Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarifinaalin ennakko OKC - HuHu

Divarifinaalin ennakko: OKC - HuHuKiekkoliigan ylimmän sarjatason viedessä suurimman huomion niin seuraajien kuin Paitsio-kirjoitusten saralla, on Divarissa jo ratkaistu mestaruutta janoavat kaksi finaalijoukkuetta. Vaikka Liigakarsintojen lopullista muotoa ei ole vielä päätetty, panosta Divarifinaaleissa riittää. Tällä hetkellä mestarijoukkueella on mahdollisuus nousta suoraan korkeimmalle sarjatasolle Liigaan ilman erillistä karsintaa, kun taas Divarin playoffsien runner-upille on hyvin varmasti tyytyminen vastustajan valintaan ratkaiseviin Liigakarsintoihin. Suoran liiganousun lisäksi mestarit saavat kultaiset mitalit kaulaansa ja kiiltävän pokaalin klubihuoneen palkintokaappiin.

Ennen kun lähdemme perkaamaan ensi viikolla pelattavaa finaalisarjaa, on hyvä käydä läpi molempien joukkueiden tiet tähän pisteeseen sen varalta, etteivät kaikki ole seuranneet Divaria suurella mielenkiinnolla. Aloitetaan runkosarjan edesottamuksilla.

Ylivoimainen runkosarjavoittaja – Oklahoma City Thunder


Kauden alussa julkaistuun Divariennakkoon oli vain yksi mahdollinen joukkue, jonka asettaa runkosarjan voittajaksi. Ainoa minimaalinen uhka Oklahoma City Thunderin menestykselle tällä kaudella oli kauden alussa kytenyt mahdollinen boikotti kyseistä joukkuetta vastaan. Tuo projekti ei kuitenkaan ikinä leimahtanut liekkeihin. Oklahoma niisti ensimmäisistä kymmenestä ottelusta 30 pistettä ja otti jo kauden alkuvaiheilla vahvan niskalenkin muista joukkueista. Joukkue koki koko sarjan aikana vain kaksi tappiota – upean tulokaskauden pelannutta Majorsia ja lopulta finaaleihin edennyttä Huittisten Huimaa vastaan. Lopullisissa tilastoissa Thunderit nappasivat 21:stä ottelusta 18 voittoa ja yhden tasapelin, mikä kertoo suvereenista dominoinnista tämän kauden Divarin runkosarjassa. Myös jokainen tilastojen osa-alue meni ylivoimaisesti joukkueen nimiin.

Runkosarjan aikana tapahtui myös merkittävä muutos joukkueen sisällä, kun ylemmän puolustajan apinan sopimus purettiin ilmeisesti heikon joukkuekemian vuoksi. Joukkueen suorittamiseen tämä ei kuitenkaan vaikuttanut, vaan OKC napsi pisteitä edelleen tasaiseen tahtiin. Samalla joukkueen riveihin hankittiin myös hipazu hoitamaan alemman puolustajan tonttia.

Kotietu minimisuorittamisella – Huittisten Huima


Kahden pisteen marginaalilla itselleen kotiedun napanneen Huittisten Huiman runkosarja oli vähintäänkin epävakainen. Yhtenä syynä tähän voidaan pitää epäaktiivisuutta ja sen myötä vähäistä harjoitusotteluiden määrää. Lisäksi HuHu kasasi useasti monta divariottelua yhdelle päivälle: dl-päivinä pelattiin usein neljä tai viisi ottelua. Hyvä runkosarjasijoittuminen onkin paljolti erinomaisen alkukauden ansiota, jolloin joukkue voitti ensimmäisistä seitsemästä ottelusta kuusi. Loppukauden ainoa valopilkku olikin harvinainen voitto finaalipari Oklahomasta kovin lukemin 7-2. Huittisten Huiman kohdalla voidaankin puhua jonkinlaisesta asennevammasta, sillä kokenut joukkue taitaa syttyä kunnolla vasta silloin, kun se todella on tarpeen.

Huittisten vahvuus on tiivis joukkuepelaaminen, mutta jo runkosarjan aikana pystyi huomaamaan, kuka tulisi olemaan erittäin tärkeässä roolissa myös playoffeissa. Vain 11 ottelua lopullisiin tilastoihinsa merkkauttanut Logan iski 24 maalia ja 12 syöttöpistettä pistekeskiarvolla 3.27. Hyökkääjäpari Luccin kanssa yhteistyö toimii vakuuttavasti ja tulosta syntyy voittoihin vaativalla tavalla.

