Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Voita Unibet pipo tai huppari!

Töttöröö ja hyvää joulukuuta toverit. Nyt sinullakin on mahdollisuus voittaa katu-uskottava Unibet pipo tai huppari itsellesi!

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on rekisteröityä joulukuun aikana Unibetin asiakkaaksi ja tallettaa Unibetin pelitilille minimitalletus 10€ tämän linkin kautta ja olet mukana arvonnassa! Voit myös rekisteröityä minkä tahansa Kiekkoliigan sivustolla esiintyvän Unibetin mainoksen kautta.

Pipo ja huppari arvotaan kaikkien Kiekkoliigan sivuston kautta joulukuussa rekisteröityneiden ja vähintään minimitalletuksen tehneiden asiakkaiden kesken. Kannustuksena sanottakoon vielä, että rekisteröityneiden määrä meidän sivujen kautta on ollut todella pieni, joten todennäköisyydet voitolle eivät ole ainakaan mahdottomat!

Unibet tarjoaa talletuksen tuplauksen 100€ saakka ja 10€ riskittömän mobiilivedon, kun rekisteröidyt tämän linkin kautta.

Kilpailusäännöt

1. Rekisteröityvän asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias
2. Kilpailuun osallistuu, kun uusi asiakas tekee tilin Unibetille Kiekkoliigan sivuston Unibet-linkkien kautta ja tallettaa 10 euron minimitalletuksen
3. Mikäli olet jo Unibetin asiakas, et voi osallistua kilpailuun.

Arvonta suoritetaan 2.1.2015 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Kirjoittanut: Greippi
Julkaistu 02.12.2014 20:10
Luettu: 3484 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.