Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan välieräennakko 1/2014

Jälleen on kausi siinä vaiheessa, että tällaisiakin ennakoita kirjoitellaan. Jäljellä tässä kiekko.tk:n NHL:ssä on enää neljä parasta, ja taistelu kullitetusta pojasta ja Kiekkoliigan hienoista kiekoista(mistä näitä saa?) kiihtyy. Tämän turhakkeen teille tarjoaa aasileta records, ja mikä tämä hömpötys nyt edes on? No se on tietenkin Kiekkoliigan VÄLIERÄENNAKKO!

Turtles (1.) – Neal Chaucer (5.)


Ottelupari, jossa vastakkain asettuu mielenkiintoiset joukkueet toisen osatessa hyökätä äärimmäisen loistavasti ja laajalla materiaalilla toisen tukkiessa oman päänsä hienosti joukkueena. Kiimaisiin joukkueanalyyseihin lähdetään tietenkin analysoimalla ensiksi kotietuinen Turtles, joka pääsi välieriin johtokunnan asettamalla punaisella matolla kävellen ja mannen vilkutellessa saattotilaisuutta katsomassa olleille märille naishenkilöille.


Turtles
Turtles lopetti runkosarjansa olemalla kuntopuntarin viides (3-1-1), ottaen selkäsaunan Nightmarelta sekä pelaten tasapelin jotain hömppäpoppoota vastaan. Voitot sen sijaan tulivat Hollowista, JaPusta sekä COHista. Runkosarjan aloitus oli äärimmäisen vakuuttava, vaan loppua kohden meno vähän hyytyi. Turtles on aina pelannut runkosarjan vahvasti, vaan poffeissa on tullut vastaan pettymyksiä enemmän kuin tarpeeksi, paitsi kaudella 2/13, jolloin playoffeista Turtles onnistui taistelemaan itselleen kultaiset mitalit. Tuolloinkin Manhattan meinasi tehdä todellisen yllätyksen tiputtamalla Turtlesin jo alkuunsa pois. Sen sijaan välierät kyseisellä kaudella Voodoota vastaan meni VP:n pelatessa todellisella höpönlöpön-kokoonpanolla, ja finaaleissa tulikin vastaan käytännössä ensimmäinen äärimmäisen kova joukkue BK, jonka Turtles onnistui kaatamaan. Turtlesin playoff-historiaa katsellessa voidaan todeta, että mistään äärimmäisestä mitalirohmujoukkueesta ei ole todellakaan kyse, ja joukkue onkin edennyt (lähes) samalla poppoolla vain kaksi kertaa aiemmin välieriin. Jotenkin vain Turtles on lähes aina playoffeissa hukannut runkosarjan iskukykynsä, ainakin ennen tätä kautta. Tämän hetken playoff-iskusta ei ole minkäänlaista kuvaa, sillä Turtles eteni suoraan välieriin Gabrielin hölmöillessä Starsin ulos playoffeista.

Runkosarjassa trio pelle-manne-hampi läpsi maaleja urakalla Turtlesin ollessa eniten maaleja tehnyt joukkue. Tällä kolmen kivikovan hyökkääjän taktiikalla pelaamisella ei ollut kuitenkaan vaikutusta maalien määrään omassa pöntössä, ja Turtles oli myös vähiten maaleja päästänyt joukkue yhdessä Nightmaren kanssa. Playoffit ovat kuitenkin täysin oma pelinsä, ja Turtlesin kolmen hyökkääjän taktiikka on varmaankin paras mahdollinen Ooken ponipoppoota vastaan, sillä vastassa on odottamassa ehkä kiekon jopa kovin puolustus. Virheisiin ei ole varaa kiekon kanssa, sillä silloin lähtee ja lujaa. Todellinen pelitavan koetus tulee kuitenkin seuraavalla kierroksella, joko finaaleissa tai pronssiottelussa, kun vastaan asettuu äärimmäisen kova kiekollisen pelin hallitseva joukkue. All in all, Sausereita vastaan jokainen mahdollinen paikka on pakko käyttää, muuten kyyti on kylmää.