Puolivälierien murskajaisista välierän trillereihin


12-2, 2-15, 12-3, 10-3. Ei, kyseessä ei ole salibandy-ottelujen lopputuloksia tai käsipallon puoliaikatilanteita, vaan kauden 1/2015 Divarin puolivälierätulokset.

Runkosarjavoittaja OKC sai ensimmäiseksi pudotuspelivastuksekseen pudotuspeliviivan alapuolelta playoffeihin nostetun HC Lightningin. Ottelusarja suoraan kolmessa ottelussa pakettiin, maaliero 31-6 eikä kerrottavaa paljoakaan jäänyt tähän ennakkoon. Parhaimpana pistemiehenä ottelusarjassa operoi OKC:n hyökkääjä Reto, joka merkkautti pisteitä 8,6 p/o-keskiarvolla. Ehkäpä paras tapa tiivistää kyseinen ottelupari on Mustin kommentti ensimmäisen ottelun toisella erätauolla: ”saako nämä luovuttaa?” (http://replygif.net/310)

Myös HuHun puolivälieräottelut Team Saharaa vastaan olivat yhdenlaista nöyryyttämistä. Tässäkin otteluparissa voitot menivät suoraan kolmessa ottelussa Huittisille – maalierolla 26-7. Hyökkääjät Logan ja Lucci kirjauttivat tilastoihinsa huimat yhteistehot 21+24 ja Huimat eteni kävelemällä välieriin.

Puolivälierien murskajaisten jälkeen lopulta finaaleihin edenneiden joukkueiden vastaan asettuivat kaksi kalifornialaisjoukkuetta. Oklahoma City Thunderin videohuoneessa tarkasteltiin loistavan nousun puolivälierissä esittänyttä Los Angeles Kingsiä, kun taas Huittisten Huima lähti kaatamaan tällä kertaa vierasjoukkueen asemasta runkosarjakolmosta Anaheim Mighty Ducksia. Nämä neljä joukkuetta varmistivat jo vähintään paikkansa liigakarsinnoissa etenemällä semifinaalivaiheeseen, mutta se ei todellakaan näkynyt otteluparien edesottamuksissa.

Runkosarjan kakkosta, Majorsia, vastaan esitetty jännitysnäytelmä kahden ottelun tappioasemasta jatkoon oli varmasti suuri piristysruiske runkosarjassa ehkäpä hieman alisuorittaneelle Los Angeles Kingsille. Välierissä eteen luisteli kuitenkin ylivoimaisesti Divaria dominoinut OKC, joka aloitti sarjan vahvasti 3-1-voitolla. Vahva esitys toisessa osaottelussa loi kuitenkin valoa LAK:in miehistöön, mutta lopulta ennakkosuosikit veivät ottelusarjan neljässä ottelussa. Runkosarjakahdeksikko Kings kaatui kuitenkin hokkarit tiukasti jalassa, sillä viimeinen otteluparin kamppailu päättyi rankasta OKC-painostuksesta huolimatta maalittoman varsinaisen peliajan jälkeen vasta jatkoajalla. Suuri huomio kohdistui myös Thunderin päätökseen peluutuksessa; joukkueen päävastuuhenkilö ja kantava voima jlo istui poppariosastolla aitiossaan hipazun hoitaessa alemman puolustajan tonttia kentällä. Runkosarjavoittaja esitti kuitenkin vahvoja otteita koko sarjan ja eteni odotetusti finaaleihin estäen jättiyllätyksen – putoamisen finaalitaistosta.

