Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divariennakko 1/15

Luonnollisesti suuria pahoitteluja, että näitäkin alkaa ilmestymään myöhässä. Tässä kuitenkin playan kirjoittama ennakko:

Divariennakko 1/20151. Oklahoma City Thunder


OKC lähtee tulevaan kauteen sarjan ennakkosuosikkina. Divarista ylivoimaisesti eniten viime aikoina harjoituspelejä harjannut joukkue on saanut pelikirjansa pääpiirteittäin kuntoon kauden alla. Hayekin, jlon ja Reton muodostama joukkueen runko sai offseasonilla kovia vahvistuksia apinan, yppen ja Recen muodossa. OKC:lla onkin paperilla ehdottomasti kovin hyökkäyskalusto, mutta uskon tämän heijastuvan kauden aikana puolustuspelissä. Ylemmän puolustajan tonttia OKC:ssa hoitaa hyökkääjätaustaiset pelaajat, joille oman pään pelaaminen ei ole niin luontaista. Joka tapauksessa OKC voittanee runkosarjan, mutta tie ei tule olemaan helppo ja odotankin joukkueen kohtaavan jossakin välissä kautta vaikeita hetkiä.

Seuraa häntä: Rece - Muutamia päiviä ennen kauden alkua joukkueeseen siirtynyt hyökkäyspään virtuoosi tulee näyttelemään isoa roolia joukkueensa hyökkäyspelissä. Viime kaudet hiljaiseloa liigajäiltä pitänyt Rece on löytänyt OKC:n riveissä uuden motivaation peliin, ja jälki onkin ollut tuhoisaa. Rece löytyy varmuudella kauden päätteeksi pistepörssin kärkisijoilta.

Haastattelussa Reto:
1. Olette monien paperilla Divarin ennakkosuosikki. Missä itse näet joukkueesi runkosarjan päätyttyä?
- No kyl se on tavoitteena siellä Divarin kärjessä pelilista vihreenä.

2. Joukkueeseen liittyi juuri ennen kauden alkua apina ja Rece. Miten heidän tulonsa vaikuttaa peluutukseen?
- Joo tosiaan apina tuli jlon pakkipariksi ja Rece kolmanneksi hyökiksi mun ja Hayekin kanssa.

3. Minkä joukkueen kohtaamista odotat eniten? Miksi?
- HC Lightning, koska mukava päästä niitäki vs pelaa neluria ku eivät harkassa uskalla.

2. Huittisten Huima


Viime kauden farssi Liigassa on HuHun kannalta toivottavasti unohdettu. Joukkue oli viime kaudella Liigassa täysi vastaantulija, ja epäonnistuneen kauden jälkeen he pudottautuivatkin suosiolla porrasta alemmaksi. Omaan silmään parannusta joukkueessa on tapahtunut offseasonin aikana. HuHu sai vahvistuksia offseasonilla juuri sinne minne tarvitsivatkin: Matthew saapui tilkitsemään vuotavaa puolustuspäätä ja Hevonen toi mukanaan arvokasta kokemusta ylemmän puolustajan tontille. Huomiolle pantavaa on myös joukkueen old schooliin kuuluvan Thomas73:n paluu pelikentille. Hänestä on varmasti suuri apu joukkueen alakerrassa. Mikäli HuHun viime kautinen pelaajaruletti saadaan vihdoin pysähtymään ja oma pää tilkittyä vaaditulla tavalla, on heillä hyvät mahdollisuudet nousta takaisin paikalle aurinkoon.

Seuraa häntä: Matthew - Matthew saapui tulevaksi kaudeksi Huittisiin ja hänen jalkoihin ollaankin sovittamassa heti ensimmäisellä kaudella isoja saappaita. Hänen ja Thomas73:n otteet tulevalla kaudella määrittelevät hyvin paljon sen, mistä päästä sarjataulukkoa HuHu löytyy loppukaudesta.

