Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigaennakko 2/2015

1. Voodoo People
Viime kauden statistiikkaa:
20-2-1 (runkosarjan 1.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: Archuleta 49+53 = 102 (runkosarjan pistepörssin voitto)
Tehokkain pelaaja playoffseissa: Archuleta 7+9 = 16

Voodoo People. Niin varma mestari taipui yllättäen välierissä PePolle joka lopulta meni aina päätyyn saakka.
Runkosarja sujui paremminkin kuin hyvin jengin voittaessa 23 ottelusta 20. Maaliero oli liigan parasta.

Kokoonpano ei näytä olevan muuttunut yhtään viime kaudesta, ja uskoisin että koko kausi mennään taas porukalla:
Fice - zibbi - Daasaman - Archuleta. Vaikka viime kauden pleijarit olivatkin suuri pettymys joukkueelle lähtee Voodoo People varmasti entistä nälkäisempänä seuraavaan kauteen ja metsästämään sitä kirkkainta. Paineet ovat varmasti kovat sillä voiko viime kauden jälkeen paremmin runkosarja enää mennä? Vastaus on kyllä, jos puhutaan joukkueesta nimeltä Voodoo People. Jos peli saadaan kulkemaan samalla tavalla kun viime kaudella voi jälki olla entistä parempaa ja voidaan puhua jo tässä vaiheessa selvästä mestariehdokkaasta.

Vahvuudet: Hyökkäyspelaaminen

Seuraa: Archuleta

Viime kaudella ylivoimasesti runkosarjan pistepörssin voittanut Archuleta on yhä vailla sitä kirkkainta. Kun puhutaan Archuletasta puhutaan yhdestä kiekon ellei jopa parhaasta pelaajasta. Ilmiömäiset refleksit, maalintekotaito ja pelisilmä tekee tästä pelaajasta jopa pelottavan hyvän. Joukkue on täysin riippuvainen hänestä ja tuskin pitkälle pötkisi ilman häntä. Odotetaan tulevalla kaudella jälleen paljon tehoja.

Haastattelussa Shefki

Mikä tulee olemaan tulevalla kaudella roolisi joukkueessa?

Herättelen joukkuetta uhkailemalla pelaajistoa POTKUILLA tappioiden jälkeen. Varsinkaan valzuuun asema ei oo betoniin sementoitu, vaan ukko lähtee vaihtoon, jos ei kiekko löydä tietään verkkoon.

Uskotko että joukkueesi tulee selviytymään kaudella playoffeihin asti?

Jos ei poffeihin mennä, niin valzuu ei oo ainoo joka saa potkut. Eli uskon.

2. Brutal Killers
Viime kauden statistiikkaa:
16-4-3 (runkosarjan 3.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: webby 36+34 = 70
Tehokkain pelaaja playoffseissa: webby 14+12 = 26

Tuttu ja turvallinen pettymys. Brutal Killersiltä odotettiin paljon kauden alkaessa mutta pettymys oli jälleen kerran suuri, putoaminen välierässä ja pronssipelin kautta pronssimitalit kaulaan. Useita otteluita harkkamatseissa joka kuukausi pelaava Brutal Killers on joutunut monta kertaa pettymään hopeaan tai pronssiin. Viimekaudella vakiokokoonpano oli Juus0- kekki- poro12- webby ja suurempia hankintoja ei ole nähtävästi tehty. Pienenä miinuksena Brutal Killersille on se, että harjoitusotteluita ei saada lähes milloinkaan sillä totutulla liigakokoonpanolla, vaan yleensä alakerrassa luutii pelaajat pöllö36/inso. Myös webbyltä on nähty jonkinlaista epäaktiivisuutta. Jos joukkue meinaa menestyä tulevalla kaudella on harjoitusotteluita pelattava enemmän vakiokokoonpanolla.

Vahvuudet: Puolustuspelaaminen

Seuraa: kekki

Ehdottomasti tärkein palanen Brutal Killersin ''menestymiseen'' on kekki. Yksi kiekon parhaimpia ylempiä puolustajia. Auttaa hyökkäystä erinomaisesti ja samalla pystyy puolustamaan maalia kiitettävästi. On ja tulee aina olemaan isossa roolissa Brutal Killersin pelissä.

