Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarin kausiennakko osa 2

Tässä omia mietteitäni ja lähtökohtia uuteen kauteen startattaessa! Tiivistettynä odotan kaudesta jännittävää ja kovatasoista, jonka aikana vältymme toivottavasti myöskin hajoamisilta. Nyt se siis alkaa hyvät naiset ja herrat. KAUSIENNAKKO MALLIA 3/13 (HUOMATKAA, vain osat joukkueista tässä!)

Pirates - Viimekauden sijoitus: Liiga, 9.

Viime kaudella VASTA ensimmäisen liigakautensa pelannut kestomenestyjä Pirates jätti visiittinsä Kiekkoliigan korkeimmalla tasolla vain yhteen kauteen, vaikkakin rosteri jolla he kauteen lähtivät oli nimiensä puolesta todella kova, kun he olivat saaneet vahvistuksia Nightmaresta, heidän lopetettuaan liigataipaleensa. Menestystä ei kuitenkaan irronnut, vaan kauden päätteeksi katseet suunnattiinkin selviytymiskarsintoihin, joista loppujen lopuksi kohtalona oli putoaminen takaisin 1.Divariin. Mutta se menneistä! Kahdeksannen kautensa 1.Divarissa aloittava joukkue on varmasti tulevallakin kaudella ehdoton pelote jokaiselle jengille ja taistelemassa nousupaikoista 1.Divariin. Joukkueen harjoituspelit eivät kuitenkaan ole sujuneet ihan niinkuin tältä jengiltä voisi odottaa, vaan useammassakin harjoitusottelussa jätkät ovat jääneet aivan telineisiin ja peli on ollut sekaista, mutta eiköhän näin kokenut joukkue löydä pelinsä ennen kauden alkua ja rupea rullaamaan omalla tasolla heti kauden alusta aina kauden loppuun asti! Tulee olemaan varmasti melkoinen vastustaja jokaiselle joukkueelle jotka heidät kohtaavat! Mikäli joukkue saa pidettyä kasassa hyökkäyksen lisäksi sekä puolustuksen, niin en näe mitään ongelmia jopa siinä, että joukkue taistelisi 1.Divarin kärkipaikasta, mutta annetaan tulevan kauden näyttää mihin merirosvolauma pystyy!

Merirosvomiesten leiristä kuului tälläistä:
Ulja - Ei kai tässä. Kokoonpano uudistunu JÄLLEEN (perinne jatkuu kaudesta toiseen). tintti, hydä, paparassi ja Selänne uusina ukkoina sisään. Tai no hydän kuudes kerta Piratesissa? No ei siin, pyritää toki liigaan päästä. Saa nähä kui kauan tää divarikirous on nyt yllä. Harkatha on menny iha päi helvettiä, mut nyt alkais löytyy pientä punasta lankaa. Viime kaudelta tuttu PiraMare sekotuksesta jääny Akt aka trnov aka houmi aka..? pyrkii pelaamaa yppenä ku kädet jäätyy hyökkääjänä. Mä ja tintti hoidellaa aapeilut ja loput seilaa vihun sinisel odotellen (turhaa) pakkien avauksia. Pyritää ny edes hauskaa pitää!

Seuraa Häntä: tintti - Viime kaudella 2.Divarin parhaan puolustajan pystin pokannut pelaaja on tällä kaudella todellisessa näytönpaikassa, kun hän pukee Merirosvojen paidan päälleensä. Vastuuta ja onnistumisia saadessaan tulee olemaan kova palanen 1.Divarin puolustajien listalla ja varmasti taistelemaan siitä parhaan puolustajan pystistä tälläkin kaudella! Ei ole mikään varsinainen pistelinko, mutta antaa panoksensa raskaalla työllä!

Team Sahara - Viimekauden sijoitus: Liiga, 11.

Viime kauden jälkeen liigasta pudonnut joukkue on palannut taas vanhan johtajansa (Puden) haltuun, kun mies itse on armeijan päässyt. Tulevalle kaudelle joukkueen runko ei juurikaan ole muuttunut, vaan viimekauden ''varapelurit'' ovat saaneet väistyä. Uutena pelaajana kokoonpanoon näyttäisi tulevan ainakin pelimiesx, joka on ollut monien vuosien ajan Kuoletuksen kantava voima, mutta heidän lopetettua tämä kokenut kehäkettu löysi itselleen kodin TSAn riveistä! Myöskin monta kautta TSAn riveissä tahkonnut cursed tekee paluun joukkueeseen, mikä antaa entistä enemmän vahvistusta heille! Tällä kokoonpanolla luulisi jo pitkälle pääsevänkin tulevalla kaudella ja en usko että joukkueella mitään estettä siihen on, mikäli heidän puolustus ja hyökkäys toimivat moitteetta! Alakertaan linnoittautunut chake tulee varmasti olemaan monelle tämän kauden divarihyökkääjälle kova pala, sillä miehen liimat ovat jotain niin legendaarista, että siitä harva ohi pääsee! Hyökkäyksessä on sielläkin kovia tekijöitä, joita muiden on syytä varoa! Tiivistettynä voidaan sanoa, että tulevalla kaudella joukkue on todella vaarallinen mikäli vain itse haluavat ja pelit alkavat maistua näille kokeneilla kehäketuilla heti alusta asti!

TSA:n kuulumiset kertoi ssamu:
ssamu - Sahara lähtee hyvillä mielin, ja ns. tutulla kokoonpanolla kohti uutta kautta. Kesällä ei oo hirveästi keretty kuvioita hiomaan, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Tavoitteena tietenkin paljon voittoja (viime kaudella niitä ei nähty) ja nousu takas liigaan. Pelaajaringissä tapahtu paljonkin muutoksia viime kauteen nähden, kun purettiin viime kauden hätävärväysten sopimukset ja laitettiin vanha "tuttu" Sahara pystyyn taas. Uusvanhana saatiin hakke takasin rinkiin, joka on tärkee palanen saharan palapeliä. Toisena uutena saatiin naarattua Kuoletuksen lopettamisen ansiosta pelimiesx jengiin, jolle on luvassa iso rooli yp:n tontilla, tätä miestä kannattaa seurata.

Seuraa Häntä: chake - Puolustuksen lukko ollut jo monien vuosien ajan! Keskittyessään ja malttaessaan pelaajaa on todella vaikea ohittaa, mutta toisaalta taas kun se huono päivä sattuu, niin tuntuu että mikään ei oikein suju kyseisellä pelaajalla! Veikkaan kuitenkin, että tästä kaudesta on tulossa tämän miehen kohdalla sensaatio ja kauden lopussa en yllättyisi yhtään mikäli Parhaan Puolustajan pysti ojennettaisiin juuri tälle herralle! Ehdottomasti tärkeä palanen TSAn nelikossa!