Haastattelussa Logan:
1. Huittisten Huima pudottautui ilman karsintoja Divariin täksi kaudeksi. Mitkä ovat tavoitteet kaudelle 1/15?
- Joo meidän viime kausi oli kyllä pohjanoteeraus. Tarkoituksena oli tulla hakemaan vauhtia Divarista ja mahdollisesti nousta takaisin liigatasolle vahvempana. Olimme viime kaudella epäaktiivisia, siksi kausi meni miten meni. Sitoutumista vaaditaan nyt enemmän, jos meinataan pärjätä jatkossa.

2. Mitkä ovat teidän vahvuudet tulevalla kaudella?
- Varmaankin puolustuspeli, jota ollaan pyritty hiomaan tässä offarilla. Meillä on paljon kahden suunnan pelaajia ja jos hyvälle päälle pojat sattuu niin joka toinen veto sisään... Ei omissa siis.

3. Kuvaile joukkueesi tulokkaita miklua, Matthewia ja Hevosta jokaista yhdellä adjektiivilla.
- miklu = tekevä, Matthew = hemaiseva, Hevonen = kurvikas

3. Viimeiset Hitaat


Perinteinen hyökkäysvoimainen joukkue on taas "oma itsensä" viimekauden sekoilujen jälkeen. Joukkueen toiminnasta päättää edelleen playa ja sen jälkeen joukkueessa on käynyt moni pelaaja näyttämässä taitojaan. Ilmeisimmin kokoonpano näyttää olevan suht valmis nytten ja mateaariltaan tällä nipulla voi yltää mihin vain mikäli mitään odottamatonta ei tapahdu sillä joukkueesta kuitenkin löytyy räjähdysherkkiä pelaajia. Pistepörssin valossa joukkueelta voi odottaa jonkinsortin menestystä, sillä muunmuassa viimekauden maalipörssin kakkonen Liigasta Spliff on siirtynyt Hitaitten porukkaan. Joukkueesta löytyy muutenkin paljon maalintekotaitoa ja jokainen kentällä oleva pelaaja pystyy tarvittaessa heittämään maalin jos tarpeeksi hyvä paikka tulee. Pelillisesti paljon syöttelevä ja taitava joukkue. Laajalla rintamalla kohti Liigakarsintoja?

Seuraa heitä: playa & Spliff - Yksi divarin tehokkaimmista hyökkäyspareista. Varmasti aiheuttavat paljon harmaita hiuksia vastustajan pelaajille sillä kiekko löytää maaliin usein myös pienestäkin kulmasta ja kaukaa. Tehokkaita lähietäisyydellä.

Sain haastatteluuni playan:

Viimekaudella teiltä nähtiin melkoiset tsembalot pelaajasiirroissa. Onko sitä odotettavissa myös tällä kaudella?
- Ei ole. Joukkueemme on henkisesti paljon tiiviimpi viime kauteen verrattuna. Toki rosteriimme saattaa vielä muutama pelaaja ilmestyä, mutta ei mitään sen suurempaa.

Onko joukkueessanne kuinka tiivis roolitus?
- Sanotaan näin, että jokaisen äijän rooli joukkueessa on selvillä niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Uskotko Viimeisten Hitaitten nousuun Liigaan? Perustele.
- Tottahan toki uskon. Meillä on hyvin iskukykyinen joukkue, ja pystytään ehdottomasti voittamaan jokainen Divarijoukkue millä tahansa kokoonpanolla. Luotto on kova, ja Liiganousu on ainut mikä kelpaa.

4. Anaheim Mighty Ducks


Kauden 3/14 päätteeksi Liigasta sarjaporrasta alemmaksi passitettu ankkalauma on edellisen kerran pelannut Divaria kaudella 2/13. Ailahtelevia otteita on ankkalaumalta odotettavissa tulevalla kaudella: Joukkue pystyy parhaina päivinä voittamaan käytännössä kenet tahansa, mutta riittääkö joukkueella motivaatio pelata peliruuhkassa jokaista peliä sata lasissa? Epäilen. AMD:llä on kuitenkin merkittävä laatuetu suurimpaan osaan Divarijoukkueista ja uskon tämän kääntävän pelejä ankkojen eduksi. Oma ennustukseni on se, että Divarin playoffien jälkeen AMD löytyy vuorenvarmasti mitalikolmikosta.