Haastattelussa webby

Terve webby! Millä mielin Brutal Killers lähtee tulevaan kauteen?

no kyllähä me sitä kultasta medaljongia lähetää kekille taas hakemaan, vähä epäaktiivista ollu täs offaril, mutta eiköhän kekki pistä pojat ruotuun pikkuhiljaa ja saahaan harkkoja alle ja sitä kautta pelin tasoa korkeemmalle..

Miten valmistaudut itse ennen liigamatsia? Joillakin pelaajilla on tapana esim pestä korvat

itelle rutiiniks tullu ennen pelejä vähän ärsyttää ja haukkua kekkiä sen huonoista suorituksista kentällä, mutta henk. kohtasesti ei varmaa mitää mitää muuta kummallista ku nuuskatyyny huulee

Oonko oikeessa jos oon laittanu teijät ennakos runkosarjan sijalle 10? Mitä ite veikkaisit runkkarisijaks

:D no kyllähän toi reilusti alakanttii menee, varsinki tällä kaudella ei näyttäs kauheen kova tasonen liiga oleva, eli kyllähän meidän nyt pitäs helposti viiden parhaan sakkii päästä runkosarjassa, veikkaan et ollaan kolmen joukos jos saahaa koko kausi rullailtua aktiivisesti läpi

3. Metallurg Magnitorsk
Viime kauden statistiikkaa:
8-2-13 (runkosarjan 8.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: stem 25+22 = 47
Tehokkain pelaaja playoffseissa: Zudorimo 4+2 = 6

Viime kaudella Metallurg sijoittui kahdeksanneksi ja kausi oli suurimmilta osilta pelkkää pakkopullaa. Playoffeihin selvittiin juuri ja juuri ja sieltä tulikin vähemmän yllättäen jo kolmessa pelissä turpaan Voodoo Peoplelta.

Nyt joukkue on kokenut täysmuutoksen ja viime kauden runkopelaajista on enää kaksi jäljellä. Joukkue onnistui siirtoikkunassa nappaamaan melkoiset vonkaleet nimittäin riveihin liittyi apina, peipi, migi, joninho. Uskottomat määrät joka päivä harkkapelejä pelaava MM voi sijoittua tätäkin korkeammalle, mutta joukkueessa on suurena riskinä pelaajien hoppaaminen kesken kauden, kun puhutaan pelaajista mm. migi, apina. Jos pakka pysyy samana koko kauden ajan ja mitään ihmeellisiä ragequitteja ei nähdä niin puhutaan vahvasti jopa mestariehdokkaasta.

Vahvuudet: Joukkuepelaaminen

Seuraa: Syöttely

Metallurg Magnitorsk vie jokaisessa ottelussa syöttelyn aivan uusiin ulottuvuuksiin. Joukkueesta tuntuu löytyvän enemmän hyviä kiekon jakajia kuin otteluiden ratkaisijoita. Tämä voi koitua ongelmaksi pitkin kautta.

Haastattelussa Kap

Milläs mielin lähtee MM tälle kaudelle?

Tosi hyvillä mielin. Kovat on odotukset ku saatiin kokeneet äijät rinkiin. Ite taidan tyytyä katsomaan useemman pelin katsomosta

Mitkäs joukkueet koet pahimpina uhkina Metallurgin dominoimiselle?

Kaikki on tietysti pahoja tällä tasolla. Etenkin tää kausi on omasta mielestä kaikkien aikojen tasasin.