IHT Guerrillas - Viimekauden sijoitus: 1.Divari, 4.

Guerrillojen viimekausi oli melko onnistunut ja sen ansioista he löytyivätkin runkosarjan lopussa sijalta 4. Vanhat herrat imm0t, helkkis ja Kryyker olivat tällöin kantavia voimia ja ovat varmastikkin sitä yhä IHT:n palapelissä. Pelaajavirta muuten Guerrilloissa on ollut melko suuri, eikä sitä pysyvää kokoonpanoa ole tahtonut oikein löytyä, vaan kausi toisensa jälkeen on pelipaikoille tyrkyllä uusia nimiä, kun vanhat ovat lähteneet lätkimään. Tulevalla kaudella odottanen kuitenkin sitä, että hyökkäyksessä häärivät imm0t & helkkis ja sitten alakerrassa luutivat mitä ilmeisemmin Kryyker ja joku alempipuolustaja. Avaimet menestykseen joukkueella ovat, mutta jotta menestystä saataisiin aikaan olisi jokaisen pelaajan laitettava itsensä likoon ja hoidettava tonttinsa kentällä, muuten tulokset voivat jäädä vaisuiksi. Kokemusta joukkueesta kuitenkin löytyy, minkä ei luulisi olevan haitaksi, joten ihan idiootti ei tarvitse olla jos veikkaa että siitä on tälle joukkueelle etua! Mikäli vain pelit lähtevät rullaamaan heti alkukaudesta hyvin on Guerrilloilla mahdollisuuksia yltää vaikka aina liiganousuun asti, mutta myöskin sen kokoonpanon olisi hyvä pysyä mahdollisimman samana koko kauden ajan.

Guerrillojen leiristä viesti oli seuraavanlainen:
helkkis - takkiin tulee 100-0 jokaselta taas, kun kokoonpano on muuttunut ja tavoitteita ei ole.

Seuraa Häntä: Kryyker - Tämä vanha ja kokenut kehäkettu toi aikanaan joukkueeseen tullessa merkittävän rauhallisuuden siihen ja on levittänyt vaikutustaan aina näihin päiviin asti! On varma pelaaja kentällä ja hoitaa varmasti hommansa 100% varmuudella, eikä anna periksi tilanteissa! Istuuntunut ja hitsaantunut hyvin helkkis - imm0t akseliin ja pystyy tukemaan hyökkäystä jopa niin hyvin, että välillä katseltaessa tulee mieleen että ei tämäntasoisen joukkueen pitäisi tätä sarjatasoa edes pelata! Mikäli vain kiireiltään kerkee, niin tulee ehdottomasti olemaan yksi joukkueen näkyvimmistä henkilöistä, sekä myöskin tärkeä palanen kentällä kun joukkue kenet tahansa kohtaa.

Siniviiva HT - Viimekauden sijoitus: 1.Divari, 7.

SHTn viimekausi sijoituksen suhteen voitaneen sanoa hiveneksi pettymykseksi ottaen huomioon että joukkue taisteli 2/13 kaudella vielä liigakarsinnoissa noususta liigaan, mutta sitten tällä kaudella kaikki ei mennytkään niinkuin niissä kuuluisissa elokuvissa. Kesän ajan tämä joukkue on ollut melkolailla ''kesäunilla'', eikä mitään ihmeellisimpiä värväyksiäkään näytä tapahtuneen, joten liekkö joukkue menossa samanlaisella kokoonpanolla kauteen kuin millä lopetti viime kauden. Taitoa joukkueesta ei kuitenkaa puutu, kun esille nostaa nimiä Kaner, Rnd ja yppe. Jotakin kuitenkin on jäänyt tekemättä kun menestystä ei ole tullut niinkuin sitä olisi voinut olettaa tulevan. Ulkopuolisen näkökulmasta katsottuna SHT:n lähtö kauteen voi olla hyvinkin vaikea, sillä heillä ei ole ollut koko kesän aikana aktiivisuutta lainkaan, vaan pelaajat ovat tallustelleet milloin missäkin. Se kuitenkaan ei ole varsinainen este tai hidaste millekkään, vaan hyvilla pelitaidoilla, kokemuksella ja pienellä tuurillakin asiat voivat kääntyä siihen että joukkueen kausi alkaa hyvin, eikä hirmuisia pettymyksiä ole heti koettelemassa kauden alussa.

Kaner antoi SHT:n leiristä seuraavanlaisen vastauksen:
Kaner - ohohoh sori unohtu vastaa. Mut iha hyvillä mieli ja offseasonilla ei tapahtunu muuta ku idlausta

Seuraa Häntä: Kaner - On aina kun SHT pelaa, niin tärkeä osa etenkin hyökkäyksessä ja pystyy tuomaan leveyttä ja varmuutta hyökkäystehokkuuteen. Tulennee olemaan tälläkin kaudella yksi joukkueen kantavista voimista, sekä ojentamaan joukkuelaisiaan kovalla otteella, jotta heidän peliesitykset ja asiallisuus olisivat hyvää! Pystyy varmastikkin henkilökohtaisella tasolla (saadessaan hivenen apua joukkuetovereiltaan) taistelemaan myös piste- ja maalipörssin kärkisijoista. Viimeistely on useinmiten melko tarkkaa, eikä puolustuskaan mitään heikkoa ole, vaan ''täydellä sydämmellä'' mennään joka tilanteeseen ja annetaan itsestään kaikki!

Löylynheittäjät - Viimekauden sijoitus: 1.Divari, 8.

Viime kauden sijoitus 8. voinee olla tämän joukkueen kohdalla pienoinen pettymys, kun miettii nimilistaa joka joukkueessa pelaa! Taitoa ja kokemusta löytyisi varmasti useammankin tällä kaudella divaria pelaavan joukkueen verran, mutta siltikin menestystä ei mitenkään hirveästi ole tullut. Offseasonin aikana joukkue on ollut melko hiljainen ja suurinosa pelaajista onkin pelannut 2nickeillä jossain muussa joukkueessa. Kauden alkuun tämä tuskin vaikuttaa näin kokeneessa joukkueessa, vaan pelitaito saadaan palauteltua muutaman harjoitusottelun jälkeen ja siitä homma lähtenee rullaamaan. Lähtökohdat löylyttelijöillä kauteen näyttäisivät ainakin näin ulkopuolisen silmästä katsomalla aika makoisalta, sillä kokoonpano ei hirveästi ole muuttunut, vaan tutut jätkät saannee pelata taas samalla porukalla, mikä edes auttaa siinä että pelitaktiikat ovat tuttuja, eikä kenenkään tarvitse pelata epämukavassa seurassa. Katseet suunnattaessa tulevaan kauteen, voidaan esille nostaa joukkueen hyökkäyspelaamisen, jonka on ehdottomasti toimittava hyvin ja tehokkaasti, mikäli joukkue meinaa petrata pärjäämistään kiekkoliigassa. Puolustuksessakin joukkueen olisi puolustettava tiiviimmin ja hyökkääjien tultava auttamaan puolustusta, muuten puolustajilla on tulossa tiukka ja uuvuttava kausi.