Seuraa häntä: pelsu - Kaudesta toiseen yli piste per ottelu tykittävä pelsu tuskin jää tälläkään kaudella vähille tehoille. Hyökkäyspään kivijalan pelivireestä on paljon kiinni AMD:n menestys tälläkin kaudella. Kaikkien palasten loksahtaessa kohdille 40 pisteen raja ei ole mahdoton ajatus.

Haastattelussa sharb:
1.Viime kauden päätteksi ankkalauma putosi karsintojen kautta Liigasta. Millä tavoin tämä näkyy joukkueen motivaatiossa tulevalla kaudella?
- Pettymyshän tuo tippuminen oli, mutta motivaatio ei ole mihinkään kadonnut. Päinvastoin, täysillä mennään ja uudella vauhdilla kohti liigaa!

2. Kenen odotat joukkueestasi nostavan eniten tasoaan verrattuna viime kauteen?
- Toivottavasti se olen minä

3. Mikä joukkue on mielestäsi Divarin mestarisuosikki? Miksi?
- Kyllähän mä ennakkosuosikiksi laittaisin Oklahoman. Ennakoltaan erittäin nimekäs rosteri ja tulevat varmasti Divarin mestaruuden voittamaan, mikäli jlo pysyy kasassa kauden loppuun saakka!

5. Team Sahara


Menneellä kaudella Saharan kausi katkesi Divarin playoffeissa puolivälierävaiheessa vasta viidennessä ottelussa Helsingin Jokereita vastaan. Paljon jäi varmasti hampaan koloon tasaisen sarjan jälkeen, ja epäilemättä tällä kaudella asiaa lähdetään korjaamaan. TSA:n aseena kauteen lähdettäessä on jälleen hyökkääminen. Joukkueen otteluista on odotettavissa runsasmaalisia, sillä Saharan puolustuskalusto on tälläkin kaudella hutera. Joukkueessa ei tapahtunut offseasonin aikana juuri mitään muutoksia pelaajistossa, eikä harjoituspelien perusteella pelikirjassakaan, joten povaisin Saharalle tästäkin kaudesta hyvin kaksijakoista.

Seuraa häntä: Ilya - Joukkueensa ehdoton ykköspuolustaja, joka todennäköisesti rohmuaa suurimmat siivut tarjolla olevista peliajoista. Ilya on Saharan paljon vartijana puolustuspäässä ja kauden aikana tulee varmasti kiire jokaista vastustajaa vastaan. Nappisuorituksilla voi avittaa Saharan viime kautta pidemmälle.

Haastattelussa Strochnov:
1. Team Saharan otteissa on totuttu näkemään suurta vaihtelua erittäin hyvän ja erittäin huonon välillä. Mitä on painotettu offseasonilla, jotta peleihin löytyisi kaivattua tasaisuutta?
- Eipä mitään erikoista olla offarilla saatu aikaseks. Ehkä ei niin selvää kärkkyä tulla näkemään mitä totuttu. Puolustuksessa kaikki luotto on kasattu Ilyan harteille, seinille raivattu tilaa diplomeille.

2. Olette jälleen yksi Divarin suurimmista potentiaalinen omaajista liiganousua silmällä pitäen, mutta mitkä ovat joukkueenne omat tavoitteet?
- Juuri saamani tiedon mukaan tavoitteemme on pysyä keltaisen alueen sisällä, kaikki muu on plussaa.

6. Majors


Pro Leaguen mestari ja Divarikarsinnat voittanut Majors voisi olla ennakossa korkeammallakin, mutta uskon kuitenkin keltanokkaisuuden olevan jytkyn tiellä. Majors on pelannut materiaaliin nähden erittäin hyvin viime aikoina. Joukkue koostuu melko nimettömistä pelaajista, mutta on hyvin yhtenäinen ja he toteuttavat pelitapaansa kurinalaisesti. Merkittävin vahvistus pelaavaan kokoonpanoon on jokapaikanhöylä Eaves.