4. Turtles
Viime kauden statistiikkaa:
17-5-1 (runkosarjan 2.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: hampi 30+26 = 56
Tehokkain pelaaja playoffseissa: pelle 13+22 = 35

Yllättäen hyvin viime kaudella sijoittunut Turtles nappasi viime kaudella hopeaa PePon ollessa kovempi. Uusia pelaajahankintoja ei ole nähtävästi tehty ja aikalailla samalla kokoonpanolla mennään (Etelä-hampi-pelle-yllepa)

Tälle kaudelle lähetään jälleen epäaktiivisin merkein. Ei näytä Turtleseja kiinnostavan harkan pelaaminen ja ainoana boldattuna sivuilla näkee yleensä vain Etelän. Vaikka epäaktiivisuus tätä joukkuetta vaivaakin on se liigassa aina omaa luokkaansa. Viime kaudella hopealle sijoittunut Turtles ei näytä tarvitsevan yhtään harkkapeliä alle ja silti pelaajat ovat erinomaisessa vireessä. Aktiivisemmalla pelaamisella voisi Turtles saavuttaa 1.sijan runkosarjassa.

Vahvuudet: Maalintekotaito

Seuraa: Etelä

Yhtäkkiä läpimurron tehnyt Etelä on saanut viime kausina paljon vastuuta Turtlesien paidassa. Etelästä puhuttaessa puhutaan yhdestä kiekon tämän hetken parhaimmasta kiekollisesta alemmasta puolustajasta. Vaikka kokemusta ei ole hirmuisesti tuntuu Etelä aina pelaavan rauhallisesti ja oppikirjan mukaan. Hoitaa myös erinomaisesti ylivoimahyökkäykset joita hampi tarjoilee roppakaupalla.

Haastattelussa Etelä

Milläs mielin tulevaan kauteen?

Hyvillä mielin. Peli kulkee liigassa melko hyvin mutta ainoa huolestuttava asia on meiä harkka-aktiivisuus.
Kyllä me varmaa taas finaaleihi asti päästää.

Miksi harkka-aktiivisuutenne on laskenut aijemmilta kausilta?

Johtajamme pelle:n esimerkillä muutkin alkoivat pelaamaan toista peliä nimeltä LoL, joten aika ei riitä enään kiekkoon

5. Pirut
Viime kauden statistiikkaa:
13-6-4 (runkosarjan 4.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: Jebsu 26+34 = 60
Tehokkain pelaaja playoffseissa: jew 0+1 = 1

Piruilla viime kausi meni runkosarjan osalta yllättävän hyvin ja sijoitus oli neljäs. Playoffseissa odotettiin varmasti paljon, mutta PePo musersi Pirujen haaveet suoraan kolmessa pelissä.

Joukkue koki kovan kolauksen Jebsun ja Biscin lähdettyä kauden päätteeksi, mutta tilalle saatiin vähintäänkin yhtä kovat pelimiehet tilalle nimittäin Rodr ja Rece. Päävastuuhenkilön mukaan erittäin tarkan vedon omaava Rece ei tule olemaan suurimmassa osassa otteluita vaan tilalla luutii Trn aka Teroitin. Ensi kaudeksi kokoonpano tulee olemaan kutakuinkin Xren-Rodr-jew-Trn. Vähän kokemusta mutta senkin edestä osaamista ja taitoa.

Vahvuudet: Maalintekotaito

Seuraa: Rodr

Ilmoitti aiemmin pelaavansa tulevan kauden eliittiliigassa mutta vaihtoi mieltään ja palasi takaisin siihen parhaimpaan. Omaa hyvän pelisilmän ja kädet. Tulee olemaan tulevalla kaudella tärkeä palanen Pirujen otteluissa.

Haastattelussa Trn

Mitkä tavoitteet Piruilla tällä kaudella? Meinaatteko iha päätyy asti painaa?

Hopeemitali on jo taskussa Piruilla joten ei muu ku kulta oo enää tavotteena.

Mitkä joukkueet koet pahimpina esteinä tälle kullalle

PePo varmaa kova täl kaudel ku sai viel ennestää kovaa nippuun Jebsun. Voodoo People kans aika vaarallinen

6. PePo
Viime kauden statistiikkaa:
14-2-7 (runkosarjan 5.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: miktok 24+40 = 64
Tehokkain pelaaja playoffseissa: manne 15+7 = 22

Viime kauden alku oli PePolta täysi floppi ja odotettiin jo jumbosijaa. Niin vain PePo nousi aina mestaruuteen asti ja pääsi juhlimaan kultamitalit kaulassa.

