Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Hot/Not - Liiga 1/14

Hot/Not on listaus, jossa listataan sarjatason (tässä tapauksessa kuninkuusluokka – Kiekkoliigan ylin sarjataso) kuumimmat, sekä pahiten flopanneet joukkueet. Koska liigaa on pelattu kolme jaksoa, listaukseen katsotaan joukkueiden viimeisimpien pelien lisäksi myös runkosarjan otteet kokonaisuudessaan tähän päivään saakka. Hot/Not -listauksesta (ainakin tästä) vastaa Archuleta ja toivottavasti myös seuraavasta. Kirjoittaja yrittää pyrkiä yhtä hyvään tulokseen kuin Greippi, vaikka todennäköisesti ei tule tähän kykenemään. Pitkästä aikaa siis luvassa kuumaa ja kylmää. Tässä se tulee Hot/Not LIIGA!3. Neal Chaucer
- Sausereiden alkukausi on ollut vakuuttava, ja NC majaileekin tällä hetkellä runkosarjassa sijalla 3. Joukkue on pelannut 17 ottelua rekordilla 11-2-4. Sausereita ennen sarjataulukossa onkin vain kaksi joukkuetta, Nightmare ja Turtles. Näistäkin Maret ovat edellä vain kahdella pisteellä pelin enemmän pelanneina. Taskussa lämmittää varmasti kovat päänahat Hollowista, Starsista, Mareista sekä niukkaakin niukempi voitto Turtlesista. Päästettyjä maaleja NC:llä on kuitenkin poikkeuksellisen paljon, nimittäin 37 kappaletta. Sauser sijaitsee myös kuntopuntarissa korkealla, sillä viidestä viimeisestä ottelusta napsittuna on 13 pistettä rekordilla 4-1-0. Kivinen on kuitenkin vielä NC:kin tie niukkaakin niukemmassa runkosarjassa, sillä vastassa on vielä kovia joukkueita kuten Nightmare ja PePo. NC taistelee kuitenkin kynsin hampain vielä runkosarjan voitosta.

2. Turtles
- Runkosarjan piikkipaikalla majaileva Turtles on hieman alkanut menettää otettaan. Joukkue on kuntopuntarissa vasta sijalla kuusi, rekordilla 2-2-1. Tätä ennen Turtleseilla oli silmiähivelevä 11:sta ottelun voittoputki, jonka ansiosta joukkue majailee runkosarjan johtajana, sekä Hot/Not -listauksen kuumien joukkueiden toisena. Otteluita Turtlesilla on alla 19, joista 13 voittoa, kolme tasapeliä sekä kolme tappiota. Tilastoja katsellessa Turtles on onnistunut molemmissa päissä erinomaisesti. Punalamppu on syttynyt omassa päässä vain 36 kertaa, mutta vastustajat ovatkin joutuneet kaivaa kiekon omasta verkosta käsittämättömät 86 kertaa. Turtlesin hyökkäävä trio sijoittuukin pistepörssissä mojovasti sijoille yksi, kaksi ja neljä.

1. PePo
- PePo ratsastaa sijalla viisi, mutta joukkue on yltynyt aivan hirveään vireeseen ja on ehdottomasti tällä hetkellä Liigan kuumin joukkue. Kuntopuntarin kärkipaikka kuuden ottelun voittoputkella, ja tässä putkessa on tukka lähtenyt muun muassa Nightmarelta, Turtlesilta sekä Starsilta. Näissä kuudessa ottelussa PePo on iskenyt maaleja 24 kappaletta ja omissa on kolissut vain kuusi kertaa. PePon vahvistuessa kurkkusalaatit Keuruulle jättäneestä Naapista sekä on/off-peipistä tulee joukkue todennäköisesti jatkamaan vielä voittoputkeaan. Helppoa ei kuitenkaan edes PePolle tule olemaan, sillä vastaan tulee vielä ryminällä esimerkiksi aiemmin ilmi tullut NC sekä Hollow.3. Drunken Leprechauns
- Drunkeneiden alkukausi ei ole varmasti sujunut odotusten mukaisesti. Kokoonpanoa katsellessa ennen kauden alkua kukaan ei varmasti olisi povannut DL:lle sijaa yhdeksän, kun otteluita on pelattuna 17 kappaletta. Drunkenit ovat näistä 17:sta ottelusta saanut vain viisi voittoa, ja pläsiin on tullut yhdeksän kertaa. Omissa kolissut aivan liikaa – 51 kappaletta eli keskimäärin 3 maalia per peli. Hyökkäyskään ei ole ollut unelmaa, sillä 17 otteluun haltijat ovat tehneet vain 35 maalia. Peipin erottua joukkueesta pelattuaan vain neljä peliä joukkue koki varmasti kovan kolauksen. Hyökkäyksessä kuitenkin häärii timanttisenkova poro12, jolle varmasti 12:sta peliin 23 pistettä on pettymys. Toinen äärimmäisen kova hyökkääjä juopoilla on Rubi, joka on kymmeneen otteluun tehnyt vaivaiset 15 pistettä, joista vain viisi maalia tälle tarkkana vetäjänä tunnetulle maalirohmulle. Kivinen tie kivittyy varmasti entisestään, kun vastassa on vielä esimerkiksi Neal Chaucer, Nightmare sekä Stars. Mikäli DL mielii playoffeihin edetä, sen on pakko ottaa pisteitä ainakin Club of Härmältä ja HC Tyrmäykseltä. Tehtävä ei ole todellakaan helppo. Ryhtiliikkeen on tapahduttava, nimittäin pahimmassa tapauksessa Drunkeneita kohtaa liigakarsintojen karu kohtalo.