Seuraa häntä: Loren - Suurelle yleisölle tuntematon Loren on yksi Majorsin hyökkäyksen kantavista voimista. Viime kaudella Loren koppasi Pro Leaguen tulokas-palkinnon. Aikaisemmin Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa vain muutamia hajapelejä pelannut hyökkääjä pelaakin tulevalla sesongilla todellista debyyttikauttaan Kiekkoliigan alaisuudessa.

Haastattelussa Loren:
1. Joukkueenne voitti Pro Leaguen mestaruuden, jonka jälkeen siirryitti pelaamaan Divariin. Mitkä ovat ensimmäisen kautenne tavoitteet?
- Elikkäs tarkoitus olisi päästä poffeihin.

2. Joukkueenne on suurelle kiekkoyleisölle hieman tuntemattomampi. Kuvaile joukkuettasi yhdellä virkkeellä, joka sisältää vähintään kolme adjektiivia.
- Olemme innokas, hyökkäysvoittoinen ja maaleja tekevä joukkue.

3. Voitit Pro Leaguen tulokas-palkinnon kauden päätteksi. Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi tulevalla kaudella?
- Tavoitteena tietysti pistepörssin voitto.

7. Los Angeles Kings


Divarikarsintojen kautta ponnistanut LAK:n taso harjoituspeleissä on ainakin allekirjoittaneen yllättänyt täysin. Joukkue pelaa todella hyvää puolustuspeliä, ja taitoa löytyy myös hyökkäyspäässä. Kingsit hommasi hieman yllättävästi Metallurg Magnitogorskista illmacin riveihinsä ja hän tuleekin varmasti pelaamaan lähes jokaisen pelin runkosarjassa. Muutoin joukkue kuuluu Divarin nimettömämpään kastiin, mutta potentiaalia ei pidä vähätellä. Kings tulee varmasti haastamaan jokaisen joukkueen Divarissa, eikä ole epäilystäkään etteivätkö he pelaisi vielä runkosarjankin jälkeen.

Seuraa häntä: Mich - Joukkueen ainut alempi puolustaja. Hänen otteensa ovat ne, mitkä määrittävät löytyykö Kings pudotuspeliviivan paremmalta puolelta vai ei.

Haastattelussa illmac:
1. Los Angeles Kings esiintyy ensimmäistä kertaa Kiekkoliigan alaisissa otteluissa. Mitkä tavoitteet ovat asetettu joukkueelle ensimmäiselle kaudelle?
- Ei olla oikeestaan yhtään puhuttu mistään tavotteist, katotaan nyt miten peli sujuu. Oishan täs kuitenkin rahkeit olla ihan kärkipääs.

2.Mikä sai sinut vaihtamaan Liigan Divariin ja miksi juuri Los Angeles Kings?
- Ois täl kaudel tainnu olla tarjol Metallurgis enää varapelaajan rooli, joten kokeillaan nyt divas milt se toinen ääripää tuntuu. Kävin offseasonil haistelemas aika mones jengis, mut tää Kingsin sisänen ilmapiiri + kokoonpanon pienuus ratkas.

3. Kuvaile rooliasi joukkueessasi tulevalla kaudella.
- Kai mä oon joku tämmönen hyökkäyspään liideri, tai ainakin oisin jos kädet riittäis.

8. HC Lightning


Paluun liigakartalle viime kaudella tehnyt HCL löytyi runkosarjan jälkeen hieman yllättäen toiselta sijalta. Playoffseissa meno kuitenkin katkesi jo puolivälierissä Ferrarille, joka lopulta nappasi hopeaa ja liigapaikan. Tulevaksi kaudeksi ei Lightningin pelaajisto ole juurikaan vaihtunut ja joukkueen runko muodostuukin tuttuun tapaan Mustin ja HOUSTONin ympärille. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan ottaako Cannae vihdoin ansaitsemansa paikan pelaavassa kokoonpanossa, vai jakaako Plöö ja Mallard vetovastuun salamoiden alakerrassa.

Seuraa häntä: HOUSTON - Viime kaudeksi paluun tehnyt peluri nakutti heti vakuuttavat 50 pistettä 16 otteluun Divarin runkosarjassa. Tulevalla kaudella on viimeistään ne ruosteet raaputeltu pois ja päästään keskittymään itse asiaan. HOUSTON tulee näyttelemään suurta roolia HCL:n hyökkäyksessä, eikä toinen 50 pisteen kausi ole kaukaa haettua.