Samaan aikaan keskiviikko-iltana pelattiin toinen välieräsarja, trilleri Anaheim Mighty Ducks – Huittisten Huima. Kolmanneksi runkosarjassa sijoittunut Ankkamiehistö lähti välieriin suora 3-0-puolivälieräsarja takataskussaan Old & Notoriouksesta. Kotiedun omannut joukkue lähti sarjaan luottavaisena ja se näkyi kahdessa ensimmäisessä voitollisessa pelissä, joista ensimmäinen kääntyi vasta jatkoajalla Ankkojen hyväksi. Ottelusarjan kolmas ottelu näytti selkeästi sen, kuinka vaikeaa sarjaa on katkaista HuHun viedessä rauhallisella suorittamisella ottelun selkeästi nimiinsä. Suurin draama nähtiin kuitenkin neljännessä ottelussa, jossa Anaheim johti ottelua kahdesti kahdella maalilla viimeisessä erässä. Joukkue päästi kuitenkin vastustajansa 2-4-tilanteessa vielä peliin mukaan, ja lopulta kotijoukkue HuHun sankariksi nousi hyökkääjä Logan, joka onnistui tasoittamaan ottelun noin 20 sekuntia ennen päätösvihellystä etukulmakuljetuksella. Lopulta Winnik tykitti jatkoaikaosumalla ottelusarjan Game Fiveen, jossa viimeisen erän 0-1-maali Loganin toimesta toi todella hyvin puolustaneelle joukkueelle finaalipaikan. (http://stream1.gifsoup.com/view2/3222604/jankon-betoni-o.gif)

Taustojen selvittämisen jälkeen voimme luoda katsauksen itse finaalisarjaan – finaalijoukkueiden vahvuuksiin, heikkouksiin ja pelin osa-alueisiin, jotka voivat olla merkittäviä varsinkin kun juuri nämä kaksi kiekkojoukkuetta ottavat yhteen. Analysoinnin päätteeksi pelin osa-alueet tiivistetään jo perinteiseen tapaan tähtiarvostelulla.

Pelitavat suurennuslasin alla


Ennakkosuosikin asemasta finaalisarjaan lähtevän Oklahoma City Thunderin ehdoton vahvuus on liigatason hyökkäys. Toki tulee muistaa, ettei tämän kauden Divari ole tarjonnut kokeneille liigajyrille suurtakaan haastetta puolustuspäässä. OKC on jokaisessa pelissä aloitteellisempi osapuoli ja pyrkii pitämään kiekkoa pitkään hyökkäysalueella päättäen sen hyvästä vetopaikasta lähteneeseen laukaukseen. Kun joukkueessa on hyökkääjät Reto ja Rece – molemmat Liigan mitalisteja, ensiksimainittu kaksinkertainen mestari – nuo laukaukset uppoavat lähes järjestään myös verkon perukoille. Ylempi puolustaja Hayek, joka hänkin on tuttu Liigan playoffseista, pystyy pitämään kiekkoa itsevarmasti ja rakentamaan peliä, jotta kiekko saataisiin kuljetettua kontrolloidusti hyökkäysalueelle. Itsevarma ja rohkea hyökkäys tuo viihdyttävän elementin Thunderin peleihin, mikä näkyy myös mahdollisina ylivoimahyökkäyksinä omaan päätyyn, jossa oivia otteita esittänyt hipazu pystyy yksinkin nollaamaan vastustajan hyökkäyksiä. OKC:n pelitapa perustuu siis railakkaaseen hyökkäämiseen ja vastustajan hyökkäyksien nopeaan tyrehdyttämiseen.

Vastustajajoukkue Huittisten Huiman pelitapa eroaa monissakin seikoissa Oklahoman tavasta pelata. Välierissä Ankkoja vastaan joukkue osoitti vahvuutensa erittäin tiiviissä joukkuepuolustamisessa, joka alkaa jo vastustajan saadessa kiekon HuHun hyökkäyspäädyssä. Hyvin peliä lukevat hyökkääjät Logan ja Lucci hidastavat vastustajan hyökkäykseenlähtöä vaikeuttamalla nopeaa avaamista ylösnousseille hyökkääjille, kuitenkaan myymättä itseään tilanteessa liian riskialttiilla karvaamisella. Oman siniviivan puolustaminen oli välierissä erittäin hyvää luokkaa ja sellaista sen tulee olla myös finaaleissa. Tiivis puolustustyöskentely oman maalin edessä Thomas73:n johdolla on myös joukkueen ehdoton vahvuus. Finaaleissa Oklahomaa vastaan Huittisten tulee siis pitää hermot kurissa ja puolustaa rauhallisesti odottaen paikkaa iskeä. Varsinkin OKC:ta vastaan nopeat ja tehokkaat vastahyökkäykset voivat kääntää otteluita Huittisille. Tässä vaaditaan ylemmän puolustajan Winnikin nopeita käsiä ja hyvää pelinrakennustaitoa sekä kylmää viimeistelyä hyökkääjiltä. HuHun täytyy onnistua lähes täydellisesti pelitapansa noudattamisessa, jotta mestaruuspokaali matkaisi Huittisiin.