Vastuuhenkilön mietteitä: ANSS1 - Rennol mielel tulevaan kauteen. Mitään tavoitteita ei ole, kunhan ei mitään persraiskajaisii joka matsissa tule, niin oon tyytyväinen. Offarilla ei kummosii tapahtunu, pari paluumuuttajaa satiin takas mut oikein kukaan ei lähteny. Suurin muutos oli tää meidän valmentajan vaihtuminen. Kampmann hoitaa käskytyksen ja heti aluksi Mop laitettiinkin koirankoppiin! GL evripadi! Löylyjen uus liideri kiittää ja kuittaa täs vaihees!

Seuraa Häntä: Mop - Ehdottomasti tärkeä palanen löylyttelijöiden alakerrassa ja tulennee olemaan sitä tälläkin kaudella, jos vain peliaikaa hänelle suodaan. Osaa hoitaa hommansa varmasti ja tarkasti, eikä hänellä tärise käet tiukan paikan tullen, vaan on kuin itse varmuus joukkueen puolustuksessa. Syötöt napsuvat lapaan ja avauksetkin onnistuvat hyvällä prosentilla. Myöskin joukkueen hyökkäyksen tukeminen onnistuu tarpeen tullen, mutta parhaimmat vahvuudet tämä pelaaja näyttää ehdottomasti kiekottomana, kun vastustaja painaa päälle. Ei nouse esiin melkeimpä koskaan pisteiden valossa, vaan työn tuloksen näkee yleensä sitten kun joukkueen peliä seuraa.

Kärkiryhmä - Viimekauden sijoitus: 1.Divari, 9.

Kärkiryhmän kokoonpano on viime kausien aikana muuttunut melko radikaalisti, eikä siitä alkuperäisestä kokoonpanosta ole oikein mitään jäljellä, vaan uudet pelaajat ovat saaneet mahdollisuuden näyttää kyntensä joukkueen rakentajana. Joukkueen uudet pelurit ovat ainakin allekirjoittaneelle itselle melko tuntemattomia, jonka takia pelillinenkin esitys on vaikuttanut ehkä hieman vaisuhkolta. Myöskin asiallisuudessa on ollut hivenen petrattavaa viime aikoina. Tulevalla kaudella joukkueella voi ainakin alkukaudesta olla hankaluuksia yhteisen pelitavan löytämisen kanssa, mutta mikäli vain malttia löytyy niin uskoisin että sekin muuttuu kauden edetessä parempaan suuntaan. Pelillisesti uskoisin, että joukkue ei kuitenkaan tule taistelemaan kärkisijoista kauden aikana, vaan on enemmän keskikastin porukkaa. Mutta kuitenkin mikäli jos kaikki palaset loksahtelee paikoilleen, niin pieni yllätysmahdollisuus tällä ''tuntemattomalla'' joukkueella on, mutta silloin puolustuksen ja hyökkäyksen täytyy puhaltaa yhteen hiileen toden teolla. Mutta spekuloinnit sikseen ja annetaan tulevan kauden näyttää mihin tämä joukkue pystyy.

Vastuuhenkilön mietteitä: Ei vastausta

Seuraa Häntä: mayo - Joukkueen tämänhetkinen liideri, joka tulee varmasti olemaan tärkeä palanen joukkueen peliä, mutta saattaa myös olla sen kuuluisan ''mission impossiblen'' edessä. Onnistuessaan tulee varmasti olemaan hyvinkin korkealla henkilökohtaisissa pistesaavutuksissa. Kausi näyttää miten mayo on onnistunut tehtävässään.

Drunken Leprechauns - Viimekauden sijoitus: 1.Divari, 10.

Moni varmasti ihmettelee kuinka tämän tasoinen joukkue on jumittunut 1.Divariin eikä pelaa liigaa tällä hetkellä. No siihen voitanee kokonaisuudessa sanoa syyksi sen, että joukkueen runkopelaajilla on ollut milloin minkäläisia menoja ja esteitä, jolloinka joukkue ei ole päässyt toteuttamaan haluttua tiivistä peluutustapaansa. Tähän kauteen lähdettäessä kuitenkin asia näyttää olevan toisin, sillä muutama lisävahvistus on tuonut joukkueeseen uutta virtaa, eikä pelintaso ole enää ailahdellut niinkuin useammalla muulla kaudella. Tässä vaiheessa joukkueen peli näyttää olevan hyvällä tasolla eikä sen huonomisesta ainakaan ole ilmassa merkkejä, vaan jokaikinen pelaaja pyrkii parantamaan peliäänsä ja sitä kautta siivittämään joukkuetta ylemmäs. Näin käydessä joukkue tulennee olemaan korkealla sarjataulukossa, eikä viime kausien pettymykselle tuskin ole tulossa toistoa, ainakaan tällä kaudella. Kun puhutaan vaarallisuudesta, niin tätä joukkuetta ei sovi unohtaa millään osa-alueella, sillä heidän pelinsä on niin tasavahvaa että monelle joukkueelle sellaisen tavoittelu jää vain unelmaksi. Myöskin periksiantamattomuus tulee olemaan yksi joukkueen valttikortti, sillä jokaikinen sekunti taistellaan ja näytetään että miksi juuri ME ansaitsemme voiton. Jännittävä kausi tulossa siis varsinkin leprejen kannalta ja lienee odotukset heidänkin suunnalla suuret.

Leprejen leiristä Jack antoi seuraavanlaisen viestin heidän leiristään: Lähtökohdat kauteen ovat tilanteeseen nähden yllättävänkin hyvät. Guerinin ja Faaraon lähdettyä miehistymään armeijan leiviin, astuin päävastuuhenkilön saappaisiin ja otin päämääräkseni rakentaa tiiviin ja tutun kokoonpanon tulevaa kautta varten. Tässä onnistuttiin, toivon mukaan ensi kauden DL:n pelaavassa rosterissa tullaan näkemään ainoastaan 5-6 pelaajaa. Tulevan kauden menestystä on vaikea arvioida niukan aktiivisuuden vuoksi, mutta offseason on mennyt odotettua paremmin. Tavoitteena pidämme playoffeihin pääsyä.