Archuletan oma, äärimmäisen salainen tähtireportteri tavoitti piste- sekä syöttöpörssin voittajan, Kajaanin kuuman kollin, pellen haistatteluun ja mietteisiin välierävastustaja Nööl Sörsselistä.

No mutta pelle, mitä mieltä vastustajan pelityylistä playoffeissa? Sopiiko mielestäsi teille?
- eiköhä noi melko puolustavasti lähe pelaamaan ja luottaen joukkuepeliin. oikeestaan kuhan vältetään hölmöilyä puolustuspäässä, niin aika sama mitä sieltä tulee, pitäis olla hoidettavissa. käväsin keittiös

Monennes peli kertoo jatkoonmenijän(viiminen ei käy vastaukseks)
- neljäs, me finaaliin

Panna cotta vai tiramisu?
- eka

*Pannacotta
- sit toi toka

Vapaa sana
- yksristiviisi vastusoniisi

Kiitos haastattelusta, pelle! Jokaisen joukkueen analyysin päätteeksi arvioidaan joukkueen hyökkäys, puolustus, pelitapa sekä kokemus tähdillä. Maksimimäärä tähtiä kussakin kategoriassa on viisi, joka on siis paras mahdollinen, minkä voi saada. Turtlesin nämä ovat:

Hyökkäys: - Yksinkertaisesti äärimmäisen kovasta hyökkäyksestä kertoo se, että eniten maaleja tehnyt joukkue ei ollutkaan tällä kaudella tylsääkin tylsempi Nightmare. Uskomattomat 106 kertaa punalamppu syttyi vastustajan päädyssä, siis lähes viisi kertaa per ottelu.

Puolustus: - Kolmen hyökkääjän taktiikka tulee vaatimaan veronsa jossain vaiheessa. Tämä vaihe ei todennäköisesti ole vielä NC. Kuitenkin tarkkana täytyy Turtlesin olla, nimittäin ylivoimahyökkäyksiä NC:lle ei missään tapauksessa saa antaa, silloin voi tulla löysät pöksyihin.

Pelitapa: - Ainoa miinus Turtlesin pelitavassa on, että ei ole virallista ylempää puolustajaa. Tämä myös tiputtaa Turtlesin pelitavan viidestä tähdestä neljään.

Kokemus: - Playoff-kokemus on tässä kohtaa valttia. Kaksikolla hampi-pelle kokemusta on jonkin verran, vaan harvinaisen vähän verrattuna NC:n jo lähes ikoniksi muodostuneeseen herraan. Vielä lisätään se tosiasia, että manne on pelannut aiemmin vain yhdet pudotuspelit. Tässä kohtaa vopin läsnäolo olisi enemmänkin kuin rauhoittava Turtlesin alakertaan. Alkaako mannen käsi tärisemään tosipaikassa?


Neal Chaucer
NC lopetti runkosarjan sijalle viisi. Runkosarjan viimeiset ottelut olivat enemmänkin, kuin äärimmäisen kova pettymys. Runkosarjan loputtua NC oli kuntopuntarissa vasta sijalla 10, saaden viidestä viimeisestä pelistä vain neljä pistettä, rekordilla 1-1-3, ja runkosarja päättyikin kolmen ottelun tappioputkeen. Turpiin tuli niin Starsilta, PePolta sekä Metallurg Magnitogorskilta. NC:n pelaajat eivät ole paljoa pistepörsseissä menestyneet sitten vuoden 2012 alun, eikä tämäkään kausi ole poikkeus. Paras pistemies Sauserilla runkosarjassa oli Xirean, joka väänsi 20 otteluun 39 pistettä. NC teki runkosarjassa 61 maalia, joka on toisiksi vähiten playoffeihin tiensä raivanneista joukkueista. Ainoastaan Drunken Leprechauns teki vähemmän maaleja. Playoffeihin Sauser ei saanut kokemuksen syvää rintaääntä Nietoa, vaan hyökkäsi kaksikolla Duntski-Xirean. Sarja olikin äärimmäisen hankala, sillä Hollow nappasi heti vakuuttavat kaksi ottelupistettä alkuunsa NC:n vastaavan näyttäessä nollaa. Selkeä ryhtiliike kuitenkin tapahtui, ja NC väänsi sarjan ensin tasoihin ja sen jälkeen iski Hollowit kylmästi laulukuoroon otteluvoitoin 3-2.