Haastattelussa Plöö:
1. Mitkä ovat joukkueesi tavoitteet tulevalle kaudelle? Miten aiotte saavuttaa asettamanne tavoitteet?
- Viime kauden runkosarja meni oikein mainiosti, joten tavoitteena olisi jatkaa hyvää suorittamista. Paljon uusia joukkueita on toki tullut mukaan ja niiden joukosta löytyykin muutama ennakkoon aika kovalta vaikuttava jengi. Tästä johtuen ei ihan kärkkipaikkoja sovi tavoitella ennen pelien alkua, mutta puolivälin yläpuolelta pitäisi sijoitus kyllä pystyä suht helposti nappaamaan. Sitten jos pelit menee odotettua paremmin, niin hätyytellään niitä kärkisijoituksia. Tiivistetysti voisi sanoa, että otetaan paikka siitä sijoilta 3-6 ja sitten pleijareissa tykitellään tällä kertaa ensimmäistä kierrosta pidemmälle. Tavoitteet ovat mielestäni realistisia ja niiden saavuttamiseen ei tarvita ihmeitä, viime kaudella Ferrari oli ilmeisesti vain liian kova vastus pleijareiden ensimmäisellä kierroksella.

2. Joukkueesi vahvistui offseasonilla muutamalla hyökkäyspään pelaajalla. Mitä uutta he tuovat joukkueelle?
- Juu muutama uusi kaveri tuli maaleja latomaan ja harkkapelit ovat vaikuttaneet toimivilta. Viime kaudellakin hyökkäys toimi kyllä ihan hyvin, mutta uskon että hyökkäyspeli menee askeleen eteenpäin viime kaudesta ja maalit/peli-suhdeluku nousee hieman. Luonnollisesti he tuovat lisää leveyttä kokoonpanoon, mikä tuo uusia mahdollisuuksia hyökkäystyyliin ja myös yksilötaitoa heiltä löytyy kiitettävästi. Hyviä hankintoja.

3. Kierro hieman omasta roolistasi salamapaidassa.
- Vastuuta on tullut hyvin ja tilanne tulee pysymään samana, sillä muutoksia puolustuspäähän ei ole tullut. Roolini on siksi tärkeä, koska pelaan kohtalaisen paljon pelejä ja usein pelit myös sujuvat hyvin, mutta joukkueesta löytyy myös Cannae ja Mallard, jotka hetkin ovat ehdottomasti taitavia puolustajia. Yksin en siis puolustuksesta vastaa ja itseasiassa armeija odottaakin tuossa tammikuun puolella, mikä tarkoittanee sitä, että olen suurimmilta osin poissa kuvioista jonkin aikaa. Luultavasti tämän kauden osalta pelaan joulukuun osalta suurimman osan divaripeleistä (jos pelit osaltani vain sujuvat) ja sen jälkeen Cannae ja Mallard hoitavat loppukauden kahdestaan. Kokonaisuudessaan HCL on liikkellä sopivan leveällä kokoonpanolla, joilloin vastuukin jakautunee tasaisesti.

9. Narrilauma


Narrit jäivät edellisellä kaudella 2 pisteen päähän pudotuspelipaikasta, eikä tämä varmasti tyydyttänyt joukkuetta millään tavalla. Tulevaan kauteen Narrilauma lähtee käytännössä samalla kokoonpanolla viime kauteen nähden. Narrien peli on kulkenut 4vs4-peleissä offseasonilla vähintään yhtä ailahtelevasti kuin kaudella 3/14 Divarissa. Joukkue omaa huiman potentiaalin pelata mitalisijoista, mutta motivaatio puolustamiseen on hukassa. Tulevalle kaudelle ovi on käynyt molempiin suuntiin, joista merkittävimmät siirrot ovat Kapanen sisään ja miklu ulos.