Seuraa Häntä: Jack - Ehdottoman tärkeä palanen tällä kaudella DL:n porukassa! Pystyy ratkaisemaan pelejä ja pelaa sekä hyökkäys- että puolustuspäähän uskomattoman tarkkaa peliä, joka tuo lisähaastetta jokaiselle joukkueelle joka DL:ää vastaan sattuu joutumaan pelaamaan. Mikäli vastuuta löytyy, niin tämä maaginen viimeistelijä tulenee olemaan korkealla sekä henkilökohtaisissa asioissa, että auttamaan myöskin joukkuettaan kohti liigaa.


Frankfurt Lions - Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 1.

Viime kaudella 2.Divarissa kultaa napannut joukkue oli omaa tasoaan sarjatasolla ja siksi ilman uudistuksiakin olisi nousu ollut enemmän kuin odotettu, sillä näillä janttereilla on vyöllään enemmän kokemusta kuin useammassa 1.Divari jengissä. Joukkueen pelillinen taso on ollut hyvää myöskin kesällä ja siksi odotan joukkueen sijoittuvan kärkipäähän tulevalla kaudella, sekä antamaan jokaiselle joukkueelle vähintäänkin tasokkaan vastustajan. Asetelmat saapuvaan kauteen FLionsilla ovat herkulliset. Kokoonpano ei juurikaan ole muuttunut, sekä myöskin joukkueen runko on pysynyt ennallaan. Merkittävänä palasena Flionsien kokoonpanossa voitanee mainita herrat sba & poro12. Heidän ollessa pelikentällä järjestys ja tasaisuus on taattua, sekä myöskin tulosta tulee. Tämä kaksikon takana on kuitenkin myös kaksi puolustajaa, jotka ovat hoitaneet hommansa kunnialla sekä pitäneet tarvittaessa joukkuetta pystyssä kun se maalinteko on sattunut tökkimään. Kokonaisuudessaan katsottaessa siis on Frankfurt Lions enemmän kuin potentiaalinen vaihtoehto
kärki viisikkoon!

Vastuuhenkilön mietteitä: Makze - Positiivisin ja odottavaisin mielin lähdetään tulevaan kauteen. Viime kausi onnistui odotusten mukaisesti, joten siitä on hyvä jatkaa. Katsellaan miten tuo massadivari lähtee toimimaan ja toivotaan että jokaista jengiä vastaan pelataan hyvää puolustus-, hyökkäys- ja ennen kaikkea syöttöpeliä, josta jokainen katsoja ja pelaaja saa nauttia. Tavoite on liigakarsinnoissa ja liigaan nousussa! Entisenä liigajoukkueena haluamme päästä takaisin sille tasolle mille mielestämme kuulumme. Offseasonilla ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Pikälti kesästä nauttimista ja satunnaista pelailua. Rosteri on muuttunut yhellä pelaajalla, kun Yrmy lähti inttiin ja tilalle saatiin Matu BK:sta. Muuten pelaamme jo ennestään tutulla kokoonpanolla.

Seuraa Häntä: poro12 - Aivan uskomaton käsistään ja pystyy vääntäytymään melkein mahdottoman näköisestä tilanteesta itsensä ihan vapaaseen paikkaan ja tekemään siitä joko maalin tai syöttämään joukkueelleensa maalintekopaikan, josta toiset sitten saavat ihastella ja katsoa, sekä tyrkätä kiekon milteimpä tyhjään maaliin. Pystyy vaikuttamaan hyökkäykseen omalla rauhallisuudella ja kokemuksella, mutta myöskin puolustuspäässä pelaaja on rauhallinen ja hallitsee liikkeensä, eikä turhia rynnimisiä tule. Mikäli Flions menestyä haluaa, tulee tämän pelaajan onnistua tekemisissään, mutta siitä tuskin tarvitsee huolta kantaa. Taistelee varmastikkin pistepörssin kärkisijoista!

Paris Saint-Germain - Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 2.

Viime kaudella 2.Divariin noussut kaveriporukka, jolta tuskin odotettiin mitään suurempia, mutta niinkuin kävikin, niin joukkue olikin loppujen lopuksi 2.Divarin toisella sijalla ja oli antanut itsestään todellisen myrskyvaroituksen, että heitä ei kannattaisi aliarvioida missään suhteessa, sillä kaveriporukalla ''ikänsä/uransa'' pelanneet herrat tuntivat kyllä toisten pelinsä melkein yhtä hyvin kuin ne omat taskut! Offseasonin aikana joukkueen alaisuudessa oli kuitenkin melko hiljaista ja kesän aikana mahdettiinkin keskittyä enemmän työntekoon tai sitten siihen mukavaan asiaan, mistä nyt en mainitse, koska lukijat saattavat olla alle 18 vuotiaita, MUTTA se ei ole nyt olennainen asia. Asia on se, että onko tämä kesätauko vaikuttanut herrojen pelitatsiin, vaiko löytävätkö he heti vireensä ja pystyvät taistelemaan kauden alussa täysillä ja ''verissäpäin'' jokaisesta pisteestä jotka heille on tarjolla. Tärkeänä palasena joukkueen menestykseen voitanee sanoa puolustuspeli, jonka on ehdottomasti toimittava, jotta hyökkääjien ei tarvitsisi kerta toisensa jälkeen iskeä pelissä mahdottomia määriä maaleja. Mutta niinkuin viimekausi näytti, niin puolustuskin toimii kyllä, kunhan herrat vain malttavat puolustaa ja antaa itsestään kaiken joka pelissä! Tulee ehdottomasti näyttämään kyntensä ja olemaan ehkä pienimuotoinen musta hevonen tällä kaudella, joka voi yllättää divarin vahvimmatkin joukkueet!

PSG:n leiristä kuulumiset olivat seuraavanlaiset:
Suxman - Tulevaan kauteen lähdetään hyvillä mielin ja odotukset on kovat ja tullaa olee korkeella runkosarjassa enskaudel, se on varma:)

Offseasonil ei olla liiemmin pelailtu, vaa alotettii täs pari päivää sitte vast valmistautuminen kauteen, mutta en usko sen vaikeuttavan mitenkään, kun kokoonpano ei oo muuttunyt yhtään ja neljällä pelaajalla tullaan pelaamaan ensikausikin ja uskon sen auttavan meidät korkeelle 1divarissa

Seuraa Häntä: Suxman - Todella monipuolinen pelaaja, joka pystyisi varmastikkin pelaamaan muutaman divarijoukkueen hyökkääjänä, jos vain ei olisi PSG:ssä! On kuitenkin valinnut joukkueessaan puolustajan roolin ja pitänyt siellä kyllä kaikki hommat hyvin hallussa ja ollut herra joukkueensa alakerrassa! Tässäkin on yksi potentiaalinen nimi loppukaudesta siihen, kuka se paras puolustaja on tällä kaudella 1.Divarissa ollut. Kannattaa seurata ehdottomasti!

