Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Viikon vieras #24 Kozel

Viikon vieras on juttusarja joka tutustuttaa lukijat kiekon pelaajiin hiukan syvemmin. Sarjaa pyritään julkaisemaan joka viikko.

Formaatti on se, että jokainen vieras vastaa sarjaan vakiokysymyksiä ja lukijoiden lisäkysymyksiin maan ja taivaan väliltä. Oman vuoronsa päätteeksi hän kutsuu uuden vieraan (kysyy toki etukäteen luvan) joka taas vastaa vakiokysymyksiin sekä edellisen artikkelin kommenteissa tulleisiin lisäkysymyksiin.

Marraskuukalenterin 24. luukku on Kozel

1. Milloin aloitit kiekon? (Voit kertoa myös muuta kiekkohistoriaasi, esim ensimmäinen nimimerkki ja joukkue).
Joskus 2004 syksyllä tuli kokeiltua peliä, mutta ensimmäisen nimimerkin tein vasta maaliskuussa 2005. Aluksi pelasin Brocchi nimellä ja kun joni nimimerkki vapautui niin jatkoin sillä. Kozel nimen taisin keksiä vasta alkuvuodesta 2009. Joukkueet vaihtuivat aika tiheään tahtiin alkuaikoina.. ensimmäinen pidempiaikainen joukkue oli varmaankin Rymättylän lätty, johon liityin kesällä 2005.

2. Mistä nimimerkkisi juontaa juurensa? Miksi juuri tuo nimimerkki
No täähän tulee tiestysti siitä tsekkiläisestä olutmerkistä! Siihen aikaan kun vaihdoin nimen niin sitä tuli juotua aika paljon. Nykyisin harvemmin tulee ostettua mutta on se edelleen yhtä maukasta. ;)

3. Mikä kiekossa vetoaa, eli miksi pelaat?
Puoleentoista vuoteen en ole enää älyttömästi pelannu, mutta kyllä se on tämä pelin yksinkertaisuus mikä vetoaa: hiiri ja kaksi nappia. Tietty mukaviin pelikavereihinkin on vuosien varrella tutustunu ja useampaa tullu nähtyä myös pelin ulkopuolella.

4. Oletko asettanut tavoitteita kiekossa? Jos niin millaisia?
Jotain tavoitteita oli aikoinaan, mm. kaikki nimimerkit eliteksi, mestaruus mahdollisimman monesta kiekon eri liigasta ja pääsy autoplay ranking listalle. Jotain tuli saavutettuakin, mutta nykyään vaellan vailla päämäärää eteenpäin ja välillä vähän taaksekkin päin.

5. Mitä saavutustasi kiekon parissa arvostat eniten?
Voi olla ehkä hieman yllättävä valinta, mutta Hoki-liigan hopeamitallia Hc Hot Wingsien riveissä. Meillä oli aika heikko joukkue sillä kaudella ja nipin napin päästiin pudotuspeleihin. Siellä sitten yllätettiin kaikki, mutta ei aivan kyetty hyödyntämään meidän hurmostilaa loppuun asti ja Trademark vei lopulta finaalisarjan oisko ollut voitoin 3-2.

6. Onko sinulla suosikkivastustajaa kiekossa,kenen kanssa tulee aina parhaat pelit?
Eipä oikeestaan, oon helppo tapaus ja mulle kelpaa kuka vaan!

7. Onko sinulla "idolia" kiekossa? Onko joku pelaaja jota kunnioitat muita enemmän?
Tietysti Tenkrat sillon muinoin alkuaikoina ja oli mukavaa päästä pari kautta liigaakin pelaamaan noviaikojen idolin kanssa Kouvola Sabresissa. =)

8. Mitä teet kun et pelaa kiekkoa?
Tapaan kavereita ja koitan käydä koulua jne. Niin ja tulee välillä koskettua muihinkin peleihin, kuten lolliin =D

9. Jos saisit olla joku muu kiekon pelaaja, kuka olisit?
Väiski tottakai! Oon aina halunnu ymmärtää mitä sen päässä oikeen liikkuu kun sen juttuja kuuntelee...

10. Jos saisit muuttaa YHDEN asian kiekossa, mikä se olisi?
Pakko sanoa että kaikki pois otetut temput kuten 5-kikka ja suurikulmanen liuku voisi mun puolesta tulla takaisin. Toivat vähän lisää maustetta tähän peliin.

Lisäkysymykset:

A)Onko Kozel lemppari olutmerkkisi?
Ainakin yksi lemppareistani, ei mulla mitään yhtä suosikkia ole.

B)Minne Power Rankings jäi?
Power Rankings oli loppujen lopuksi aika työläs projekti ja yksinkertaisesti minulta loppui aika ja osaksi myös mielenkiinto sen tekemistä kohtaan. Puhetta oli myös näiden kiekkoliigan johtokunnan datavelhojen kanssa jos jotenkin automaattista Power Rankingsia olisi saatu kehitettyä, mutta homma jäi lopulta vaan puheiden tasolle. Ois kyllä mukavaa jos semmonen olisi olemassa vielä tänä päivänäkin, vaikka kiekon liigakartta onkin mennyt pienempään suuntaan.

C)Lempi champion?
Big bad Warwick!

D)Kuvaile 3 sanalla tumman kozelin maku, ja onko parempaa olutta olemassa?
Tumma, täyteläinen ja hieman suklainen! Hinta/laatu suhteeltaan Kozelia on kyllä paha peitota, mutta kyllähän tuolta Alkon hyllyltä parempiakin löytää.

E)Montako eri nimimerkkiä sinulla on ollut elitenä samaan aikaan?
Jossain vaiheessa oli kuusi nimimerkkiä elitenä mut aika nopeesti ne tippu takaisin proksi ja nykyään on vaan yksi elite. Nimimerkkejä en ole koskaan poistanut ;)

Seuraava vieras on sarjan varttisatanen eli järjestyksessään 25. Hän Doyle! Voit esittää hänelle yhden kysymyksen.
Missä joukkueessa olet kiekkourasi aikana viihtynyt parhaiten?

Mielessäsi kysymys? Kirjoita se alla olevaan tekstikenttään.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 25.11.2013 17:36
Luettu: 1673 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.