Seuraa häntä: paparassi - Viime kaudella paparassi pelasi joukkueensa jokaisen pelin, mutta pelikaveri vaihtui rinnalla tiuhaan tahtiin. Pisteitä syntyi joka tapauksessa lähes 2p/o, mikä on vallan mainio saavutus olosuhteisiin nähden. Tulevalla kaudella olisi Narrilauman kannalta toivottavaa, että tämän pistelingon viereen istutettavat Kapanen ja maradona löytäisivät yhteisen sävelen mahdollisimman nopeasti paparassin kanssa.

Haastattelussa Kapanen:
1. Olet yksi Narrilaumaan offarin aikana siirtyneistä pelaajista. Mikä sai sinut valitsemaan juuri Narrit ja mikä on roolisi tulevalla kaudella uudessa joukkueessasi?
- Ensisijaisesti maradonan kanssa etsittiin yhteistä joukkuetta ja Narrilauman puolelta tuli kyselyjä pariinkin otteeseen. Narreihin päädyin pääasiassa juurikin tuon seikan vuoksi, että maran kanssa pääsee samassa jengissä lätkimään ja ihan kivan oloinen joukkuekin nykyään. Omasta roolistani en tarkemmin osaa vielä sanoa, mutta luulisin että ainakin vastuuta on tarjolla, mikäli suunnitelmat pitävät paikkaansa.

2. Edellisellä kaudella Narrilauma jäi playoffien ulkopuolelle. Mitkä ovat tulevan kauden teesit Narreissa, jotta loppukaudesta teidät nähdään taistelemassa paikasta Liigassa?
- En viime kauden menestykseen osaa oikein sanoa, mutta täksi kaudeksi kokoonpano on ainakin 75% uudistunut. Omalla kohdallani ei kiekossa ole muuta tarvittu, kuin oma peli ja omat jutut. Toivottavasti näillä eväillä päästään pitkälle.

3. Veikkaa Divarin mitalikolmikko.
- Narrilauma, HuHu ja Viimeiset Hitaat.

10. Delirium Tremens


Tulevalle kaudelle DT on tehnyt radikaaleja muutoksia kokoonpanoonsa ja ovi onkin käynyt molempiin suuntiin tiuhaa tahtia. Joukkueen jätti pvh Secret, DasekkI, Juhani ja wnb. Vastaavasti sisään pyöröovista marssi Doyle ja Satan. Nykyisessä kokoonpanossa olevat pelaajat ovat pääasiassa toisilleen tuttuja, joka varmasti auttaa lähtöä tulevaan kauteen. Toisaalta viime kausien pelaamattomuus ei voi olla näkymättä peliotteissa.

Seuraa häntä: Satan - Nälkäinen hyökkääjä kokeneiden kehäkettujen seassa haluaa varmasti lunasta paikkansa heti ensimmäisestä ottelusta lähtien. Joukkueen nuoruutta ja intoa edustava Satan on takuuvarmasti 30 pisteen mies tulevalla sesongilla.

Haastattelussa Neeppa:
1. Delirium Tremensin pelaajaruletti pyörähti tutulla tavalla käyntiin offarilla. Mitkä ovat mielestäsi suurimmat erot pelaajistossa verrattuna edeltävään ja tulevaan kauteen?
- Monta kovaa pelimiestä lähti, mutta Baiano ja Doyle tuli taas kuvioihin ja alko pyörittämään tätä rulettia. Siihen vielä pari täsmähankintaa päälle.

2. Mitkä ovat mielestäsi DT:n vahvuudet ja heikkoudet kaudella 1/15?
- Vahvuutena puolustuspelaaminen ja se, että tuntee muut pelurit hyvin. Heikkoutena monesti hankalaa ollut maalinteko.

3. Kausi 1/15 on sinulle viides putkeen Divarissa. Miten kuvailisit tulevan kauden muita joukkueita verrattuna aiempien kausien joukkueisiin?
- Hirveästi en ole perehtynyt, mutta vaihtelua näyttäisi olevan ja kyllä me joka joukkue lähdetään voittamaan.

