Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tutustu johtokuntalaiseen - tintti

Kuka on johtokuntalainen tintti?

- Kaikessa lyhykäisyydessään 20-vuotias stadilainen Itä-Helsingistä. Ylioppilas lakki saavutettu ja urheilu ollut aina lähellä sydäntäni. Kaikenlaisia harrastuksia aikoinaan tultu tehtyä ja ilokseni olen pystynyt saamaan harrastuksestani ammattini.
Ensi kosketukseni tähän huikeeseen tikku-ukko peliin sain alkuvuonna 2006, kun kaverit saivat houkuteltua heidän joukkueensa. Nopeesti laskettuna yli 7v tullu pelattua tätä peliä muutamalla tauolla höystettynä. Henkilökohtaisia saavutuksia ei hirveästi ole kertyny liigojen osalta, mutta sitä huikeampiin ihmisiin on saanut mahdollisuuden tutustua (nani).

Sinuthan tunnetaan myös aikamoisena pelimiehenä ihan oikeankin jääkiekon parissa. Jääkiekko tunnetaan yksinkertaisten miesten yksinkertaisena pelinä, mutta voiko näinkin simppelistä nettipelistä ottaa mukaan pieniä jippoja sinne kiekkokaukaloihin?

- Kyl sitä jonkinlaista menestystä tullu niitettyä oikeassakin jääkiekossa, mutta kiitos ei kuulu kiekko.tk:sta opituista asioista :D Kyl tää peli on semmoseks pyörimiseks ja hyörimiseks menny ettei oikein yhtään mitään antia anna jääkiekon puolelle.

Mikä on mieleenpainuvin kiekkomuistosi?

- Varmaa oma ”saavutus” KoHu:lla. Noustiin divariin aikoinaan silloinkuin divaria pysty vielä sanomaan saavutukseks. 6v kuitenki pelas Kohu:ssa ja vihdoin ja viimein sit päästiin sinne divariin mihin niin monta vuotta oltiin aikasemmin yritetty päästä.

Kerro hieman lukijoille, miksi halusit liittyä Kiekkoliigan johtokuntaan ja millainen hakuprosessi oli sinun kohdallasi?

- Hakiessani johtikseen Johtokunta oli kovan kritiikin alla erinlaisista valinnoista, joita olivat tehneet edellisillä kausilla. Itse olin semmoisessa elämäntilanteessa, että aikaa oli erittäin paljon ylimääräistä ja pystyin oikeastaan ensimmäistä kertaan elämässäni panostamaan tähän peliin koko kiekko urani aikana.

Vanha joukkuekaveri Okenuub (spears) ilmoitteli, että johtokunta hakee uutta verta, joten ilmottauduin saman tien ehdolle, koska halusin päästä vaikuttamaan kiekkoliigan asioihin ja tuomaan omia mielipiteitä julki. Ei siinä kauaan menny kun okenuub antoi muutaman kyssärin johtokunnalta mihin täytyi vastata ja nähtävästi miellytti johtokuntaa sen verran, että ovat jaksaneet katella tätäkin pärstää muutaman kauden verran :D

Onko johtokuntatyö vastannut odotuksiasi ja onko pestissä tullut jonkinlaisia yllätyksiä?

- Mitään pahaa sanottavaa ei ole mitä nyt johtikses kerenny olemaan. Aina tietyillä ajanjaksoilla tulee enemmän noita hommia mitä täytyy tehdä, mutta onneks viimeaikaisemmat hankinnat boggis ja daasaman ovat olleet erittäin aktiivisia ja avittaneet erittäin paljon tehtävien tekemisessä.


Millaisia tehtäviä olet hoitanut johtokuntalaisena?

- Kaikilla johtislaisilla on suunnilleen samat askareet kauden aikana. Tehtäviin lähinnä kuuluu päivittäiset hanttihommat: nimimerkkien vaihtamiset, pelaajien lisäämiset joukkueisiin, jne…
Suurin tohina on aina kausien alussa ja lopussa, jollon jokaselle yleensä suuntautuu jokin erikoistehtävä, joka täytyy hoitaa. Itelle osunu kohille Kla-pystin hoitaminen eli kausimaksujen tarkistaminen, palkintojen jakaminen ja ylipäätänsä kaikki mikä liikkuu pelimerkkisammon ympärillä. Tän kauden uusin homma on 3vs3-liigan pyörittäminen, joka siirtyi teemun lopetettua mulle ja daasamanille

Parasta johtokuntalaisena on:

- Voi peeloilla ilman seuraamuksia.

Ikävintä johtokuntalaisena on:

- Pelaaja toilailee, jonka seurauksena joutuu hanttihommiin…

Jos saisit vapaasti muuttaa jonkin Kiekkoliigan säännön tai käytännön, niin minkä muuttaisit ja miksi?

- 2-nicksääntö muutokseen: Ei tarvitse ilmoittaa johtokunnalle, jos menee pelaamaan toiseen kliiga alaseen joukkueeseen ja ei menetä samalla siirto-oikeuttaan.


Kiekkoliiga on ollut toiminnassa tauotta jo kunnioitettavat 10 vuotta ja loppua ei ole näkyvissä. Mitkä näet syiksi, että Kiekkoliiga on pysynyt kaikki nämä vuodet pystyssä ja kiistatta kiekon parhaana liigana?

- Johtokunta. Vaikka viimeaikoina johtis on saanut erittäin paljon kritiikkiä on asiat taas menossa parempaan suuntaan. Johtis on pitänyt koko 10v ajan tiukkaa linjaa omista säännöistään eikä ole lipsunut toimintamalleistaan jotka ovat luoneet liigaan. Tämä on osittain suurin syy miks esimerkiksi viimekausina johtokunta on saanut erittäin kovaa kritiikkiä. Kiekko.tk:n pelaajakato/joukkueiden lopettaminen on tapahtunut räjähdysmäisesti niin lyhyessä ajassa, ettei kiekkoliiga ole kerennyt muuttamaan toimintamallejansa/linjauksia samaan tahtiin. Pelaajat ovat ihmetelleet miksi ei olla reagoitu nopeammin, mutta kiekkoliigan tietyt perusperiaatteet, minkä vuoksi tämä liiga on pysynyt kiistatta kiekon parhaimpana liigana ja mitkä ovat vallinneet kliigan sisällä 10v ajan ei voi vaan yhdessä tai kahdessa kaudessa kumota ja luoda uudelleen.


Missä asioissa Kiekkoliiga on onnistunut mielestäsi viime aikoina hyvin ja missä asioissa taas olisi parantamista?

- Pyritty kuuntelemaan mitä pelaajat haluaa ja näiden mukaan muokkaa sääntöjä, jotta pelien pelaaminen olisi mahdollisen mielekästä. Jos se kysely saatais vihdoin ja viimeinen tehtyä loppuun.Kirjoittanut: Greippi
Julkaistu 09.04.2014 09:56
Luettu: 1716 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.