Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Puolivälierien katsaus

Kiekkoliigan pudotuspelien puolivälierät pelattiin viime viikon aikana, joissa ei nähty suuria yllätyksiä. Seuraavassa käymme lyhyesti läpi jokaisen otteluparin.

Divarissa ennakkosuosikit pitivät pintansa


Divarin runkosarjan kärkikolmikko Team Sahara, Ferrari ja HC Teamjoukkue etenivät vakuuttavasti divarin pudotuspelien toiselle kierrokselle. Runkosarjan voittaja Sahara kaatoi Majorsin suoraan otteluvoitoin 3-0, joukkueen ykköshyökkääjän peakin iskiessä peräti 14 tehopistettä kolmessa ottelussa.

Ferrari eteni myös jatkoon voitettuaan oman ottelusarjansa myöskin suoraan voitoin 3-0. Marquette pysyi kyydissä vielä ensimmäisessä ottelussa, mutta kaksi jälkimmäistä ottelua olivat selkeää Ferrarin hallintaa.

Runkosarjakolmonen HC Teamjoukkue ei jättänyt mitään jakoja vaikeassa tilanteessa painivaa KJR:ää vastaan ja ottelusarja paketoitiin kolmessa ottelussa. Kauniit ja Rohkeat menetti kesken kauden joukkueesta karanneet Velan ja Donskoin, jotka olivat takuulla pahoja menetyksiä joukkueen laajasta kokoonpanosta huolimatta.

Divarin pudotuspelien mielenkiintoisin ottelupari oli eittämättä runkosarjassa neljänneksi sijoittuneen Old & Notoriouksen ja runkosarjavitosen Teräskiekon kohtaaminen. Ottelusarja olikin odotetun tasainen alusta loppuun ja sarja ratkesi viidennen ottelun jatkoajalla, kun Teräskiekon Dante sai kunnian kuljettaa kiekon tyhjänä ammottavaan maaliin.

Old & Notoriouksen taival Kiekkoliigassa tuli tältä erää päätökseen ja joukkue ilmoitti ottelusarjan jälkeen pitkin kautta huhutusta lopettamispäätöksestään.

Liigan puolivälierissä lähellä jättiyllätys


Liigan pudotuspelien ennalta selvin ottelupari Brutal Killersin ja Anaheim Mighty Ducksin välillä osoittautui lopulta kaikkein jännittävimmäksi ottelupariksi. Anaheim pystyi voittamaan molemmat kotiottelunsa niukasti, mutta vierasotteluissa Brutal Killers oli selkeästi vahvempi. Viimeisessä ottelussa lukemat repesivät ja ottelu päättyi lopulta BK:n 10-2 voittoon. Anaheim antoi kuitenkin miehekkään vastuksen ottelusarjassa, mutta kotietu auttoi runkosarjavoittaja Brutal Killersin lopulta jatkoon voitoin 3-2.

Muissa ottelupareissa PePo ei jättänyt mitään arvailujen varaan kauden jälkeen lopettavaa Oklahoma City Thunderia vastaan. Runkosarjan kakkonen PePo eteni jälleen välieriin päästämättä ottelusarjassa ainuttakaan maalia!

Metallurg Magnitogorskin ja HC Tyrmäyksen välisessä otteluparissa pelattiin odotetusti hyvin maalirikkaita otteluita. Ottelusarjan ykköstykkinä hääri Metallurgin peipi, joka takoi peräti 13 tehopistettä kolmessa ottelussa. Metallurg oli otteluparissa selkeästi vahvempi ja seurahistorian ensimmäinen välieräpaikka irtosi sille suoraan voitoin 3-0.

Viimeisessä puolivälieräparissa yksi mestarisuosikeista Voodoo People ja runkosarjavitonen Huittisten Huima taistelivat hyvin tasapäisesti jokaisessa ottelussa, mutta Voodoo oli lopulta kuitenkin parempi suoraan otteluvoitoin 3-0. Voodoolla on puolivälieräsarjan voitosta huolimatta vielä paljon työtä edessään, mikäli se mielii juhlia mestaruutta kauden päätteeksi.

Avauskierros oli kokonaisuudessaan hyvin odotetunlainen ja runkosarjassa loistaneet joukkueet olivat vahvoja myös puolivälierissä. Välierät käynnistyvät tällä viikolla seuraavilla ottelupareilla:

Divari:

Team Sahara - Teräskiekko
Ferrari - HC TeamJoukkue

Liiga:

Brutal Killers - Voodoo People
PePo - Metallurg Magnitogorsk

Parhaat otteluennakot parhaimpiin lajeihin: http://otteluennakot.com/

Sivuston kirjoittajina Greippi ja Ratakses!

Kirjoittanut: Greippi
Julkaistu 25.05.2015 16:03
Luettu: 1536 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.