H2H – Hyökkääjäparit


OKC:n tähtihyökkääjät Reto – Rece

Nelinkertainen Liigamitalisti Reto vei Divarin pistepörssin ylivoimaisella 17 pisteen erolla joukkuekaveriinsa jloon. Lähes kolme pistettä per ottelu –keskiarvolla koko Kiekkoliigauransa operoinut Reto on pelaaja, joka taitojensa puolesta pystyy kilpailemaan minkä tahansa kiekkojoukkueen hyökkääjäntontista. Erittäin tarkka veto yhdistettynä kiekonhallintaan tuo paljon päänvaivaa HuHun puolustajille. Reton kanssa hyökkäyksessä häärii kolme edelliskautta Liigajoukkue Piruissa vaikuttanut Rece. Loistavan pelisilmän omaava edelliskauden Liigan hopeamitalisti pystyy ratkaisemaan itsekin pelejä, mutta päähuomio kohdistuu vapauttaviin syöttöihin ja oveliin ratkaisuihin. Yhdessä nämä kaksi pelaajaa muodostavat ehdottomasti vaarallisimman hyökkääjäparin tämän kauden Divarissa.

HuHun kuumat hyökkääjät Lucci – Logan

Alle sata ottelua Kiekkoliigan kahdella korkeimmalla sarjatasolla pelannut Logan on osoittanut kylmähermoisuutensa ja hyökkääjäntaitonsa jo useasti tällä kaudella. Hän on ehdottomasti tärkeässä roolissa joukkueensa menestymisessä finaaleissa ja häneltä vaaditaan nappisuoritusta kauden viimeisissä otteluissa. Lähes koko Kiekkoliigauransa omistamassaan Huittisten Huimassa pelannut Lucci oli ylivoimaisesti joukkueensa paras pistemies runkosarjassa ja pelasi yhtä ottelua lukuunottamatta jokaisessa runkosarjapelissä. Yksi suurista kysymyksistä Divarin finaaleissa onkin se, ottaako Rece suuremman roolin maalipaikkojen luojana joukkueessaan kuin samassa roolissa toimiva Lucci. Pienten marginaalien ottelut ratkaistaan usein tärkeillä yksilösuorituksilla, joten jokaisen kentällä olevan pelaajan täytyy pitää focuksensa kasassa koko finaalisarjan ajan.

H2H – Pakkiparit


Odotustenvastainen puolustus: hipazu – Hayek

Ennen kautta monet varmasti odottivat jlon olevan OKC:n puolustuksen kulmakivi koko kauden ajan. Näilä näkymin näyttää kuitenkin siltä, että tämän kauden Divaridebytantti hipazu pelaa välierien tapaan myös Divarifinaalit. Hyviä otteita esittänyt alempi puolustaja on kiekollisesti varma ja löytää pitkilläkin avauksilla joukkueensa hyökkääjät. Tärkein kysymys kuitenkin on, pystyykö kokematon puolustaja pitämään maalinsa puhtaana HuHun nopeiden vastahyökkäyksien jälkeenkin. Rohkeasti hyökkäykseen osallistuvan muutaman kauden takainen Liigan pronssimitalistin Hayekin tuleekin katsoa tarkasti myös puolustussuuntaan, jottei vastustaja saa hurmiota päälle nopeista maaleihin johtavista hyökkäyksistä. Hyökkäysavuistaan hyvin tunnetun ylemmän puolustajan täytyykin pelata varmasti molempiin suuntiin ja omissa kirjoissani kokenut pelinrakentaja on tärkeimmässä roolissa joukkueensa pelissä – tasapaino hyökkäyksen ja puolustuksen välillä täytyy olla kohdillaan tiukoissa finaalipeleissä.

