Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Divarin ennakko 1/13

Divariennakko 1/2013Pahoittelut viivästyksestä. Ajanpuutteen ja kiireiden vuoksi ennakko jäi erittäin onnettomaksi ja keskeneräiseksi. (vrt. Liigan)
Ennakosta uupuukin ainakin vastuuhenkilöiden mietteet tulevasta kaudesta ja tavoitteet kauteen.

Kirjoittajan vähäinen joukkuetietämys divarin joukkueista vaikeutti hommaa entisestään, joten ennakko menikin pääosin liirumlaarumiksi, mutta toivottavasti sieltä jotain oikeatakin asiaa löytyy. Anteeksi mahdolliset kirjoitus virheet.Manhattan

Kolmas kausi ykkösessä, kaksi edellistä päättyivät joukkueelle pettymykseen, molemmilla kerroilla tulos oli 9 sija.
Tälle kaudelle Manhattan teki muutaman täsmähankinnan hankkimalla mm. Club Of Härmässä pitkän uran tehneet veljekset Ekin ja Hevosen. Haaviin tarttui myös pitkän uran Hoki-liigan puolella tehnyt Hatti.


Seuraa häntä: playa - Kausien saatossa muutamassa eri joukkueessa esiintynyt playa on yrittänyt murtautua Kliigan maailmankartalla useampaan otteeseen. Potentiaalia ja taitoa löytyy, mutta ottaako ura tällä kaudella uutta tuulta siipien alle? Jos niin käy, niin tämä peluri tulee nakuttelemaan yli 40 pisteen kauden.Old & Notorious

Divarin plauumuuttaja, viimeiset kaksi kautta liigassa, joista viimeinen päättyi tilastojenkin valossa epäonnistumiseen. Tuloksena kolme voittoa, kaksi tasuria ja +/- tilasto pakkasella -64 asteen verran.
Ehkä tärkein hankinta tälle kaudelle on tuttujen pelimiesten keskelle palaava Madden, edelliset neljä kautta liigassa, joista muistoksi jäi pronssinen mitali Fc Kilpailijoiden paidassa. Nähtäväksi jää, riittääkö miehen otteet rauhoittamaan Noppien sekavan pelin ja nostamaan joukkueen kohti menestystä.


Seuraa häntä: Madden - Pistepörssin voitto, valinta parhaaksi puolustajaksi, Kiekkoliigan pronssia. Tämä peluri tulee olemaan kultaakin kalliimpi kuluvalla kaudella, kovia tehoja puolustajaksi tehnyt Madden tulee olemaan varmasti yksi divarin parhaimmista puolustajista.Club Of Härmä

Parilla viime kaudella muutoksen tuulia haistellut CoH mahtaa olla yksi divarin kokeneimpia joukkueita, mutta riittääkö se menestykseen? Viime kaudella sijoittuminen keskikastiin ja liigakarsinnoissa ekalta kierrokselta ulos.
Huhujen mukaan tulevalle kaudelle joukkue on tiiviimpi kuin koskaan ennen. Sopimusrintamallakin on nähtävästi tapahtunut ryhtiliike (Hienoa Epical!) ja tälle kaudelle markkinoilta tarttui mukaan ettan ja Vanil.


Seuraa häntä: Hayek - Suhteellisen tuore kasvo Kiekkoliigan ympyröissä, mutta tilastojen valossa tämä pelimies ei jätä ketään kylmäksi. Viime kaudella joukkueen sisäisen pistepörssin voitto ja kahden edelliskauden pistesaldo näyttää komeat 31 + 63 = 94 pistettä.Rovers

Sateenkaarilipun alla ratsastava joukkue lähtee nousijana haastamaan muita divarin joukkueita. Kirjoittajalle tämä joukkue on nousijana sarjan musta lammas ja kompastuskivi useimmille joukkueille. Kauden mennessä täydellisesti nappiin ja pelureiden pään kylmänä pysyessä Rovers saattaa hätyytellä jopa kärkipaikkoja.


