Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan viikkokatsaus

Jotta Kiekkoliigan sivuilla vierailu ei olisi pelkkää tilastojen ihailua, pelaajasiirtojen tekemistä sekä aikataulujen tarkkailua päätin tehdä katsastuksen kauden starttiin.

Liigassa pelattiin avausviikolla 5 ottelua joissa esiintyi neljä joukkuetta. Muut joukkueet eivät vielä raaskineet kauttansa avata.

Oklahoma City Thunder


2-0-0 ME +8 PST: 6

Kauden alkaessa OKC pelasi heti tuplaottelut Anaheim Mighty Ducksia vastaan voitokkaasti. 0-5 ja 5-2 tulokset eivät jättäneet edes Juha Mietoa pohdiskelemaan sitä, että kumpi näistä joukkueista oli pirteämpi. Joukkueen pelitaktiikka oli näissä peleissä erittäin onnistunut ja maalinsylkijät stem, pati ja Bisc hoitivat sen osuuden mitä liideri jlo haluaa näiden tekevän. Samalla myöskin merkittävä pelaajamuutos näkyi joukkueessa sillä vastuuhenkilö Hayek monotettiin tiimistä. Täysi pistepotti mukaan ja toistaiseksi voittamattomana seuraavalle viikolle.

Anaheim Mighty Ducks


1-1-2 ME -7 PST: 4

Totutusti, Anaheimilla ei ole koskaan ollut ongelmia peliensä kanssa. Eikä näin näytä olevan vieläkään. Joukkue pelasi avausviikolla 4 ottelua joten viimeiselle kahdelle viikolle jää 1 pakollinen peli. Aloitus ei ollut paras mahdollinen sillä Oklahoma City Thunder voittivat ankat heti kahdesti ja toisessa pelissä maaleja tehtiin pyöreä 0. Viikonloppuna pelatuissa kahdessa muuta ottelussa HC Tyrmäystä vastaan Ankat viimein avasivat pistetilinsä pelaamalla ensin tasapelin ja heti perään ottaen maukkaan avausvoittonsa lukemin 6-7! Huomioitavaa on tässä vaiheessa, että Ankat ovat jokaisessaan pelissä peluuttanut samaa viiden miehen rosteria ja vain ainoastaan Ratakses löytyy tehotilastoista plussan puolelta.

Pirut


1-0-0 ME +3 PST: 3

Yksi peli riitti Piruille avausviikolle. Tämä peli päättyi hienoon 5-2 voittoon HC Tyrmäystä vastaan kotipelissään. Ottelussa hattutempun iskenyt Trn on saanut loistavaa taustatukea hyökkääjaparilta Jebsulta, joka oli mukana jokaisessa Pirujen maalissa tehden tehot 1+4. Myöskin Bogdan oli osunut tolppien väliin mikä ei olekkaan tälle puolustajalle ihan jokapäiväistä herkkua. Korkealle rankattu Pirut jatkaa siitä mihin Kiekko Cupissa jäi.

HC Tyrmäys


0-1-2 ME -4 PST: 1

Kauden alku ei varmasti ole sitä, mitä HC Tyrmäys odotti. Mikään ei ole muuttunut viimekaudesta, maaleja tehdään edelleen paljon mutta myöskin omissa soi reippaasti. Hjerpe sekä Nash vastasivat joukkueen kaikista 12 tehdystä maalistaan kolmessa ottelussa tehden molemmat 6. Myöskin joukkueen debytantti Alexandra pääsi ensimäistä kertaa pukemaan Tyrmäyksen paitaa päälle liigakentille. Tehoiksi muodostui tyylikäs 0+0 Anaheim Mighty Ducksia vastaan. Pistetili kuitenkin avattu ja se lieneen positiivista ajatellen, että sarja on poikkeuksellisen lyhyt. Tästä ei voi muuta kuin parantaa!

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 24.08.2015 00:24
Luettu: 1134 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.