Ärsyttävän varma puolustajapari Winnik – Thomas73

Hienoja suorituksia esittänyt HuHun ylempi puolustaja Winnik pystyy ratkaisemaan otteluja tarkalla vedollaan, mutta hänen tärkein tehtävä on ruokkia Logania ja Luccia hyökkäyksessä. HuHun tiiviiseen joukkuepuolustukseen Winnik sopii hyvin rauhallisten ja varmojen otteittensa avulla, eikä puolustajan ohi tulla helposti. Huittisten puolustuksen kapellimestari Thomas73 on vahva oman maalinsa edessä, eikä hätäile tiukassakaan paikassa omassa päädyssä. Varsinkin tätä ominaisuutta tullaan tarvitsemaan OKC:n vahvan karvaustyön alla, sillä pitkät ja varmat avaukset voivat vapauttaa HuHun hyökkääjät vaarallisiin ja tärkeisiin vastahyökkäyksiin. Thomas73:n tärkein työ puolustuksessa on koordinoida oman joukkueensa puolustusta ja tilkkiä mahdolliset aukot omilla hyvillä suorituksillaan.

Arviointi: (1-5)


Hyökkäys
Oklahoma City Thunder
Huittisten Huima

Puolustus
Oklahoma City Thunder
Huittisten Huima

Yhteispeli
Oklahoma City Thunder
Huittisten Huima

Pelitapa
Oklahoma City Thunder
Huittisten Huima

Viretila
Oklahoma City Thunder
Huittisten Huima

Avainpelaajat


Hayek - Hyökkäyksen ja puolustuksen tasapainotus vastahyökkäysjoukkuetta vastaan. Hayekin tulee pystyä osallistumaan joukkueensa hyökkäykseen totutun vahvasti, mutta puolustus ei saa kärsiä varsinkaan nyt, kun joukkueen pelaavaksi alemmaksi puolustajaksi nousi taitava mutta kokematon hipazu. Kokeneelta ylemmältä puolustajalta odotetaan myös tehopisteitä tärkeissä otteluissa.

Logan - Vastaa joukkueensa maalinteosta. Jos HuHu odotusten mukaisesti lähtee finaalisarjaan tiukan joukkuepuolustuksen kautta, täytyy mahdollisesti harvoista maalintekopaikoista rankaista kovalla prosentilla. Hermot täytyy pitää kurissa myös karvaustyöskentelyssä, sillä OKC:ta ei saa päästää tulemaan kävelemällä kohti omaa maalia.

Pelaajahaastattelut


Ennakkosuosikki Oklahoma City Thunderin päävastuuhenkilö jlo saapui pressitilaisuuteen ja lehdistö kysyi häneltä seuraavat kysymykset.

Q: Oklahoma City Thunder otti ylivoimaisen runkosarjavoiton ja playoffit mukaan lukien joukkueenne on hävinnyt vain kolme ottelua tällä kaudella. Mitkä seikat pelissänne ovat olleet erityisesti syinä tähän?
- En osaa oikee sanoa.. Sen jälkeen, ku potkin apinan, nii peli ollu enemmän tai/ja vähemmän paskaa koko kauden. Koitetaa antaa parasta puolustuksessa ja hyökätä sitte aina välillä vastaa. Itellä ollu pelillisesti rooli kateis ekan jakson jälkee ihan totaalisesti... Ehkä meil se perustaso sen verran parempi ku muilla, et ollaa kuitenki pärjätty iha hyvi. 

Q: Finaalipariksenne selviytyi Huittisten Huima, mitä tuntemuksia tämä herättää?

- Noo runkkiksessa kaks kovaa peliä oli, joissa toisessa allekirjoittaneella meni herne nokkaan.. Kova tiimi puolustaa ja hyökkää. Varmasti kovin vastus mitä olis tän kauden divarista vastaan voinu tulla !

Q: Et itse pelannut välieräsarjassa Los Angeles Kingsiä vastaan. Oliko tämä peluutuksellinen ratkaisu vai törmäsitkö teknisiin ongelmiin? Pelaatko finaalisarjassa?

- Ei ollu nettiä eikä konetta nii hipazu pelas mun tilalla. Hyvin oliki pelannu kyseisessä sarjassa, niinku oikeestaa koko kaudenki. Näillä näkymin finaalisarjassa pelaa hipazu-hayek-reto-rece nelikko. Ei viitti mokkulalla ja vieraalla läppärillä tulla sekoilemaa kentälle. Luotto omiin on suuri ! 

Q: Millaisia terveisiä haluat lähettää finaalivastuksellenne? Entä katsojille?