Seuraa häntä: HemB - Joukkueen hyökkäyspään kantava voima. Menneillä kausilla kehitys hieman jankannut paikallaan, vaikkakin tehoja on tullut ihan mukavalla tahdilla. Jos kovemmat pelit sytyttää tämän kaverin uudelleen liekkeihin, en epäröi veikata tätä peluria yhdeksi potentiaaliseksi pistepörssin voittajaksi.KoHu

Perinteisellä joukkueella on alkamassa kahdeksas kausi Kiekkoliigan alaisuudessa. Aladivareita tahkonut joukkue nähdään ensimmäistä kertaa 1. Divarissa. Joukkue on ihailtavan hyvin säilyttänyt kokoonpanonsa suht samanlaisena aina ensimmäisestä kaudestaan tähän päivään asti. Suurin osa pelaajista on pelannut useamman kauden sinivalkoisissa väreissä. Uusista pelaajista apiz ja Garon ottanevat suurta roolia tällä kaudella. Saa nähdä minkälaisen roolin ottaa joukkueen legenda Tenn kauden edetessä, hänen maalejaan joukkue varmasti tarvitsee taistellessaan karsintapaikasta. Mielenkiintoista on myös se, mitä Spears tekee, kun hän pääsee vuoden vaihteessa vuoden mittaiselta metsäkiertueeltaan takaisin kosketuksiin pelihiirensä kanssa. Kohu puurtaa tasaista tulosta läpi kauden, taistelee tiukasti karsintapaikasta, mutta vielä tällä kaudella pelit loppuvat runkosarjaan.

Seuraa häntä: Tenn & Spears - Tämä kaksikko tulee olemaan äärettömän vaarallinen kenelle tahansa joukkueista. Uskonkin, että tämä kaksikko on scoutattu muiden jengien toimesta tulevia koitoksia varten. Eikä syyttä, viime kaudella tämä kaksikko paukuttelu yli 50 pistettä mieheen.Helsingin Jokerit

03/12 kauden suurin floppi kaikki sarjatasot huomioon ottaen. 23 ottelua joissa omiin upposi 127 maalia, kirjoittajan loistavalla keskilyhyellä matikalla laskettuna tuo määrä tekee 5,52 maalia omiin yhtä ottelua kohden.
Tämän pohjanoteerauksen huomasi myös Suomen Kristiina Ronaldoksikin tituleerattu Tomekki. Ratkaisu oli tyly, ukkoa lähti ovista ja ikkunoista samaan tahtiin kuin savolaisessa kantabaarissa perjantai-iltana. Tilalle hankittiin muutamia PITKÄN LINJAN pelureita mm. slut, Juhanuha, Cage (Piku), paluumuuttaja Wiix ja J.Liskis.


Seuraa häntä: Cage - 10.08.2005. Tuona päivämääränä Piku pelasi (tähän hetkeen mennessä) viimeisen liigaottelunsa puolivälierissä Team Jupiteria vastaan tehden yhden maalin, joka ei kuitenkaan riittänyt voittoon. Takkiin tuli numeroin 4-6 ja tulos oli ulos. 7 vuotta ajassa eteenpäin, jäätävä polte (vai katkeruus putoamisesta?) on palannut tämän Mysiinin sieluun ja veri vetää takaisin liigakentille.
Pisteitä Kiekkoliigan alaisuudessa on tullut mukavat 212, mutta nähtäväksi jää vertyykö veteraanin kädet enään vuosien takaiseen vireeseen ja rupeaako vastustajan verkot notkumaan niin kuin hienoina vanhoina aikoina.Pirates

Mennyt kausi päättyi jälleen pettymykseen. Runkosarjan toinen, liigakarsinnoissa vastaan asettui Sverige ja tulos oli (jälleen) ulos. Pikaisten taustatarkistuksien mukaan putoaminen liigakarsinnoissa oli joukkueelle viides perättäinen.
Kokoonpanoissa ei ole sen kummemmin muutoksia tapahtunut, viime kauden sisäisen pistepörssin voittaja Kohonen nosti kytkintä ja tilalle hankittiin Darrakonkari Duntski.


Seuraa häntä: Duntski - Monissa liemissä keitetty pitkän linjan peluri, joka todennäköisesti hankittiin varmistamaan Piratesin nousu liigaympyröihin. Täyden kauden pelatessaan, pistepörssin voittajasuosikki.HC Tyrmäys

Keskinkertaista suorittamista kaudesta toiseen. Onnistusmis- sekä menestyspaineet kasaantuvat jokaisella kaudella aina yhden ja saman pelurin harteille. Josko tälle kaudelle joukkue olisi hankkinut leveyttä rosteriinsa ja hyökkäykseen lisää maalintekotaitoa uusien pelaajien voimin.


Seuraa häntä: Hjerpe - Tätä valintaa tuskin tarvitsee sen kummemmin perustella.Siniviiva HT

Sarjanousia, kahmi viime kaudella lähes kaikki palkinnot 2.divarista. Divarikarsinnoissa Hollow oli täysin vastaantulijana ja jatkolohkon voitto puhtaalla pelillä.
Mielenkiinnolla seuraan tämän joukkueen edesottamuksia tulevalla kaudella, kun joukkueen pelin sielu Zibbi vaihtoi maisemaa.


