Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Vaikuta sivuihin

Kiekkoliiga sivustoa tullaan todennäköisesti ensi kaudeksi hieman uudistamaan. Sivustopohjaa ollaan ehditty jo kirjoittaa pari kuukautta uudestaan yhdessä Rubyn kanssa, ja paljon ollaan jo saatu aikaan, ja paljon on vielä tekemäti. Uusi pohja ei tuo suurempia ulkoisia uudistuksia (viitaten ulkoasuun), vaan niistä tehdään lähinnä helpommin ylläpidettävät ja virheettömämmät, sekä mikä parasta, helpommat kehittää.

Muutama mahdollisista uusista ominaisuuksista pelaajille:
- Lokalisointi (suomi, englanti, ruotsi?).
- VH-tehtävien aikataulu (deadline mittari mm. kausimaksuille, pelaajasiirtoDL, kokoonpanoDL jne.)
- Pelaajasiirtojen / VH-siirtojen selkeyttäminen.
- Nätimmät url-osoitteet.
- Suorituskykyisemmät sivut.

Kun olemme tekemässä asioita uusiksi, niin otamme ilomielin vastaan uusia parannusehdotuksia Kiekkoligan-sivustoon koskeviin ehdotuksiin. Nyt jos koskaan, on parhaimmat mahdollisuudet saada oma toiveuudistus oikeasti läpi, ja toteen. Voit joko jättää ehdotuksesi tänne kommenttina, taikka ottaa yhteyttä palautelomakkeella: http://kiekkoliiga.net/palaute/

PS: Osa on myös moittinut meitä siitä, etteikö oltaisi tarpeeksi avoimia. Yritetään nyt samalla hieman parantaa tuota puolta. Koska olemme vakuuttuneita siitä, että tekemämme työ yltää oikeasti tasolle jota ei tarvitse hävetä, tulemmekin julkaisemaan tulevien sivujen lähdekoodit kaikkien nähtäville! Sieltä pääset näkemään millaista purkkakoodia oikeasti teemme, ja arvioimaan kuinka paljon niihin on saatettu laittaa aikaa. Ovelimmat pääsevät myös vakoilemaan, kuinka aktiivisesti sivuja oikeasti kehitetään.

Kirjoittanut: kemton
Julkaistu 18.05.2013 01:38
Luettu: 1860 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.