NC:n taktiikka on lähes aina ollut lähteä tiiviillä puolustuspelillä, sekä hyökätä terävästi vastaan. Tähän tarkoitukseen sillä onkin varmasti kiekon kovin hyökkäyskaksikko Nieto(Sean)-Xirean, joilta ei kokemusta tosipeleistä puutu. Todellakin, Xirean pelasi ensimmäisen, mutta toistaiseksi ainoan kerran finaaleja jo vuonna 2006. Runkosarjaotteluja ylimmällä sarjatasolla tällä kaksikolla on yhteensä käsittämättömät 524. Playoff-kokemus kuitenkin on valttia, ja Xireanilla on playoff-otteluja alla vain 39 kappaletta. Tätä lukemaa tasoittaa kuitenkin Xireanin hyökkääjäpari, joka on kaiken tässä pelissä jo voittanut Nieto, paremmin Sean-nimimerkillä tunnettu mailavirtuoosi. Niedolla ei käsi varmasti näissä peleissä tärise.

Puolustuksessa NC:ltä löytyy kaksikko Ilja-Rodr, joka on pelannut yhdessä jo iät ja ajat. Välillä kuitenkin kaksikko sortuu harvinaisen hölmöihin torpedoihin, joista vastustaja pääsee rokottamaan. Näitä ryntäyksiä ei tässä sarjassa voi missään nimessä tapahtua, vaikka varsinkin Xirean osaa puolustaa erittäin mallikkaasti Rodrin nousut. Tiivis nelikkopuolustus on NC:n todellinen ase, ja sen jälkeiset terävääkin terävemmät vastaiskut Niedon tarjoillessa huikealla pelisilmällään namusyöttöjä Xireanille, sekä mahdollisesti myös Rodrille. NC:n kaksikko Nieto-Xirean tulee varmasti löytämään uskomattoman vireen, jollaista ei runkosarjassa nähty.

Archuletan sama salainen tähtireportteri koitti alunperin saada Iljaa haastatteluun, mutta Iljaa ei millään saanut irti vaniljantuoksuisesta metalliammeesta (tiedä sit mitä siellä oli...). Onneksi haaviin tarttui burgereiden seasta Nieto, joka ehti lopettaa pihvienpaistamisen haastattelua varten.

Hyvä Nieto! Ootte ny välierissä... Sopiiko Turtlesin pelityyli teille mielestäsi?
- täh saadaanks me ne. Jos me ei kauheesti juosta ja hajoilla, ni en nää mitään miksei me voitais edetä finaaleihi(oho kirjotti isolla se).

Monesko peli ratkasee tämän sarjan(vika ei oo taaskaan vaihtoehto!
- 5. jatkoajal

Kummalle?
- Meille tietenkin!(taas isolla...!)

Bigmac + bigmac yö ateria vai Team Box?
- molemmat on aika paskaa, chicken mcwrap jos saan sanoa...

Heitä jotain hassua loppuun
- emmä tiiä mitää hassuuu

Kiitos haastattelusta, Nieto!