Viime kauden playoffit erittäin hyvin PePossa pelannut manne päätti vaihtaa maisemaa, mutta tilalleen saatiin ehkä jopa parempi nimittäin jebez aka Jebsu. Kokoonpano tulee olemaan ensikaudella erittäin kova, mutta runkosarja pelaaminen ei näitä herroja taida pahemmin kiinnostaa. Tavoitteena joukkueella ei ole todennäköisesti ensimmäinen sija runkosarjassa vaan pelaaminen alkaa jälleen playoffseissa. Kysymykseksi jää onnistuuko PePo säilyttämään runkosarja paikan epäaktiivisella pelaamisella vai jääkö se tällä kertaa saamatta.

Vahvuudet: Puolustaminen

Seuraa: Naappi

Tämä ilmiömäinen yp jää liian usein liian vähälle huomiolle. Puolustaa omaa maalia erittäin hyvin, mutta samalla tekee hyökkääjien työstä välillä naurettavan helppoa.

Haastattelussa hari

Milläs fiiliksil PePo lähtee tulevaan kauteen?

Ihan jees, saatiin Jebsu värvättyä mannen tilalle täksi kaudeksi. Vielä kun sais tän cs-trion (mikko, naappi, jebsu) joskus kiekonkin puolelle niin olis hyvä.

Mikä tulee olemaan joukkueen kovimman pelaajan (Joskan) rooli tulevalla kaudella?

Sama mikä joka kaudella: pitää vaihtopenkki lämpimänä.

7. Oklahoma City Thunder
Viime kauden statistiikkaa:
18-1-2 (divarin 1.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: Reto 51+28 = 79
Tehokkain pelaaja playoffseissa: Reto 19+17 = 36

Käsittämättömässä vireessä viime kaudella ollut OKC voitti divarin runkosarjan, mutta joutui pettymään divarin finaalissa hopeaan. Sarjanousu silti ja tälle kaudelle lähdetään suht hyvissä merkeissä

Ensimmäistä kauttaan liigassa pelaava Oklahoma City Thunder lähtee kaudelle erittäin kovalla rosterilla, nimittäin viime kauden päätyttyä Recen tilalle saatiin hommattua kaksi huikeaa pelaajaa Bisc ja Väiski. Vielä on epäselvää mikä on Väiskin rooli joukkueessa sillä joukkueesta löytyy toinenkin huikea yp Hayek. Tätäkin korkeammalle voi Oklahoma sijoittua, mutta se vaatii kovan työn.

Vahvuudet: Hyökkäys

Seuraa: jlo

Tunnettu ragequiteista. Kestääkö pää liigassa kun vastus on huomattavasti kovempi? Joukkueen puolesta todella toivon, että kestää.

Haastattelussa Reto

Milläs mielin tulevaan kauteen?

iha hyvillä, kokoonpano saatiin kasaan vasta päivää ennen kauden alkua niin varmaa hakemista ainaki ekoissa peleissä. mut nii pleijarit ainaki tähtäimessä näi alkuun.

Mikäs tulee olemaan Hayekin rooli joukkueessa Väiskin liityttyä joukkueeseen?

Hayek on varapelaaja eli tarkotus vetää samalla nelikolla koko kaus

8. HC Tyrmäys
Viime kauden statistiikkaa:
9-3-11 (runkosarjan 6.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: Hjerpe 51+32 = 83
Tehokkain pelaaja playoffseissa: Hjerpe: 7+0 = 7

Viime kausina totutusti HC Tyrmäys on löytynyt lähes poikkeuksetta playoff viivan alapuolelta, mutta edellinen kausi oli poikkeus. HC Tyrmäys löytyi niinkin korkealta sijalta kuin 6. ja oli lähellä jopa edetä pitkälle playoffseissa.

Tälle kaudelle joukkue lähtee samalla kokoonpanolla + vahvistettuna Metallurgista tuttu Warsed aka Boon. Jo kaksi kertaa putkeen runkosarjan maalipörssin voittanut Hjerpe tulee jälleen tekemään varmasti puolustajien päivistä vaikeata tutkaparinsa Milihinkanssa. Tyrmäyksen tuttu taktiikka ''hyökkäys on paras puolustus'' voi tällä kaudella kostautua. Puolustus on pistettävä parempaan kuosiin, kun viime kaudella tai playoff paikka voi olla vaarassa.