Lucky Eagles - Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 3.

Viime kaudella 2.Divarin kolmannen sijan vienyt Lucky Eagles näyttäisi olevan hivenen keskeneräinen kun kausi on alkamassa muutamien päivien päästä, mutta ei anneta sen haitata. Joukkueen offseason on pyörinyt melko paljon 3vs3 pelejen varassa, eikä varsinaista liigan pelimuotoa ole päästy kokeilemaan, mikä saattaa varsinkin alkukaudesta tuottaa hankaluuksia, mutta toivottavasti se ei heikennä joukkueen koko kuvaa, sillä todellisuudessa kun joukkue saa pelinsä kulkemaan, niin he pystyvät taistelemaan jokaista joukkuetta vastaan ja tarjoamaan heille kunnon vastuksen! Tulevalla kaudella on kuitenkin mahdollista että Lucky Eagles ei taistele ihan niistä ''kultaisimmista'' sijoista, vaan joutuu jättäytymään enemmän keskikastin taisteluun, jossa he ovat kyllä korkealla! Jos avaimia menestykseen halutaan miettiä, niin ehdoton ykkönen siihen on joukkueen puolustus jonka on toimittava huomattavasti varmemmin ja paremmin kuin se esimerkiksi offseasonilla on toiminut! Hyökkäys on aina ollut joukkueen vahvuus, kun hyökkääjät kerta toisensa jälkeen ovat pelastaneet joukkueensa murskatappiolta ja kääntäneet pelit edukseen! Kaiken täytynee siis loksahtaa kohdilleen ja onnistua, jotta joukkue pystyisi todella tappelemaan kärkisijoista tulevalla kaudella.

Vastuuhenkilön mietteitä: teippi - Hyvillä ja rennoilla mielin kauteen lähdetään. Varsinaisia tavoitteita ei ole, mutta tottakai karsintarajan yläpuolelle olisi hyvä päästä ja sitä kautta liigaan! Joukkueen sisällä on tehty melko paljon muutoksia, mutta toivotaan ettei se pakkaa sekota! Hyvää divarikautta kaikille!

Seuraa Häntä: teippi - Tästä herrasta voitaisiin melkeimpä käyttää nimitystä Lucky Eagles:in sydän. Kun hänellä toimii peli ja löytyy pelifiilistä, niin se heijastuu koko joukkueen suoritukseen positiivisessa näkökulmassa, MUTTA myöskin silloin kuin ei se paras päivä olekkaan, niin joukkueen suorituksiin se vaikuttaa. Tulee olemaan todella suuri ja kantava voima tällä kaudella Eaglesien paidassa! Myöskin vaarallinen ehdokas maalipörssin voittoon, mikäli vain ruokinta omassa joukkueessa pelaa!

Borussia Dortmund - Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 4.

Viime kaudella 2.Divarin neljänsiksi tullut futislauma, on muuttunut viimekaudesta jonkin verran, mikä on heikentänyt joukkuetta ehdottomasti ja tehnyt siitä ehkä hivenen haavoittuvan. Viime kaudella joukkuetta kantaneet pelaajat vaihtoivat maisemaa ja joukkue oli offseasonin melkoisessa hiljaiselossa. Tulevaan kauteen lähdettäessä joukkue on vielä melkolailla hiljennyksissä, mutta on kyllä näyttänyt jo pieniä heräämisen merkkejä! Kun katseet suunnataan tulevaan kauteen, niin voidaan todeta, että ehkei tällä kaudella ole niin hyvät lähtökohdat kauteen lähdettäessä, kuin mitä viime kaudella oli. Tällä kertaa sitä sarjan suosikin viittaa ei olekkaan heidän harteilla, vaan he pääsevät pelaamaan ilman paineistusta ja hyvällä tuurilla se voi auttaa pelirentouteen ja siinä mielessä siivittää joukkuetta, mutta kun leveys on niin paljon pienempi kuin viime kaudella, niin voidaan puhua melkein siitä, että hyvä jos joukkue säilyttää paikkansa divarin keskikastissa! Kärkikahinoihin tällä joukkueella ei tuskin ole tällä kaudella asiaa, sillä vastassa tulee olemaan niin kovia joukkueita, että pakostakin voittaja tällekkin joukkueelle löydetään tällä kaudella! Saa sitten nähdä, miten uudet jannut ovat valmiita kantamaan paineen ja menestyshalun hornankattilassa! Tarjonnee kuitenkin jokaiselle joukkueelle tiukan vastuksen!

Vastuuhenkilön mietteitä: Ei vastausta

Seuraa Häntä: Hlinka - vanha aasi peluri, joka on tullut nyt näyttämään kyntensä uudistuneessa Borussiassa, josta edelliskauden jälkeen lähti suurinosa pelureista. Oli aikoinaan iso palanen Elite Razorin hyökkäyskalustoa ja tulennee olemaan samanlaista osaa Borussian kokoonpanossa. Pystyy ratkaisemaan pelejä rauhallisuudellaan ja peliälyllään! Ei ole enää varsinaisesti mikään huippupelaaja, mutta vuosien kokemuksella tuo huomattavaa rauhallisuutta joukkueen peliin ja auttaa luomaan myöskin muille pelaajille turvallisen ja luotettavan pelimahdollisuuden.

Delirium Tremens - Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 5.

Viime kaudella ehkä hieman yllättäenkin viidenneksi sijoittunut Delirium Tremens on nyt pitkästä aikaa palannut 1.Divari tasolle, kun se monen kauden hiljaiselon jälkeen on palannut ympyröihin. Tulevaan kauteen tämä joukkue lähtee melko ''uudella'' kokoonpanolla, eikä takavuosien vanhoja nimiä ole oikein mukana, vaan joukkueeseen on värvätty uusia pelaajia, joilla myös osalla kokemusta löytyy rutkasti! Kun mukana remmissä on nimiä kuten Baiano, Neeppa, tikru2 ja trek, niin voidaan puhua että joukkue on tulevalla kaudella todellakin varteenotettava vastustaja, sillä taitoa ja kokemusta joukkueesta tuskin puuttuu! Kuitenkin peli on takunnut hieman yllättäen, eikä se peli olekkaan sujunut niinkuin on pitänyt, joten on jännä nähdä mitenkä Baiano saa joukkueensa luotsattua kohti tasaisia suorituksia! Alkukausi saattaakin mennä siinä, että joukkue etsii sitä omaa yhteistä säveltä ja pelitapaa! Tulennee kuitenkin pelitavan löydyttyä olemaan kova palanen divarissa pelaaville ja uskon, että kauden lopussa joukkue keikkuneen keskikastin vaiheilla, ellei jopa paremmallakin sijoituksilla! Joukkueen vahvuudeksi voitaisiin sanoa rauhallisuus, jonka usean vuoden liigakokemus tuo varmasti tähän joukkueeseen! Saa siis nähdä, miten vanhat herrat innostuvat pelaamaan, vaiko saako joukkueen ''nuoriso'' enemmän vastuuta ja vanhukset käyvät pelaamassa kun kerkeävät!

