Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tutustu pelaajaan: pelimiesx

Aikaisemmin verkkolehti Paitsiossa oli Viikon vieras juttusarja. Tämä palaa nytten uudella rakenteella. Tutustu pelaajaan sarja käsittelee Kiekkoliigan sarjoissa pelaavia pelaajia hieman syvemmin. Sarjaa pyritään tälläkin kertaa julkaisemaan tasaisin väliajoin.

Jututettavaksi nappasin Liigassa Team Saharaa edustavan pelimiesx:n

Kertoisitko vähän taustaasi, kuinka löysit tämän pelin?
- Olen tällainen joviaali, positiivisesti flegmaattisella twistillä varustettu ekstrovertti peräkammarin poika Leppävirralta, Pohjois-Savosta. Platoninen rakkaussuhteeni kikeen alkoi vuoden 2004 lopussa kaverien suosittelemana. Useammilla nimimerkeillä olen limppua verkkoon mättänyt ja suurelle yleisölle olen ehkä saattanut tulla tunnetuksi Kuoletuksen pitkäaikaisena pamppuna.

Miksi pelasit pitkään pelkästään regiä ja liityit nimimerkillä joukkueeseen vasta myöhemmin?
- Sanotaanko näin, että olin jo useamman vuoden ajan vaikuttanut Kuoletuksen organisaatiossa vanhemmilla nimimerkeillä, mutta eräänä kauniina helmikuisena päivänä päätimme muutaman homeboyni kanssa nollata tilastot ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Tähän aikaan varsinkin ihmisten mielihyväkeskuksia hyväili kauniit +/- tilastot ja tottakai itsekin piti päästä nauttimaan ja luomaan jotain kaunista omalle tilastosivulle.

Pakko kuitenkin korjata kysymykseen sillä tavalla, että vaikutin nickin luomisesta lähtien tiimissä nimeltä Insane Poetry (kaveritiimi) ja myöhemmin Kuoletuksessa ennen siirtymistä Team Saharaan. Eli pelasin sekä regiä että tiimipelejä joukkueillani.

Mistä nimimerkkisi johtaa juurensa? Moni varmaan ajattelee että olet pelimies mutta mistä kyseinen x-kirjain tulee?
- Tähän kysymykseen sopisi Jouni Hynysen kuvaus nuoresta itsestään jonka ”nokkaan alkoi tuoksua pimppi ja keskiolut.”
Itsekin aikanaan testosteronihöyryissä ja puberteetin puskiessa mietin, että pelimies kuvailisi minua oivallisesti sekä pelaajana kiekossa että oikeassa elämässä sen hetkisessä elämänvaiheessani. Loppuun oli tietysti sen hetkistä trendiä kunnioittaen lisättävä teinien suosiossa oleva x-kirjain.

Mitä teet silloin, kun et pelaa kiekkoa?
- Olen suhteellisen urheilullinen kaveri, mutta tällä hetkellä vallitsevien terveysongelmien myötä olen pitäytynyt turvallisesti Karhun juonnissa. Opiskelen liiketaloutta Kuopiossa ja olen perskarvan mitan päässä valmistumisesta tradenomiksi eli opinnäytetyöni on sen verran jiirissä, että pääsen palauttamaan valmiin työn alkusyksystä. Töitä paiskon kaikkien tuntemassa Natsisiwassa jo toista vuotta ja näin patologisena valehtelijana en valehtele paljoa, jos väitän olevani Savon yksi parhaista paistopistetyöntekijöistä. Tykkään myös kylypee rypläytellä kuomieni kera.

Myös näin parikymppisenä koltiaisena olen aika reissaushenkinen kaveri ja jaan mielelläni verkkokalvoillani tallentamia kokemuksiani.

Minkälaisena pidät omaa persoonaasi ulkopuolisille?
- Lupsakkana savolaisena vertaisen itseäni lähinnä Poliisit-ohjelmasta tuttuihin Jaakkon ja Pauliin. Tulen juttuun kaikkien kanssa ja olen mielestäni melko helposti lähestyttävä. Suhtaudun vähän liiankin lunkisti asioihin ajoittain, mutta osaan myös käyttäytyä tilanteen vaatimalla tavalla, jos sitä edellytetään.

Sama kysymys kuin Colossukselle, jos saisit muuttaa kiekossa yhden asian välittömästi niin mikä se olisi?
- Puhun kiekon nykytilasta, koska siitä olisi sanottavaa.

Jos viittaan vastauksessani rakastamamme pelin nykyhetkeen, sanoisin, että paljoa ei ole enää tehtävissä vaan laiva uppoaa pikkuhiljaa. Vuonna 2004 pelille löytyi täydellinen markkinarako ja varsinkin jääkiekkohullussa Suomessa lajivalinta oli täydellinen. Pelikehitys ei ollut vielä samalla tasolla kuin nykyään, mikä oli omiaan nostamaan helposti toimivan, ilmaisen ja yksinkertaisen pelin suureen suosioon varsinkin nuorten keskuudessa. Nykypäivänä pelikehityksen mentyä siihen, että e-urheilu alkaa olla jo käsite myös vanhempien ihmisten keskuudessa, ei kiekko.tk tarjoa enää tarpeeksi stimulaatioita aivosoluille. Tuntuu siltä, että nykypäivän introvertit elävät mielummin kaksoiselämäänsä pyssy- ja mörrimöykkypelien täydellisten grafiikoiden keskellä.

Seuraavalla kerralla juttutuokioon saapuu monien vihaama Oklahoma City Thunderin jlo. Voit halutessasi esittää hänelle yhden kysymyksen.
-Mikä on suosikkituotteesi Lidlin paistopisteellä?


Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 25.08.2015 21:45
Luettu: 1592 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.