Vahvuudet: Maalinteko

Seuraa: Hjerpe

Kuten kaikki tietää tämä herra onnistuu tekemään maalin paikasta kuin paikasta. Se tulikin selväksi viime kauden playoffseissa Hjerpen täräyttäessä lähes puolesta kentästä maalin Brutal Killersiä vastaan. Hjerpeltä vaaditaan jälleen maaleja tai muuten Tyrmäys voi olla pulassa.

Haastattelussa Hjerpe

Mitkä tavoitteet HC Tyrmäyksellä tulevaan kauteen?

viime kaudel tavote oli päästä poffeihi, laitetaa vähä paremmaks täl kaudel eli neljän joukkoon

Saitte Warsedin värvättyä joukkueeseen, mikä tulee olemaan Warsedin rooli kaudella?

Pakistost vähä yks sun toinen laitto hokkarit naulaa viime kauden päätteeks, eli warsed tulee todnäk pelaamaan niin paljon kuin vain jaksaa

9. Helsingin Jokerit
Viime kauden statistiikkaa:
8-3-12 (runkosarjan 7.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: Moses 34+20 = 54
Tehokkain pelaaja playoffseissa: Holden 6+3 = 9

Yllättävän hyvin viime kaudella pärjännyt Helsingin Jokerit menetti kolme erittäin tärkeää pelaajaa kauden jälkeen
Mosesin, joninhon ja Väiskin lähdettyä. Tulevalle kaudelle lähdetäänkin legendaarisen nanin johtaessa joukkuetta.

Lähteneiden pelaajien tilalla tulee todennäköisesti luutimaan muun muassa : Puhdas , Uljami, Darp. Kokemusta näillä pelaajilla riittää, mutta ainoa kysymysmerkki on motivaatio.

Vahvuudet: Maalintekotaito

Seuraa: Darp

Omaa erittäin tarkan laukauksen, jota ei sovi jättää puolustajien huomioimatta. Jaksaako jo monesti kullan voittanut Darp yhä pitää mielenkiinnon yllä peliin?

Haastattelussa Darp

Mitkä ovat tavoitteet kaudelle?

Pelilliset tavoitteet ovat yksinkertaiset: saada pelit pelatuksi ajoissa ja pitää hauskaa.
Pelin ulkopuoliset tavoitteet ovat sitäkin kovemmat: imagokyselyn sija 1. Olemme panosteet toden teolla asiallisuuteen tällä kaudella ja haluamme, että joukkueet muistavat meidät ennenkaikkea asiallisina, mukavina kavereina. Tämä ei tietenkään tule olemaan helppoa, kun joukkue on täynnä rääväsuita ja historian saatossa pelikieltoja ottaneita jonneja, mutta yritys on kova. Haluaisinkin tässä pyytää tulevia äänestäjiä unohtamaan historian ja arvioimaan toimintaamme tämän kauden perusteella.

Oliko joninhon eroaminen paha menetys joukkueelle? Kuka hänet korvaa?

Joninhon eroamiseen liittyy pitkä tarina, kerron lyhyen version. Olemme (nani, Uljami ja minä) jonin kanssa hyviä ystäviä myös kiekon ulkopuolella. Totuus on se, että emme pysty pelaamaan samantasoista kiekkoa, kuin Joni, joten oli sääli katsoa hänenlaisen superpakin pyristelevän meidän kanssa. Olemme jo pitkään halunneet jonin lähtevän johonkin hyvään joukkueeseen voittamaan jotain, koska meidän kanssa se ei liigassa yksinkertaisesti onnistu. Näin ollen avasimme keskustelut BKn ja MMn kanssa, joista kumpikin halusi jonin riveihinsä, mutta lopulta MMn tarjoama sopimus oli parempi. Kysymykseen vastaan: Helvetin kova, mutta iloinen menetys. Kuka korvaa? Ei kukaan.