Loppuun vielä NC:n eri pelillisten alueiden arviointi:

Hyökkäys: - Kovia ja kokeneita tovereita hyökkäämässä. Xireanilta ja Niedolta molemmilta löytyy äärimmäisen hyvät kädet, sekä kyky pistää Shefkiä lainaten ”pulla uuniin”. Niedon maagisia syöttöjä odotellessa (ja b-pistevetoja).

Puolustus: - Runkosarjassa viidenneksi vähiten päästettyjä maaleja. Puolustus tulee kuitenkin tarkentumaan huimasti välieräsarjaan lähdettäessä, eikä siitä varmasti tule löytymään rakoja. Ilja osaa ottaa maagisella tavalla 2vs1 tilanteetkin pois, ja varmasti muiden pelaajien luotto tähän kaveriin on äärimmäisen kova. Myös Xirean tulee olemaan äärimmäisen tärkeä lenkki puolustuspäässä, sillä Xire osaa myös torjua vetoja todella hyvin.

Pelitapa: - Timanttinen puolustus ja vastahyökkäykset lienevät NC:n pelitapa tässä sarjassa. Sauser saa tarvittaessa jäädytettyä vastustajan pelin täydellisesti, jonka jälkeen äärimmäiset terävät vastaiskut Niedon toimiessa kapellimestarina rakentelussa tekevät pahaa jälkeä. Pelitapana kyllä hyvä, ja tässä sarjassa näemmekin kahden täysin toisiaan ruokkivan pelitavan taistelun. Mielenkiintoista nähdä, kumpi selviää finaaleihin ottaen ratkaisevan kolmannen ottelupallon.

Kokemus: - Iljalla kultaa ja hopeaa. Niedolla yksi kulta ja kolme hopeaa. Xireanin ensimmäiset playoff-pelit vuodelta 2006. Tältä sakilta ei kokemusta todellakaan puutu. Hyökkäyskaksikko kuulunut kiekon eliittiin jo vuosikaudet.

Ottelusarja tulee olemaan äärimmäisen tiukka, ja allekirjoittanut ei viitsi edes lähteä veikkaamaan tästä sarjasta finaaliin menevää joukkuetta.


Nightmare (2.) – PePo (3.)


Äärimmäisen kovatasoinen ottelusarja tämäkin. Runkosarjassa Maret olivat toinen, PePo sen sijaan kolmas. Analysointi aloitetaan jälleen kotiedun omaavasta joukkueesta, eli tässä tapauksessa Nightmaresta.


Nightmare
Tunnetusti erittäin rajulla hyökkäyspelillä pelaava Nightmare ei saanutkaan tällä kaudella eniten maaleja tehneen joukkueen pystiä. Hyökkäyksen kapellimestarina häärää vieläkin tuttu nimi Jebsu, joka ruokkii äärimmäisen hyvin maalipaikkaa hakevaa yllepaa (nyk. ylle). Väiski hioo pukukopissa taktiikat kuntoon suihkuhuoneessa saippuapalan kanssa. Runkosarjassa Maret siis olivat toinen, edessä ainoastaan uskomattoman alkukauden pelannut Turtles. Nightmare lopetti runkosarjan hienosti, viimeisestä viidestä pelistä saldona neljä voittoa, yksi tasapeli ja ei ainuttakaan tappiota, jolla irtosikin kuntopuntarin kärkipaikka. Suurimman osan maaleista maalasi tuttuun tapaan ylle, joka vei nimiinsä maalipörssin voiton(ei kuitenkaan niin suvereenisti tällä kertaa). Molemmat hyökkääjät sijoittuivat tuttuun tapaan hienosti pistepörssissä, yllen ollessa kakkonen ja Jebsun ottaessa heti yllen perästä sijan kolme. Tuttuun tapaan Väiski leijui syöttöpisteillään, ollen syöttöpörssin toinen.