11. Old & Notorious


Viime kaudella vielä Kiekkoliigassa pelannut joukkue valahti hieman yllättäen karsintaviivan alapuolelle. Pahin mahdollinen toteutui Roversin passittaessa nopat tylysti Divariin otteluvoitoin 3-0. Oldien ehdottomasti kärkipelaajiin kuuluneet Rudius ja Juus0 vaihtoivatkin maisemaa kauden jälkeen, joka laskee odotuksia joukkuetta kohtaan huomattavasti. Noppien mukaan liittyi juuri ennen kauden alkua Syracuse Crunchista uatu, joka alustavasti ottaa vastuuta alemman pakin tontilla. Myöskään hyökkäyskalusto ei vakuuta, sillä Noppien luottohyökkääjä sambu2 ei ole juuri näyttäynyt kauden 3/14 päätyttyä. Tilanne on äärimmäisen tukala noppalasien takaa katsottuna.

Seuraa häntä: Spears - Viime kaudella Liigassa 12 peliä pelannut Spears ottanee tulevalla kaudella entistä suurempaa vastuuta joukkueen hyökkäyspelistä. Joukkueen GM ja henkinen liideri on erittäin suuressa roolissa niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Haastattelussa Spears:
1. Nopat putosivat viime kauden päätteksi Divariin, ja joukkueesta poistui mm. Juus0 ja Rudius. Miten heidän jälkeen jättämiä saappaita on onnistuttu paikkaamaan offseasonin aikana?
- Joukkueen rakentaminen on vieläkin vähän vaiheessa ja kyseisten herrojen paikkaaminen on ollut erityisen vaikeaa näin lyhyellä offseasonilla. Juus0n tontille on kuitenkin hommatu uatu ja Frosty, joilla pyritään pärjäämään koko kausi. Rudin paikalle ei olla vielä onnistuttu hoitamaan ketään, mutta meidän materiaali on kyllä laaja joten jokainen pystyy sen paikan pelaamaan.

2. Mitkä ovat vahvuutenne lähdettäessä tulevaan kauteen?
- Ei me nyt omia vahvuuksia paljasteta :)

3. Hyvä on. Mikä on realistinen sijoitusarviosi Nopille ja kuinka monen Divarijoukkueen uskot nousevan Liigaan kaudeksi 2/15?
- Mitään tarkkaa sijoitusta ei oo tullu mietittyä, jotta vältytään 100% pannukakulta niin divaripleijarit on pakko lunastaa. Siitä eteenpäin kaikki on plussaa. Liiganousu tottakai on tähtäimessä, mutta jos haluaa Liigaan takaisin niin pitää olla sarjan paras jokaisella osa-alueella. Divarista tulee nousemaan liigaan 2 joukkuetta ensikaudelle.

12. Goatse Poijat


Kaudella 3/14 sijalle kymmenen päätynyt GP vetäisi loppukauden totaalisesti vihkoon voittamalla runkosarjan viimeisestä kahdeksasta ottelusta vain yhden ja näin ollen jääden ulos playoffeista. Tulevalla kaudella poijat haluaisivat tämän varmasti kuitata, mutta valitettavasti ennusmerkit kertovat toista. Joukkueen aktiivisuus on ollut offseasonilla heikkoa, eikä kaivattua alempaa puolustajaa ole vieläkään saatu(kirjoitushetkellä) naarattua kokoonpanoon. Odotettavissa on goatseille erittäin vaikea kausi, mikäli tarvittavia vahvistuksia ei saada hankittua.

Seuraa häntä: pac - Jokaisella pelaamallaan kaudella n. 2 pistetta per peli tahtia naputellut Tseneral Mänizer tulee olemaan jälleen GP:n ainoita valopilkkuja.

Haastattelussa pac:
1. Viime kausi oli teidän osaltanne erittäin ailahteleva. Mitä muutoksia on odotettavissa, jotta vaadittava tasaisuus löytyy?
- Nimenomaan, ailahtalevaa oli. Tasasuus löytynee sillä täksi kaudeksi, että aktiivisuus pysyy koko kauden ajan hyvänä ja saadaan pelletyksiä tasasesti. Isompia muutoksia pelaamiseen/pelaajistoon ei ole tullut, koitetaan vaan oppia edellisista kausista ja nostaa omaa tasoa.

