Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Viikon vieras #13 yllepa

Viikon vieras on juttusarja joka tutustuttaa lukijat kiekon pelaajiin hiukan syvemmin. Sarjaa pyritään julkaisemaan joka viikko.

Formaatti on se, että jokainen vieras vastaa sarjaan vakiokysymyksiä ja lukijoiden lisäkysymyksiin maan ja taivaan väliltä. Oman vuoronsa päätteeksi hän kutsuu uuden vieraan (kysyy toki etukäteen luvan) joka taas vastaa vakiokysymyksiin sekä edellisen artikkelin kommenteissa tulleisiin lisäkysymyksiin.

Saimme vieraaksi todellisen maalitykin - yllepan

1. Milloin aloitit kiekon? (Voit kertoa myös muuta kiekkohistoriaasi, esim ensimmäinen nimimerkki ja joukkue).
Tammikuussa 2005 kaverini (Klaua) pyysi kokeilemaan ja tässä sitä edelleen ollaan. Eka nimimerkki on vieläkin käytössä, enkä ole kertaakaan edes nimeä vaihtanut. Ensimmäistä tiimiä en kyllä millään muista. Eka "pidempiaikainen" joukkue oli Kiekon Kaiku, jossa viihdyin muutaman kuukauden. On muuten vieläkin pystyssä samojen äijien toimesta.

2. Mistä nimimerkkisi juontaa juurensa? Miksi juuri tuo nimimerkki?
Kaverilla oli nick ylle, joka oli typotetty nhl-pelaaja Yellen nimestä. Siitä sitten kehittelin oman version, joka kuulosti hyvältä korvaan. Halusin myös, ettei nickini tarkoita varsinaisesti mitään.

3. Mikä kiekossa vetoaa, eli miksi pelaat?
Vaikea sanoa, joku siinä joukkuepelaamisessa ja sen hienoudessa viehättää. Kiekossa luodut kaverisuhteet vaikuttavat myöskin merkittävästi. Tärkein syy on kuitenkin varmaan Nightmaren äijät, joiden kanssa tulee päivittäin jauhettua juttua, vaikkei kiekkoa joka päivä pelattaskaan.

4. Oletko asettanut tavoitteita kiekossa? Jos niin millaisia?
Ei ole oikestaan enää varsinaisia tavotteita. Joskus oli tavoitteena saavuttaa yhtä sun toista kliigassa, mutta ei nykyään ole niin väliä. Tällä hetkellä tavotteena on pelata hyvää joukkuepeliä ja nauttia pelistä.

5. Mitä saavutustasi kiekon parissa arvostat eniten?
Kyllä ne on nää hienot hetket NM:n paidassa. Monta pystiä on saavutettu pelityylillä, josta oon nauttinut eniten koko urani aikana.

6. Onko sinulla suosikkivastustajaa kiekossa, kenen kanssa tulee aina parhaat pelit?
PePon ja Voodoon kanssa oli aikoinaan hyviä vääntöjä ja playoff-sarjoja. Pakko myös mainita finaalisarjat BK:ta vastaan. Nealia, Turtlesia ja viimeisimpänä Starsia vastaan on myös aina ollu mukava pelata.

7. Onko sinulla “idolia” kiekossa? Onko joku pelaaja jota kunnioitat muita enemmän?
Varsinaista idolia ei ole, mutta pakko mainita JaKurri. Monta kultaa eri joukkueissa ja pystyy sopeutumaan erilaisiin pelityyleihin eri pelaajien kanssa. Ennen Nightmareen tuloa en ollut ikinä päässyt pelaamaan näin hyvien pelaajien kanssa, enkä koskaan uskonut pääsevänikään, joten Jebsulle ja Väiskille myös eritysmaininta.

8. Mitä teet kun et pelaa kiekkoa?
Tällä hetkellä työt syö aika paljo aikaa viikolla. Viikonloppusin saattaa vilauksen nähdä Oulun yössä tai jopa Raahen rakkaassa räkälässä.

9. Jos saisit olla joku muu kiekon pelaaja, kuka olisit?
En tiiä, ehkä Väiski. Silloin tietäisin, mitä sen päässä liikkuu silloin, kun se tekee kehnoja ratkaisuja. Tai mihin se tähtää yrittäessään maalia.

10. Jos saisit muuttaa YHDEN asian kiekossa, mikä se olisi?
Varmaan taikoisin pelaajamäärät nousuun ja vanhat jengit takasin. Pelilliseen puoleen en välttämättä koskisi, vaikka muutamia bugeja voisi korjailla.

Lisäkysymykset:

A) Sinulta löytyy muutama kappale Youtube videoita. Miksi olet tehnyt ne?
Lähinnä yleisön pyynnöstä. Ei oikeen auennut youtube-tähden ura, vaikka muutamia tilaajia tulikin, joten lopetellaan ne hommat.

B) Kertoisitko mikä on maagisen maalintekotaitosi salaisuus?
Ei kai siihen mitään salaisuutta liity, varmaan lukemattomat tunnit practisessa lätkien kiekkoa maaliin. Kai mulla on myös kutsumus siihen, kun pienestä pitäen oon ollu enemmän maalintekijä lajissa kuin lajissa.

C) Jos saisit viikon olla nainen, mitä tekisit sen viikon ajan?
Varmaan kaikkea mitä miehenä on mahdoton tehdä. Ehkä yrittäisin oppia ymmärtämään paremmin naisia, niiden logiikkaa ja huumoria.

D) Luetko Aku Ankkoja?
Joo, joka kerta vessassa ollessa. Pienempänä luin aina ennen nukkumaanmenoa. Luultavasti Aku Ankan ansiosta oon oppinu lukemaanki, ihan pikkupojasta asti oon lukenu.


Seuraava vieras on yksi summaajista, aito susi! Hän on pelle!
Kysymyksiä pellelle voi esittää alla olevassa kommentointikentässä.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 05.09.2013 20:40
Luettu: 2703 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.