliigassa pelaaminen on aina ollut selkein tapa luoda itselleen nimeä Kiekon pelaajien keskuudessa. Tiukat ja mieleenpainuvat ottelut Kiekkoliigan alaisuudessa ovat jo pitkään olleet se suola, mikä tekee Kiekosta niin koukuttavan nettipelin. On myös muistettava, että Kiekkoliiga on perustettu ja se on saavuttanut asemansa täysin pelaajien toimesta, mikä tekee siinä menestymisen vielä arvostettavammaksi. Kun hakuaika Divariin jälleen avautuu, on Sinulla ja joukkueellasi mahdollisuus päästä kokemaan merkityksellisiä ja jännittäviä otteluita, joita monet Kiekon pelaajat ovat jo pitkään halunneet pelata.

Pelikello kertoo karua kieltään. Divarikarsintojen ratkaiseva ottelu on viimeisiä sekunteja vaille päätöksessään. Katsot keskittyneesti, kuinka aika pysähtyy seitsemän sekuntia ennen päätösvihellystä; joukkueesi on taistellut tärkeän hyökkäyspään aloituksen yhden maalin takaa-ajoasemassa. Pelikaverisi asettuu aloitukseen ja sovitte pelikuviosta – kiekko pyritään pelaamaan Sinulle maalintekopaikkaan. Pelikello käynnistyy jälleen ja peliväline liukuu Sinua kohti. Vastapuolen pelaaja pyrkii estämään Sinua, mutta ehdit kiekkoon ensimmäisenä. Peliaikaa on neljä sekuntia ja joukkueesi kohtalo on käsissäsi. Mikä on ratkaisusi? Vietkö juuri Sinä joukkueesi Divariin kaudelle 1/2016 – tästä voi lähteä matkasi kohti Kiekkoliigan mestaruutta ja tähteyttä Kiekon pelaajien keskuudessa.

Kirjoittanut: Ratakses
Julkaistu 10.11.2015 00:50
Luettu: 950 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.