Seuraa häntä: Kaner - 3/12 kaudella 2.divarin pistepörssin suvereeni voitto, 4,44 p/o keskiarvolla tehoja nakutellut hyökkääjä tulee olemaan erittän vaarallinen kenelle tahansa vastustajista.Ukkometso

IRL-porukkaan pohjautuva aikalailla pelaajistonkin osalta liigakokematon joukkue. Debyyttikaudella 2.divarin viides, joista karsintojen kautta paikka divariin!
Rosterissa ei ole sen kummallisempia muutoksia tapahtunut verrattuna viime kauteen. Erittäin tiivis kokoonpano, mutta nähtäväksi jää pilaako hienoinen epäaktiivisuus joukkueen tuhkimotarinan divarissa.


Seuraa häntä: RAIVOHANE - Joukkueen ehdoton avainpelaaja, sarjanousun takuumies. Mielenkiinnolla odotetaan jatkuutko samanlainen pistetahti kuin 2.divarissa.HC RoikkuLämy

Takana hieman takkuinen kausi 2.divarissa, mutta sarjanousu tuli pienoisista vaikeuksista huolimatta.
Viime kauden rosterista jokainen jamppa mukana ja muutamia loistohankintoja tehnyt Lupaschuk värväsi FuckUpin, shortyn ja Johnnyn tuomaan osaamista ja aktiivisuutta omille pelipaikoillensa.


Seuraa häntä: Lupaschuk - Joukkueen tärkein avainpelaaja. Nähtäväksi jää siirtyykö Lupa hieman syrjemmäs uusien värväyksien seurauksena. Kaikesta huolimatta joukkueen sielu ja sydän.IHT Guerrillas

Viime kausi oli tällekkin joukkueelle vaikea, divarissa 8. sija ja liigakarsinnoissa erittäin tiukan ottelusarjan jälkeen takkiin otteluvoitoin 3-2
Muutamia pelaajia vaihtanut maisemaa, joiden tilalle on värvätty mm. Vesa ja Tobo


Seuraa häntä: helkkis - Täyden kauden pelatessaan joukkueen kantavia voimia hyökkäyspäässä, lupa odottaa yli 40 pisteen kautta.Sverige

Kaveriporukkaan pohjautuna joukkue pohjoisesta. Edelliskauden 7. sija oli varmasti pettymys ja kaverit tuntien tälle kaudelle on vain yksi tavoite. Liiga.
Peli on lähtenyt offseasonin aikana rullaamaan näyttävästi ja saman tahdin jatkuessa tulee kamppailemaan tosissaan divarin kärkisijoista.
Ainoaksi lähtijäksi kirjoittajan silmään osui Mayor. Uusina tulijoina ainoaksi osoittautui Pohjolan Leijonien konkaripuolustaja Dufva.


Seuraa häntä: Tanguay - Tähän mennessä pelattuja otteluita Kiekkoliigassa 150 kappaletta, joissa hurjat tehot 226 + 187 = 413.Last Period

Last Period on varsin perinteikäs divareiden joukkue pelaten Kiekkoliigaa aiemmin kausilla 1/06 - 3/08. Nyt uuden tulemisen tehnyt LP on noussut kausien jälkeen aina 3. Divarista asti tälle kaudelle 1. Divariin.

Pelaajistossa on tapahtunut suuria muutoksia viime kauden 2. Divarin kokoonpanoon nähden Daegonin, jhnyn ja Vesan siirtyessä muihin Kiekkoliigajoukkueisiin. Joukkueen uusina pelaajina vaikuttavat Bishai sekä Tonih.

Joukkueen vahvuutena on aina ollut tasaisen varma työskentely, sillä mikään osa-alue ei ole ollut liian heikko tai ylivoimainen. Aktiivisuus on ollut kesästä lähtien hyvällä mallilla ja pelitasoltaan joukkue ansaitsee olla Divarissa.


Seuraa häntä: abazzu - Viime kauden 2. Divarin parhaimpien puolustajien sekaan lukeutuva abazzu tulee pärjäämään hyvin myös Divarin hyökkääjiä vastaan.
Ficeä lainaten, lotolla vedetty sijoitusarviotaulukko:

1. Club Of Härmä
2. Sverige
3. Pirates
4. Old & Notorious
5. HC Tyrmäys
6. Manhanttan
7. Siniviiva HT
8. Last Period
9. HC RoikkuLämy
10. KoHu
11. Ukkometso
12. IHT Guerrillas
13. Rovers
14. Helsingin Jokerit

Kirjoittanut: Fafi
Julkaistu 16.11.2012 00:43
Luettu: 2412 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.