Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Katsaus liigajoukkueiden tapahtumiin

Club of Härmä menetti äskettäin yhden erittäin kovanluokan pelaajan lihan jättäessä joukkueen, utelenkin syitä päätökselle joukkueen vaihdosta.

Jope: Mikä aiheutti sinun eroamisen Härmästä?

liha: Kiinnostuksen puute, emmä ala vastaa mitään romaanii ku syynä on oikeesti toi pelkästää. :D

Jope: Onko teillä tulevaisuudelle suunnitelmaa? Oma jengi liigaan tai muuta vastaavaa?

liha: Parii heppuu ollaa kysytty yoloo ja tähtäimenä ois eliittiliiga mut eiköhän toiki suunnitelma mee meijän tuuril mönkää, eli pysytää varmaan
harkkapeleissä pelkästää, sen näkee sit myöhemmi.

Jope: Ja asiasta kolmanteen, montako joukkuetta pitäisi mielestäsi olla liigassa ja divarissa?

liha: 12 ja 24, näin on hyvä.

Jope: Miten lihan eroaminen vaikuttaa joukkueeseen?

migi: Alunperin lihan tarkoitus oli pelata vain 3vs3-liigaa ja olla Liigan puolella vain varamiehenä, joten ei voida puhua oikeastaan menetyksestä. Yllätyksenä koko joukkueelle tuli kuitenkin Holdenin muutto eikä hänellä tule olemaan toimivaa internet-yhteyttä hetkeen, välttämättä edes koko kautena, joten siinä mielessä lihan lähtö tuli huonoon saumaan. Kuitenkin pelillisesti ajateltuna liha ei välttämättä meikäläistä tai tulevaa hyökkääjää paremmin pärjäisi, eli vastataan kaikella rakkaudella: vaikutus on olematon. Ainoastaan pelien pelaamisesta tulee nyt hankalaa, kun Epical ei uskalla ottaa roolia ja pelaajamarkkinat ovat aika kuivat enkä itse ehdi hetkeen omilta kiireiltä pelaamaan. Mainostetaan siis, että hyökkääjää tarvitaan!

Toinen kohauttanut tapaus tähän mennessä on Archuletan, Neal Chauserin keulakuvan lähteminen jengistä.

Jope: Voitko kertoa tarkemmin syistä joiden takia erosit joukkueesta?

Archuleta: PVH:n pelin boikotointi, yleinen haluttomuus tehdä joukkueen eteen yhtään mitään. Onneks sentää nyt ne on saanu toisenki VH:n sinne, jota kiinnostaakin homma.

Jope: Mitä odotat Starsilta? Näillä näkymin siellä ainakin yksi kovimmista ketjuista, oletko sopeutunut pelityyliin?

Archuleta: Kovia pelejä tietysti ja kyl mä ainaki itteni mielestä oon.

Jope: Montako joukkuetta tulisi liigassa ja divareissa olla?

Archuleta: 14 jokasella tasolla mun mielestä just jämpti.

Jope: Miten Archuletan joukkueesta poistuminen vaikuttaa joukkueeseen?

Ookke: Yks pelaaja vähemmän, muille enemmän peliaikaa. Eipä se sen kummemmin. Kokoonpano on onneks sen verran laaja, että todettiin nykyisten riittävän, eikä laitettu edes hakua tulille. Pelejä on edelleen saatu pelattua ja ne on sujunut ihan jees. Ei osaa vielä tarkemmin sanoa tässä vaiheessa.

Ensivaikutelma on kuitenkin ollut jopa positiivinen, vaikka alussa tuntu että tästähän tulee taas kerran kriisikausi. Kiekko liikkuu kentällä pitkästä aikaa niin kun pitääkin, kun kukaan ei oo enää hautomassa sitä ja juttujen taso on yhtäkkiä paljon parempi. Me ollaan nykyään taas joukkue, eikä yhden miehen egon ympärille kasattu rypäs.

Jope: Archuletan mukaan boikotoit peliä, jos näin on niin miksi?

Ookke: Pelin boikotointi on ehkä vähän turhan rankka ilmasu. Mun rahahanat kiekkoon on vaan laitettu vahvasti kiinni, enkä aio tilata pelimerkkejä, tai varsinkaan supporteria, ennen kun nään jotain panostusta kehittäjältä.

Mun mielestä kiekottajien olis pitänyt ottaa sama linja, eikä rynnätä heti tilaamaan sitä. Päivitystahti, korjaukset ja uudistukset viimeseen viiteen vuoteen on ollut ihan naurettavalla mallilla, eikä minkään luvattu ylläpidon suunnalta supporterin myötä muuttuvan, vaikka porukka varmaan luulikin niin. Jos tarpeeks moni olis - noh - boikotoinut lompakollaan näkyvästi, niin joku muutos suuntaan tai toiseen olis väkisin syntynyt. Nyt ollaan pelin kanssa menossa väkisin kohti hidasta kuolemaa ja olis kaivattu pientä sähköshokkia estämään se tie.

Jope: Lisäkysymyksenä, mitä sinulla on antaa johtokunnalle jos itse peli jossa liigapelit pelataan ei enää kiinnosta?

Ookke: Vaikka mua ei kiekossa enää kamalasti näykään, niin kyllä se edelleen kiinnostaa ja haluaisin nähdä pelin pärjäävän. Se pärjääminen vaan on ihan mahdotonta, jos ylläpito hoitaa jatkossakin hommansa miten on hoitanut.

Hain johtokuntaankin jo sillä ajatuksella, etten todennäköisesti enää aktiivisesti pelaa. Halusin silti edelleen vaikuttaa kiekossa kehittämällä Kiekkoliigaa, enkä nää aktiivipelaamista siihen välttämättömäksi. Kentällä vaikuttaminen oli jo tehty ja tehty tekemättömäksi taukoilemalla, joten vaikutusmahdollisuudet piti etsiä kentän ulkopuolelta. Jos jossain yhteisössä on lähemmäs kymmenen vuotta ollut mukana, niin ei sitä jättämään pysty.

----------------------------------------------
Kiitän kaikkia jotka jaksoivat vastailla kysymyksiini, nyt voi mielenkiinnolla seurata mitä loppukausi tuo tullessaan.

Kirjoittanut: Jope
Julkaistu 09.12.2013 18:41
Luettu: 1618 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.