10. Neal Chaucer
Viime kauden statistiikkaa:
6-5-12 (runkosarjan 9.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: Xirean 24+21 = 45

Kaikkien yllätykseksi perinteikäs playoff-joukkue NC jäi viime kaudella ulos niistä mielenkiintoisimmista peleistä eli playoffeista. Kauden loputtua Neal Chaucer menetti erittäin tärkeän ylemmän puolustajan (Rodr) ja ei ole saatu hankittua tilalle toistaiseksi ketään. Apari on kutsuttu joukkueeseen, mutta tätä taituria ei ole vielä lisätty kokoonpanoon. Tärkeintä kaudelle taitaa olla pelien pelaaminen ja kivana lisänä voi playoff paikka irrota, mutta se vaatisi paljon aktiivisimpia pelaajia mitä joukkueen kokoonpanosta nyt löytyy.

Vahvuudet: Kokemus

Seuraa: Ilja

Parhaana päivänä kuuluu kiekon parhaimpiin puolustajiin, mutta viime aikoina Iljankin luistin on alkanut painaa. Riittääkö Iljalla kädet vielä tulevaan kauteen?

Haastattelussa Ilja

Mitä teiltä voi odottaa tällä kaudella? Meinaatteko yltää jopa mestaruuteen asti viime kauden floppaamisen jälkeen?

Kokoonpanon hajanaisuuden ja epäaktivisuuden takia lähetään alkuun hakemaan kotietua poffeihin, tottakai mestaruus on varmaan jokasen mielessä, mut viime kaus oli sen sortin farssi et siitä lähetään parantaa.

Joko Rodrin tilalle on hommattu joku taituri?

Oikeastaan joo, tänään Karjis aka Huima liitty meiän vahvuuteen. Ei olla aikasemmin pelailtu paljoo yhdessä joten
alkukausi menee varmeen totutellessa, riippuen toki jengin aktiivisuudesta harkkojen suhteen.

11. Huittisten Huima
Viime kauden statistiikkaa:
10-5-6 (divarin 4.)
Tehokkain pelaaja Runkosarjassa Lucci 18+29 = 47
Tehokkain pelaaja playoffseissa: set 22+17 = 39

HuHu sijoittu viime kaudella Divarin neljänneksi ja nappasi lopulta playoffseissa yllätäen kultaa ja tätä kautta nousi suoraan Liigaan. Divarissa erittäin hyvin pelannut HuHu saa nyt todellisen näytönpaikan liigassa. Joukkueesta löytyy erittäin hyviä yksilöita ja viime aikoina joukkuepeli on toiminut erittäin hyvin.
Lupaavalta näyttää tuleva kausi, mutta onko Liiga liian kova HuHulle?

Divarin Playoffit menivät HuHulta kokoonpanolla Thomas73-Winnik-Lucci-set, tällä nelikolla joukkue voitti peleistä 9/12 joka on erittäin hyvin. Mitään suurempia hankintoja ei ole tehty joten suunnilleen samalla kokoonpanolla mennään tod näk. koko kausi liigassa.

Vahvuudet: Yhteispeli

Seuraa: set

Häikäisevä pelisilmä, erittäin tarkkalaukaus, pystyy ratkomaan pelejä paikasta kuin paikasta. Tulee olemaan erittäin tärkeä pelaaja HuHulle koko kauden ajan.

Haastattelussa Lucci

Miten Huittisten Huima on valmistautunut tulevaan kauteen?

Muutama värväys tehty kauden jälkeen parantamaan harkka-aktiivisuutta. Muuten suurempia muutoksia ei ollut, tarkotus jatkaa siitä mihin viime kaudella lopetettiin.

Mikä tulee olemaan roolisi tulevalla kaudella?

Tällä hetkellä mahdoton sanoa. Lähinnä hyökkääjänä valtaosassa peleistä, mutta kauden mittaan voi näkyä myös niin alempana pakkina kuin katsomosta.

Uskotko joukkueenne mahdollisuuksiin päästä playoffeihin?