DT:n komppanjasta tuli seuraavanlainen viesti:
Baiano - erittäin hyvillä mielin ollaan lähdössä ensikauteen,tavoitteista sen verran että pelejä ei olla menossa häviimään ja sarjataulukko olisi hyvän näköinen jos olisimme top-5 sakissa kauden päätteeksi. niin ja kokoonpanohan on lähes täydellisesti muuttunut mutta muista joukkueista tunnemme toisemme ja jotkut on pelannut myös melko pitkään samoissa jengeissä.

Seuraa Häntä: Neeppa - Kokenut alempipuolustaja, joka pitkän etsinnän jälkeen on tuntunut löytävän kodin Delirium Tremensistä, jonka Baiano on kasannut. Tulee olemaan tällä kaudella tärkeä palanen DT:n puolustusta ja olemaan Herra Hidalgo siellä. Hän osaa ohjata puolustuspeliä ja rauhoittaa hyökkäykseen lähtöä silloin kun on tarvista. Ehdottomasti yksi varmimpia pelaajia 1.Divarissa kiekon kanssa!

Knightclub - Siirtyi Hoki-Liigasta

Monien kausien ajan Hoki-Liigan imagoa parantanut Knightclub siirtyi/joutui siirtymään kiekkoliigan puolelle, kun Hoki-Liiga lopetettiin. Pärjäsi tasaisesti joka vuosi Hoki-Liigassa ja uskon että tulee jatkamaan siitä kiekkoliigankin puolella! Tästä joukkueesta ei kokemusta puutu, eikä myöskään tiukat paikat ole heille uutta! Tulennee taistelemaan kärkisijoista tällä kaudella 1.Divarissa, mikäli saavat vain pelinsä toimimaan moitteetta ja jokainen kentällä olija uhrautuu ja tekee kaikkensa joka tilanteessa! On ehdottomasti myöskin suuri voittajaehdokas imagokyselyn voittajaksi, sillä tästä joukkueesta peeloaminen on kaukana, vaan joukkue on täynnä herrasmiehiä ja konkareita, joilta se huutelu on jäänyt jo vähemmälle ja pelaajia, sekä uusia että vanhoja arvostetaan, eikä kenellekkään huudella, niinkuin nykyään on valitettavasti tapana. Kärkisijojen taistelun lisäksi, joukkue on todella vaikea palanen tulevalla kaudella ihan varmasti joka joukkueelle! Tästä joukkueesta saisi myöskin moni muukin joukkue katsoa mallia, kuinka kiekkoa pelataan, eikä missään tilanteessa anneta periksi senttiäkään, vaan kiekosta taistellaan, niinkuin se olisi jokin kultakimpale! Jos ei ole vielä tullut kiekkokansa suureen tietoisuuteen, niin tulennee ehdottomasti nostamaan itsensä sinne joukkoon tämän kauden aikana! Upeaa nähdä tämän joukkueen pelaavan kiekkoliigaa ja näyttävän nuoremmille joukkueille esimerkkiä, sekä asiallisuudessa että pelityylissä!

Vastuuhenkilön mietteitä: Fraid - Joukkue lähtee hyvillä mielin tulevaan kauteen taistelemaan kärkisijoista ja noususta. Offarin aikana joukkueeseen liittyi muutama pelaaja lisää, joilta erityisesti Spearsilta odotetaan vahvoja otteita.

Seuraa Häntä; Spears - Viime kaudella TSA:n pystyssä pitänyt Spears tulee näyttämään tällä kaudella todelliset kyntensä kun hän on laittanut ritaripaidan päälleensä ja saapuu Hoki-Liiga jyrien kanssa ensimmäiselle kiekkoliiga kaudelle. Vastuuta saadessaan tulennee olemaan tärkeä palapeli joukkueen puolustuksessa ja hyökkäyksessä! Auttaa varmastikkin kokeneena kiekkoliigan pelaajana sopeutumaan EHKÄ mahdollisesti erilaiseen pelitapaan mitä Hoki-Liigassa on ollut! Ei välttämättä tule henkilökohtaisella tasolla loistamaan, mutta auttaa henkisesti joukkuetta suuresti!

Game Over - Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 7.

Viime kaudella pirteitä otteita aika ajoin näyttänyt joukkue sijoittui lopulta 2.Divarin seitsämänneksi. Joukkueella olisi toki ollut paljon paremmatkin mahdollisuudet olla korkeammalla, mutta pelitason ailahtelu maksoi muutamatkin pisteet ja se lienee syynä joukkueen sijoitukseen. Viime kaudesta joukkue on muuttunut melko paljon, eikä muutama joukkuetta viime kaudella kantanut pelaaja ole remmissä enää, vaan he ovat siirtyneet uusiin maisemiin etsimään ''parempaa'' heille itselle sopivampaa joukkuetta. Kauteen kun lähdetään, niin joukkueen peli näyttää vielä melko pahasti keskeneräiseltä ja sekavalta, mutta se tuskin haitannee pitkälle. Alkukausi joukkueelta toki voi mennä hivenen penkin alle, mutta muuten uskoisin että joukkue koitoksesta selviää kunnialla. Joukkueen pärjäämisestä divarissa ei siltikään ole kovin kovaa varmuutta, sillä mukana on niin useita ja kovia joukkueita, että keskikasti mahtaa olla tämänkin joukkueen kohtalona, kun puhutaan massadivarista. Nähtäväksi kuitenkin jää, että pystyyko tämä joukkue yllättämään vaiko pitääkö keskikastin sijoitus paikkaansa.

Vastuuhenkilön mietteitä: Dason - Hiukan jännittää varsinkin alkukausi! Kesä oli todella epäaktiivista ja muutamat turhautuivatkin ja karkasivat uusiin maisemiin. Toki tilallekkin on saatu varsin tasokasta sakkia ja pari trytä on vielä auki! Tavoitteet ovat toki liigakarsinnoissa. Alkukauden pelit saatetaan kontata johtuen vähäisistä neluripeleistä! Uskon kuitenkin että tasokas ja toisensa tunteva nippu saa pelin rullaamaan nopeasti. Vaikeaa tulee olemaan, mutta 110% lähdetään joka peliin ja voittamaan!

