Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Viikon vieras #9 - Alora

Viikon vieras on juttusarja joka tutustuttaa lukijat kiekon pelaajiin hiukan syvemmin.

Formaatti on se, että jokainen vieras vastaa sarjaan vakiokysymyksiä ja lukijoiden lisäkysymyksiin maan ja taivaan väliltä. Oman vuoronsa päätteeksi hän kutsuu uuden vieraan (kysyy toki etukäteen luvan) joka taas vastaa vakiokysymyksiin sekä edellisen artikkelin kommenteissa tulleisiin lisäkysymyksiin.

Tällä viikolla tentattavaksi tulee Alora.

1. Milloin aloitit kiekon? (Voit kertoa myös muuta kiekkohistoriaasi, esim ensimmäinen nimimerkki ja joukkue).
2006 tammikuussa. Ensimmäinen nimimerkki oli Jäbe ja ensimmäiset kuukaudet menivät oman joukkueen Kärppälauman riveissä. Sieltä ihan aloituksen tienoilta on kyllä paljon hyviä muistoja. Mm. HC Tylykoneessa vietin 2006 useamman kuukauden, ja siellä oli kyllä hauska meno. Myöskin 3kk pelailun jälkeen saavutettiin jo joukkueranking 1.sija Camelsin riveissä.

2. Mistä nimimerkkisi juontaa juurensa? Miksi juuri tuo nimimerkki?
Ensimmäinen nimimerkki oli Jäbe, mutta parin kuukauden jälkeen sitä rupesi kaipaamaan vaihtelua ja fantasynamegeneratorista sattui nimimerkki Alora silmään. On niin hyvä ettei oo tarvinnut vaihtaa.

3. Mikä kiekossa vetoaa, eli miksi pelaat?
Yhteisöllisyys varmasti yksi iso tekijä. Ehkä se kilpailullisuus ja muiden päihittäminen on se, mikä tässä saa itsensä laittamaan likoon ja palaamaan kerta toisensa jälkeen ruudun ääreen. Yks kulta olisi kiva saada palkintokaappiin, saa nähdä toteutuuko. Archuletan skypejutut on välillä ihan jees kans, vähän extrasauseria noihin Nealin peleihin.

4. Oletko asettanut tavoitteita kiekossa? Jos niin millaisia?
Melkeen heti kun pääsi liigaotteluiden makuun, niin tuli se kulta tavoitteeksi ja se on tässä parin viime kauden aikana ollut yksi isoimmista motivaattoreista pelata. Joululomalla asetin kans tavoitteen päästä autoplay-listalle!

5. Mitä saavutustasi kiekon parissa arvostat eniten?
Varmaan liigaan nousua silloin 3/09, oltiin tehty hommia divarissa pari kautta ennen sitä ja siinä porukassa oli sitä jotain. Ollaan oltu osan kanssa yhteyksissä nykyäänkin. Tietenkin noi kiekkoliigamitalit on silleen “ihan ok” juttu myös, vaikka se kultainen (vielä) puuttuukin.

6. Onko sinulla suosikkivastustajaa kiekossa, kenen kanssa tulee aina parhaat pelit?
Nykyään on niin vähän vastustajia! Muutamat liigaporukat, joiden kanssa silloin tällöin tulee hyviä vääntöjä. Autoplayssa on muutama suosikkivastustaja/joukkuekaveri, kuten pölöhö ja ne vakionaamat ketkä siellä vääntää.

7. Onko sinulla “idolia” kiekossa? Onko joku pelaaja jota kunnioitat muita enemmän?
Pitkäaikaisia pelaajia kunnioitan enemmän kuin uusia. Myös monen vuoden takaisia liigapelaajia tuli katsottua alkuaikoina ylöspäin, ja niitä voisikin listata tähän ison listan. Mainitaan vaikka yksi nimi, ankerias.

8. Entä toisinpäin, kuka on se pelaaja jota et voi sietää? Kuka on kiekon peeloin?
Yhteen aikaan ärsytti suunnattomasti kaiken maailman peelot, nykyään tyydyn vain nauramaan ruudun takana heidän idiotismille. En kehtaa tähän ketään listata erikseen.

9. Mitä teet kun et pelaa kiekkoa?
Kouluhommissa menee nykyään paljon aikaa kuin myös harrastuksissa ja kavereiden kanssa hengaamisessa. Penkkiurheilu ja kisastudiot ovat lähellä sydäntä, kaikki Kärppien pelit tulee katsottua kuin myös etenevissä määrin Valioliigaa. NHL:llää seuraan paljon vaikka pelejä kerkeänkin katsoa vain 1-2 kappaletta viikossa.

10. Jos saisit olla joku muu kiekon pelaaja, kuka olisit?
Varmaan joku superhyökki, ehkä yllepa? Tai ‘joku’ D.Beckham, mutta yp:nä. Pientä kärkiveiviä ja sitten lättyä, että kaveri pääsee laukoon tyhjiin.

11. Jos saisit muuttaa YHDEN asian kiekossa, mikä se olisi?
Tuli mieleen tusina asioita. Turhaa tässä piirtelen mitään rakentavia suuntaviivoja kiekolle, sillä niitä piirtelisin vielä pääsiäisenä (voin piirtää muutaman Aamujää-jutussa). Sanotaan: 3/10 Avellinon playoffit kultaisiksi.

Lisäkysymyksiä:
A) mihi jäi aamujäät?
Greippihän sen viimisimmän on tehny! Ask him? Kiireitä tässä itse kullakin on, mutta tiedä vaikka olisi tuloillaan aamujää kirjoituspöydällä.

B) Onko kekki Suomen peeloin?
Ei! Ei ees top kympissä.

Kuka on seuraava viikon vieras?
D.Beckham ja maagiset kädet

Kirjoittanut: Juhanuha
Julkaistu 28.01.2013 16:41
Luettu: 2117 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.