Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Ennen vs Nykyään

Seuraavassa tekstissä esiintyvät nimet ovat viitteellisiä, eikä syytöksiä tule ottaa liian henkilökohtaisesti.

Vuosi 2007. Summeri soi ja peli päättyy, jonka jälkeen seitsemän pelaajaa kiittää toisiaan hyvätasoisesta ottelusta publicilla ja spekuloivat pelin kulkua. Katsomossa seurasi jännitysnäytelmää 56 pelaajaa + tuomari. Juuri päättynyt ottelu oli Kiekkoliigajengien runkosarjamatsi, joita pelataan satoja kappaleita kolmen kuukauden aikana. Ottelua katsoneista osa pelaa myös Kiekkoliigaa ja osa vielä haaveilee tuosta kunniasta.

Vuonna 2006 kiekko.tk-uransa aloittaneen nuoren miehen kasvoille nousee hymy, kun hän näkee itsensä pelaamassa FC MalPon ykköskentässä Djbobon vieressä. Hänen oma sankari, ihannoinnin kohde ja yksi parhaista kiekko.tk:n pelaajista. Tämä on vain hauras ajatus ja unelma on vielä niin kaukana. Nuori mies tietää, että hänen pitää harjoitella rankasti ja tehdä itseään tunnetuksi. Ei hän pääse noin vain mukaan parhaaseen joukkueeseen, jonka pelaajat ovat nöyriä, asiallisia ja kiekko.tk:n eliittiä. Tie huipulle on raskas ja vaativa.

Vuosi 2013. Summeri soi ja peli päättyy, jonka jälkeen kaksi pelaajaa kiittää toisiaan hyvätasoisesta ottelusta publicilla ja loput spekuloivat pelin kulkua. Katsomossa seurasi jännitysnäytelmää 7 pelaajaa. Juuri päättynyt ottelu oli Kiekkoliigajengien pudotuspeli, joita ei pelata satoja kappaleita kolmen kuukauden aikana. Katsojista 6 pelaa Kiekkoliigaa ja se yksi ei todellakaan haaveile siitä.

Juuri kiekko.tk:n aloittanut mies ihmettelee mitä ihmettä näiden kahden keskinäisen joukkueen pelaajat puhuvat. Publicilla lentää huudot ”KARHU”, ”rööki on paras :D ja es :D”, ”selänne vitun noob”, ”oltii louin ja parin nightmarehepun kans DOKAAMAS :DDDdddddd” yms. Nuori mies ajattelee, että mitä helvettiä ja painaa rastia selaimensa ylänurkasta. Siinä meni sekin potentiaalinen pelaaja.

Ihan oikeesti – mitä helvettiä täällä tapahtuu? Kun katsoo nykyisiä Kiekkoliigajengejä, niin myötähäpeä nousee ekana mieleen. Ylimmän sarjaportaan joukkueista luokittelen itse ainakin yli puolet peelojengeiksi. Kiekkoliigan sivujen kommentoinnin taso on täysi nolla. Spectijutut ovat täyttä kuraa. Kiekko.tk:n foorumi aivan roskaa. Ei ketään täysjärkistä vittu vaan kiinnosta jos te ootte ollut parin peelon kanssa Kaisaniemen puistos vetämässä sidukkaa. Yrittäkää nyt pliis kaikenmaailman louit, bisanit, raiQt, KARHULETAT, Selänteet jne. miettiä millaisen kuvan annatte itsestänne, kiekko.tk:sta ja Kiekkoliigan organisaatiosta ulos. Muutama vuosi en olisi uskonut, että niwo ja Shefki onkin lopulta yllättävän asiallisia teidän rinnalla. Jos on pakko hakamussutella, niin tehkää se omalla irc-kannulla tai /team-chatissä. Ennen vanhaan pelaajat osasivat olla hauskoja noilla mukahassutteluilla, mutta ette te!

Samassa vetoa rakkaaseen johtokuntaamme, että tehkää myös te asialle jotain. Jos ja kun tämä peeloilu ei vaan ota loppuakseen, niin olkaa rohkeasti ankarampia! Ei nuo 1-3 pelin pelikiellot vaikuta mihinkään. Porrastakaa se vaikka näin: 3 peliä kieltoa, puoli kautta pelikieltoa, kausi pelikieltoa jne. Ja jos asiasisältö ei sivujen kommentoinnissa parane, niin ottakaa vaikka kokonaan se pois käytöstä. Jos ja kun tätä ette saa aikaan, niin jakakaa niitä pelikieltoja herkemmin!

Kirjoittanut: Samila
Julkaistu 04.06.2013 15:01
Luettu: 7104 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.