Seuraa Häntä; kaa - Kokenut kehäkettu joka tekee tällä kaudella paluun liigaympyröihin GOverin riveissä! Tulee varmastikkin olemaan heti ottelusta yksi tärkeässä osassa Game Overin peliä ja pelityyliä. Tuo rauhallisuutta kentälle, eikä hätiköi turhia. Myöskin kiekkollinen puoli on kunnossa ja johtajaa kaivattaessa, tähän pelaajaan lienee melko moni joukkueesta voisi tukeutua! Tuskin tulee loistamaan yksilötasolla, mikäli ei muulta joukkueelta tukea heru.

Jalattomat puukädet: Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 8.

Viime kaudella tasaista ''epäonnistumista'' jatkanut japu lähtee tulevaan kauteen hyvällä ja kokeneella kokoonpanolla, jolla he ovat pelanneet jo muutaman kauden ajan, mutta menestystä ei ole oikein tahtonut tulla. Tällä kaudella joukkueella on kuitenkin taas yksi mahdollisuus näyttää kyntensä ja sen mistä tämä kokenut herrasmies lauma on tehty. Kokemusta, pelisilmää ja taitoa löytyy varmasti yhden jos useammankin divarijoukkueen edestä ja siksi kaudesta toiseen olevat heikot sijoitukset ovatkin ihmetyttäneet! Kun puhutaan japusta, niin ei voi olla muistamatta sitä, että joukkue on yhden jos toisenkin kerran sijoittunut imagokyselyssä erittäin korkealle, mikä osoittanee sitä että ainakin asiallisuus puoli on kunnossa ja että joukkueessa saattaa jopa muutama hyvä herra ollakkin! Asiallisuuden lisäksi varteenotettavaa on joukkueen pelityyli, joka on kaudesta toiseen saanut monet jengit turhautumaan ja itkemään. Sisukas puolustaminen ja ärsyttävät viime hetken maalit ovat joukkueen vahvuuksia, mutta myöskin tasainen suorittaminen on erittäin vahvaa! Onni ei kuitenkaan ole aina ollut tämän joukkueen matkassa, vaan aina on vastustajalla sattunutkin olemaan se paras päivä ja tulosta ei olekkaan syntynyt tällöin japulla. Tästä kaudesta, uskoisin kuitenkin että tulee japun paras kausi pitkään aikaan ja joukkue intoutuu jopa tahkoamaan 1.Divarin kärkisijoista yhdessä kovien jengien kanssa! Jälleen yksi hyvä esimerkki joukkue sisukkuudesta ja siitä, että pelaaminen voi olla muutakin kuin huutelemista ja huuruissa pelaamista!

Vastuuhenkilön mietteitä: Käpytikka - No tuota, kauteen lähdetään vaihtelevin fiiliksin. Osalla mielessä eläköityminen, osalla motivaation kanssa ongelmia ja osalla sit taas pelillisen tason kanssa ongelmia. Tulevalla kaudella lähdetään hakemaan hyvää sijoitusta ja tietysti kaatamaan kovimmat jengit väh. kerran! Eiköhän meidän pelityyli saa jonkun tälläkin kaudella turhautumaan, hope so! Nousukarsintoihin siis pyritään, jos vaikka noustaiskin. Offarin aikana eijoo hirveesti muutoksia tapahtunu. Fafi ja ftb ajettu sisään ja Myllaro saatu paluumuttajana takaisin remmiin. Offarin peliaktiivisuuden taso on ollut ailahtelevaaa, niinkuin suoritustenkin. Tietty yks todellinen maalitykki mahtuis joukkueeseen vilä, joten vappaalla jalalla olevat, ottakaa yhteyttä!

Seuraa Häntä: G-piste - Tämä maaginen hyökkääjä joka tuntuu saavan väännettyä maalin paikasta kuin paikasta, oli hänellä kiekko hallussa vai oliko se puolustajalla hallussa, mutta useasti tämä herra sen kiekon sinne jotenkin saa. Ehdottomasti yksi tärkeitä palasia japun hyökkäyksessä ja uskoisin että myöskin tällä kaudella tulee olemaan melko olennainen asia pelikokoonpanoa, mikäli japu haluaa pärjätä! Onnistumisia saadessaan ja pienen tuurin käydessä taistelee pistepörssin kärkisijoista.

Real - Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 9.

Viime kauden ehkä lievästi alisuorittanut joukkue pääsee tällä kaudella todelliseen testiin, kun 1.Divarin meno onkin ehkä hieman kovempi tasoista kuin 2.Divarissa olevat jengit! On iskukykyinen jengi, mutta samalla myöskin hyvin haavoittuvainen joukkue, sillä aika usein on tullut huomattua että kun se peli ei kulje, niin vastustajalla on melko helppo työ viedä peli kotiin ja viimeistellä ja kaunistella omia tilastojaan! Kesän aikana melko hiljainen joukkue ollut, mikä voi heijastua alkukauteen ja heikkoihin peliesityksiin, mutta toivotaan kuitenkin että joukkue pääsee omalle tasolleen heti alkukaudesta ja pystyy taistelemaan tasaisesti joka pelissä antaen kaikkensa! On halutessaan erittäin vaarallinen hyökkäävä joukkue, jolta maalintekoa ei puutu ja osaa myöskin puolustaa erittäin hyvin omaa maaliaan. Tulennee olemaan keskikastin sakkia, mikäli saavat edes hivenenkin ehjän kauden alle, mutta onnistuessaan löytyy varmasti kärkisijojen tuntumasta! Joukkueesta ei varsinaisesti erotu ketään ''huippunimeä'' vaan joukkue on kasattu tasavertaisista ja tasokkaista pelaajista, jotka osaavat pelata hyvin yhteen ja tuntevat toisensa kuin omat taskut!

Vastuuhenkilön mietteitä: Ei vastausta!

Seuraa Häntä: Nutse - aka. NutC, monia vuosia Delirium Tremensiä pystyssä pitänyt pelaaja on siirtynyt muutama kausi taaksepäin pelaamaan Real:iin, jossa on jatkanut omia otteitaan ja pitänyt peliä yllä myöskin Realissa. Pystyy rauhoittamaan peliä kun on tarvista, sekä myöskin tukemaan hyökkäystä erinomaisesti, myöskin unohtamatta puolustamista. On varmastikkin yksi olennainen asia mikäli Real haluaa menesytä tällä kaudella!

HC Kitinoja - Viimekauden sijoitus: 2.Divari, 10.

