Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Power Rankings 4/2012

Power Rankings myöhästyi hieman omien pääsiäiskiireitteni ja pöytäkoneen reistailun takia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! %-P

Viime kuun aikana minulle tuli muutamia kysymyksiä rankingin laskutavasta ja ajattelin hieman valoittaa sitä pidemmälle, kun niin monelle se näytti olevan epäselvä. Liigojen välinen ranking lasketaan jokaisen liigajoukkueen keskimääräisestä kiekon 4vs4 rankingista kuukauden ajalta. Mitä kovemmat 4vs4 ranking -pisteet liigajoukkueella on kiekossa, sitä kovempi sarjan taso on. Nämä liigojen ranking-pisteet sitten vaikuttavat puolestaan joukkueiden Power Rank -pisteisiin (PRP). Joukkueiden pisteisiin vaikuttavat myös menestys liigaotteluissa kolmen edellisen kuukauden ajalta suhteessa 100%/50%/25%. Listalla tosin näkyy vain joukkueen viimeisimmän kuukauden aikana pelatut ottelut (W/D/L).

Tämän kuun rankingiin lisäsin Kiekkoliigan Liiga- ja Divaricup -ottelut, sekä Hoki-liigan ja Hokisarjan välisen Hoki-Cupin pelatut ottelut maaliskuun ajalta. Kiekkoliiga jatkaa liigojen välisessä rankingissa tutusti kärjessä ja mitään suurempia muutoksia sarjojen välillä ei tapahtunut. Liigaotteluita joukkueet pelasivat maaliskuun aikana 618 kappaletta.

Liigojen paremmuusjärjestys huhtikuussa:

http://uppaa.net/img/001/liigat12-4.png


2000 PRP:n rajan jälleen rikkonut Neal Chaucer jatkaa Power Rankingin kärjessä ollen samalla ensimmäinen joukkue, joka kykenee olemaan kaksi kuukautta putkeen listan kärjessä. Nightmare nousee pykälän edellisestä kuukaudesta ja on tällä kertaa toinen joukkue listalla. Kolmannella sijalla oleva Evolution Uvex aloitti liigakautensa toden teolla vasta maaliskuussa ja nousi näin ollen listan kolmannelle sijalle edellisen kuun notkahduksen jälkeen. 3. Divaria dominoiva Drunken Leprechaun nousee pari sijaa viime kuusta ollen neljäs ja takana lymyilee sijoituksensa viidentenä säilyttänyt, 1. Divaria tällä hetkellä johtava Getafe.

Kiekkoliigan organisaation ulkopuolisten joukkueiden taiston vie jälleen HT Ampparit. Joukkue löytyy listan sijalta 15, joten pudotusta edelliskuusta on tosin tullut. Suomiliigan joukkueista korkeimmalle sijalle (29.) yltää tutusti Metsän Kiekko ja Hokisarjan rängkunq on Seattle Roosters 37. sijallaan.

Power Rankings 4/2012

http://uppaa.net/img/004/4-2012pr.png
Huhtukuun listalta poistui kaksi joukkuetta: Ultimate Carnage/Geekzone ja Ottawa 

Kirjoittanut: Kozel
Julkaistu 16.04.2012 17:51
Luettu: 1230 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.