- Eipä mulla mitään ihmeempiä.. Toivottavasti saadaa tasanen ja yli 3:n ottelun pitunen sarja. Paras voittakoon =) LOGAN MILLON PERINTEISET...??? :D Katsojille sellasia terveisiä, että älkää vihatko mua... : ( 

HuHun Logan jakoi tuiman katseen jlon kanssa näiden ohittaessa toisensa ensiksimainitun saapuessa haastatteluun.

Q: Runkosarjan aikana aktiivisuutenne ei ollut parhaimmalla mahdollisella tavalla. Nyt kuitenkin peli kulkee niin harkkamatseissa kuin playoffeissa, mitkä ovat suurimmat syyt tähän?

- Syitä on kyllä vaikeaa lähteä etsimään tähän, mutta uskoisin, että miksi playoffeissa ollaan pärjätty näinki hyvin johtuu vaan siitä focuksesta mikä meillä on ollut. Harkkapeleissä jos ollaan voitettu niin se taas on ollut puhdasta säkää.

Q: Selviydyitte Divarifinaaleihin draamantäyteisien välierien jälkeen, millainen itseluottamusruiske tämä oli joukkueellenne?

- En tiedä tuliko siinä itseluottamusta lisää, mutta hyvä fiilis siitä ainakin tuli.

Q: Mitkä asiat tulisi erityisesti ottaa huomioon finaalisarjassa Oklahoma City Thunderia vastaan?

- Aika ennakkoluulottomasti mennään pelaamaan, enkä usko, että tullaan minkäänlaista peliplääniä laatimaan. Käytetään vahvuuksia, niin todennäköisesti puolustetaan helv**in ärsyttävästi, tai sitten ei ja hävitään suoraan kolmessa ottelussa maalieroin 0-30. Uskon tiukkia pelejä kumminkin. Maalivahtipeli pitää olla meillä kanssa kuosissa, kun vastassa on kumminkin kiven kovia NBA:sta tuttuja cheerleadereitä.

Q: Millaisia terveisiä haluat lähettää Oklahoma City Thunderin pelaajille ja finaalia seuraaville katsojille?

- Reto sanoi mulle tossa yks yö, että ei pidä minään näitä finaalipelejä, mutta se nyt vaan huijaa. Elämän pelit menossa Retolla finuissa.

Lopputulema


Tulevalla viikolla saamme seurata kahden eri pelifilosofiaa noudattavien joukkueiden yhteenottoja Divarifinaalien muodossa. Ennakkosuosikkina otteluun lähtevä runkosarjavoittaja Oklahoma City Thunder tulee asettamaan paineen vastustajansa päätyyn ja kiekko voi pysyä useitakin hetkiä Huittisten Huiman puolustusalueella. Liigatason kokoonpanolla toimiva OKC haluaa varmasti hoitaa työnsä päätökseen kunnialla sarjassa, johon se ei oikeasti kuulu. Ensi kauden Liigassa joukkue pelaa hyvin varmasti, nykykiekon koville jengeille usein tapahtuvaa pelaajakatoa tapahdu. Tärkein kysymys kuuluukin, eteneekö OKC Liigaan suoraan vai karsintojen kautta.

Loistavaa ”kevättä” pelaava Huittisten Huima saa haastajan roolin finaaleihin. Tärkeimmässä osassa joukkueen pelissä on ärsyttävän hyvä puolustus, joka kulminoituu siniviivan tukkimiseen. Onnistuuko mustavihreät tukkimaan siniviivansa myös liukkaita ja kiekkovarmoja Oklahoma-hyökkääjiä vastaan? Pystyvätkö he rankaisemaan maalintekopaikoista vaadittavalla prosentilla? Kun saamme näihin kysymyksiin vastaukset, tiedämme kumpi joukkue kruunataan Divarin kauden 1/2015 mestariksi.

Finaaliennakkoon pureutuessani sain myös käsityksen siitä, miten sarja todennäköisesti tulee päättymään. Oma ennustukseni on, että Oklahoma City Thunderin kivenkova hyökkäyskalusto tulee löytämään tarvittavat aukot Huittisten puolustuksesta ja vie ottelusarjan nimiinsä. Oklahoma City Thunder tulee siis viemään pokaalin otteluvoitoin 3-1.

Kirjoittaessa soi: Madeon – Pay No Mind (ft. Passion Pit)

Kirjoittanut: Ratakses
Julkaistu 15.02.2015 22:27
Luettu: 1698 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.