Joukkue jonka ''kohtalona'' tuntuu olevan heikkojen sijoituksien saaminen, sillä alkukauden yleensä hyvin pelannut kitinoja ''sammahtaa'' usein kohti kauden loppua ja häviävät tärkeitä pelejä, mikä ei ole hyväksi ja siitä johtuen sijoitus on aika usein ollut melkoinen pettymys. Tasaisuus on siis se mitä tämä joukkue kaipaa! Halutessaan joukkue laittaisi varmastikkin kampaan jokaikiselle joukkueelle, mutta vielä tähän mennessä se keskittyminen ja rauhallisuus ei ole riittänyt siihen! Joukkue on kuitenkin täynnä potentiaalia ja tulevia tähtiä! Vahvuutena voitaisiin sanoa puolustus, joka on joutunut pitämään joukkuetta pystyssä yhden jos useamman kerran ottelussa, kun hyökkäys ja maalinteko on takkuillut pahasti. Tulevalla kaudella tulennee sijoittumaan häntäpäähän mikäli ei löydä jonkinlaista tasaisuutta suorittamiseen! On kuitenkin onnistuessaan potentiaalinen ehdokas taistelemaan keskikastin paremmista sijoista ja paikasta liigakarsinnoissa!

Vastuuhenkilön mietteitä: Ei vastausta!

Seuraa Häntä: vilzu - Joukkueen GM, joka kentälle tullessaan tuo sinne huomattavasti rauhallisuutta ja varmuutta, skeä myöskin maalinteko taitoa. On kuitenkin viime kausina vähentänyt pelaamistaa, eikä ole ollut enää niin merkittävästi auttamassa joukkuettaan, mutta tällä kaudella uskoisin asiassa tapahtuvan muutoksen ja vilzukin osallistunee joukkueen pärjäämiseen paremmin ja paremmin. Ei tuskin tule olemaan kärkipään nimiä pistepörssissä, mutta auttaa suunnattomasti omalla tekemisellään HCK:n peliä.

Hollow - Viimekauden sijoitus: 1.Divari,

Hollowin leirissä alkukesä oli melko hiljaista, mutta loppukesästä joukkue on alkanut heräilemään ja moni onkin hierraissut silmiään, kun kentällä onkin pyörinyt nimiä Fani, OmppeJ, Skill ja stem. Ihan kuin vanhaa pari vuotta takaperin mestaruuden voittanutta joukkuetta oltaisin herättelemässä eloon, voisiko tämä olla mahdollista? No kyllä se nyt vaan siltä näyttää tällä hetkellä ja moni onkin innoissaan lähdössä tulevaan kauteen juuri siksi, että on mukava nähdä kuinka nämä mestaruutta maistaneet pelaajat intoutuvat pelaamaan 1.Divarissa vai onko tämäkin heille vielä läpihuuto homma? No joka tapauksessa varmaa on se, että joukkue tulee tarjoamaan jokaiselle vastustajalle kovaakin kovemman vastuksen. Sekä puolustus että hyökkäys ovat raudanlujia ja tarkkoja! Joukkue puolustaa yhtenäisesti ja hyökkää yhtenäisesti, sekä peli on myös katsoja ystävällistä! Mikäli kaikki vain sujuu ''normaalisti'' niin joukkue kelluu kärkisijoilla kauden lopussa ja myöskin pistepörssissä edustus on varmasti vahvaa. Tulee näyttämään kyntensä taas tällä kaudella ja on todellakin potentiaalinen nousuehdokas takaisin liigaan tavoittelemaan mestaruutta!

Skill antoi seuraavanlaisen viestin Hollowin puolelta:
Skill - Joko saadaan vanha kokoonpano kasaan, jolla kaks vuotta sitten mestaruus voitettiin tai sitten lähdetään pelaamaan ilman minkäänlaisia tavoitteita.

Seuraa Häntä: stem - Erinomainen pelaaja käsistään ja pystyy tekemään kiekon saatuaan melkein mitä tahansa haluaa! Viimeistelee jäätävällä prosentilla, mutta pystyy myöskin syöttämään tarpeen tullen ja jakamaan vastuuta maalinteosta muillekkin! Kyseessä on varmastikkin hyökkääjä jolle olisi tilaa jokaikisessä 1.Divarin joukkueessa, mikäli pelaaja sinne vain otettaisiin! Tulee olemaan pistepörssin kärkinimiä ja olemaan vahva ehdokas parhaaksi hyökkääjäksi!

Kuolevat Ritarit - Nousi karsintojen kautta

Joukkue joka nousi karsintojen kautta 1.Divariin ja tulee näyttämään siellä nyt kyntensä ensimmäistä kertaa. On pelannut vaihtelevasti Suomiliigan puolella, eikä oikein ole saanut sellaista tasaista suorittamista kaudesta toiseen vaan sijoitukset ovat vaihdelleet kärjen ja pohjan välillä. Nyt kuitenkin ensimmäisellä kaudella joukkueella on varmastikkin kova halu vakiinnuttaa pelitasonsa ja osoittaa että he eivät ole mikään läpihuuto jengi vaan taitoa löytyy yhdeltä jos toiseltakin pelaajalta ratkaisemaan tiukat ottelut itselleensä. Tulennee pelaamaan ensimmäiset ottelunsa melko hermostuneesti ja sitäkautta alkukauden pelit voivat olla menneet hieman alakanttiin. Joukkue on kuitenkin melko hyökkäysvoimainen, jotenka heidän hyökkääjät on pidettävä tarkasti kiinni, jotta pelejä meinataan voittaa, sillä paikoista he tekevät! Pienenä kysymysmerkkinä voidaan kuitenkin puhua joukkueen puolustuksesta, joka ei ole aivan yhtä iskukykyinen kuin useimpien divarijoukkueiden puolustukset! Tiiviillä ja yhtenäisellä koko joukkueen puolustamisella ollee tämäkin asia kuitenkin hoidettavissa! Keskikasti voisi olla tämänkin joukkueen kohdalla realistinen tavoite, mutta joukkue on kuitenkin yllätyskykyinen, jotenka kenenkään joukkueen ei kannata aliarvioida ritarilaumaa, vaan pelata keskittyneesti ja kunnolla!

Vastuuhenkilön mietteitä: Ei vastausta!

Seuraa Häntä: piquionne - Tulee olemaan tärkeä palanen tällä kaudella KuRi:n puolustuksessa, sekä tekemään ehkä jonkinlaisen läpimurron kiekkokansan suurempaan tietouteen! Pystyy auttamaan pelillisesti huimasti joukkueen pelaamista, vaikka pelaakin alakerran puolella! Avaukset lähtevät tarkasti ja syötöt napsuvat lapoihin, kun hyökkäykseen on lähtö! Myöskin hyökkäyksen tukeminen onnistuu tarpeen tullen, joten siinäkään ei ongelmia tule olemaan! Saattaa olla pieni musta hevonen puolustajien pistepörssin kärkikahinoissa, mikäli joukkueen peli on sujunut kaudella edes kohtalaisesti.

Kirjoittanut: Marquez
Julkaistu 06.08.2013 20:21
Luettu: 2206 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.