Playoffeissa Mare teki Drunken Leprechaunsista hakkelusta, vaikka Drunken yllättäen veikin toisen ottelun 4-0. Kuitenkin Nightmare pesi kasvonsa pyhässä vedessä, ja seuraavista peleistä voitot lukemin 8-3 sekä 1-7. Playoffien piste- ja maalipörssiä johtaa ylle, tehden Drunken-sarjassa tehot 12+5. Ykköspaikan jakaakin sopivasti yllen tutkapari, Mare-hyökkäyksen kapellimestari Jebsu tehoilla 6+11. Erityisen huomattavaa on, että jopa Väiski on päässyt maalinteon makuun, tehden neljään peliin neljä maalia! Jos Väiski saa tilattua tehokäyttäjän, ja pystyy pitämään yllä samaa maalitehokkuutta PePo-sarjassa, tulee Maren pelistä äärimmäisen tukalaa vastustajan kannalta.

Nightmaren hyökkäyksessä häärii siis tutut Jebsu-ylle, ja kausien mittaan onkin Nightmaren pelaavasta kokoonpanosta vaihtunutkin vain alempi puolustaja. Tällä kaudella Nightmaren alakerrassa luutii näiden playoffien keltanokka, Kortepohjan nuori atleetti xiit, joka toi Nightmarelle vähiten maaleja päästäneen joukkueen palkinnon, jonka Maret jakavat Turtlesin kanssa. xiit on pelannut playoffeissa 16 ottelua, joten järin kokeneesta playoff-konkarista ei voida sanoa olevan kyse. xiitillä on vitriineissään yksi pronssinen mitali, ja varmasti täydennystä mitalikaapistoon herra haluaa. Mikäli Nightmare finaaliin hamuaa, on xiitin pään kestettävä alakerrassa PePon äärimmäisen terävät hyökkäykset.

Pelaajahaistatteluun tavoitettiin Maren uusin hankinta, alempi puolustaja xiit, joka joutuu elämänsä pahimpaan koitokseen arsun salaisen tähtireportterin kiduttaessa vastaukset ulos.

xiit, millasilla tunnelmilla lähet pelaamaan PePon tähtisikermää vastaan?
- noo ihan hyvät on tunnelmat, mukava päästä pelaa pleijareita taas pitkästä aikaa. pepoo vastaa en oo ikinä poffeissa pelannu, mut eiköhän se vastus oo taas astetta ellei jopa kahta kovempi ku puolivälierässä.

Monesko peli ratkasee?
- neljällä mennään

Maali vai nollapeli?
- maalit oon ainaki tähän asti jättäny väiskille ja kumppaneille, eikä nollapelil voi ainakaa hävitä, joten sanotaan nyt se. se nollapeli*

Heitä jotain hassua kun toi Nieto ei osannut...
- savior on kiekon paras

Oli liianki hassua...
- no perhana

Kiitos xiitille haistattelusta!

Loppuun vielä Nightmaren eri osa-alueiden arviointi.

Hyökkäys: - Ei varmaan tarvitse sen enempää perusteluita.

Puolustus: - xiitiltä vaaditaan äärimmäistä hermokontrollia, mikäli PePon hyökkäykset halutaan pitää kurissa. Kaikki edellytykset siihen kuitenkin on. Myös Väiskiä voidaan pitää enemmänkin kuin kelvollisena oman pään pelaajana. Toivottavasti kaiken jo moneen kertaan voittaneilta hyökkääjiltä löytyy myös puolustusintoa!

Pelitapa: - Käsittämätön pelityyli, jolla monen joukkueen timanttisestakin puolustuksesta saadaan tehtyä täyttä reikäjuustoa. Pelitapaan kuuluu kaksikon ylle-Jebsu äärimmäisen nerokas karvauspeli, joka tuottaa poikkeuksetta vastustajan puolustukselle karmeita vaikeuksia päästä omalta alueelta pois. Erittäin hyökkäysvoittoinen, mutta osoittanut toimivuutensa kuusi kertaa, ja tehden Nightmaresta koko pelin menestyneimmän joukkueen.

