Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarin tilannekatsaus

Tilannekatsauksia Divarista. Älkää vetäkö hernepalkoa perseen kautta nenään jos minulla ei ole asiantuntemusta tarpeeksi asioihin ja tämä on suoraan sanottuna juosten kustu. Joukkueista on kirjoitettu useampana päivänä joten esimerkiksi pistetilanne on voinut muuttua, yritin kuitenkin parhaani mukaan päivittää tilannetta vielä jälkeenpäin.


Project One


Pisteet: 21

Vakuuttavaa menoa! Ainoastaan yhdestä pelistään ilman pojoja jäänyt P1 suorastaan murskaa vastustajiaan nimittäin voitot on tullut aina minimissään kolmen maalin erolla. Joukkueen peli on ollut todella tehokasta ja kolmikko Donskoi-Maple-Vela on osoittautunut todella vaaralliseksi kentällä. Tässä vaiheessa kautta uskallan jo sanoa, että P1 taistelee tosissaan liiganoususta.

Avengers


Pisteet: 21

Yksi peli enemmän pelattu kuin Project Onella mutta meno on silti hurjaa. Divarin tulokasjoukkue alkaa vakiinnuttamaan lunastuksiaan joita heille povattiin jo kausiennakossa. Hyvässä voittoputkessa porskuttava joukkue tulee antamaan vielä todellisen vastuksen kaikille kauden edetessä. Itsellä huomio kiinnittyi lisäksi helevetin komeaan uuteen logoon, tekisköhän tekijä mulle omakuvan?

HC TeamJoukkue


Pisteet: 19

Tukevasti kolmantena sarjasta löytyy HCTJ joka on kokenut kauden aikana vain kaksi tappiota. Tappiot ovat syntyneet juurikin taulukossa edellä olijoille. Suuri henkilökohtainen osaaminen on ollut ylivoimaisesti tärkein osa joukkueen pelistä. Peli on pyritty pitämään samanlaisena, miksi ei koska tulosta näyttäisi syntyvän kiitettävästi.

Lucky Eagles


Pisteet: 15

Sieltä se kasvojen pesu tuli sitten. Katastrofialun jälkeen LE siirtyi kotikentälleen pelaamaan ja tuloksena oli viisi tyylipuhdasta voittoa joissa peräti 34 maalia. Lucky Eaglesin vaarallisuus tiedostettiin jo ennen kauden alkua ja kun kausi lähestyy puoltaväliä ovat he luultavammin vähiten haluttu vastustaja otteluaan pelattavaksi. 19 laukausta peliä kohden on äärimmäisen kova suoritus.

Helsingin Jokerit


Pisteet: 10

Suvereenialun jälkeen HJllä vauhti vähän loppui kesken. Joukkueen tärkein puolustaja joninho on ollut poissa viimisimmistä peleistä ja omissa kiekko on alkanut käymään reippaasti. Hyökkäyspelissä ei ole edelleenkään mitä vikaa mutta voiko yksittäinen peluri vaikuttaa noin paljon joukkueen suoritustasoon. Paskahatun syömisen kannalta tilanne ei näytä valoisalta kun joukkueella on 6 peliä jäljellä alkavalle viikolle.

Kauniit ja Rohkeat


Pisteet: 10

10 peliä, 10 pojoa. Kaunareilla on menossa tällähetkellä erittäin heikko jakso sillä kauden kahden ensimmäisen pelin jälkeen on rapsahtanut voittosarakkeesseen yksi voitto lisää. Joukkuesivu täyttyy 1-2 maalin tappioista ja pelit ovat erittäin vähämaalisia. Ei tarvi mikään Holmes olla tajutakseen, että suurin ongelma on maalinteossa. Kaudesta lähes puolet pelattu ja ongelma on muodostumassa suureksi, nopeaa parannusta kaivataan!

