Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Viikon vieras #22 PepeLaku

Viikon vieras on juttusarja joka tutustuttaa lukijat kiekon pelaajiin hiukan syvemmin. Sarjaa pyritään julkaisemaan joka viikko.

Formaatti on se, että jokainen vieras vastaa sarjaan vakiokysymyksiä ja lukijoiden lisäkysymyksiin maan ja taivaan väliltä. Oman vuoronsa päätteeksi hän kutsuu uuden vieraan (kysyy toki etukäteen luvan) joka taas vastaa vakiokysymyksiin sekä edellisen artikkelin kommenteissa tulleisiin lisäkysymyksiin.

Tällä kertaa vieraana on tärkeän tasoitusmaalin liigakarsinnoissa tehnyt PepeLaku!

1. Milloin aloitit kiekon? (Voit kertoa myös muuta kiekkohistoriaasi, esim ensimmäinen nimimerkki ja joukkue).
Aloitin kiekkotaipaleeni 2005 keväällä. Erittäin iso osa silloisista kavereistani tahkosi tätä minun mielestäni tylsän näköistä 2D tikku-ukkopeliä niinpä olihan minunkin kokeiltava ja koukkuunhan siihen jäi. Ensimmäinen joukkeeni taisi olla joku irl kaveriporukka jengi, mutta nimeä en kyllä saa päähäni. Ensimmäinen nimimerkki oli muistaakseni Habla, joka jo kuitenkin poistettiin nopeasti peeloilun takia.

2. Mistä nimimerkkisi juontaa juurensa? Miksi juuri tuo nimimerkki
Nykyisen nimimerkkini taisin tehdä ensimmäisen kerran -08 tai -09. Lopetin kertaalleen kiekkotaipaleeni, mutta eihän tätä peliä pystynyt (eikä pysty vieläkään) lopettamaan. Niinpä tein jo nopeasti uudelleen PepeLaku nickini. Kaikkien pettymykseksi joudun toteamaan, että nickini ei tule siitä, että olisin pizzaleipuri tai mustamies. Syy nimimerkkiini oli se, että olin aina ihannoinut KuKKaKaLa nimimerkkiä ja muita erikoisia sekä mieleenpainuvia nickejä niinpä halusin myös itselleni jonkin ei niin tavalliselta kuulostavan kuin vaikka jokin jääkiekkopelaaja. Aina on ollut suuri tarve erottua massasta.

3. Mikä kiekossa vetoaa, eli miksi pelaat?
Ennen muinoin hyvinä aikoina kiekossa kiehtoi eniten tavoitteet kehittyä paremmaksi pelaajaksi ja päästä joskus hamassa tulevaisuudessa pelaamaan SUURTA kiekkoliigaa. Tässä kuitenkin kun on aikaa kulunut ja ikää on tullut lisää ja työkuviot / vapaa-aika on alkanut verottaa yhä enemmän pelaamista niin kyllä se on vain nämä hienot pelikaverit varsinkin Jalattomissa Puukäsissä (poislukien Samila), jotka saavat aina hymyn huulille heidän huonoilla jutuillaan. Mainittakoon vielä loppuun, jos joku ei vielä ollut kuullut niin JaPu pelaa siis ensikaudella tätä pientäsuurta kiekkoliigaa.

4. Oletko asettanut tavoitteita kiekossa? Jos niin millaisia?
Ainoa tavoitteeni kiekossa on voittaa vielä joskus Famous 1vs1 ottelussa. Ennen tätä tavoitteeni oli nousta JaPun väreissä sarjatasoa ylemmäs ilman arpaonnea, mutta sen saavutimmekin jo viime karsinnoissa.

5. Mitä saavutustasi kiekon parissa arvostat eniten?
Kyllä ehdottomasti viime liigakarsintojen pull tasoitusmaali viimeisessä ratkaisevassa ottelussa viimeisellä minuutilla Voodoo Peoplea vastaan. Pelasin kyseisissä karsinnoissa 8 sekuntia ja PepeLaku 1+0, ei muuta.

6. Onko sinulla suosikkivastustajaa kiekossa, kenen kanssa tulee aina parhaat pelit?
Kyllä aina on ollut kaksi vastustajaa ylitse muiden, KoHu sekä Kuoletus. Molemmat nykyisin taitaa viettää aika hiljaiseloa, mutta näyttää vahvasti siltä, että KoHu on palaamassa karkeloihin. Parhaat pelit tulee kuitenkin aina Eskoo:n kanssa, oli joukkue mikä tahansa.

7. Onko sinulla "idolia" kiekossa? Onko joku pelaaja jota kunnioitat muita enemmän?
Minulla on monta idolia kiekossa, mutta mainittakoon niistä Käpytikka ja Tenn. Tämä jälkimmäinen veikko on kyllä suvereeni pelaaja millä tahansa mittarilla. Opin häneltä koko pelin suurimman viisauden: "ei ole sen vika joka ei varmista vaan sen joka menettää". Siinä lauseessa kiteytyy minusta hyvin voittava pelistrategia. Tästä syystä KoHu ei olekkaan ikinä voittanut mitään.

8. Mitä teet kun et pelaa kiekkoa?
Olen varmasti ainoa kiekko.tk:n pelaaja joka käy myös töissä päivisin ja ehkä jopa harvoin viikoloppuisin ulkona viihtellä juomassa muutaman huurteisen. Ja sitten kun tarvitaan ratkaisijaa niin PepeLaku kutsutaan paikalle.

9. Jos saisit olla joku muu kiekon pelaaja, kuka olisit?
Varmasti miktok, mopoauto VRUMM VRUMM !

10. Jos saisit muuttaa YHDEN asian kiekossa, mikä se olisi?
Laahauskikan poistuttua en ole kyennyt tekemään yhtään maalia läpiajosta :(

Lisäkysymykset:

A)Oletko oikeasti musta mies?
En ole, mutten paljasta muuta.

B)Esiinnytkö Musta Barbaari - Salil eka salil vika musiikkivideossa?
En omistanut tarpeeksi suuria lihaksia päästäkseni kyseiselle pätkälle.

C)Kumman kanssa on kivempaa, Andin vai muksujen?
Tän on oltava kompa ?

D)Kaikki tiedämme, että Kleellä on tuloillaan jo seitsemäs lapsi. Kysyn kuitenkin montako lasta JaPun pelaajilla keskimäärin on?
Veikkaisin Käpytikan siittäneen useammankin, mutta muista en varmaksi pysty sanomaan.

E)Oletko parempi kuin pelikumppanisi okenuub?
Kyllä, kaikissa määrin.

Mitä on kaljan nussiminen?
Tän on oltava joku torniolainen perinne ?

Seuraavalla viikolla vieras on yksi peelon maineen saanut. Hän on jlo! Voit esittää hänelle yhden kysymyksen.
Onko jlo märkäpäiväunesi?

Onko mielessäsi kysymys jlo:lle? Laita se alla olevaan kommentointi kenttään.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 12.11.2013 15:18
Luettu: 1678 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.