Kokemus: - Ei varmaan tätäkään tarvitse sen enempää perustella, mutta perustellaan nyt silti. Löytyy Kiekkoliigan menestynein ja 3. menestynein pelaaja (mitalien perusteella), sekä yhteensä useita satoja playoff-otteluita. Ja tähän kun vielä lisättäisiin runkosarjapelit. Vaan kokemus ei ole tässä sarjassa Nightmaren eduksi, sillä vastaan asettuu toinen äärimmäisen kokenut joukkue, nimittäin paljon mainostettu...


PePo
Runkosarjan numero kolme. Hallitseva Kiekkoliigan mestari. PePo on aina äärimmäisen paha vastustaja, jolla on hyökkäys- sekä puolustuspää enemmänkin kuin vain hyvässä kuosissa. Tehtyjä maaleja neljänneksi eniten, päästettyjä maaleja kolmanneksi vähiten. Sisäisen pistepörssin kärjessä runkosarjassa miktok, pisteitä 56 kappaletta. Pisteet jakautuvatkin PePon leirissä tasaisesti kaikille pelaajille, sillä tarpeen vaatiessa kuka tahansa PePon pelaaja osaa laittaa pelivälineen maaliin, alempaa puolustajaa myöden. Kuntopuntarissa runkosarjan päättyessä PePo oli sijalla neljä, kolmella voitolla, yhdellä tasapelillä ja yhdellä tappiolla.

Playoffien ensimmäisellä kierroksella PePo sai vastaansa Metallurg Magnitogorskin. PePo löikin tylysti suoraan kolmessa ottelussa MM:n lauluun, viimeisen pelin venyessä jatkoajalle PePon tehdessä viimeiselle minuutille kaksi maalia Metallurgin kivikovaa sumppua vastaan. Playoffien sisäisen pistepörssin johtajana miktok, tehoilla 6+10, jolla irtoaakin playoffien pistepörssin kolmas tila, sekä syöttöpörssin toinen tila. PePolta löytyy myös poffien pistepörssin nelonen peipi, joka on myös playoffien maalipörssin kakkosena tehoilla 9+4. Molemmat PePon pelaajat pelanneet vielä pelin vähemmän, mitä Nightmaren vastaavat.

PePon hyökkäyksessä tulee häärimään kaksikko miktok-peipi, joista jälkimmäinen löytänyt hienon maalivireen. Myös miktok on tunnettu äärimmäisen kovana maalintekijänä. Tähän kun vielä lisätään näiden playoffien ylivoimaisesti paras ylempi puolustaja Naappi, joka myös laittaa kiekkoa reppuun äärimmäisen kovalla prosentilla, ja vielä käsittämättömän kaukaakin. Naappi on erityisen tärkeä lenkki PePon pelissä, sillä Napen tarkka laukaus tuo varmasti PePolle tärkeitä maaleja tässä ottelusarjassa. Ja täytyy myös muistaa hari, joka tarvittaessa myös pamauttelee kiekkoa maaliin. PePo hyökkääkin aggressiivisesti koko nelikollaan, mutta silti fiksusti. Välillä kuitenkin pienimuotoiset nukahdukset antavat vastustajille pahoja vastaiskun paikkoja, joista tässä sarjassa kyllä varmasti rankaistaankin.

PePon puolustus on tuttuakin tutumpi hari-Naappi, jotka ovat pelanneet yhdessä vuosikaudet. PePolla onkin näiden playoffien varmaan parhaat puolustajat, ja vielä kun lisätään sekaan uhrautuvasti omaa maalia puolustava ex-pakki peipi, ei PePon sumppua varmasti ohiteta helpolla. Jos se edes ohitetaan.