Desperados


Pisteet: 10

Kauden alku oli läpisurkea. Sen jälkeen 11-2 voitto Teräskiekosta ja kaikki näytti kääntyvän hyväksi. Iloa kestikin sen muutaman pelin ajan mutta Desperados ei olekkaan Divarin kärkitiimejä. Tiukalla neljän pelaajan miehityksellä näillä esityksillä on toistaiseksi playoffpaikka irtoamassa mutta täyden työn se vaatii ja pari arvokasta voittoa. Nitrik johtaa muuten maalipörssiä 18 osumalla.

Siniviiva HT


Pisteet: 10

Vielä yksi kymmenen pojon joukkue. Ei sen kummemmin mitään yllättävää ole tapahtunut täälläpäin. Toistaiseksi sarjassa vähiten maaleja tehnyt joukkue löytyy taulukosta sijalta kahdeksan. Itse ainakin odotin Siniviivalta rajumpaa starttia kauteen mutta jokaisella joukkueella on varmasti tiedossa, että mihin Siniviiva parhaana päivänä pystyy. Ei kannata aliarvioida tätä porukkaa.

Teräskiekko


Pisteet: 9

Muistaakseni divariennakkoon rustasin, että Teräskiekon alkukausi saattaa olla vaikea ja sitä se todenteolla näyttää olevan. Pelien pelaamisessa on ongelma vaikka itse pelillinen taso näyttäisi olevan ok paria notkahdusta huomioimatta. Tasaisuus on valttikortti pleijareihin ja mikäli TeKi onnistuu säilyttämään tasaisuutensa ja pelaamaan pelinsä AJOISSA! on heillä kaikki mahikset viimekauden tulokseen.

Pehmot


Pisteet: 8

Sensaatioalku on pikkuhiljaa lipsumassa. Pehmot painelee neljän pelin tappioputkessa ja kaikki tiukatkin pelit ovat revenneet vähintään kolmen maalin tappioiksi. Maaleja silti syletään 20% tahdilla, joten onko yksinkertainen neuvo vaan, että laukauksia lisää kohti maaleja niin tulostakin alkaa syntymään? Edit kannattelee liikaa yksin joukkueen hyökkäyspeliä.

Caribbean


Pisteet: 7

Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Joku selittämään välittömästi sillä olen ihan kujalla Caribbeanin suorituksesta. Normaalin oloinen kaudenaloitus on repeytymässä täydeksi pannukakuksi ja joukkueen tehohyökkääjä Dumpekin on kadonnut joukkueesta ulos. Rökäletappiot kärkitiimeille syöneet luultavasti joukkueen motivaatiota mutta uskon edelleen, että Caribbean nousee tästä kunhan saavat ongelmansa ratkottua pään sisältä.

Knightclub


Pisteet: 7

Tyypillistä Knightclubia näytti olevan ensimmäinen deadline. Kolme peliä turpaan ja seuraavat kolme peliä haalittiin pisteitä. Tällaisella suorituksella loppukaudesta on odotettavissa parempaa mitä ennakoitiin Knightclubille. Se jokin puuttuu edelleen sillä suoritustaso tuntuu heittelevän aivan liian paljon. Jos pisteiden keruuta ajatellaan positiivisella kannalla niin KC on napannut pisteensä juurikin niiltä ennakoiduilta keskikastin tiimeiltä. Tärkeitä pisteryöstöjä.

Nordic Frost


Pisteet: 6

Nordic Frost on valitettavasti ajautumassa toistamiseen sarjan pisteautomaatin virkaan. Yhdeksässä pelissä peräti 45 kiekkoa on mennyt omiin mikä lupailee yli 100 maalia kauden päätteeksi. Sarjan häntäpää on kuitenkin todella tasainen ainakin vielä tässä vaiheessa ja parilla voitolla NF voi parantaa otteitaan huomattavasti ja momenttumin päälle saadessaan pystyvät yllättämään kovemmankin porukan. Yllätysvalmis mutta toivo alkaa menemään pikkuhiljaa.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 14.09.2015 23:39
Luettu: 1351 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.