Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tutustu johtokuntalaiseen - börre

Tämänkertaisena vieraana piti alunperin olla Ookke, mutta Ookken ilmeisen kiireisen seuraelämän johdosta sopivaa haastatteluaikaa ei saatu sovittua. Haastatteluun saapuikin hieman uudempi tuttavuus johtokunnasta, börre.


Kerro jotain itsestäsi Börre:

"19 vuotias jamppa maasta nimeltä Kempele. Ammatiltani lähihoitaja, erikoistuneena mielenterveys- ja päihdetyöhön. Tämän pelin puolella vaikuttanut mm. Hokisarjan, Hoki-liigan ja 5starsin johtokunnissa, ja tällä hetkellä sitten Kiekkoliigan remmissä. Pelaajana maalinteko sujuu yhtä hyvin, kuin Käpytikalla Kiekkoliigan mestaruuden saavuttaminen. Charles Mansonia lainaten I'm nobody."

Olet hieman uudempia tulokkaita johtokunnassa. Millaiset ensituntumat johtokuntalaisen arjesta on jäänyt?

"Pääasiassa positiiviset, toki on asioita vielä mitä en ihan täysin sisäistä vielä. Toki täällä tehdään asioita paljonkin erilailla mitä Hokisarjan sekä liigan puolella tehtiin. Kurinpitoon olen suht tyytyväinen, vaikkakin kehittämistä siinä vielä vois olla. "

Miten mainostaisit johtokuntalaisen tehtävää niille pelaajille, jotka harkitsevat johtokuntaan hakemista?

"Motivaatio täytyy olla kohdallaan, täytyy pystyä venymään ja tekemään sitä ns. paskaduunia, jotta pystytään tarjoamaan pelaajille hieno liiga, hieno yhteisö ja etenkin saadaan tämä peli jatkumaan."

Kiekkoliigan otteluohjelmat ja deadlinet ovat herättäneet jälleen hieman keskustelua. Pitäisikö Kiekkoliigan siirtyä takaisin otteluohjelmaan, vai mikä olisi mielestäsi paras konsepti runkosarjaan?

"Otteluohjelma olisi toki selkeämpi, silloin joukkueet tietävät jokaisellle jaksolle jo valmiiksi joukkueet keitä metsästävät pelille, eikä niin että viimeisenä mahdollisena päivänä pelit vastustajaa vastaan jota ei tiedetä vielä edes tuntia ennen jakson loppumista. Tällä tavalla olisi helpompi myös sakottaa joukkueita pelaamattomuudesta, sekä antaa oikeutta joukkueille jotka yrittävät hoitaa hommansa kunnialla."

Missä asioissa Kiekkoliigalla on eniten kehitettävää?

"Oheistoiminta. Nähtiinhän se jo kuinka Eliittiliigan puolella Epicday veti porukkaa mukaan, päätapahtumassa toki oli mukana myös Kiekkoliiga, mutta mielestäni Kiekkoliigan puolelta täytyisi tulla samantyyppisiä tapahtumia, mutta hieman erilaisella konseptilla."

Minkä säännön muuttaisit tai lisäisit Kiekkoliigan sääntökirjaan?

"Pelikiellon joka loppuu "joskus", pelaajalle täytyisi antaa tarkka ajankohta milloin on vapaa pelaamaan, eikä vain odottaa johtokunnan "leppymistä". Tottakai pelaajan käytöstä seurataan jatkuvasti. "

Kiekon ja Kiekkoliigan ilmapiiristä on sanottu, että uusille pelaajille vastaanotto ei ole usein kovinkaan lämmin tai vastaanottavainen. Miten tätä epäkohtaa voitaisiin mielestäsi parantaa?

"Eiköhän tämän pitäisi lähteä ihan jokasen omasta päänupista. Nimimerkin ja näytön takaa on helppo huudella, joka lietsoo huonoa ilmapiiriä. Moderaattorien aktiivisuudella tätä saadaan varmastikkin hieman paremmaksi. Paljon on myös puhuttu pelikieltojen koventamisesta, tähän kelkkaan en hyppäis."

Pitäisikö Kiekkoliigan järjestää enemmän oheistoimintaa sarjapelien rinnalle? Esimerkiksi turnauksia tai lyhyitä yhden illan tapahtumia. Jos pitäisi, niin millaisia?

"Juurikin taisin tuumata että Eliittiliigan Epicdayn kaltaista oheistoimintaa, erilaisella konseptilla, ihan Kiekkoliigan näköistä touhua. "

Kiekon laskevista pelaajamääristä ja tulevaisuudesta on jauhettu jo pitkään ja asiassa tuntuu olevan yllättävän paljon eriäviä mielipiteitä. Onko Kiekon laskusuhdannetta mahdotonta pysäyttää, vai vieläkö asialle voidaan tehdä jotain radikaalia muutosta?


"Suomalainen ei luovuta ennenku on toinen jalka haudassa ja pää puoliksi irti, ilmapiiriä parantamalla voi tehdä jo vähän!"
- börre
"Suomalainen ei luovuta ennenku on toinen jalka haudassa ja pää puoliksi irti, ilmapiiriä parantamalla voi tehdä jo vähän! Eihän sillä ihmeitä tehdä, mutta kaikki on eteenpäin."


Lyhyet ja nopeat:


Nykyinen 1. Divari on toimiva ratkaisu:
Ei

Kiekkoliigassa on liikaa joukkueita:
Kyllä

Kiekkoliigasta pitäisi tehdä ainakin hetkeksi suljettu sarja:
Ei

Kiekkoliigan arvostus on laskenut, koska Kiekkoliigaan pääsee nykyään liian helpolla:
Kyllä

Puulaaki takaisin Kiekkoliigaan:
Mielummin palauttaisin 2divarin

Pitäisikö Kiekkoliigassa pelata vain yksi kausi vuodessa, jotta mestaruuden arvo nousisi?
Ei

Pitäisikö Kiekossa olla ainoastaan yksi massiivinen liiga, johon kaikki joukkueet hakisivat?
Ei

Kiekkoliigan pelikieltojen pituuksia pitäisi kasvattaa:
Ei

Kiekkoliigan pelaajilla on velvollisuus tilata Supporter-paketti:
Ei

Lukijakysymykset:


Falco:

Kaikki tietävät, että kiekon pelaajamäärä on laskussa. Missä näet tämän pelin tulevaisuudessa, sanotaan kahden tai kolmen vuoden kuluttua?

"Peli on pystyssä, pelaajia on muutamia vähemmän, kiekossa pyörii edelleen kaksi suurta liigaa. Pelin ilmapiiriä on saatu puhdistettua ja ihmiset hymyilee. Käpytikankaan ei tarvi enää sillon viettää iltoja tinken vaahtobileissä."

Börren kysymys Kiekkoliigan pelaajille:


Millaista oheistoimintaa Kiekkoliiga kaipaa? Mennään teidän ehdoilla, parempi järjestää toimintaa joka oikeasti kiinnostaa pelaajia.

Ensi kerralla vieraana on Spears! Kysymyksiä hänelle voi esittää kommentointiboksiin, tai notella nimimerkille Greippi.


Kirjoittanut: Greippi
Julkaistu 18.10.2013 10:37
Luettu: 1998 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.