Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Viikon vieras #2 - Käpytikka

Viikon vieras on juttusarja joka tutustuttaa lukijat kiekon pelaajiin hiukan syvemmin.

Formaatti on se, että jokainen vieras vastaa sarjaan vakiokysymyksiä ja lukijoiden lisäkysymyksiin maan ja taivaan väliltä. Oman vuoronsa päätteeksi hän kutsuu uuden vieraan (kysyy toki etukäteen luvan) joka taas vastaa vakiokysymyksiin sekä edellisen artikkelin kommenteissa tulleisiin lisäkysymyksiin.

1. Milloin aloitit kiekon? (Voit kertoa myös muuta kiekkohistoriaasi, esim ensimmäinen nimimerkki ja joukkue).
17.7.2004 loin ensimäisen tunnuksen, toisaalta oikeen pelaamisen alottelin vasta myöhemmin syksyllä. Ensimäisellä nickillä ei juuri tullu pelattua, joten kerron nickin, jolla aloitin aktiivipelaamisen. Se tais olla snyper, jollen nyt ihan väärin muista.

2. Mistä nimimerkkisi juontaa juurensa? Miksi juuri tuo nimimerkki?
Tais olla vuotta 2005, ku uutta “ iskevää “ nickiä mietiskelin, pitkään miettyäni päädyin ottamaan äidin lintukirjan viereiseltä hyllyltä. Ratkasin valinnan vaikeuden valitsemalla ensimäisen linnun nimen, joka sattuu osumaan kohdalle, näinpä sitä sitten päädyttiin Käpytikkaan.

3. Mikä kiekossa vetoaa, eli miksi pelaat?
Kaippa kiekossa eniten vetoaa tää kiekkoyhteisö, paljon mukavia heppuja, joiden kanssa voi jauhaa sontaa. Toisaalta peli on itsessään myös kovinkin koukuttava, vaikka ei pelillisesti olekaan kovin haastava.

4. Oletko asettanut tavoitteita kiekossa? Jos niin millaisia?
Eipä mulla mitään sen kummempia tavoteita ole, ehkä sitä joskus haluais kiekkoliigassa voittaa vaikka jonkun mitskun. Toisaalta näillä käsillä se jäänee haaveeksi, joten ehkäpä ainut tavote on kerätä eniten miinuksia kiekkoliigan alaisuudessa.

5. Mitä saavutustasi kiekon parissa arvostat eniten?
Enpä voi oikeestaan mitään saavuttaneeni kiekossa, ainut meriitti (omasta mielestä) on tää Jalattomat puukädet, jonka onnistunu vaikeidenkin vaiheiden läpi pitämään pystyssä.

6. Onko sinulla suosikkivastustajaa kiekossa, kenen kanssa tulee aina parhaat pelit?
Ehkä tähän kohtaan on todettava, että Hc Fantasian kans on aina kiva pelata. Riipperille kun on aina niin kiva antaa miinuksia, miksei myös Hordac:lle ja muille puppelipojille.

7. Onko sinulla “idolia” kiekossa? Onko joku pelaaja jota kunnioitat muita enemmän?
Eipä äkkiseltään tuu mieleen mitään idolia, vaikkakin joidenkin pelaajien peliä on aina ilo seurata. En tässä lähde ketään tiettyä peluria tietenkään nimeämään, niitä kun on niin mahottoman monta, hyh.

8. Mitä teet kun et pelaa kiekkoa?
Vietä aikaa oluen ja kavereiden parissa, joskus tulee futistakin potkittua. Kihlatullekkin juttelen joskus mukavia, vaikkakin yleensä se on melkosta yksin puhumista.

9. Jos saisit olla joku muu kiekon pelaaja, kuka olisit?
Ehdottomasti Fice, sais tarjota muille paljon rankkuja kiekkoliigassa, jonka lisäks olis mahrottomat skillit puolustajan paikalla.

10. Jos saisit muuttaa YHDEN asian kiekossa, mikä se olisi?
Ehdottomasti kanssapelaajien käytös sais muuttua, modeilta vaan rohkeemmin mutea ja kiekkoliigaan kovempaa rankkua. Miks olla persereikä kiekossa, jollei sitä oo oikeessakaan elämässä?

Lisäkysymyksiä:
A) Miksi pelipaikkasi on puolustaja vaikka käsiä on vaikka muille jakaa?
No ehkäpä ainut syy puolustajan rooliin on se, että oon hyökkääjäks aivan liian ahne. Toisekseen koen olevani parempi puolustaja, kuin hyökkääjä.

B) Jos Kiekkoliigassa olisi käytössä rangaistuslaukaukset kenet pelaajistanne käskyttäisit ampumaan ratkaisevaa rankkaria tulevissa 1divari karsinnoissa?
Hmm... paha paha... Laittaisin ehdottomasti Famouksen, ihan vaan saadakseni kunnon annoksen naurua Famon räpiköidessä kiekon laitoihin.

C) Nähdäänkö Käpytikka kiekossa vielä vuonna 2016?
Aktiivipelaajana tuskin nähdään, vaikka spectassa hölisemässä saatankin käydä. Toki kaikki on mahdollista, jopa JaPun kiekkoliigan mestaruus... not.

D)Kuinka monta tuntia päivässä pitää pelata, että tulee yhtä hyväksi kuin sinä?
No mun pelaamista kattoessa pakko sanoa, että minuutin harjoittelun jälkeen oot vähintäänkin samalla tasolla.

E)Väsyttääkö sinua useinkin?
Melko usein, kiitos kysymästä.

F) Olet kuin kävelevä vitsikirja, mistä nää sun jutut on peräsin?
En oikeestaan tiedä, melkosen luonnostaan nää mun jäykät jutut tulee. Yhtäkkiä niitä vaan pomppaa jostain päähän, vaikken mitään edes yrittäis keksiä.

E) Sulla oli mahdollisuus saada kiekon keveimmät kädet ja kovin kissaihminen Sharin ja Teemun muodossa joukkueeseen muutama kausi takaperin, mutta neuvottelut eivät tuottaneet tulosta ja nyt ne vuolee dollareita Anaheimissa. Miltä tämä menetys on tuntunut.
Sharin palkkatoiveiden vuoksi emme sopimusta voineet tehdä, vaikka tämä mediaseksikäs homoseksuaaliksikin tituleerattu söpöstin olisikin suostunut ottamaan osan palkasta luonttoarpoina. Lienee siis selkeää, että Analheimin dollarit maksetaan suurilta osin käpyinä ja muina hyödykkeinä.
Teemun kanssa sopimus oli jo käytänössä nimiä vaille valmis, josta koko joukkueemme olikin kovin iloinen, vaan toisin kävi. Decon vikittelytaidot ja Analheimin tarjoama lörtsykissa veivät voiton, mikä sinällään oli masentavaa. Lupasinhan tarjota Teemulle jopa työsuhdeasuntoa.
Loppu hyvin kaikki hyvin, virtuaalidollarit säästyi ja Teemukin oppi pelaamaan, ehkä. Sharista en neuvottelujen jälkeen olekkaan kuullut.Kuka on seuraava viikon vieras?
Nani - peelotkin pitää saada “ viikon vieras “ - osioon

Kirjoittanut: Juhanuha
Julkaistu 10.12.2012 14:02
Luettu: 2543 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.