Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kiekkoliiga kehityksen kohteena

Viimeisten kuukausien aikana kiekossa on tapahtunut suurta kehitystä aikaisempaan tahtiin verrattuna. Suurimpina muutoksina teamautoplay ja uudistettu appletti. Henkilökohtaisesti olen kannattanut teamautoplayn käyttöönottoa pitkän aikaa, ja onneksi sen hyödyt vihdoin huomattiin myös kiekon ylläpidossa.

Aina kun aletaan pohtimaan kiekkoa ja mitä uudistuksia se tarvitsisi, niin keskustelu viedään itse pelattavuuteen, maalivahtien toimintaan... Ne kaikki jotka tätä jaksavat oikeasti pelata, ovat varmasti jollain tapaa tyytyväisiä pelattavuuteen. Miksi siis ei keskityttäisi kiekon oheistoiminnan kehittämiseen pelattavuuden sijaan?

Jokainen tietää miten suuressa roolissa liigatoiminta on kiekossa ja suurin syy miksi joukkueet jaksavat pelata on juuri nämä liigat. Jotta kiekon ja kiekkoliigan yhteistyötä saataisiin parannettua, se vaatii ensin paljon uusia kehitysideoita.

Muutamia esimerkki ideoita:

Millasissa huoneissa liigamatsit haluttaisiin pelattavan? Jotta liigaottelut erottuisivat muista public huoneista, miten olisi oma "League"-välilehti kiekkoliiga otteluille?

Uusi report-toiminto kiekkoliiga hashtagilla, jotka välitettäisiin suoraan johtokunnalle. Esim. /report pelaajax käyttäytyy epäasiallisest #kliiga.

Tuomarointi on pidempää aikaa ollut suuri rasite. Tästä olisi myös mahdollisuus päästä eroon kiekon rajapinnalla, josta saisimme kivuttomasti poimittua uudet liigapelit. Samalla voisimme saada parempaa tilastoa peleistä mm. pelaajakohtaiset jäällä oloajat, syötöt, menetykset, maalivideot jnejne. Voisiko joku tosissaan olla näitä muutoksia vastaan?

Mitä kiekon ja kiekkoliigan välillä tulisi kehittää? Ehdottakaa.

Kirjoittanut: kemton
Julkaistu 02.05.2012 22:18
Luettu: 1212 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.