Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Katsaus Liigaan

Ensinnäkin pahoittelut siitä, että viikkokatsauksia ei ole tullut ensimmäisen viikon tapaan. Muuttohommat ja netin puute tekevät tästä hommasta mahdottoman mutta pikkuhiljaa alan taas päästä mukaan touhuun. Tässä on lyhyt tilannekatsaus Liigasta. Divari ilmestyy huomenna.

Pirut


Pisteet: 13

Liigan kärkipaikalta ensimmäisen deadlinen jälkeen majaileva Pirut on esittänyt perusvahvaa omaa peliä kauden alun. Joukkueen pelituloksessa ei ole mitään yllättäviä notkahduksia vaan tulokset ovat juuri sitä mihin joukkue pystyy rutiinisuorituksellaan. Vielä kuitenkin Piruilla on suurinosa "kärkitiimeistä" peli pelaamatta.

Oklahoma City Thunder


Pisteet: 12

Tehokas startti on antanut vaikutteita siitä, että OKC nähdään tänäkin kautena playoffpeleissä ellei mitään odottamatonta tapahdu. Viidestä pelistä neljä voittoa on varmasti vähintään sitä mitä joukkue odotti avauksestaan. Huomion arvoinen suoritus on OKC laukausten laatu, peräti 27,4% vedoista on mennyt ohi maalivahdin.

Brutal Killers


Pisteet: 11

Toistaiseksi ainoana joukkueena ilman tappiota kulkeva BK on ollut juuri sitä mitä moni on odottanutkin. Hyökkäykseen webbyn tilalle hankittu yllepa on ollut onnistunut hankinta ja odotetusti maaliahne snaipperi löytyy korkealta maalipörssissä. Puolustuspeli on edelleen täyttä rautaa, BK on päästänyt vähiten maaleja kun ensimmäinen DL on pelattu.

Huittisten Huima


Pisteet: 11

Pahasti näytti siltä, että HuHu jättää kaikki pelinsä pelaamatta mutta niin vain Huittiset selvittivät deadlinen kiitettävällä pelillä. Sarjaan mahtuu ainoastaan yksi tappio mikä on hyvä suoritus, pisteet alkukaudesta ovat tärkeitä jotta playoffviiva ei karkaisi kauas. Tällähetkellä pullat näyttävät olevan hyvin uunissa jos pistemenetyksiä ei deadlineista tule.

Voodoo People


Pisteet: 9

Hyvinkin tyypillinen alkukausi seurasi Voodoota läpi ensimmäiset 3 viikkoa. Tilastoja katsellen hieman yllättäen zibbi johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä. Hyökkäysvoiman ollessa suuressa roolissa huomio kuitenkin keskittyi itsellä puolustuspäähän. Voodooveskalla on toiseksi eniten torjuntoja mutta missä on Fice?

Anaheim Mighty Ducks


Pisteet: 8

Jälleen kerran nopea alku ankoille. Ankat ovat kerenneet jo omaa kautta pelata 50% kun sarjaa on vielä jäljellä yli 6 viikkoa. 9 peliä takana ja ainoastaan kaksi voittoa. Jälkimmäisellä puoliskolla täytyy tapahtua isoja asioita, jotta liigakarsinnat eivät kutsu legendaarista joukkuetta.

Neal Chaucer


Pisteet: 4

Pitkäaikainen liigajoukkue NC ei ole toistaiseksi esittänyt mitään yllättävää. Nihkeä maalinteko on joukkueen suurin ongelma sillä maaleja ei ole tullut kuin 6 kappaletta ja mausteena tämän päälle deadlinesta jäi 1 ottelu pelaamatta. Helppo ei tule olemaan Ooken johtaman joukkueen kausi mikäli muutosta ei ole pikaisesti tulossa.

HC Tyrmäys


Pisteet: 4

Maalirikkaita otteluita, kuten aina. Tyrmäys tarjoaa katsojille mielenkiintoisen ottelun pelistä toiseen. Toistaiseksi suurinumeroisin peli tarjosi täyttä viihdykettä 13 maalin edestä. Tyrmäyksen menestys perustuu edelleen omasta mielestä liikaa hyökkääjien harteille mutta tällähetkellä ei voi sano vielä juuta eikä jaata Tyrmäyksen lopputulemasta.

PePo


Pisteet: 2

Hallitseva mestari. 5 peliä ja hikiset 2 pojoa. PePon alkukausi on ollut monelle yllätys, tuskin kovinkaan moni odotti näin vaisua alkua. Joukkue on kuitenkin edelleen pelottava vastustaja kun playoffit käynnistyvät ja pienessä sarjassa playoffeihin pääseminen ei vaadi täydellistä suoriutumista runkosarjassa. Liekö heikko aloitus osa kauden taktiikkaa?

Team Sahara


Pisteet: 1

Paluun liigaan tehnyt Sahara majailee tällähetkellä Liigan jumbopaikalla. Mutta ensimmäinenkin piste tullaan ryöstämään pois pelaamattoman ottelun seurauksena. Kesän aikana aktiivisesti harkkapelejä pelannut Sahara on vaipunut lievään hiljaiseloon pelien merkeissä. Sahara on kuitenkin potentiaalinen playoffjoukkue mikäli he vaan saavat peli-ideasta kiinni. GM-Puden rooli kasvaa tästä entisestään.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 09.09.2015 22:57
Luettu: 1264 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.