Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tutustu pelaajaan: Colossus

Aikaisemmin verkkolehti Paitsiossa oli Viikon vieras juttusarja. Tämä palaa nytten "joulutauoltaan" uudella rakenteella. Tutustu pelaajaan sarja käsittelee Kiekkoliigan sarjoissa pelaavia pelaajia hieman syvemmin. Sarjaa pyritään tälläkin kertaa julkaisemaan tasaisin väliajoin.

Jututettavaksi nappasin ensimmäisenä Divarin Nordic Frostin päävastuuhenkilön.

Colossus, olet monelle varmasti aivan tuntematon pelaaja. Kertoisitko vähän tarkemmin, että kuka oikein olet ja mistä tulet?

- Juuh, elikkäs. Colossus nickillä olen melkolailla alusta asti pelannut kun '06 vuonna löysin kiekon. Nykyään Kuopiosta päin koordinoin omaa joukkuetta parhaani mukaan. Mutta tuntematon varmasti monelle olen ja syystäkin. Ikinä en ole pelitaidoillani oikein päässyt loistamaan kirkkaasti, enkä siksi ole oikein kovissa joukkueissa/piireissä edustanutkaan. Tämä pääasiassa siksi, että olen 9 vuoden kiekkourani aikana pyörittänyt 7 vuotta omaa joukkuettani (Aikaisempi oli nimeltään Techno Team).

Onko sinun nimimerkilläsi olemassa minkäänlaista tarinaa?

- Nimimerkkini pohjautuu PS2:lle 2006 julkaistuun peliin nimeltä Shadow of the Colossus. Tuohon peliin tuli tykästyttyä melko nahakasti, eritoten musiikkimaailma teki sen tunnelmalliseksi. Eipä siinä muuta, kaipa mie nimenmukaisesti olen yhtä nopea reagoimaan nopeisiin tilanteisiin. Yleisesti muuallakin käytössä oleva nick.

Mainitsit aiemmin, että oot pyöritellyt lähinnä vaan omia joukkueita. Mikä siinä vetoaa niin paljon ja onko mielessä käynyt olla muiden joukkueiden kokoonpanossa kuin oman?

- Olen aina pitänyt, että olen tilanteen herra. Varmaankin alkuajoista varsinkin jäänyt huono maku suuhun siitä, kun vieraillut muissa jengeissä eikä siellä mielestäni sit olla johdettu hyvin. Joukkue ollut epäaktiivinen tahi täynnä pelaajia jolloin aina eri peli kaverit. Pahimpana pidän kuitenkin aina huonoa asiallisuutta, johon ei edes puututa. Pelaajien ollessa tarpeeksi hyviä, voivat he käyttäytyä niin kuin itse haluavat. Tämä toki nyt kärjistettynä. Omassa joukkueessani minulla on kaikki narut omissa käsissä ja tiedän missä mennään.

Voi olla että johdan joukkuettani ehkä liiankin tarkasti. Tällä hetkellä ei ole mitään ajatusta siirtyä muualle pelaamaan, pelaan näillä näkymin hautaan asti Nordicissa. Mukava vaan, kun ollaan saatu mukava henki ja immeiset joiden kanssa pelata.

Mitä teet silloin kun et ole pelaamassa Kiekkoa? Opiskeletko, käytkö töissä?

- Tällä hetkellä olen lomalla. Kesätöiden jälkeen on aika siirtyä taas opintielle ja yrittää valmistuakin joskus. AMK tasolla mennään. Näin kesällä frisbeegolf ja tennis ovat vieneet paljon aikaa grillauksen ohessa. Lisäksi samassa taloudessa pyörii tyttöystävä.

Onko sinulla unelmia? Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi?

- On toki. Matkustaa haluaisin ja paljon. Nähdä maailmaa ja oppia siitä. Ulkomailla kai kuuleman mukaan voi löytää itsensä ja saada vähän perspektiiviä asioihin. Ei ne omat asiat olekaan niin huonosti, kuin luulla voisi. Vai voiko ne edes Suomessa olla. Kaipa sitä lapsia olisi myös mukava jossain vaiheessa saada, joskaan ei todellakaan vielä. Matkailu etusijalla. Tulevaisuudessa pidetään lippu korkealla kuten yleensä, yritetään edetä opinnoissa, sekä koitetaan opetella voittamisen kulttuuri kiekossa. :) Siinähän sitä jo onkin. Ens viikolla sitten Kreikkaan viemään rahaa, kun siellä sitä ei ole.

Jos palataan vielä Kiekkoon, mikä olisi ensimmäinen asia minkä muuttaisit välittömästi?

- Markkinointi. Asia mikä olisi pitänyt korjata jo aikaa sitten. Peliin ollaan pitkästä aikaa tehty mielestäni oikeanlaisia uudistuksia koskien uusia pelaajia. Niitä olisi syytä vielä hioa ja tämän ohella löytää pelille eri markkinointi kanavia. Kuten vuosia sitten nähtiin, yksinkertainenkin peli voi koukuttaa suuret kävijä määrät puolelleen. Homman vain voisi hoitaa paremminkin.

Seuraavalla kerralla juttutuokioon saadaan Team Saharan pelimiesx, voit esittää hänelle yhden vapaaehtoisen kysymyksen jos haluat.

- Mikäs mies te oikein olette?

Tutustu pelaajaan sarja on nyt avattu. Risuja ja ruusuja otetaan vastaan toiminnan kehittämiseksi.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 17.08.2015 21:51
Luettu: 1393 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.