2. Mitkä ovat tulevan kauden tavoitteenne?
- Tämän kauden tavoite on selkeä, playoffehin vihdoin ja viimein. Divaritaso on mielestäni nyt korkeampi mitä aiemmilla kausilla, joten tavoitteeseen pääsemiseksi saa pelata hyvin.

3. Lähetä vapaamuotoiset terveiset kanssapelaajillesi.
- Pidetään hassun hauska kausi jälleen kerran. Ei perseillä ja pelataan pelit ajallaan.

13. Drunken Leprechauns


DL:n edellinen kausi päättyi todelliseen farssiin, ja joukkue putosi automaattisesti Divariin. Tulevalla kaudella Drunkeneiden viime kauden kokoonpanosta ei ole käytännössä ketään jäljellä. Lennartin, Dartsin, Piparin, Nicon ja Guerinin tilalle on iskän johdolla roudattu liigakokemattomia pelaajia. Tuleva kausi meneekin todennäköisesti uusien pelaajien sisäänajoon ja osa keskittymisestä kuluu pelkästään kauden läpiviemiseen.

Seuraa häntä: TARGARYEN - Joukkueensa selvä hyökkäyspään liideri. TARGARYENin pelinäkemys on mainiolla tasolla, mutta riittääkö taitotaso lähinnä 3vs3-peleihin tottuneella pelurilla myös 4vs4-peleissä, joissa tilaa on huomattavasti vähemmän.

Haastattelussa iskä:
1. Joukkueen pelaajisto vaihtui käytännössä kokonaan täksi kaudeksi. Mitkä ovat uuden DL:n tavoitteet ensimmäisellä kaudella?
- Tavoitteet lähinnä saada pelit pelattu asiallisesti, kuitenkaan joutumatta missään tapauksessa heittopussiksi. 1-2 kaveria haussa vielä, ja hyvien hankintojen sattuessa kohdalle tavoitteet kauden mittaan voivat toki nousta.

2. Minkä joukkueen kohtaamista odotat eniten? Miksi?
- Eiköhän se Narrilauma ole. Niemeä kiva päästä hyökyttämään.

3. Realistinen sijoitusarvio runkosarjassa?
- 8-10 tämän hetken tilanteessa.

14. Bay Street Bullies


Divarikarsinnoista nihkeästi Divariin noussut BSB kuuluu joukkueisiin, joista kuulemme varmasti tulevaisuudessa. Tulevasta kaudesta on kuitenkin tulossa todennäköisesti hankala yleisen epäaktiivisuuden vallitessa joukkueessa. Pienehkö kokoonpano ja epäaktiivisuus ovat tunnetusti huono yhdistelmä, eikä tässäkään tapauksessa ole odotettavissa poikkeusta.

Seuraa häntä: snygg - Aiemmin vain Kiekko Cupissa esiintynyt snygg on joukkueensa kovin pistelinko, ja ehdoton hyökkäyspään johtajatyyppi joukkueessa. Vastuuta on heti tuloskaskaudella odotettavissa jokaisessa ottelussa.

Haastattelussa Key:
1. BSB edustaa Divarissa hyvin vahvasti uutta sukupolvea ja kokemattomuutta liigajäillä. Mitkä ovat BSB:n tämän kauden, ja tulevaisuuden tavoitteet Kiekkoliigassa?
-Pyritään olemaan playoff-viivan yläpuolella. Tulevaisuudessa mahdollisesti korkeammallakin.

2. Mitkä ovat joukkueesi vahvuudet, ja heikkoudet? Kuinka mainitsemasi asiat näkyvät kentällä?
-Vahvuuksia: kolmikko snygg, tonttuu ja Key pelannut yhdessä monia vuosia. Löydetään hyvin toisemme ahtaistakin paikoista. Heikkouksista suurin eli maalinteko. Paikkoja tuhlataan liikaa.

3. Minkä joukkueen kohtaamista itse odotat eniten?
-Viime kauden kliigajoukkueiden kohtaamisia.

Kirjoittanut: playa
Julkaistu 01.12.2014 00:29
Luettu: 1982 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.