PePosta erityisen joukkueen tekee se, että PePo hallitsee sekä vastahyökkäyspelin, että kiekollisen kontrollin äärimmäisen hienosti. Kaiken kaikkiaan tässä on varmasti näiden playoffien paras Joukkue isolla J-kirjaimella. PePo joutuu kuitenkin äärimmäisen kovaan testiin, ja jos Nightmare pääsee vastahyökkäyksiin PePon tunaroinneista, on kiekko varmasti maalissa. Tarkkana täytyy olla, varsinkin Nightmaren karvatessa kiekkoa PePon puolustusalueella alimmalta puolustajalta harilta.

Pelaajahaastatteluun tarrautui kiekon karmeimman Jobosterin isoveli, PePon oma lihamuuri, sekä hajoilun erikoismies hari!

Viime kohtaamisessa PePo – Nightmare (finaalit 3/11) hävisitte suoraan kolmessa ottelussa. Maret vähän heikentyneet kuitenkin tuosta, ja allekirjoittaneen papereissa lähdette pienoisena voittajasuosikkina tähän sarjaan. Kaatuuko se Mare nyt?
- En ite lähtis meitä välttämättä ennakkosuosikiksi laittamaan, kun vastassa kuitenkin Kiekkoliigan menestynein jengi ja muutenkin melko vahvasti tälläkin kaudella vetänyt Nightmare. Jos saadaan peli kulkemaan ja yllepa/Jebsu pois vetopaikoilta, niin voidaan jopa finaaliin asti päästäkin. Väiskin kuulemma saa päästää ihan rauhassa maalintekopaikoille...

Mones peli ratkasee ottelusarjan?
- Veikkaan, että sarjan ratkaisu nähdään neljännessä tai viidennessä pelissä.

Matka alpeille vai mauritiukselle?
- ???? alpeille

Laita vielä mitalistit järkkään
- Pakko se on kotiinpäin vetää:
Kultaa: PePo
Hopeaa: Turtles
Pronssia: Nightmare


Kiitos haastattelusta harillekin! PePon osa-alueiden arviointi:

Hyökkäys: - PePo hyökkää koko nelikolla, ja maalit jakautuvat tasaisesti kolmelle hyökkäävimmälle pelaajalle. Jokainen PePon pelaaja ehdottomasti pelin eliittiä, kun katsotaan maalintekotaitoa. Liukkaat pelaajat, nopeat syötöt ja äärimmäisen näpäkät laukaukset.

Puolustus: - Niin, myös tällä osa-alueella PePo ansaitsee ehdottomasti täydet tähdet. Pelkästään katsomalla puolustuskaksikkoa hari-Naappi huomataan, että omissa ei voi montaa kertaa kolista. Tähän kun vielä lisätään se peipi. Joukkuepuolustus on timantinluja.

Pelitapa: - Hallitsee sekä hyökkäävän että puolustavan pelitavan. Mielellään PePo kuitenkin hyökkää enemmän, mutta Nightmarea vastaan se tuskin tulee onnistumaan. Joukkuepuolustus nousee tässä ottelusarjassa kunniaan, jonka PePo hallitsee enemmänkin kuin hyvin.

Kokemus: - PePon muut pelaajat ovat olleet pelin huipulla omalla pelipaikallaan jo vuosia, paitsi miktok. Joboster kuitenkin osoitti jo viime kaudella, että käsi ei tärise kovassakaan paikassa, vähäisestä kokemuksesta huolimatta. miktok olikin elintärkeä lenkki viime kauden mestaruudessa, ja tulee olemaan tärkeä lenkki tälläkin kaudella.

Ennakontekijän veikkaus ottelusarjasta on, että PePo etenee finaaleihin otteluvoitoin 2-3!

Ei muuta, kuin aletaan nauttimaan kiihkeistä välieristä, näin maanantai-illan ratoksi alkaakin jo ensimmäinen ottelusarja Turtles-Neal Chaucer!

Kirjoittanut: Archuleta
Julkaistu 03.02.2014 19:09
Luettu: 2626 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.