Sitä lähdetään hakemaan. Viime kausi oli meille pitkästä aikaa menestyksekäs, niin tarkoitus on jatkaa siitä mihin jäätiin.

12. Anaheim Mighty Ducks
Viime kauden statistiikkaa:
12-3-6 (divarin 3.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: sharb 16+22 = 38
Tehokkain pelaaja playoffseissa: sharb 17+16 = 33

Divarissa Ankkalauma pärjäsi omaan silmään yllätävän hyvin ja sijoitus oli runkosarjan päätyttyä kolmas. Divarin playoffseissa joukkue nappasi toiselta liiganousijalta pronssia ja tätä kautta liiganousu varmistui.

Perinteikäs joukkue AMD tekee paluun jälleen liigaan ja koittaa varmasti havitella korkempia sijoituksia kuin aiemmilla kausilla. Tämä voi hyvinkin toteutua kun katsoo AMD:n harkkapeliaktiivisuutta joka on tasolla kiitettävä. Lähes joka päivä useita pelejä pelaava Ankkalauma lähtee varmasti erittäin innokkaasti havittelemaan playoff paikkaa, mutta riittääkö taso tälläkään kertaa?

Vahvuudet: Aktiivinen pelaaminen

Seuraa: sharb & pelsu

Tämä veljespari teki divarissa viime kaudella erittäin hyvää jälkeä ja on tätä kautta saanut yhteispelin kulkemaan erinomaisesti. Molemmat tekevät maaleja kiitettävästi ja tarjoilevat toisilleen maalipaikkoja yhtä hyvin.

Haastattelussa Ratakses

Mitkä tavoitteet Anaheimilla tulevaan kauteen?

Tavoitteena runkosarjasta selvitä pudotuspeleihin. Kuulemma kauheet bileet pidetään jos voitetaan mestaruus, siihen tähdätään!

Minkälaisessa vireessä on superveljeskaksikko sharb-pelsu

Molemmat iski heti ekaan peliin kovat tehot, mut seuraavissa peleissä mentiin kaikki kiikareilla. Luulen että niin pelsu ja sharb kuin muutkin meistä luottaa maalinteonsuhteen Örkin siniviivapommeihin.

13. Los Angeles Kings
Viime kauden statistiikkaa:
6-4-11 (divarin 8.)
Tehokkain pelaaja runkosarjassa: Kuz 28+22 = 50
Tehokkain pelaaja playoffseissa: Kuz 7+17 = 24

Erittäin monelle tuntematon joukkue Los Angeles Kings pääsi heti ensimmäisellä divarikaudellaan playoffeihin ja sitä kautta selvitti paikan liigaan.

Kuten edellä mainittua joukkue on monelle erittäin tuntematon niinkuin myös itselleni. Joukkueessa toki luuti viime kausilta tuttu illmac aka Jonkka, mutta muut pelaajat ovatkin vähän enemmän tuntemattomia. Tuskin ensimmäisellä liigakaudellaan ihmeempiä tekee, mutta aina on mahdollisuus. Hyvällä yhteispelillä voi Los Angeles Kings löytyäkkin runkosarjan lopulta playoffseista.

Vahvuudet: Voitonnälkä

Seuraa: Typho

Jo vuodesta 2006 kiekkoliigan alaisuudessa pelannut Typho liittyi juuri ennen kautta Los Angele Kingsin riveihin.
Onko Typhosta vielä samaan mihin ylsi ennen? Itselleni tuttu pelaaja jo menneiltä kausilta ja on aivan maaginen hyökkääjä.

Haastattelussa Kuz

Miltä tuntuu ensimmäistä kertaa päästä pelaamaan kiekkoliigan ylimmällä tasolla?

Kivaahan tuo on, toivottavasti ei tuu peppu kipeeks

Minkälaisia tavotteita kaudelle? Meinaatteko yltää jopa poffeihin asti?

Joo Playoffit tavoitteena, ja sit sieltä loppuun asti tietysti! Tasasempaa kautta odotellaa ko viime kaudella

Kirjoittanut: Anonymous
Julkaistu 12.03.2015 03:19
Luettu: 2036 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.