Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Viikon vieras #11 LukuLude

Alkuvuodesta pyörineen Viikon vieras ohjelma palaa jälleen kehiin uuden vetäjän kanssa. Homma jatkuu samalla tavalla kuin ennenkin. Koska D.Beckhamin jälkeistä haastateltavaa Omiisia ei koskaan saatu kiinni joten valitsin seuraavan omamieleisesti.

Formaatti on se, että jokainen vieras vastaa sarjaan vakiokysymyksiä ja lukijoiden lisäkysymyksiin maan ja taivaan väliltä. Oman vuoronsa päätteeksi hän kutsuu uuden vieraan (kysyy toki etukäteen luvan) joka taas vastaa vakiokysymyksiin sekä edellisen artikkelin kommenteissa tulleisiin lisäkysymyksiin. LukuLude vastailee tässä ensin vakiokysymyksiin ja sitten itse lisäämieni muutamaan extra kysymykseen.

Viikon vieras-artikkeli pistetään julki maanantaisin, joten siihen mennessä esitetyt kysymykset pitäisi ehtiä perille.

Tässä siis LukuLuteen mietteitä:

1. Milloin aloitit kiekon? (Voit kertoa myös muuta kiekkohistoriaasi, esim ensimmäinen nimimerkki ja joukkue).
2005 isoveljen ankaralla mutta rakastavalla opetuksella. Aivan surkeena, noin närästäjän tasoisena pelaajana pääsin kuitenkin real leettiin Ronsujen värvistä, josta tulikin rakas kotini. Alku oli aika vaikeeta kun en osannut avata, siitä johtuu nykyiset summpuskillini. nickkejä w.gretsky ja s-market niinä legendaarisimpina

2. Mistä nimimerkkisi juontaa juurensa? Miksi juuri tuo nimimerkki?
Nimimerkki merkitsee vähän itelle. Se on sellasta pintakiiltoa, joilla osa ihmisistä koittaa tehdä itsestä coolia kuvaa. Tietenkin täydellisyyden feikkaamiseen, tarvitaan cool nimimerkki. LukuLude pitäisi olla jonkun mielestä LuruLude, mutta itseä tuollaiset asiat ei vaivaa. Arvostan aina henkilöä enemmän nimimerkin takana, kun itse nimerkkiä.

3. Mikä kiekossa vetoaa, eli miksi pelaat?
Meidän oma joukkue. Tunne kun saa kuulua RIHiin. Saa luistella edes internetissä niin hienojen miesten kun Yazmat, Närästäjä ja Paavali rinnalla. Ilman yhteenkuuluvuuden tunnetta hienojen äijjien kanssa, ei ois mitään itelle kiekossa.

4. Oletko asettanut tavoitteita kiekossa? Jos niin millaisia?
Haluaisin voittaa Kiekkoliigan mestaruuden RIHissä. Mestaruus muualla ei merkitse mitään, eikä mestaruus ylipäätään. RIHissä voitettuna se tarkoittaisi, että oltaisiin onnistuttu kulkeen niin pitkä matka, että jokaista joukkuekaveria voi kutsua ystäväksi, joka ei unohdu kun kiekko.tk tai muut ohimenevät hetket lipuvat pois aikanaan.

5. Mitä saavutustasi kiekon parissa arvostat eniten?
Voisin vastata viime kaudella voitettu Hoki-liigan mestaruus. Arvostan kuitenkin enemmän samalta kaudelta voittamaani Paras Puolustaja-palkintoa. Se kertoo RIHin joukkueesta, että taidottomasta katsoja huutelijasta luodaan parissa kuukaudessa pelaaja, osa joukkuetta, osa yhteisöä jolle annetaan mahdollisuus tähän palkintoon.

6. Onko sinulla suosikkivastustajaa kiekossa, kenen kanssa tulee aina parhaat pelit?
Mökkitie. Oikeastakin elämästä tuttuja jätkiä, kuten Oshie74 ja Jarna. Lisäks pitkäaikainen kiekkokaveri Tupi. Nää pelit ei oo sotaa vaan rakkautta hyvässä hengessä. Toisaalta tykkään myös haastaa kaikkia joukkueita, jotka pitävät itseään meitä parempina pelaajina. Ovat varmasti parempia pelaajia, mutta haastetaan ne aina joukkueena. Tunteikkaat kamppailut, auttaa jaksaan.

7. Onko sinulla “idolia” kiekossa? Onko joku pelaaja jota kunnioitat muita enemmän?
En kunnioita kiekossa taitoa, vaan hienoja ihmisiä. Sen että joku painaa pelissä 10 maalia ja huutaa perään kts helbbo, ei pitäisi tehdä kenestäkään kenenkään idolia. Se on naurettavaa lapsimaisuutta jota ei kenenkään pitäisi ihannoida enempää, kun sitä että nämä 10 maalia päästänyt pakki kuittaa. Kiitti pelist, oli taas kiva pelaa frendejen kaa.

8. Mitä teet kun et pelaa kiekkoa?
Paavalin ja irl-frendejen kanssa vietetään iltoja milloin futiskentällä ja milloin taksitolpalla la-yönä. Sillä tekemisellä ei ole oikeastaan väliä, vaan sillä että vieressä on ihanaa seuraa.

9. Jos saisit olla joku muu kiekon pelaaja, kuka olisit?
Paavali, mies jonka keskustelut menee naisten kanssa Paavali: "moi mit..." tyttö: "haluutko?". Mies jota ei pahemmin huolet paina, ja aina on aikaa yhelletoista.

10. Jos saisit muuttaa YHDEN asian kiekossa, mikä se olisi?
Toisin Hokiliigan takas. Yhden kauden siellä kerkesin pelaa, joissa koettiin enemmän ilon tunteita kun koko muulla kiekkouralla. Ne viikot yhdisti viimeistään RIHin yhdeks joukkueeks. Niin paljon muistoi mahtuu tuohon aikaan ettei siitä haluis luopua.

Lisäkysymykset:

1: Kuinka vanha olet?
19

2: Oletko koskaan katunut, että aloitit pelaamaan kiekkoa? Tämän pelin ääressä on kuitenkin mennyt useita tunteja sekä päiviä.
Oon useastikin, se oli ennen aikaa kun tajusin mistä porukasta olisin jäänyt pois ilman kiekon aloittamista. Kyllä muutamat päivät uhraa, mahdollisuuteen tutustua näin hienoihin miehiin. Närä,Yaz,Paavi,Oshie,Tupi,Jarna jne

3: Kuvitellaan sinua syömässä mansikkakakkua ja saat allergiareaktion. Mitä teet ensimmäiseksi?
Paavali nauraa vieres huutaen KUOLE KUOLE samalla kun närä läpsii poskelle. Yazmatkin on saapunu meidän luo. Toivoisin etten heräis tästä unesta, viimesen kerran halaisin kaikkia ja valmistautusin kuoleen siinä porukas missä pitäiskin. Tosin todennäkösempää on että se mansikkakku on paavalin omin pikku kätösin tekemää, joten jos koko porukka on syöny sitä kuoltais varmaan yhdessä. Siellä missä kuuluiskin.

Seuraavan viikon vieras on kauhea kaljan kittaaja Famous, saat esittää hänelle nyt yhden kysymyksen.
- Heräät Katri Helenan vierestä, toivotko että se on unta?


Kysymyksiä Famoukselle voit kirjoittaa alla olevaan kommentointiin.

Kirjoittanut: Spears
Julkaistu 05.08.2013 21:07
Luettu: 2502 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.