2. Club of Härmä
- Viime kaudella joukkue venyi hienosti himmeimmille, pronssisille mitaleille. Puolivälierissä NC tylysti lauluun suoraan kolmessa ottelussa, ja PePolle uskomattoman painavat kapulat rattaisiin, ja finaalipaikka hallitsevalle mestarille PePolle vasta viidennessä ottelussa. Pronssipelissä Turtlesista voitto. Parannettavaa oli vielä hieman tälle kaudelle, kaikki näytti enemmänkin kuin hyvältä. Jotain kuitenkin tapahtui, sillä joukkue menetti kenties tärkeimmän lenkkinsä Holdenin muuttaessa ja joutuessa mokkulan kiroihin. Holdenin menetys mokkulalle oli äärimmäisen brutaali isku suoraan Härmän ylpeyden kasvoille. Tällä hetkellä Club of Härmä on vasta sijalla 10, otteluita pelattuna 17:sta, joista vain neljä voittoa. Maaleja on tehtyna vain 34. Holdenille ei ole löytynyt tarvittavaa korvaajaa. Holden on kuitenkin alkanut tekemään paluuta kentille pikkuhiljaa, ja hieno ryhtiliike oli elintärkeä tasapeli Sauserista. CoH ajautui tilanteeseen, jossa se joutui pelaamaan kahdella puolustajalla, joista toinen oli varapelaajan roolia harteillaan kantanut Epical. Pistetehtailut ovat jääneet harvinaisen köyhiksi kaikilla muilla paitsi Holdenilla, joka on tehnyt kymmeneen peliin hienosti 23 pistettä. Se on kuitenkin vain laiha lohtu, kun esimerkiksi Sakulla 13:sta otteluun on kertynyt pisteitä vaatimattomat 17 kappaletta, joka on suuren suuri pettymys.

1. Manhattan
- Potentiaalisen playoff-joukkueen kaatuminen on aina suuren suuri pettymys. Hyvänä päivänä Manhattan pystyi tiukalla puolustuksellaan alistamaan vastustajan kuin vastustajan, ja tälläkin kaudella Manhattan todennäköisesti olisi playoffeista löytynyt.

Lopuksi listataan vielä kolme tämän hetken kuuminta peluria. Tässä ovat he, jotka jokainen aloittelija haluaa joukkueeseensa. He, jotka aiheuttavat hallitsemattomia yöllisiä siemensyöksyjä. He ovat:3. ylle
- Voisi sanoa, että ällönvarma valinta tähän kastiin. Uskomattomat 43 maalia tällä kaudella, jolla lohkeaa maalipörssin johtoasema, joka ei kylläkään yllättänyt ketään. Vielä ei ylle ole kuitenkaan samassa kunnossa, kuin ennen lähtöään valtion kiekko.tk:n tappolaitokseen. Kyseinen vire tulee varmasti löytymään jossain kohtaa, ja silloin ei tule yhdelläkään vastustajan pelaajalla olemaan mieluisaa olla kentällä ylleä vastaan. Nightmaren tämän hetken tärkeimpiä lenkkejä – ellei jopa tärkein.

2. pelle
- Piste- ja syöttöpörssin johtaja, maalipörssin kakkonen, Turtlesin pelin sielu ja sydän. Uskomaton liima, sekä äärettömän tarkka laukaus kuuluvat miehen tavaramerkkeihin, vaikka johtaakin kohtalaisen yllättävästi syöttöpörssiä. Tarvittaessa pystyy helpostikin venymään ottelun ratkaisijaksi, joko oivaltavalla syötöllä tai uskomattomalla lämärillä. pelle tulee olemaan äärimmäisen tärkeä lenkki Turtlesille playoffeissa, sillä tämä kaveri ei varmasti jäädy tosipaikan tullessa. Pelle on myös erittäin lähellä listauksen kärkipaikkaa, vaan pellen voiton pilaa kuitenkin PePon kenties tärkein lenkki nykykuntoon, eli...

1. Naappi
- Seitsemän pelattua ottelua, kuusi voittoa ja vain yksi häviö. Pelannut jokaisessa PePon kuuden ottelun voittoputken pelissä, joista PePo leikkasi irti äärimmäisen kovia päänahkoja. Uskomaton sijoittuminen, pelisilmä, kädet sekä huikea puolustustaito. Auttanut haria enemmän kuin hienosti omassa päässä, ja hyökkäyspäässä aiheuttanut paljon harmaita hiuksia vastustajan puolustukselle. Naappi kuuluu kastiin, joka ei playoffeissa tutise lainkaan. Ilman Naapin uskomattomia suorituksia PePo ei varmasti olisi näin huikeassa vireessä, ja Naappi tuleekin johdattamaan PePon tähtisikermän varmasti pitkälle – miksi ei jopa päätyyn saakka. Armeijakin kun on Naapilla suoritettuna, voi herra keskittyä enemmän kiekon pariin. Viime kaudella Naappi pelasi inttitaukojen jälkeen finaaleja, ja oli niissä uskomaton – miten tällä kaudella, kun ei ole enää armeijaa rasitteena? Kauhukuvat varmasti piirtyy jokaisen mieleen. Uskomaton pelaaja.

Seuraava Hot/Not -listaus saattaa ilmestyä runkosarjan jälkeen. Toivottavasti nautitte lukemastanne, tässä kaikki tällä erää. Onnea kaikille loppukauteen!

Kirjoittanut: Archuleta
Julkaistu 16.01.2014 22:35
Luettu: 2120 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.